samo si kenjao konstantno nakon petka, pratio sam tvoje mucko izlaganje.... jedva si docekao njegovu lošu partiju...a nigdje te kad treba pohvaliti...nigdjeviKK je napisao/la:nađi postove gdje sam omalovažavao edinov dosadašnji učinak u reprezentaciji , i onda mi fino postavi sve te postove ovdje da ih ja pročitam . kritikovao sam ga itekako , za nastup koji je pružio U ZENICI , u PETAK . i da - ja neću nikakav "drek pojesti" (kuluturan govor btw) , jer ja nikakav drek nisam ni ostavio . igrač se ocjenjuje , kritikuje i pohvaljuje na osnovu prikazanog na utakmici , naravno da ću ga pohvaliti nakon dobre partije a kritikovati nakon loše partije . međutim očito se ne razumiješ u to .111 je napisao/la:ocekujem da se veceras pojaviš i pocistiš sav svoj drek iza sebe što se ga ostavio navodno "kritikujuci" Edina, a ustvari hejtajuci covjekaviKK je napisao/la:time potvrđuješ ono što sam ja rekao , da se edin ne smije kritikovati ?....budi dosljedan do kraja, jer si ti jedan od vodecih "kriticara"
Dođi veceras nakon tekme, kad zabije par golova, pa onda pocisti sve to iza sebe što si istresao...jer bi to bilo dosljedno.
Toliko o tome...da dalje sad ne širimo pricu i ne spamujemo temu.