kakvo prvo poluvrijeme?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:to prvo poluvrjieme bih nebi igro, dalje srbija 2 i mislim da je rizicno sjevernu irsku igrati 2LenBias je napisao/la:
kako vam se cine ovi parovi za neki sistem? sta eventualno izbaciti?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kakvo prvo poluvrijeme?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:to prvo poluvrjieme bih nebi igro, dalje srbija 2 i mislim da je rizicno sjevernu irsku igrati 2LenBias je napisao/la:
Nebi bilo prvi put a nece mi bit zao ako Bosna dobije. Slovenci su se probudili u posljednje vrijeme i igraju dobro zato sam iso 2 ,Bosna zna se, Island po meni bolja ekipa Albanci taraba jos poraz od Slovenije ja mislim da ce biti bezvoljni,Gruzija slaba kao i Finska ovdje ocekujem 0-0 ,Makedonija igra kuci i pred svojim navijacima nebi trebalo biti problema lagano 2-0, Armenija prije 3 mj u danskoj 0-4gringonjaOnajDrugi je napisao/la:mirza_it je napisao/la:Nesto i od mene :
Cipar 2
Slovacka 2
Island 1
Gruzija X
Makedonija 1
Armenija 1
sistem 4/6-5/6-6/6
SRETNO ZMAJEVI...
prijatelju, ja mislim da ces ovdje ama sve fulati osim bosne.......cipar x, slovacka 2, island 1x, gruzija 1, makedonija x2, armenija 2....
mirza_it je napisao/la:Nebi bilo prvi put a nece mi bit zao ako Bosna dobije. Slovenci su se probudili u posljednje vrijeme i igraju dobro zato sam iso 2 ,Bosna zna se, Island po meni bolja ekipa Albanci taraba jos poraz od Slovenije ja mislim da ce biti bezvoljni,Gruzija slaba kao i Finska ovdje ocekujem 0-0 ,Makedonija igra kuci i pred svojim navijacima nebi trebalo biti problema lagano 2-0, Armenija prije 3 mj u danskoj 0-4gringonjaOnajDrugi je napisao/la:mirza_it je napisao/la:Nesto i od mene :
Cipar 2
Slovacka 2
Island 1
Gruzija X
Makedonija 1
Armenija 1
sistem 4/6-5/6-6/6
SRETNO ZMAJEVI...
prijatelju, ja mislim da ces ovdje ama sve fulati osim bosne.......cipar x, slovacka 2, island 1x, gruzija 1, makedonija x2, armenija 2....Danci jedva do pobijede nad Maltom tako da sam se opredjelio na domacina.
LenBias je napisao/la:kakvo prvo poluvrijeme?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:to prvo poluvrjieme bih nebi igro, dalje srbija 2 i mislim da je rizicno sjevernu irsku igrati 2LenBias je napisao/la:
Šta reći ljudi,samo Danska u21 nas upropasti..Odigrali 1:1..Ostalo pogođenoSimke934 je napisao/la: Probajte i ovaj tiket,nisam imao vremena da pišem moram da idem:
Et' prošla čista 2Simke934 je napisao/la:
13:00 / Južna Koreja - Hrvatska 2 @ 3.80
Ili 2/2 @ 6,30
bravo drugSimke934 je napisao/la:Et' prošla čista 2Simke934 je napisao/la:
13:00 / Južna Koreja - Hrvatska 2 @ 3.80
Ili 2/2 @ 6,30
i naravno ne odigramHead je napisao/la:Sta mislite danas
Bosna
Svedska
Grcka
Austrija
?
Ovdje bi ti trebalo biti više linkova kad pođu utakmiceadmir12345 je napisao/la:Ostala mi INDIANA-WASHINGTON 1 1,3 KV I PORTORIKO-D.REPUBLIKA 1 382 KM UPLATA 2 KM
ako neko zna gdje bi mogao gledat ove 2 utakmice neki link nek mi posalje plsss
Hvala drugAdebayor je napisao/la:Ovdje bi ti trebalo biti više linkova kad pođu utakmiceadmir12345 je napisao/la:Ostala mi INDIANA-WASHINGTON 1 1,3 KV I PORTORIKO-D.REPUBLIKA 1 382 KM UPLATA 2 KM
ako neko zna gdje bi mogao gledat ove 2 utakmice neki link nek mi posalje plsss![]()
http://firstrownow.eu/sport/basketball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
odmah klepi koliko-toliko,i ja sam se tak dosta puta pokajao,sacekao i zjanio..uzmibavarka je napisao/la:Cekati USA - MEXICO 1, ili dizati prijevremnu isplatu ???
Jebote život pa koji si ti kralj :O
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.