Ovaj gol ide definitivno u historiju.
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Ovaj gol ide definitivno u historiju.
- ronweasley
- Kontakt:
Ama po ko zna koji put, NISAM GA GOTIVIO, NITI SAM BIO RAVNODUŠAN. Bio sam ljut na njega, kao i svi, ali nikad nisam ružnu riječ na njegov račun uputio. Nikad. A ovdje su mu neki psovali i kosti mrtvih predaka i slične gadosti. I ovdje i na svim mogućim forumima. A sad TI ISTI dižu ga u nebo, pišu kako je Bog, Allah. Šta je to ako nije licemjerje?sagitarius je napisao/la:Čekaj kad je otisao odigrati prijateljsku utakmicu za Svicarsku , to si ga ti gotivio? fkt da je se tad nasao na meti kritika i psovki, evo sad je odlucio igrat na BOSNU i trebamo svi biti sretni!ronweasley je napisao/la:Evo jedan s prve stranice. A nije sam, ima ih još puno ovakvih i gorih.Yucca je napisao/la:Sto otvori temu o svicarcu tj pakasu![]()
@mandrax
Nije trebalo biti svejedno, ali nemojte pljuvati pa lizati. Ako ste ga pljuvali, nemojte sad drrkati na njega i skidati mu gaće da vas oplodi. Degutantno je, a i licemjerno.
@Head
Ma ja, izdvoji dio posta koji tebi paše i udri u kontru. Mudro.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije to cudno, nisam ni ja to pozdravljao sa osmjehom na licu sto je izradio repku i narod, ali mi je smijesno da je bio pljuvan i da sada prozivaju te sto su ga pljuvali, kao svi su vjerovali u njega. Nisam mu vjerovao, bio mi je izdajnik i ne zelim biti licemjer i da lazem da mi je vazda bio drag. Eh tu je finta, sto sada idu neka prozivanja, kao da su svi gotivili Izeta i kao lafo oni su ga gotivili i salju druge na koljena pred Izetom. Smeta mi to sto su ljudi licemjerni, kada se predstavljaju kao oni koji su vjerovali u Izeta i kojima nije smetalo sta je Izet radio nasoj repci i kako ju je vukao za nos. Neka se makar suzdrze tog smijesnog prozivanja...mandraX je napisao/la:Šta je čudno u tome što se pljuvalo po momku kad je otišao da igra za Švicu? Jel' nam to trebalo biti drago, svejedno, kakvo li već? Nevjerovatni ste, zaista.
Svaka cast za gol i mnogo mu hvala na tome.
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Tisina.....legenda reala je napisao/la:Edine Džeko,Emire Spahiću,harishp,Cartman,emir79 na koljena pred Izmeta i znate šta vam je činiti
Omerbavarac je napisao/la:Hvala ti Zmaju i oprosti za moje lose misljenje o tebi. Veceras si me kupio i od veceras si moj omiljeni igrac.
Zbog jednog gola. A vidim jos ovakvih likova ima.
Nego, nije vise zonfa ovaj moj avatar. Sad odjednom svi Izeta stavljaju.
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bayern@heart
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Hehe, nismo ga svi pljuvali, naravno da ima i 1% pametnijih.adriano_leite je napisao/la:Zanimljivo je vidjeti toliko postova podrske Izetu, a 99% foruma ga pljuvalo, **** mu majku zbog svega sto je radio, ali sada kao svi su vjerovali u njega. Prestanite biti licemjeri...
oplako sam hahahahahVišća traži odobrenje sa klupe da se počne radovati
ovako se postaje velika repka i dobija postovanje to su te tekme kao veceras
dobro nam dosao Hajrovicu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

NON MOLLARE MAI
- EdenHazard
- Kontakt:
Mozda je zamislio umjesto lopte da je Dzeko pa zapeo iz sve snageKonzerva je napisao/la:komnetar sa klixa
"Ljudi moji , sa ocima punih suza, ja non stop prelistavam ovu BOMBU Hajrovica i jos mi nije jasno odakle ona ""mrznja "" prema lopti pa da je onako KATAPULTIRA. Golman Slovacke se od straha bacio na zemlju i nije imao hrabrosti ni pokusati dodirnuti loptu, mislim, mozda bi je i odgurnuo da ju je vidio....."
hahahhahahhahahhaahhahahhahaahahahhahahahhahahhha
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:

NON MOLLARE MAI
- Ponos Torina
- Kontakt:
Reprezentacija Bosne i Hercegovine, nakon poraza u Zenici, u Žilini je pokazala karakter, volju i snagu, te savladala Slovačku (2:1) i tako došla na korak do plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Poslije poraza u Zenici izabranici selektora Safeta Sušića doživjeli su brojne kritičare, kojima je Zlatan Mismimović već tada poručio - "RAZLIGU" i stao uz svoje nekadašnje saigrače.
Nekadašnji napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine večeras je ponovo putem profila na Facebooku poslao poruku kritičarima i Zmajevima.
"Sad svi volite repku i svi su vam igrači super, aaa? Što ne ostanete pri stavu od neki dan... nabijem vas na gospodina, velikog! To sam zaboravio staviti ispred gospodina", napisao je Muslimović, uz:
"Bravo momci. Ljubi vas brat sve do jednoga i da ste mi samo živi i zdravi. I da, čuo sam da su se pojedinci kao previše podigli. I trebate svi da se podignete i da letite i parate nosom oblake id a zajedno harate svijetom, jer vi to zaslužujete, a za ove što vam krila žele skratiti prepustite babuki. Imam ja za njih nešto lijepo".
Trenutno korisnika/ca: Ado86, Alucard, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, bavariapivo, bordobijeli, Buducnost, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, Elddar, farenhajt, FerdinandF, Fudo, GIBRA, Gifron, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, insimadop, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovacic, lakilone, LenyYoro15, LjutaPaprika, Majstorinho, Micron, nebeskasila, onajlikk, rio_Ferdy88, rossonero85, SanaBosna, Sheyi, Shogun, soccerfan, Soli, tuzlanskinacin, Venom, visarionovich, zemuntrg, Zglavkar i 250 gostiju.