Reklamiranje. Banujte ovogJTS je napisao/la:evo momci, kupite i vi sebiNeutral je napisao/la:Majica mu je prejaka.Rios je napisao/la:Majica Teletovica grmi!!![]()
https://www.facebook.com/bosniankingdomclothing

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Reklamiranje. Banujte ovogJTS je napisao/la:evo momci, kupite i vi sebiNeutral je napisao/la:Majica mu je prejaka.Rios je napisao/la:Majica Teletovica grmi!!![]()
https://www.facebook.com/bosniankingdomclothing
Moja zastava je ona sa ljiljanima, moja himna je Jedna si jedina, ali sta ima lose u Zmajevima?nedim1993 je napisao/la:opa, ljiljani na majicama. Tako je momci , NIKAD ZMAJEVI UVIJEK LJILJANI
Consigliere je napisao/la:i po stoti put, da je aerodrom u Fojnici (bez uvrede) doslo bi na docek vise ljudi. Sarajevo- najnesportskiji grad u BiH!![]()
Baš sad kontam...U urbanim sredinama laptop/kompjuter je unistio zivote mnogih ljudi.Ja igram **** FIFE 14(demo) ,a nisam mogao otici do aerodrom docekati kosarkase...Dodje mi da razlupam ovaj laptop i sve tehnoloske uredjaje u kuci.Jos aerodrom 3-4 kilometra od moje kuce , mog'o sam haman pjeske otici.Consigliere je napisao/la:i po stoti put, da je aerodrom u Fojnici (bez uvrede) doslo bi na docek vise ljudi. Sarajevo- najnesportskiji grad u BiH!![]()
A da samo u Sarajevu ljudi imaju laptope/kompjutere :S Nigdje veze druže.Da se ovo desilo Tuzli,Mostaru,Zenici ili bilo kome drugom u državi vi Sarajlije bi prozivali i vrijeđali konstantno kako su navedeni mrzitelji države i slično.No vi imate laptope/kompjutereHZ_ilidzaa je napisao/la:Baš sad kontam...U urbanim sredinama laptop/kompjuter je unistio zivote mnogih ljudi.Ja igram **** FIFE 14(demo) ,a nisam mogao otici do aerodrom docekati kosarkase...Dodje mi da razlupam ovaj laptop i sve tehnoloske uredjaje u kuci.Jos aerodrom 3-4 kilometra od moje kuce , mog'o sam haman pjeske otici.Consigliere je napisao/la:i po stoti put, da je aerodrom u Fojnici (bez uvrede) doslo bi na docek vise ljudi. Sarajevo- najnesportskiji grad u BiH!![]()
Amar Dzeko je napisao/la:Ne moze se covjek nagledati, a ni naslusati..![]()
[youtube][/youtube]
stvarno mislis da bi i jedan sudija sudio protiv litvanije u tom momentu_dreamer_ je napisao/la:I evo pogledah i taj Mirzin zadnji sut... Stvarno lose, pa ni sam nije vjerovao da ce onakvo nesto pogoditi. Deron Williams bi ovo odradio momacki, kako taj covjek zna na hinjaka izvuci faul na sutu od 3 poena.. Mozda da je Mirza pokusao da prvo baci jednu fintu pa da se onaj litvanac upeca na njega i napravi faul na sutu... Ali opet, ko zna da li bi Mirza u takvoj situaciji pogodio tri slobodna. Osim toga, ko je mogao hladne glave u tom momentu bilo sta raditi. Falio je taj jedan time out, da ga je bilo, mozda bi i zabili u tom zadnjem napadu...
Ali cemu razbijanje glave. Svaka cast momcima za ove tri utakmice, pokazali su karakter.
HVALA TI BOŽEEE !!!HZ_ilidzaa je napisao/la:Vratit ce nam se ovo sutra u Žilini...Tako to ide u zivotu.Nesreca je sjeme srece
Ne mora nam se Sarajevo izvinjavati kao gradbistrikboy je napisao/la:Sarajevo se izvinjava svima sto nije docekalo ekipu koja je ispala nakon prvog kruga.Svasta ce covjek procitati...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.