BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Izet Hajrovic je KRALJ FALA TI KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mehmed Mesa Bazdarevic
Pogodio je s izmjenama vala večeras. Zahirović zatvori Weissa, a onaj ga zabi u prvom kontaktu.Principatus je napisao/la:Pape cool pustio malo Slovake da im ubije nadu tek pred kraj sa Izetom.HOPLIT je napisao/la:ispade Pape pravi lafac, pogodio čovjek sa izmjenom![]()
![]()
![]()
![]()
Inatlija je jbg., nekad će nas to košttati, nekad ćemo profitirati... jbg
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ronweasley
- Kontakt:
Ne bih da ljudima(a i sebi) kvarim ovaj prelijepi ugođaj pobjede, ali: Brate ako nisi vidio koliko KRIMINALNO je večeras Pape postavio ekipu, ako ti nisu bile očite njegove amaterske greške, onda stvarno ne znam. Jedino dobro što je napravio u ovoj utakmici su izmjene. Jedino. Sve ostalo za plač. Igrati najbitniju utakmicu kvalifikacija sa Medunjaninom, Pjanićem i Misketom, a bez ijednog zadnjeg veznog mogu samo amateri i naš Pape. Ajd, u Zenici je još nekako i imalo rezona(kad izmišljam izgovore za njega), ali ovdje u Žilini je to čista ludost.Adinjo je napisao/la:Meni samo nije jasno jedna stvar. Kad izgubimo ili lose odigramo, odmah, al automatski je to Safetova krivica i on je krivac No. 1, s druge strane kad pobijedimo i odigramo odlicno, onda je to stvar individualne kvalitete, srece, qurca palca...fkt ne kontam, pa zar ne vodi jedan te isti covjek tu istu repku, kad gubi i kad pobjedi![]()
Realno, Slovaci su večeras zaslužili barem bod, mada su možda zaslužili i cijeli plijen. Kozak je Sušića pomeo u ovom dvomeču, uništio ga. Al' ajde, nek' jednom i mi šugavo pobijedimo. Dosad smo u ovakvim utakmicama obično mi bili ti koji plaču na kraju.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Pozdrav raja.
Niko od vas da spomene Medu.
Momak je odigrao za 10.
Toliko oduzetih lopti,i jos toliko tacnih dodavanja.
Momak je odigrao za 10.
VOLIM TE BIHHHHHHHHHHH !
TO BOZE BRAVO BICAKCICU BRAVO IZETEEEEEE JUNACINOOOOOOOOOOOO !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]ANTIFA ! je napisao/la:VOLIM TE BIHHHHHHHHHHH !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sušiću odlazi..

-
jasko_juve
- Kontakt:
Svaka cast zmajevi. A trebamo bit i sretni sto je sudac imao onakav kriterij. Ono je crveni karton za Salihovića u prvom poluvremenu ako se sjecate starta na slovačkog igraca. Sudija nista ne dade. Moglo je promijenit meč sve to.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa nisam vako bio nestrpljiv ni kad se žena porađala ko večeras kad sam čekao kraj...
Undici stelle - ACM 1899
Medo je u defanzivi bio prejak, pokrivo je dosta prostora i ja mislim da su on i Pjanic najviše pretrčali na tekmidentist je napisao/la:Pozdrav raja.
Momak je odigrao za 10.
- Citizen-X
- Kontakt:
opet bih ja papetu dao otkaz.... mislim da je slucajno ova tekma dobijena.... sasvim slucajno...
i mislim da mu je autoritet na veoma niskom nivou - necu se drzat suplje kako mu igraci prave sastav - medjutim izgleda da mu je podobro narusen autoritet a da se razumijemo uglavnom je za to sam kriv nepromisljenim izjavama i zakljuccima...
i mislim da mu je autoritet na veoma niskom nivou - necu se drzat suplje kako mu igraci prave sastav - medjutim izgleda da mu je podobro narusen autoritet a da se razumijemo uglavnom je za to sam kriv nepromisljenim izjavama i zakljuccima...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 10 sep 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo cijela utakmica (ENG komentator)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HVALAAAAA TI BOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HVALAAAAA TI BOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne znam jestel primjetili nakon meca koliko su Marijan i Senad bili pjani. Olesili se ljudi jbt ... amaterizam kakav nisam vidio na nasim televizijama. Pa jbt ono na kraju utakmice kad su im igraci i trener dosli za stol je za propadanje u zemlju. Prejadno ponasanje Senada Hadzifejzovica ... mortus pjan frajer, Susic, Vedo i Mire pucali od smijeha.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Ponos Torina
- Kontakt:
isto tako si trebao naglasiti da ljudi iz BIH nemaju mogucnosti da pogledaju ovaj linkcalcio je napisao/la:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Upravo sa utakmice.
Ovo je trebalo vidjeti i dozivjeti, dakle okupirali smo Zilinu, a sve bez ijednog incidenta. Aplauz Skrtela i ekipe navijacima i palac gore pokazuje da smo osvjetlali obraz. Policija dobila aplauz od nas i oni aplaudirali nama. Savreno.
Utakmica ocekivano teska, Slovacka se vratila. Njih Grci ako dobiju ja cu sam sebi popusiti. Nema sanse. Ali mi sa slavljem i euforijom trebamo sacekati dok ne zavrsimo posao.
Pozdrav
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Ovo je trebalo vidjeti i dozivjeti, dakle okupirali smo Zilinu, a sve bez ijednog incidenta. Aplauz Skrtela i ekipe navijacima i palac gore pokazuje da smo osvjetlali obraz. Policija dobila aplauz od nas i oni aplaudirali nama. Savreno.
Utakmica ocekivano teska, Slovacka se vratila. Njih Grci ako dobiju ja cu sam sebi popusiti. Nema sanse. Ali mi sa slavljem i euforijom trebamo sacekati dok ne zavrsimo posao.
Pozdrav
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
može li neko postaviti linkove za Slovačke portale .. već je neko postavljao 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.