Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
I kad je ulazio bila su podjeljena mišljenja. Jedni su mu zviždali, drugi pljeskali. K'o što se kaže u narodu, " svak' za se, travu pase " 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eki Džeko ga izolovao
Izolovao je ovaj švicarski gmaz sam sebe, sa svojim muckim provokacijama i prljavim izjavama na racun našeg najboljeg igraca i stijelca - a ostali reprezentativci imaju oci i mozak da vide šta je pisao....po fejsbucima i tviterima je bacao drek na jednog Džeku.....pa đeš' na Dijamanta budalo jedna
znaš li ti s kim se kacis i koliko ce te to koštati kasnije.

Izolovao je ovaj švicarski gmaz sam sebe, sa svojim muckim provokacijama i prljavim izjavama na racun našeg najboljeg igraca i stijelca - a ostali reprezentativci imaju oci i mozak da vide šta je pisao....po fejsbucima i tviterima je bacao drek na jednog Džeku.....pa đeš' na Dijamanta budalo jedna

Mile bi bio paklen centarfor, onu glavu ne mozes promasit. Cak bi i avdija imao asistencija.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- champions1921
+1111 je napisao/la:Eki Džeko ga izolovao![]()
![]()
![]()
![]()
Izolovao je ovaj švicarski gmaz sam sebe, sa svojim muckim provokacijama i prljavim izjavama na racun našeg najboljeg igraca i stijelca - a ostali reprezentativci imaju oci i mozak da vide šta je pisao....po fejsbucima i tviterima je bacao drek na jednog Džeku.....pa đeš' na Dijamanta budalo jedna![]()
znaš li ti s kim se kacis i koliko ce te to koštati kasnije.
Najveca Papetova greska je bila pozivanje "svicarca" u najbitnijem istorijskom momentu za BH fudbal.. Ali Pape je i do sada znao napraviti neki nepromisljeni, amaterski potez tako da nisam previse iznenadjen niti ovom greskom..
Luliću kapa dole! To je pravi Bosanac i Hercegovac! Ova dvojica 'Švicaraca' što dalje od SVETINJE Bosne i Hercegovine, napisao je Džeko.
Šteta je što je Zlatan Ibrahimović odabrao Švedsku umjesto BiH. Da Ibra igra za BiH, Džeke nigdje ne bi bilo. Ibra je za klasu bolji od njega, rekao je Izet Hajrović.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 10 sep 2013, 15:04, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!
- tyler durden
- Kontakt:
A to su Dzeko i ekipa primadone pa se treba njima ugadat a ne ekipi?
Ako Hajrovici moze poboljsat ekipu, ne treba ga zvat radi sukoba s Dzekom. Ma kako da ne.
Znali su da ce se Izet zvat u repku cim dobije drzavljanstvo, a sad odjednom imaju sukob sa istim.
Nek to rijese u cetiri oka i da misle malo na repku i na navijace, a ne na svoje umisljene guzice.
Ako Hajrovici moze poboljsat ekipu, ne treba ga zvat radi sukoba s Dzekom. Ma kako da ne.
Znali su da ce se Izet zvat u repku cim dobije drzavljanstvo, a sad odjednom imaju sukob sa istim.
Nek to rijese u cetiri oka i da misle malo na repku i na navijace, a ne na svoje umisljene guzice.
Tako je. Izet je kriv za taktičku postavku igrača na terenu, za Džekino kašnjenje, za nezalaganje igrača, za " lošu atmosferu " u ekipi, za " tuču između Spahe i Džeke ", i također, za to što će za par miliona godina nestati Apeninskog poluotoka.
a svi ćete pojesti svoje riječi kada izet bude davao golove i orao teren za reprezentaciju , tada ćete zaboraviti na sve takozvane sukobe kojih se jedino bh mediji i golobradi forumaši sjećaju .
Shvatam, tebi je Džeko iznad reprezentacije BiH. Neću dalje da diskutujem.
Šta rade klipovi Edina Džeke na temi o Hajroviću???
Ako je to izjavio, onda je bio u afektu. Stariji igrači bi trebali biti pravi primjer mlađima kako se odnositi prema reprezentaciji, a ne stavljati sebe kao pojedinca iznad ostalih. Fudbal je timski a ne individualni sport. Igrači dolaze i odlaze, a reprezentacija ostaje.
Ako je to izjavio, onda je bio u afektu. Stariji igrači bi trebali biti pravi primjer mlađima kako se odnositi prema reprezentaciji, a ne stavljati sebe kao pojedinca iznad ostalih. Fudbal je timski a ne individualni sport. Igrači dolaze i odlaze, a reprezentacija ostaje.
Nije iznad repke, ali jest iznad Izeta.zizu1991 je napisao/la:Shvatam, tebi je Džeko iznad reprezentacije BiH. Neću dalje da diskutujem.
pa hajd reci , kome je to izet iznad edina ?Cartman je napisao/la:Nije iznad repke, ali jest iznad Izeta.zizu1991 je napisao/la:Shvatam, tebi je Džeko iznad reprezentacije BiH. Neću dalje da diskutujem.

i zašto se raspravlja o učinku i statusu edina džeke u reprezentaciji , na temi izeta hajrovića ?
Ocito pojedincima koji psuju Dzeki, a nesto "podrzavaju" ovog lazova. Izet je donji u reprezentaciji radi svojih izjava. Avdija i Avduka su Bogovi za njega.viKK je napisao/la:pa hajd reci , kome je to izet iznad edina ?Cartman je napisao/la:Nije iznad repke, ali jest iznad Izeta.zizu1991 je napisao/la:Shvatam, tebi je Džeko iznad reprezentacije BiH. Neću dalje da diskutujem.
Uostalom ko kaze da postoji ikakav sukob? Normalno je da nije odma najbolji prijatelj sa svima, tako je uvijek kad neko novi dodje. A on je sebi jos to zakomplivao sa moronskim izjavama i izdajnickim ponasanjem.
Samo kažem da je Izet tu, da bi igru reprezentacije digao na neki viši nivo, dok likovi pljuju po Hajroviću i " tjeraju " ga, jer, on je uvrijedio Džeku.
Svaka njemu čast na svemu, al on tu neće biti dovijeka, i šta se dešava između njih, treba da ostane samo među njima, reprezentacija, njezini ciljevi, viši ciljevi, uvijek trebaju i moraju biti iznad igrača, ma koliko god veliki status imao među narodom, i u svojoj glavi.
Svaka njemu čast na svemu, al on tu neće biti dovijeka, i šta se dešava između njih, treba da ostane samo među njima, reprezentacija, njezini ciljevi, viši ciljevi, uvijek trebaju i moraju biti iznad igrača, ma koliko god veliki status imao među narodom, i u svojoj glavi.
Halo ljudi,dečko je sasvim OK,pa ko to ima pravo da u ime Džeke kaže nekome O d j e b i od repke.. . najvažnije u ovoj priči je što se oni druže,kafendišu,i vjerovatno narednih možda i 10 godina zajedno i repci igraju,a eto mi ko nešto patriote.....da nije smiješno bilo bi žalosno...
Zajednicki sadrzilac je da je repka iznad obojce tako da je svaka druga prica suvisna.Cartman je napisao/la:Nije iznad repke, ali jest iznad Izeta.zizu1991 je napisao/la:Shvatam, tebi je Džeko iznad reprezentacije BiH. Neću dalje da diskutujem.
Duše ti, uprati moj zadnji post na topicu prije nego što daješ komentar. 

BOG TI DAO SVAKO DOBRO!
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
**** mi zenu **** ti repicu idemoo
selam za Harishpa hahah
selam za Harishpa hahah
HVALA TI IZETE

Izete oplodi nas sveee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], budzak, jasmin10, MostarReds22, Sveti i 39 gostiju.