Tenis je u pitanju.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Prekipilo mi mlijeko dok sam pratio ovaj poen sad.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderator/ica: insider
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Djokovic - Wawrinka?Neutral je napisao/la:Tenis je u pitanju.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Prekipilo mi mlijeko dok sam pratio ovaj poen sad.
#miasanmia
U pitanju je poen od 54 udarca u finalu Nadal - Novak.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- schweinsteiger
- Kontakt:
Aaa,hvalaJohny je napisao/la:U pitanju je poen od 54 udarca u finalu Nadal - Novak.
Smijesno mi u oba slucaja,samo sto sam previdio da pise poen,mislio sam na gem
#miasanmia
Otelo je napisao/la:Izete oplodi nas sveee
Meni smiješno u ovom dobrom tonu
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dex je napisao/la:Stanite obojica izaRaul_64 je napisao/la:Cekaj red.Head je napisao/la:Daj kitu da ti je popusim
Visca el Barça ! Mes que un club !
Tema Izet HajrovićDex je napisao/la:Stanite obojica izaRaul_64 je napisao/la:Cekaj red.Head je napisao/la:Daj kitu da ti je popusim
Ja te volim, volim Željo..
- ronweasley
- Kontakt:
Na temi Izeta hajrovića.Dijete ce mi se zvat Izet a kćerka Hajra![]()
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
fino društvo
a ni secer vs Mono nije loše, dapače...
Hehehehe vidim dospjeh 'vamo
Kad je Mirza ''uvalio'' onu s parkinga ja sam skočio sa fotelje i šutnuo je tako da se lijeva strana otkinula, punac je prevrnuo stol, a šura razbio naslonjač od sećije. Luda kuća
Inače niko ne pije alkohol.
Kad je Mirza ''uvalio'' onu s parkinga ja sam skočio sa fotelje i šutnuo je tako da se lijeva strana otkinula, punac je prevrnuo stol, a šura razbio naslonjač od sećije. Luda kuća
Inače niko ne pije alkohol.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Višća traži odobrenje sa klupe da se počne radovati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Consigliere
- Kontakt:
rasprava, mogu li nas grci stici sa gol razlikom

bagrcavi je napisao/la:Grci ne mogu reprezentaciji Bosansko-podrinjskog kantona dati više od 2 gola na utakmici, i to ako se ovi opuste.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Probisvjet
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:sta je ovo,j.e.b.e.m li ti limun zutMinimum je napisao/la:svi pišu o reprenzetaciji a unas ciganluk ,u slobodi šute svi sloboda pobjeđuje svi znamo kako - naguzove smajl lijepo kaže u lice ljudima neče meni nijedan tuzlak igrati. a ne igra presednik šuti i pokupijo je simpatije smajlove.Nikakve igre namamo a hočemo u pligu. Doveo je igraće po svojoj volji a ti su počeli odlaziti a opet kažem naša djeca imaju mplatu minimalnu a opet vole slobodu i čekajuju svoju šansu. aneče i ni ko otjerati tu su čitav život i sigurno vole svoj klub. Tosu pokazali kad su svi otišli ostala su naša i vaša djeca .fukare .![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Consigliere
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Počinjo par![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
- the scouser
- Kontakt:
Što mu se stručno posra u ćejfamer991 je napisao/la:jasko__ je napisao/la:Mozel kakav link ako ko zna gdje bih mogao pogledati cijeli susret...jos ne znam rezultat, pokusavam da ne saznam, da odgledam...jer nisam mogao danas nikako...
Iko???![]()
2:0 ste dobili brate eto rezultatrvp iz penala i rooney iz slobodnjaka
nema na cemuu
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Amar Dzeko je napisao/la:3. bugarska liga.Cautinho je napisao/la:U kojoj ligi se takmiči taj njegov tim,HSV u-15?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Cautinho
- Kontakt:
Ne razumijem sta je tu zanimljivo i urnebesno,samo zelim da se informisem malo kada je nas covjek u pitanju.
Valjda je ovo forum,mjesto gdje mozes pitati za neke stvari.
A ionako znam da je ovo sve na zor,vama je sve zanimljivo ako ima veze sa mnom.
Ali ono za Safeta priznajem,ono je bilo prilično smiješno.
Valjda je ovo forum,mjesto gdje mozes pitati za neke stvari.
A ionako znam da je ovo sve na zor,vama je sve zanimljivo ako ima veze sa mnom.
Ali ono za Safeta priznajem,ono je bilo prilično smiješno.
Keep walking.
- Kolasinac6
- Kontakt:
the scouser je napisao/la:Što mu se stručno posra u ćejfamer991 je napisao/la:jasko__ je napisao/la:Mozel kakav link ako ko zna gdje bih mogao pogledati cijeli susret...jos ne znam rezultat, pokusavam da ne saznam, da odgledam...jer nisam mogao danas nikako...
Iko???![]()
2:0 ste dobili brate eto rezultatrvp iz penala i rooney iz slobodnjaka
nema na cemuu
AgresivnoDjubre je napisao/la:Jel ti sad bolja voda ?PIKE je napisao/la:Promijeni kravama vodu, trebalo bi pomoći.AgresivnoDjubre je napisao/la:Imam problem.Mislim i nije al me nervira.![]()
Oznacen sam na sliku od jedne osobe i ona mi se vidi na "vremenskoj liniji" medjutim ostale 2 slike od druge osobe mi se ne vide,nego moras uci u album da se vidi,cisto me zanima do cega je ? Jel iko imao taj problem ?
Il club piu titolato al mondo!
E moj Vedo đeš na Đubreta 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.