BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Ponos Torina
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Ponos Torina » 10 sep 2013, 23:01

Bitna je pobjeda i to da su svi igraci opet kao jedan!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 sep 2013, 23:02

fanatic1991 je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da Susic ne treba jos dugo da se zadrzi na klupi.... (sreca nas je pogledala danas) bolji nismo bili!! Kao sto Sliskovic kaze i tu se sa njim slazem.....Susic i dalje istu postavu forsiram, iste izmjene sve isto ne biitno vodili il gubili....Znam da ce sada neki napasti sto govorim protiv Susica ali to je moje misljenje i nadam se da cemo napokon dobit nekog solidnog strucnjaka :D
Ja neću. Upravu si ali sada je vrijeme da slavimo. Meni se pravo dopao ovaj slovački selektor. Čovjek zna svoj posao. Preporodio ih je u dvije utakmice. Pročitao je našu igru kao bukvar za prvačiče. Pobijedili jesmo ali isključivo na individualnu kvalitetu, iskustvo i malo sreće. Inače su nas Slovaci u ove dvije utakmice silovali. No ništa to nije bitno. Bodovi se pišu. Dokazukemo da smo repka sa karakterom. Vratiti se onako malo ko može. Ja sam već bio klonuo. Jedino što još treba uvesti jeste da nema nedodirljivih igrača u prvoj postavi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 sep 2013, 23:02

Imal ko sretniji od mene Hvala vam sto ste nas ucinili ponosnim.

mostar0606

Post Postao/la mostar0606 » 10 sep 2013, 23:03

dr.van nostrand je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Bomba Hajrovića za ekstazu, kakvo pojačanje i osvježenje reprezentacije.....
Dijasporci, proizvodi njemacke i svicarske skole fudbala, sta bi bez njih :cry:
Isto sto bi Hrvatska, Srbija, Slovenija, ... bez nas ;) :( :(

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2013, 23:04

HOPLIT je napisao/la:ispade Pape pravi lafac, pogodio čovjek sa izmjenom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pape cool pustio malo Slovake da im ubije nadu tek pred kraj sa Izetom. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 sep 2013, 23:04

L_blancos je napisao/la:Ovo je jedna od onih utakmica.
Razbio sam dvije case slucajno jbt, Hajrovic i Pjanic su nosioci nase reprezentacije.

Ajde ponovo sad neke formacije sa Salihovicem ili Medom na zadnjem veznom. Zahirovic mora igrati! Ispred njega Pjana kao kreator.

Ovdje je Medunjanin kreator a Pjanic igra negu verzuju AMF, a opet nema im ko cuvati ledja.

Ovakvu Bosnu hocu:

Asmir
Mensur-BIcakcic-Spaha-Kolasinac
-----Zaha--Pjanic
Izet------------------Lulic
-----Ibisevic (ss)-----
----------------Dzeko
Ja bi Kolosinca stavio na poziciju zadnjeg veznog zasto sto je on igrac tipa Medel ,znaci klasicni razbijac i jak u duelima,nesto sto evidentno fali ovoj repki .Dok na poziciji ljevog beka imamo adekvatne igrace za tu poziciju . Ispred njega Izet i Medunjanin,a Pjanica na poziciju poluspice gdje se on najkomotnije osjeca.
Znaci ovako nesto :
....Medeni-Kolosinac........
Izet......Pjanic.....Lula
.......Dzeko.............
Znaci 4-2-3-1- protiv jacih protivnika gdje bi imali sigurno dosta loptu u svome posjedu samim tim vise bi kontrolisali desavanja na terenu ,dok bi protiv slabijih protivniika izasao sa dva napadaca. 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2013, 23:04

svi su skoro odigrali kako treba osim salihovica brate ja neznam ko njega gura u reprezentaciju on veze sa vezon nema milion izgubljenih lopti centar sut katastrofa izveo 5-6 kornera ni jednom nije nabacio kako treba katastrofa treba ga na hladjenje i to dugorocno

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 10 sep 2013, 23:04

Hajrovic zabije najbitniji gol za nas od kako postojimo i opet ce narednih 5 godina dobivati po 10-15 min, to me nervira, da je Dzeko zabio ovaj gol bio bi Allah, Hajrovic nista posebno.

Ne mogu slaviti jer je ova utakmica odigrana preko qrca i da nije bilo Izeta sada bi bilo sve tako drugacije, a i onaj sinoc "poraz" od kosarkasa necu jos dugo svariti.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 10 sep 2013, 23:05

manhattn je napisao/la:
serim je napisao/la:Eh evo sad sam se malo oporavio, svaka čast igračima, svaka čast papetu, a ajmo sad miševi što ste na poluvremenu napadali papeta Džeku i ostale, ajmo poznavaoci bh fudbala, javite se. Paste travu hebo vas onaj, ma bilo ko vas hebo.
druze ovo nije ni sekunda Papetova pobjeda....ovu pobjedu je donio IZET HAJROVIC , da je Pape uveo Izeta na poluvremenu umjesto Misketa(koji je legenda, ali trenutno van forme)onda bi mogli reci da je Pape donio prevagu svojim odlukama, ovako je ovo individualni kvalitet i malo sreca.......HAJROVIC IZET <3
Ja mislim da nije ovo Papetova pobjeda ali isto tako mislim da je ovaj put napravio prave izmjene, Zahirovic je osigurao pozadi a Harovic je usao tamam kad je trebalo kad je cijela odbrana Slovaka bila izmorena i za taj tajming mu skidam kapu.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 sep 2013, 23:05

Od Cautinha

AAAAAAAAAAA i IZETEEEEEEEEEEE,ali to ne mogu pokriti zvukom i slikom,pa ostajem nedorečen.
Onaj čas kad je Izet ušao prosto sam znao da će ga on zabiti.Čista intuicija,čim sa ga vidio na liniji da ulazi,znao sam da uzimamo ovo.
Bičakčić i Hajrović,novopečeni reprezentativci nas de facto nose u Brazil.
Izgleda da ćemo imati sreće sa novih BH reprezentativcima.
Nije to izgledalo baš sjajno i bajno,posebno kad ga je Hamšo uvalio,slabo smo igrali,ali smo pokazali mentalitet,i igrači koji su bili za naciju su igrali sa Bosanskim Srcem.
Šteta zbog prve utakmice,jer bi tada i skoro pa teoretski osigurali Brazil,ali ovako moramo na Latviju i Lihtenštajn,što znači da nam glavom ne smije preletjeti misao da bi nam pobjeda mogla iskrsnuti iz ruku.
Hvala Bogu pa imamo vremena da se organiziramo i svim snagama napadnemo u tim dvjema utakmicama.
Šta više reći,plač i sude radosnice su neminovnost,susjedi su već počeli da se bune,pa samim tim znate gdje smo
Izet Hajrović. Nemam riječi.

HVALA DRAGOM BOGU DA IMAMO OVAKVU NACIJU I OVAKVU DRŽAVU I OVAKVU REPREZENTACIJU,SAMIM TIM IMAMO TAMAN ONOLIKO SREĆE DA BUDEMO BLAGOSLOVLJENI U OVAKVOJ SITUACIJI U KOJOJ SE NALAZIMO.TA NAM JE REPREZENTACIJA DONIJELA PUNO SREĆE.

HVALA IGRAČIMA I SELEKTORU,HVALA SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA,HVALA SVIMA

Pozdrav od Cautinha,vraćam se brzo.
Hvala @Dex.

UŽIVAJTE!!!
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 sep 2013, 23:06

asunsao je napisao/la:Hajrovic zabije najbitniji gol za nas od kako postojimo i opet ce narednih 5 godina dobivati po 10-15 min, to me nervira, da je Dzeko zabio ovaj gol bio bi Allah, Hajrovic nista posebno.

Ne mogu slaviti jer je ova utakmica odigrana preko qrca i da nije bilo Izeta sada bi bilo sve tako drugacije, a i onaj sinoc "poraz" od kosarkasa necu jos dugo svariti.
Pa koliko smo mi puta gubili ovako pa smo plakali.

Ha ya ne mozemo mi svakom 5 komada uvaljivat i *ebat majke.Velicina repke se dokazuje na dobivenim utakmnicama sa losom igrom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 sep 2013, 23:06

svi igraci su zasluzni za ovu veliku pobjedu koja nas jednom nogom vodi u Brazil,aBd! Hajrovic i Bicakcic su od veceras veliki miljenici armije bh navijaca sirom svijeta,zasluzili su to! Slovacka je i veceras pokazala da je super kvalitetna ekipa i ona bez problema moze dobiti Grcku u Atini,tako da nama u Litvi mozda i ne bude trebala pobjeda.... dobro je neko rekao da Miske moze maximalno odigrati poluvrijeme,on nema snage za drugo poluvrijeme,i Hajrovic je njegov najbolji nasljednik,momak pici po desnoj strani,odlican sut i centarsut,a svi znamo kakve igrace imamo u sesnaestercu.. cestitke i selektoru Susicu,iako je malo falilo da sve uprskamo u ovom dvomecu,izvukli smo se...treba izvuci pouku iz ovih utakmica i mnogo se bolje pripremiti za naredne utakmice,nista ne smijemo prepustiti slucaju! ukratko cestitke Hajrovicu i Bicakcicu i svim Zmajevima i cijeloj BIH!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 sep 2013, 23:07

Gori Zenica. 8-)
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 sep 2013, 23:07

Meni samo nije jasno jedna stvar. Kad izgubimo ili lose odigramo, odmah, al automatski je to Safetova krivica i on je krivac No. 1, s druge strane kad pobijedimo i odigramo odlicno, onda je to stvar individualne kvalitete, srece, qurca palca...fkt ne kontam, pa zar ne vodi jedan te isti covjek tu istu repku, kad gubi i kad pobjedi :roll: :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 sep 2013, 23:08

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma ja,ne vole Sarajlije repku...
1946

mirzavolimtebosno
Kontakt:

Post Postao/la mirzavolimtebosno » 10 sep 2013, 23:08

Samo svaka cast i ovim navijacima veceras.. pa ljudi nisu prestajali nikako navijati, za razliku od zenice.. kada se nije culo nikakvo navijanje posle gola slovaka..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 10 sep 2013, 23:10

revan je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da Susic ne treba jos dugo da se zadrzi na klupi.... (sreca nas je pogledala danas) bolji nismo bili!! Kao sto Sliskovic kaze i tu se sa njim slazem.....Susic i dalje istu postavu forsiram, iste izmjene sve isto ne biitno vodili il gubili....Znam da ce sada neki napasti sto govorim protiv Susica ali to je moje misljenje i nadam se da cemo napokon dobit nekog solidnog strucnjaka :D
Ja neću. Upravu si ali sada je vrijeme da slavimo. Meni se pravo dopao ovaj slovački selektor. Čovjek zna svoj posao. Preporodio ih je u dvije utakmice. Pročitao je našu igru kao bukvar za prvačiče. Pobijedili jesmo ali isključivo na individualnu kvalitetu, iskustvo i malo sreće. Inače su nas Slovaci u ove dvije utakmice silovali. No ništa to nije bitno. Bodovi se pišu. Dokazukemo da smo repka sa karakterom. Vratiti se onako malo ko može. Ja sam već bio klonuo. Jedino što još treba uvesti jeste da nema nedodirljivih igrača u prvoj postavi.
Ma nek smo i mi jednom na srecu pobjedili, nagledao sam se ja nasih poraza koji su bili plod lose srece.
Evo ti primjer Grcke, malo sam gledao njihovu utakmicu protiv latvije, patnja ziva dvije prilke su stvorili i na kraju pobjedili i imaju isto bodova kao i mi.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 sep 2013, 23:10

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 sep 2013, 23:11

Adinjo je napisao/la:Meni samo nije jasno jedna stvar. Kad izgubimo ili lose odigramo, odmah, al automatski je to Safetova krivica i on je krivac No. 1, s druge strane kad pobijedimo i odigramo odlicno, onda je to stvar individualne kvalitete, srece, qurca palca...fkt ne kontam, pa zar ne vodi jedan te isti covjek tu istu repku, kad gubi i kad pobjedi :roll: :?
brate ja sam uvijek branio safeta i braniću ga i dalje jer mislim da treba da vodi ovu repklu al eto ko je upratio moje komentare puni su negativne energije prema njemu i igračima. Ovo jeste pobjeda individualnog kvaliteta. Safet je očajno postavio igru u ova 2 susreta i plus uz to igrači su igrali preko qurca obje utakmice.
nadam se da ko neće pričat pričat o slovačkom bunkeru jer smo razbili najveći bunker na svijetu zvana grčka, gdje su mogli ispušit 5:0 a ne 3:1. loše loše i loše.

naravno da raduje činjenica da imamo individualni kvalitet koji moze presudit utakmicu, al ne igramo svoju igru uopšte
Vođa zna.

manhattn
Kontakt:

Post Postao/la manhattn » 10 sep 2013, 23:11

slana_krv je napisao/la:
manhattn je napisao/la:
serim je napisao/la:Eh evo sad sam se malo oporavio, svaka čast igračima, svaka čast papetu, a ajmo sad miševi što ste na poluvremenu napadali papeta Džeku i ostale, ajmo poznavaoci bh fudbala, javite se. Paste travu hebo vas onaj, ma bilo ko vas hebo.
druze ovo nije ni sekunda Papetova pobjeda....ovu pobjedu je donio IZET HAJROVIC , da je Pape uveo Izeta na poluvremenu umjesto Misketa(koji je legenda, ali trenutno van forme)onda bi mogli reci da je Pape donio prevagu svojim odlukama, ovako je ovo individualni kvalitet i malo sreca.......HAJROVIC IZET <3
Ja mislim da nije ovo Papetova pobjeda ali isto tako mislim da je ovaj put napravio prave izmjene, Zahirovic je osigurao pozadi a Harovic je usao tamam kad je trebalo kad je cijela odbrana Slovaka bila izmorena i za taj tajming mu skidam kapu.
za Zahirovica se slazem, pogotovo jer je na ovom forumu mnogo osporavan(iako nemam postova dugo citam forum i znam koliko je popljuvan ovdje), a takodjer i zbog toga sto mi je skolski kolega iz klupe i sto znam koliki je momak profesionalac :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.