BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Bundesliga
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Bundesliga » 10 sep 2013, 23:37

L'Avvocato je napisao/la:Ne znam jestel primjetili nakon meca koliko su Marijan i Senad bili pjani. Olesili se ljudi jbt ... amaterizam kakav nisam vidio na nasim televizijama. Pa jbt ono na kraju utakmice kad su im igraci i trener dosli za stol je za propadanje u zemlju. Prejadno ponasanje Senada Hadzifejzovica ... mortus pjan frajer, Susic, Vedo i Mire pucali od smijeha.
Nigdje veze, ljudi piju Oaza vodu cijelo vrijeme. Druga je stvar sto im je bilo drago zbog pobjede, pa uopste nisu obracali paznju na ponasanje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 10 sep 2013, 23:38

pape poceo izmisljat toplu vodu slicno kao pep u bayernu, pa odigrati ovakav vazan dvomec bez zadnjeg veznog tog razbijaca je stvarno :lol: smjesno da i jos taktici nije nikakav znalac,sve u svemupobjedili smo i to je najbitnije.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 10 sep 2013, 23:38

L'Avvocato je napisao/la:Ne znam jestel primjetili nakon meca koliko su Marijan i Senad bili pjani. Olesili se ljudi jbt ... amaterizam kakav nisam vidio na nasim televizijama. Pa jbt ono na kraju utakmice kad su im igraci i trener dosli za stol je za propadanje u zemlju. Prejadno ponasanje Senada Hadzifejzovica ... mortus pjan frajer, Susic, Vedo i Mire pucali od smijeha.
dobro je ba - za 20 godina postojanje drzave BIH da odemo na veliko takmicenje, za ublazavanje unutrasnje politicke i nacionalne klime (treneri Borca i Slavije pozelili ZMAJEVIMA i NAŠIM sve najbolje i da se plasiraju za Brazil), za malo pozitivne energije - ti našo brabonjat o moralnim nacelima....

relax momcino uzivaj i to je to ;)

volio bih da vidim to sa drotovima i pozdravljanjem
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2013, 23:39

Citizen-X je napisao/la:opet bih ja papetu dao otkaz.... mislim da je slucajno ova tekma dobijena.... sasvim slucajno...
i mislim da mu je autoritet na veoma niskom nivou - necu se drzat suplje kako mu igraci prave sastav - medjutim izgleda da mu je podobro narusen autoritet a da se razumijemo uglavnom je za to sam kriv nepromisljenim izjavama i zakljuccima...
Znaš kako buraz, tekma je dobijena na onaj način na koji smo izgubili desetak prethodnih. Utakmica je dobijena na kvalitet i snagu. Pape je odradio maestralne izmjene i još ne mogu da vjerujem da je to učinio.

Mislim da je Pape nakon ove utakmice ispao najveći mangup i večeras se priča o njegovim lošim potezima završava. Nije Hajrović dobio utakmicu, već Safet Sušić. Izmjene su odradile posao, a Pape je na vrijeme shvatio da je 'možda' pogriješio i jednostavno je 'ubo'. Stvarno za svaku pohvalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 sep 2013, 23:39

Sad bi potpisao da nam ovakav amaterizam uvijek prenosi utakmcie, a ne bht s opremom iz doba tifusara

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 sep 2013, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:opet bih ja papetu dao otkaz.... mislim da je slucajno ova tekma dobijena.... sasvim slucajno...
i mislim da mu je autoritet na veoma niskom nivou - necu se drzat suplje kako mu igraci prave sastav - medjutim izgleda da mu je podobro narusen autoritet a da se razumijemo uglavnom je za to sam kriv nepromisljenim izjavama i zakljuccima...
Znaš kako buraz, tekma je dobijena na onaj način na koji smo izgubili desetak prethodnih. Utakmica je dobijena na kvalitet i snagu. Pape je odradio maestralne izmjene i još ne mogu da vjerujem da je to učinio.

Mislim da je Pape nakon ove utakmice ispao najveći mangup i večeras se priča o njegovim lošim potezima završava. Nije Hajrović dobio utakmicu, već Safet Sušić. Izmjene su odradile posao, a Pape je na vrijeme shvatio da je 'možda' pogriješio i jednostavno je 'ubo'. Stvarno za svaku pohvalu.
papetu je trebalo 60 minuta druge utakmice da shvati ono sto je svaka osoba u nasoj drzavi shvatila tokom i nakon prve utakmice u zenici, vau, stvarno pohvalno i mangupski :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2013, 23:42

Molim vas, nađite mi sliku kako Edin grli Izeta, molim vas! Platit' ću! :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 sep 2013, 23:43

Nesto veceras nije stimalo, ponovljena igra kao u Zenici, ali smo imali srecu svih vila, bogova i koga sve ne da pobijedimo. Ovdje je upitno da li smo i bod zasluzili, a kamo li citav plijen. Ali vrijeme je brate da se malo i nama srece okrene, polako pocinjemo liciti na velike reprezentacije koje dobiju i kada lose igraju. A treba imati i karakter, pa preokrenuti rezultat.
Sa jos par novih zmajeva koji ce pokriti kriticne pozicije, ovo ce biti jos bolje.

Ali Susic, pa sta se s njim desava. :oops:
Pocinje utakmicu bez zadnjeg veznog sto se ponovo pokazalo kao katastrofalno, stavlja Viscu koji se jedva dodirnuo sa loptom, kasne izmjene Salihovica i Misimovica ( sreca pa je ovaj put upalilo ). Tvrdoglav ko tri magarca, ovo mu se vise ne smije ponoviti. Razumijem jednom pogrijesiti, ali dva puta ? Ne moze to tako Pape, ne moze.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 10 sep 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 sep 2013, 23:43

Jooooooooj IZETE... HAJROOO.... BiĆĆakĆĆiĆĆ.... Ljubimo ti Twilight frizuru!!!! Koji stres...koji osjećaj... živci na ljetovanje otišli... Bem ti i Loleka i Boleka i Mareka i Wajsa i Štrajsa i Hamšika i sve u pm.... :lol: :lol:
1947!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 10 sep 2013, 23:44

Virtu4l je napisao/la:

jaruga moj njemu je trebalo 150 minuta da uvidi da je konj - kad je vidio da odoŠmo u pitchku lijepe materine napravio je to sto je napravio - cak me ne bi cudilo da su mu navijaci glasno dobacivali sta da uradi - jer je 2 foruma amaterskih pratilaca fudbala u BIH mljelo to sto ce on kasnije tek uradit (sto nam nije strano ni sekunde) u sustini je isto iskusan ratnik taliban koji po rukama vrti mocan projektil da raspali tenk a nema pojma kako da ga iskoristi
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 10 sep 2013, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 sep 2013, 23:44

U Tuzli veceras gorilo :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 sep 2013, 23:46

Grupa G:

Bosna i Hercegovina je u Žilini odigrala u atmosferi kao da je na domaćem terenu. Nekoliko hiljada navijača doputovalo je u Slovačku i pomoglo svojim fudbalerima da dođu do veoma, veoma bitne pobede - 2:1, iako su gubili na poluvremenu. U tom periodu igre, na 0:0, diskutabilno je poništen pogodak Slovačke zbog ofsajda, ali je nešto kasnije Hamšik zatresao mrežu.
Sa jedne srpske stranice... :lol: :lol:
Uredu je ne voliti neku reprezentaciju, ali svjesno pisati lazi i zvati se novinarom je.....
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2013, 23:48

LenBias je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

papetu je trebalo 60 minuta druge utakmice da shvati ono sto je svaka osoba u nasoj drzavi shvatila tokom i nakon prve utakmice u zenici, vau, stvarno pohvalno i mangupski :roll:
A jbg, vi, selektori sa foruma uglavnom znate sve i prije i poslije utakmice. Po toj logici, trebao je u prvu postavu ubaciti dečka koji je sa reprezentacijom odradio par treninga? Ne radi se to tako.
Voli te tvoje Sarajevo.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 10 sep 2013, 23:49

JTS je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:U Tuzli veceras gorilo :D
ko bi rek'o .. i četnici navijaju za BiH :roll:

Mogu li predloziti ban za ovu budaletinu!?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 10 sep 2013, 23:49

nije to "decko" jarane ala vranjes i svrsajevic - to je likos koji je osvojio svjetsko prvenstvo jaruga i trenutno kotira u evropi kao jedan od najboljih strijelaca u sezoni

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 sep 2013, 23:49

Virtu4l je napisao/la:A jbg, vi, selektori sa foruma uglavnom znate sve i prije i poslije utakmice. Po toj logici, trebao je u prvu postavu ubaciti dečka koji je sa reprezentacijom odradio par treninga? Ne radi se to tako.
ne, trebo ga je ubacit u drugoj utakmici, nakon sto je vidio da u prvoj miske hoda po terenu, logiku u sake
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 sep 2013, 23:50

Bio je ironičan, momak je iz Tuzle ako se ne varam.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 10 sep 2013, 23:50

[youtube][/youtube]

marijan ponos bosne i hercegovine

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 sep 2013, 23:53

Muslimović poručio kritičarima: Nabijem vas na gospodina, velikog!

Poslije poraza u Zenici izabranici selektora Safeta Sušića doživjeli su brojne kritičare, kojima je Zlatan Mismimović već tada poručio - "RAZLIGU" i stao uz svoje nekadašnje saigrače.

Nekadašnji napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras je ponovo putem profila na Facebooku poslao poruku kritičarima i Zmajevima.

"Sad svi volite repku i svi su vam igrači super, aaa? Što ne ostanete pri stavu od neki dan... nabijem vas na gospodina, velikog! To sam zaboravio staviti ispred gospodina", napisao je Muslimović, uz:

"Bravo momci. Ljubi vas brat sve do jednoga i da ste mi samo živi i zdravi. I da, čuo sam da su se pojedinci kao previše podigli. I trebate svi da se podignete i da letite i parate nosom oblake id a zajedno harate svijetom, jer vi to zaslužujete, a za ove što vam krila žele skratiti prepustite babuki. Imam ja za njih nešto lijepo".
BABUKA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2013, 23:55

Citizen-X je napisao/la: jaruga moj njemu je trebalo 150 minuta da uvidi da je konj - kad je vidio da odoŠmo u pitchku lijepe materine napravio je to sto je napravio - cak me ne bi cudilo da su mu navijaci glasno dobacivali sta da uradi - jer je 2 foruma amaterskih pratilaca fudbala u BIH mljelo to sto ce on kasnije tek uradit (sto nam nije strano ni sekunde) u sustini je isto iskusan ratnik taliban koji po rukama vrti mocan projektil da raspali tenk a nema pojma kako da ga iskoristi
Ti jako dobro znaš da forumaši uvijek melju i da niti jedna utakmica nije prošla bez njihovih formacija i potencijalnih sastava. Sjeti se Grčke ;)
Citizen-X je napisao/la:nije to "decko" jarane ala vranjes i svrsajevic - to je likos koji je osvojio svjetsko prvenstvo jaruga i trenutno kotira u evropi kao jedan od najboljih strijelaca u sezoni
Znači trebao ga je baciti odmah u vatru? Ne bih rekao, ipak to ne ide tako u fudbalu. Mora proći određeni proces upoznavanja sa timom, filozofija igre i svi ostali faktori.

P.S. Muslimović je poslao odličnu poruku. Pridružujem mu se u istoj.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.