igraj ih veceras opetJTS je napisao/la:ma talijani na moj tiket više nećestalno mjenjaju formaciju, postavu, itd
zicer
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
igraj ih veceras opetJTS je napisao/la:ma talijani na moj tiket više nećestalno mjenjaju formaciju, postavu, itd
I ja kazem, uzmi pare. E cuj covjek nece pare.L'Avvocato je napisao/la:igraj ih veceras opetJTS je napisao/la:ma talijani na moj tiket više nećestalno mjenjaju formaciju, postavu, itd
![]()
zicer
Ne volim da se citiram, ali ovaj put moramL'Avvocato je napisao/la:Gluho i coravo bilo. Znao sam da su ovi Tuzlaci cudni ljudi, al ciste pare odbit to nigdje nema![]()
vjerujem ja u 'Romoletta', ali ovi ostali su mi šuhveliL'Avvocato je napisao/la:Ne volim da se citiram, ali ovaj put moramL'Avvocato je napisao/la:Gluho i coravo bilo. Znao sam da su ovi Tuzlaci cudni ljudi, al ciste pare odbit to nigdje nema![]()
![]()
Pa ciste pare jarane
Nemas tu sta izbjegavat, ko ih zna odigra lagano XJTS je napisao/la:mrtvi žabari, kako ih iskusno izbjegavam na kladži
Italija je davno osigurala plasman, pa tako da je razumno bilo da Mister Pr. malo eksperimentise i da uvjezbava vise igraca kako bi sastavio malo vecu bazu igraca, jer Italija ima poslije Spanije najboljih 11 igraca, al' zato je klupa slabija tj. tu nema izbora recimo kao sto ima Spanija ili pak Njemacka, pa zato on kroz ovakve utakmice trazi jos putnika za Brazil, a koji bi mu mogli valjati ako zagusti u Brazilu.... Jer Cerci je pokazao da moze biti korisniji nego SES-a (to ne bi znao da ga ni9je uvrstio u kadar ital. repke) ili jedan Gila moze itekako valjati jer je rodjeni sampion.... Dakako da pored Bale on nece mnogo igrati, al' opet bolje je imati njega u dispoziciji nego Matria, Quagsa i sl... Pa Diamanti ili Giack... Sasvim korektni igraci.... A da nije eksperimentisao ne bi njih ni ''dobio''....EnzoFerrari je napisao/la:Kakav je krs ova Italija, ne mozes vjerovat da od one Italije sa Eura koju je Prandelli sastavio, isti lik ucini ovo sranje od repke.Sta mu bi, umjesto da radi kako je krenuo on ... strasno.