Kad to ovako fino napises ne mogu a da ne dodam da smo postali velika ekipa . Iako igramo frljavo i bezveze pobjedu nosimo kući .milomlat je napisao/la:Zasto se bilo ko ljuti ako je gledao utakmicu i ako ce biti bar malo realan. Mi smo u najmanje 60% utakmice izgledali kao poluamaterska ekipa. Pobijedili smo samo zahvaljujuci tome sto su se Slovaci poceli zatvarati, ne zato sto smo bolje igrali. Susic je kako vecerasnjom taktikom, jos vise svojom izjavom dao za naslutiti da se radi o vrlo prosjecnom treneru koji nije u stanju da vidi ono sto svi vide. To da nam je repka u ova dva susreta dvije trecine vremena djelovala kao drogirana, toga se nije sjetio da spomene. Jos manje je osjetio potrebu da objasni , kako je moguce da ih nije u stanju motivirati da nosom ruju po terenu ako treba. Pa Dzeko se prakticno cijelu utakmicu vukao po terenu, Ibisevic, kao i uvijek radnik, ali uglavnom trka bez cilja. Pjanic se nije usudio pokusati solo prodor makar do 16, a zna sudiji aplaudirati i raspravljati se s njim i kad treba i kad ne treba. Samo sam cekao da mu za ono aplaudiranje ne izvuce drugi zuti. Uglavnom, beskoristan i bezidejan . I kao zvjezda veceri, Zvjezdan Misimovic koji apsolutno ovakav vise stete nanosi reprezentaciji nego sto donosi koriasti. Svoju nepokretnost je nastojao kompenzirati neuspjesnim driblinzima, a ako bi bio i prinudjen da se lopte oslobodi, radio je to pogresno. Lulic postenog preciznijeg pasa nije dao, kao ni Salihovic, ali ok, trudili su se . Bicakcic definitivno velika rupa u odbrani, Spahic nonsalantno skakuce po mojim zivcima svojom nonsalancijom, a Boga mi je i Begovic imao izleta u nepoznato. Sve u svemu, apsolutna konfuzija u odbrani. Mujdza je uspio u par navrata probiti, ali izgleda da je covjek u smrtnom strahu od povrede i samo u tome vidim njegove slabosti veceras. Medunjanina nisam nesto ni upratio, osim onog pokusaja suta iz daljine. O zamjenama ne bih, ali je jasno da su bar dvije morale doci vec na pocetku poluvremena.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
milomlat je napisao/la:Zasto se bilo ko ljuti ako je gledao utakmicu i ako ce biti bar malo realan. Mi smo u najmanje 60% utakmice izgledali kao poluamaterska ekipa. Pobijedili smo samo zahvaljujuci tome sto su se Slovaci poceli zatvarati, ne zato sto smo bolje igrali. Susic je kako vecerasnjom taktikom, jos vise svojom izjavom dao za naslutiti da se radi o vrlo prosjecnom treneru koji nije u stanju da vidi ono sto svi vide. To da nam je repka u ova dva susreta dvije trecine vremena djelovala kao drogirana, toga se nije sjetio da spomene. Jos manje je osjetio potrebu da objasni , kako je moguce da ih nije u stanju motivirati da nosom ruju po terenu ako treba. Pa Dzeko se prakticno cijelu utakmicu vukao po terenu, Ibisevic, kao i uvijek radnik, ali uglavnom trka bez cilja. Pjanic se nije usudio pokusati solo prodor makar do 16, a zna sudiji aplaudirati i raspravljati se s njim i kad treba i kad ne treba. Samo sam cekao da mu za ono aplaudiranje ne izvuce drugi zuti. Uglavnom, beskoristan i bezidejan . I kao zvjezda veceri, Zvjezdan Misimovic koji apsolutno ovakav vise stete nanosi reprezentaciji nego sto donosi koriasti. Svoju nepokretnost je nastojao kompenzirati neuspjesnim driblinzima, a ako bi bio i prinudjen da se lopte oslobodi, radio je to pogresno. Lulic postenog preciznijeg pasa nije dao, kao ni Salihovic, ali ok, trudili su se . Bicakcic definitivno velika rupa u odbrani, Spahic nonsalantno skakuce po mojim zivcima svojom nonsalancijom, a Boga mi je i Begovic imao izleta u nepoznato. Sve u svemu, apsolutna konfuzija u odbrani. Mujdza je uspio u par navrata probiti, ali izgleda da je covjek u smrtnom strahu od povrede i samo u tome vidim njegove slabosti veceras. Medunjanina nisam nesto ni upratio, osim onog pokusaja suta iz daljine. O zamjenama ne bih, ali je jasno da su bar dvije morale doci vec na pocetku poluvremena.
Ostavi broj telefona pa ce Susic tebe pozvati na iduce okupljanje. Izgleda da niko od nasih igraca ne valja, pa eto dobices priliku da im pokazes kako se igra.
ima li da ko valja kod tebemilomlat je napisao/la:Zasto se bilo ko ljuti ako je gledao utakmicu i ako ce biti bar malo realan. Mi smo u najmanje 60% utakmice izgledali kao poluamaterska ekipa. Pobijedili smo samo zahvaljujuci tome sto su se Slovaci poceli zatvarati, ne zato sto smo bolje igrali. Susic je kako vecerasnjom taktikom, jos vise svojom izjavom dao za naslutiti da se radi o vrlo prosjecnom treneru koji nije u stanju da vidi ono sto svi vide. To da nam je repka u ova dva susreta dvije trecine vremena djelovala kao drogirana, toga se nije sjetio da spomene. Jos manje je osjetio potrebu da objasni , kako je moguce da ih nije u stanju motivirati da nosom ruju po terenu ako treba. Pa Dzeko se prakticno cijelu utakmicu vukao po terenu, Ibisevic, kao i uvijek radnik, ali uglavnom trka bez cilja. Pjanic se nije usudio pokusati solo prodor makar do 16, a zna sudiji aplaudirati i raspravljati se s njim i kad treba i kad ne treba. Samo sam cekao da mu za ono aplaudiranje ne izvuce drugi zuti. Uglavnom, beskoristan i bezidejan . I kao zvjezda veceri, Zvjezdan Misimovic koji apsolutno ovakav vise stete nanosi reprezentaciji nego sto donosi koriasti. Svoju nepokretnost je nastojao kompenzirati neuspjesnim driblinzima, a ako bi bio i prinudjen da se lopte oslobodi, radio je to pogresno. Lulic postenog preciznijeg pasa nije dao, kao ni Salihovic, ali ok, trudili su se . Bicakcic definitivno velika rupa u odbrani, Spahic nonsalantno skakuce po mojim zivcima svojom nonsalancijom, a Boga mi je i Begovic imao izleta u nepoznato. Sve u svemu, apsolutna konfuzija u odbrani. Mujdza je uspio u par navrata probiti, ali izgleda da je covjek u smrtnom strahu od povrede i samo u tome vidim njegove slabosti veceras. Medunjanina nisam nesto ni upratio, osim onog pokusaja suta iz daljine. O zamjenama ne bih, ali je jasno da su bar dvije morale doci vec na pocetku poluvremena.
@milomlat ja sam više kritikovao nego radovao se večeras al ala ga ti zasra momački, e to je reć pljuvanje. 90% post je čisti hejt na igrače . jedno je reć da si nisu zalagali a drugo što si ti sad ispisao ko da trebamo igrat lopte sa vatikanom. Ohladi brate, pretjera ga ti da valja
Vođa zna.
Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...
Ko o cemu **** (Grci) o sreci...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prezadovoljan sam. Ne kontam sta vise kakite i trazite greske.
SLAVITE BA STA VAM JE!!!!!
Jos samo dvije mnogo lakse tekme i u Brazilu smo.
(mozda cak i jedna ako jadni Grci izgube od Slovaka, a trebali bi)
SLAVITE BA STA VAM JE!!!!!
Jos samo dvije mnogo lakse tekme i u Brazilu smo.
(mozda cak i jedna ako jadni Grci izgube od Slovaka, a trebali bi)
ne znam bil' se smij'o ili plak'oamerosm je napisao/la:Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...![]()
![]()
nisu svjesni koliko sreće imaju
Dao Bog da svaka loša bude kao veceras sa više golova u protivničkoj mreži nego u našoj!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
pa čobani su EP osvojili bunkerom
svaka tekma im pobjeda od 1-0 i opet nešto pričaju o (ne)sreći
ih, dabogda dobili Portugal u baražu
ipak nemoguće, ali svejedno se nadam da će ispasti 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ono sto je vecina na forumu sugerisala pokazalo se opravdanim ,a to je MIsimovic da nije bio spreman za ove utakmice danas je dosta nasih napada usporio cak u jednom trenutku napad SLovaka on stoji na centru al eto SUsic je smogao snage i ubacio HAjrovica,kazem vecina nas ga je stavljala vec prije meca u prvu postavu..
Druga stvar koja je bila dobra je zamjena Mujdze koji se trosio u prvom pol. vidjelo se da nije spreman i to smo zatvorili sa Zahirovicem..
Slazem se sa SLiskovicem da nismo odigrali sjajno ali u trenutku kad slavimo to ne treba isticati u prvi plan..Mnogi su prizeljkivali asistenciju Hajrovica za DZeku,svejedno opet su se zagrlili..
Druga stvar koja je bila dobra je zamjena Mujdze koji se trosio u prvom pol. vidjelo se da nije spreman i to smo zatvorili sa Zahirovicem..
Slazem se sa SLiskovicem da nismo odigrali sjajno ali u trenutku kad slavimo to ne treba isticati u prvi plan..Mnogi su prizeljkivali asistenciju Hajrovica za DZeku,svejedno opet su se zagrlili..
Oni su svu svoju srecu iskoristili u nogometu, zato i jesu bankrotirali.amerosm je napisao/la:Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Heh. Nisu kako treba pobijedili najmanje 20 godina, idu opet na prvenstva (čak i osvajaju!), igraju totalni anti-nogomet (gledao malo utakmicu protiv Latvije, silovanje igre) i govore kako nemaju sreće? O šovinističkim komentarima da i ne govorim. Definitivno nema veće pogani od ljudi u Europi...ali to smo već znali. Još samo da ih neko šutne u baražu.amerosm je napisao/la:Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...![]()
![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako mozete sad, u ovom trenutku hejtati i kritikovati? Kako ?!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
da se spuste na zemlju i da se ohlade i da razmontiraju lithentšajn i litvaniju onako kako znaju jer smo mi imali poguranac i od sudija večeras, al o tome se naravno šuti.Amar Dzeko je napisao/la:Kako mozete sad, u ovom trenutku hejtati i kritikovati? Kako ?!
Vođa zna.
Opet Mostar...
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ja rekoh nesto na pocetku o Susicu i taktici Koje realno, nije bilo. U tom smislu sam analizirao svakog igraca ponaosob, tj. pokazao na koji nacin Susic funkcionise. Pa iskreno, neki kazu sto ne bi ja, a ja ti kazem da bi 20 % ljudi bolje od Susica odradilo ove dvije tekme protiv Slovaka. Ne moze ti izgovor uvijek biti da smo mi napadacka ekipa, i samim tim amnestiras pogreske u svim ostalim aspektima igre. A to je 80% igre, napad je samo nadogradnja. Zapamti sta ti kazem, sa Litvanijom cemo imati problema. Slovaci jesu dobra ekipa, ali nije to ni evropska druga liga, a mi kotiramo vrlo visoko. Slazem se samo sa jednim od predhodnika, mozda je to dobar znak sto smo igrali ocajno a ipak pobijedili. To je ipak rezervisano za vrhunske timove. Samo vrhunski timovi trebaju i vrhunske trenere da bi to ostali. ne moze se samo na entuzijazmu igraca graditi sistem, sistem uvodi selektor. Garantujem ti da bi sa igracima koje sam ''naruzio'' neki bolji trener ovakve utakmice rjesavao bez nervoze. A priznat ces da je ova tekma veceras bila zestoka nervoza.nedim1993 je napisao/la:@milomlat ja sam više kritikovao nego radovao se večeras al ala ga ti zasra momački, e to je reć pljuvanje. 90% post je čisti hejt na igrače . jedno je reć da si nisu zalagali a drugo što si ti sad ispisao ko da trebamo igrat lopte sa vatikanom. Ohladi brate, pretjera ga ti da valja
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To kasnije. Ali ja pitam u ovom trenutku? Pa jebote znate li vi za sreću, radost, veselje? Brazil je osiguran 90%, ono najbitnije smo apsolvirali i umjesto da svi slavimo, zahvaljujemo se i igracima i Bogu jer nas je napokon pogledao, vi opet morate neke zamjerke imati. Fuj.nedim1993 je napisao/la:da se spuste na zemlju i da se ohlade i da razmontiraju lithentšajn i litvaniju onako kako znaju jer smo mi imali poguranac i od sudija večeras, al o tome se naravno šuti.Amar Dzeko je napisao/la:Kako mozete sad, u ovom trenutku hejtati i kritikovati? Kako ?!
Ronaldo - Isco - Bale
govore ljudi čija je država u posljednjih 20 godina tri puta proglašavala bankrot, neradnici teški, nacionalisti također...pljuju po svojim prvim susjedima turcima, a mole ih na koljenima da rade za njih, jer u Grčkoj nema posla...toliko o toj državi i narodu.amerosm je napisao/la:Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...![]()
![]()
što je to fuj, pa jel bolji vidjet greške dok pobjeđuješ nego da plačemo kad je najbitnije ?
Sve ima dvije strane brate pa i ova pobjeda. tačno ko da ja zabranjujem nekom da se raduje, pa ja sam prolio više suza zbog ove repke nego bilo ko od vas al neke stvari se moraju reći
Sve ima dvije strane brate pa i ova pobjeda. tačno ko da ja zabranjujem nekom da se raduje, pa ja sam prolio više suza zbog ove repke nego bilo ko od vas al neke stvari se moraju reći
Vođa zna.
-
mambabalkan
- Kontakt:
Sva ova **** sto su psovala od 20. do 70. minute treba banovat. Vi se nekome rugate psujete ovdje sve zivo dok su ljudi na stadionu derali grla. Kako mi se ovaj forum smucio danas kao nikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.