http://sportsport.ba/bh_fudbal/hajrovic ... ici/113424" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la:Ima li gdje izjava Hajrovica (video)
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Bivši Zmaj na FB: Kritičari, nabijem vas na “gospodina velikog”
. ono hvala ti muslimoviću jer još nisi naučio razliku između kritike i puke mržnje 
Vođa zna.
Stvarno. Šta sebi čovjek dopušta. Bolje da se bori za startnu postavu umjesto što se blamira po netu.nedim1993 je napisao/la:Bivši Zmaj na FB: Kritičari, nabijem vas na “gospodina velikog”. ono hvala ti muslimoviću jer još nisi naučio razliku između kritike i puke mržnje
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Rockefeller
- Kontakt:
Fora je moj prijatelju da postoji razlika i izmedju navijača i profesionalnog kritičara.nedim1993 je napisao/la:Bivši Zmaj na FB: Kritičari, nabijem vas na “gospodina velikog”. ono hvala ti muslimoviću jer još nisi naučio razliku između kritike i puke mržnje
Mi bi morali bez obzira šta se dešava, bez obzira ko nas vodio, bez obzira kako igrali, bez obzira šta radili, bez obzira da li gubili ili bijedili, bez obzira šta god da se desi(lo) uvijek biti uz njih i uvijek biti samo uz njih. Ništa više.
Nakon velike patnje, velikog cekanja, i nas je sudba pomilovala.. Dobili smo zasluzeno, jer smo jaca repka.. Fino zvuci, ali bila je cudna prica. Pljuje se i po Safetu, Dzeki, Seji, o Avdiji da ne govorim i na klupi mu se ime spominje. Nista zlonamjerno i sam sam izlecao sa izjavama:" Safete sunce ti zarko, ubaci Izeta vise". To se naravno desilo, falim te Boze, i imamo jeftiniju caffe Brazil.. Uglavnom nakon par pivica coek moze iznjeti misljenje bez tehnickih gresaka..
To toliko, i da znate da je ona teta sa reklame pravo dobra...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
baš bi volio da vidim grčki forum i njihove komentare 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dosadno covjeku u Kini, pa se docepao neta 
Zenica je gorila veceras.U Zenici su prevrnuti automobili u Zenici je bila pucnjava čovijek ranjen.
Kome da tražim neku naknadu za ovu pretpreljnu bol,nervozu zadnjih dana?Prvo košarka pa u petak pa sinoc ksoarka pa 69 minuta danas.
Igru briši bodove piši.Pametnom i nekom sigurnom igrom do kraja sve riješiti.Ništa nije gotovo.Ima još 120 minuta i toliko smo daleko od Brazila.Bičakćiću i Hajroviću hvala vam od srca.Idemo sad ekskurzija u petak da se malo razrahatimo od svega
Kome da tražim neku naknadu za ovu pretpreljnu bol,nervozu zadnjih dana?Prvo košarka pa u petak pa sinoc ksoarka pa 69 minuta danas.
Igru briši bodove piši.Pametnom i nekom sigurnom igrom do kraja sve riješiti.Ništa nije gotovo.Ima još 120 minuta i toliko smo daleko od Brazila.Bičakćiću i Hajroviću hvala vam od srca.Idemo sad ekskurzija u petak da se malo razrahatimo od svega
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 11 sep 2013, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Goalgetter
- Kontakt:
Na forumu na TM-u provociraju na nacionalistickoj osnovi. Prospiaju komentare tipa ''Pusti muslimanske Srbe da idu na SP, ionako ce se vratiti kuci sa 10 komada'' i slicno...HariTz je napisao/la:baš bi volio da vidim grčki forum i njihove komentare
Ciganija.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 11 sep 2013, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda ovo i nisu riejci Muslimovica mozda mu neko drugi odrzava profil heheh.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja opet nisam zadovoljan. Defanzivni vezni mora igrati, Zahirovic u najgoroj formi je bolji od Mede. Miske mora na klupu, uredu sve zasluge i to, ali on vise po terminima ne moze kako treba igrati. I Salihovicu hvala, ali na klupu. Pjanicu ne dati da igra krilo i bice sve dobro.
Celik!3,2,2.
ko se ljuti, uvalim mu krutiGoalgetter je napisao/la:Na forumu na TM-u provociraju na nacionalistickoj osnovi. Prospiaju komentare tipa ''Pusti muslimanske Srbe da idu na SP, ionako ce se vratiti kuci sa 10 komada'' i slicno...HariTz je napisao/la:baš bi volio da vidim grčki forum i njihove komentare
Ciganija.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Buraz,nas mentalitet,temperament,genetski kod ne dopusta tako nesto..Ne samo nas,nego Balkanski..Dzaba,nismo mi Skandinavci niti cemo ikad biti..Ovdje se nekad i pljune i opsuje iz ljubavi..I udari iz ljubavi..Takvi smo..Apsurdno,ali je tako..I ne treba odmah one koji iz bola,tuge i jada opsuju nesto,kazu nesto pogrdno proglasavati dusmanima..Naprotiv,to pokazuje da im je stalo..Rockefeller je napisao/la:Fora je moj prijatelju da postoji razlika i izmedju navijača i profesionalnog kritičara.nedim1993 je napisao/la:Bivši Zmaj na FB: Kritičari, nabijem vas na “gospodina velikog”. ono hvala ti muslimoviću jer još nisi naučio razliku između kritike i puke mržnje
Mi bi morali bez obzira šta se dešava, bez obzira ko nas vodio, bez obzira kako igrali, bez obzira šta radili, bez obzira da li gubili ili bijedili, bez obzira šta god da se desi(lo) uvijek biti uz njih i uvijek biti samo uz njih. Ništa više.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Bayern@heart
- Kontakt:
malo za nenavijače iz šumske

komentar sa index foruma
bravo bosanci. cestitke.
pokazali ste da igrate za nase prostore neverovatan fudbal.
iako vam je selektor kita na kvadrat, opet ste samljeli solidne slovake, koji su u regionalnom poredjenju u rangu hrvatske i srbije.
75% posed lopte. 12/3 u kornerima. 21 sut u i van okvira gola, sa mesarima koji su brutalnim faulima lomili dzeka. nisu vam sudjena dva penala (faul u prvom nad dzekom i igranje rukometa u drugom od strane slovaka-na distanci od sudijA od svega 5 m.). real je trebalo biti 7:2 za vas... jednom recju: respekt.
balkan je ponosan na vas. navijacemo svim srcem u brazilu za vas.
ps. hrvatskoj, kakvu igru trenutno prikazuje, najvise odgovara island kao drugoplasirana ekipa.
za sve druge ekipe, imam opravdan strah da ih hrvatska moze slomiti.
a volio bih da oni i slovenci prodju kroz baraz. ;(
bravo bosanci. cestitke.
pokazali ste da igrate za nase prostore neverovatan fudbal.
iako vam je selektor kita na kvadrat, opet ste samljeli solidne slovake, koji su u regionalnom poredjenju u rangu hrvatske i srbije.
75% posed lopte. 12/3 u kornerima. 21 sut u i van okvira gola, sa mesarima koji su brutalnim faulima lomili dzeka. nisu vam sudjena dva penala (faul u prvom nad dzekom i igranje rukometa u drugom od strane slovaka-na distanci od sudijA od svega 5 m.). real je trebalo biti 7:2 za vas... jednom recju: respekt.
balkan je ponosan na vas. navijacemo svim srcem u brazilu za vas.
ps. hrvatskoj, kakvu igru trenutno prikazuje, najvise odgovara island kao drugoplasirana ekipa.
za sve druge ekipe, imam opravdan strah da ih hrvatska moze slomiti.
a volio bih da oni i slovenci prodju kroz baraz. ;(
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ko ima najbolji odraz?! - zmaj Pape

Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 11 sep 2013, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- ronweasley
- Kontakt:
Hvala.Bosniacum Lilium je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/-susic-p ... odu/113422" onclick="window.open(this.href);return false;ronweasley je napisao/la:Ima li izjava selektora?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Izet s parkingaaaAAAAA!
Bravo ZMAJEVI!
Bravo ZMAJEVI!
Zasto se bilo ko ljuti ako je gledao utakmicu i ako ce biti bar malo realan. Mi smo u najmanje 60% utakmice izgledali kao poluamaterska ekipa. Pobijedili smo samo zahvaljujuci tome sto su se Slovaci poceli zatvarati, ne zato sto smo bolje igrali. Susic je kako vecerasnjom taktikom, jos vise svojom izjavom dao za naslutiti da se radi o vrlo prosjecnom treneru koji nije u stanju da vidi ono sto svi vide. To da nam je repka u ova dva susreta dvije trecine vremena djelovala kao drogirana, toga se nije sjetio da spomene. Jos manje je osjetio potrebu da objasni , kako je moguce da ih nije u stanju motivirati da nosom ruju po terenu ako treba. Pa Dzeko se prakticno cijelu utakmicu vukao po terenu, Ibisevic, kao i uvijek radnik, ali uglavnom trka bez cilja. Pjanic se nije usudio pokusati solo prodor makar do 16, a zna sudiji aplaudirati i raspravljati se s njim i kad treba i kad ne treba. Samo sam cekao da mu za ono aplaudiranje ne izvuce drugi zuti. Uglavnom, beskoristan i bezidejan . I kao zvjezda veceri, Zvjezdan Misimovic koji apsolutno ovakav vise stete nanosi reprezentaciji nego sto donosi koriasti. Svoju nepokretnost je nastojao kompenzirati neuspjesnim driblinzima, a ako bi bio i prinudjen da se lopte oslobodi, radio je to pogresno. Lulic postenog preciznijeg pasa nije dao, kao ni Salihovic, ali ok, trudili su se . Bicakcic definitivno velika rupa u odbrani, Spahic nonsalantno skakuce po mojim zivcima svojom nonsalancijom, a Boga mi je i Begovic imao izleta u nepoznato. Sve u svemu, apsolutna konfuzija u odbrani. Mujdza je uspio u par navrata probiti, ali izgleda da je covjek u smrtnom strahu od povrede i samo u tome vidim njegove slabosti veceras. Medunjanina nisam nesto ni upratio, osim onog pokusaja suta iz daljine. O zamjenama ne bih, ali je jasno da su bar dvije morale doci vec na pocetku poluvremena.
Pa ne mozes sacekati ni da svane odma kritike. Opusti se covjece uzivaj u ovom trenutku o tome cemo ima vremena cccc. Kod mene je jos slavlje..milomlat je napisao/la:Zasto se bilo ko ljuti ako je gledao utakmicu i ako ce biti bar malo realan. Mi smo u najmanje 60% utakmice izgledali kao poluamaterska ekipa. Pobijedili smo samo zahvaljujuci tome sto su se Slovaci poceli zatvarati, ne zato sto smo bolje igrali. Susic je kako vecerasnjom taktikom, jos vise svojom izjavom dao za naslutiti da se radi o vrlo prosjecnom treneru koji nije u stanju da vidi ono sto svi vide. To da nam je repka u ova dva susreta dvije trecine vremena djelovala kao drogirana, toga se nije sjetio da spomene. Jos manje je osjetio potrebu da objasni , kako je moguce da ih nije u stanju motivirati da nosom ruju po terenu ako treba. Pa Dzeko se prakticno cijelu utakmicu vukao po terenu, Ibisevic, kao i uvijek radnik, ali uglavnom trka bez cilja. Pjanic se nije usudio pokusati solo prodor makar do 16, a zna sudiji aplaudirati i raspravljati se s njim i kad treba i kad ne treba. Samo sam cekao da mu za ono aplaudiranje ne izvuce drugi zuti. Uglavnom, beskoristan i bezidejan . I kao zvjezda veceri, Zvjezdan Misimovic koji apsolutno ovakav vise stete nanosi reprezentaciji nego sto donosi koriasti. Svoju nepokretnost je nastojao kompenzirati neuspjesnim driblinzima, a ako bi bio i prinudjen da se lopte oslobodi, radio je to pogresno. Lulic postenog preciznijeg pasa nije dao, kao ni Salihovic, ali ok, trudili su se . Bicakcic definitivno velika rupa u odbrani, Spahic nonsalantno skakuce po mojim zivcima svojom nonsalancijom, a Boga mi je i Begovic imao izleta u nepoznato. Sve u svemu, apsolutna konfuzija u odbrani. Mujdza je uspio u par navrata probiti, ali izgleda da je covjek u smrtnom strahu od povrede i samo u tome vidim njegove slabosti veceras. Medunjanina nisam nesto ni upratio, osim onog pokusaja suta iz daljine. O zamjenama ne bih, ali je jasno da su bar dvije morale doci vec na pocetku poluvremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.