[youtube][/youtube]
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ja sam čiko Senad
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pustite ove pljuvace. Mi da smo dobili obje tekme sa 10-0 opet bi oni govorili o tome da Miske ne treba igrat, da se Dzeko setka po terenu, da je Susic glup i los trener....
Zaista mi nije jasno kako neko moze biti nezadovoljan nakon vecerasnje pobjede? Momci su ostavili srce na terenu i zasluzeno pobjedili. Ne znam kakvu ste utakmicu gledali, ali kada vam protivnik pusti loptu i cijelu utakmicu ceka sansu iz kontri, onda vi napadate i logicno je da ostaje dosta prostora nazad. Istina da je Susic trebao krenuti sa zadnjim veznim, ali kada krene kontra onda bi i taj jedan razbijac malo znacio.
Uglavnom, necu vise o tome. Momci su izborili nevjerovatno vaznu pobjedu i mora im se cestitati na tome. Ruzno je traziti sada nekog najslabijeg igraca, ali Salihovic definitivno zasluzuje kritiku. Ostali su odigrali manje-vise solidno, a Izet i Ermin su ovim golovima sebi zacementirali mjesta u reprezentaciji.
Najjaci post na prethodnih 25 stranica:
Bem ti i Loleka i Boleka i Mareka i Wajsa i Štrajsa i Hamšika i sve u pm....
Zaista mi nije jasno kako neko moze biti nezadovoljan nakon vecerasnje pobjede? Momci su ostavili srce na terenu i zasluzeno pobjedili. Ne znam kakvu ste utakmicu gledali, ali kada vam protivnik pusti loptu i cijelu utakmicu ceka sansu iz kontri, onda vi napadate i logicno je da ostaje dosta prostora nazad. Istina da je Susic trebao krenuti sa zadnjim veznim, ali kada krene kontra onda bi i taj jedan razbijac malo znacio.
Uglavnom, necu vise o tome. Momci su izborili nevjerovatno vaznu pobjedu i mora im se cestitati na tome. Ruzno je traziti sada nekog najslabijeg igraca, ali Salihovic definitivno zasluzuje kritiku. Ostali su odigrali manje-vise solidno, a Izet i Ermin su ovim golovima sebi zacementirali mjesta u reprezentaciji.
Najjaci post na prethodnih 25 stranica:
Bem ti i Loleka i Boleka i Mareka i Wajsa i Štrajsa i Hamšika i sve u pm....
- tyler durden
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Citam Grcki forum na TM-u i isti vjerovali ili ne, okrivljuju srecu koja je veceras bila na nasoj strani i pitaju se hoce li ista ijednom biti na njihovoj strani i ne mogu da shvate kako je Slovacka mogla izgubiti ovu utakmicu...![]()
![]()
Ko o cemu **** (Grci) o sreci...
Koga briga.
Primili su tricu i nek dudlaju cucu kroz baraz.
Sreca pa sam gledo utakmicu nisam ga citao.mambabalkan je napisao/la:Sva ova **** sto su psovala od 20. do 70. minute treba banovat. Vi se nekome rugate psujete ovdje sve zivo dok su ljudi na stadionu derali grla. Kako mi se ovaj forum smucio danas kao nikad.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slovacka je igrala 16-finala na proslom SP, Grckoj za dlaku izmaklo isto... a neki govore da bi trebali bez nervoze da ih eliminisemo. Pa kako?
Joj jes' se Senci olesio.armin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 11 sep 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Čitava njihova televizija je djelovala pijano i napušeno.
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 sep 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ronweasley
- Kontakt:
P'ijan k'o zemlja.armin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ko ono reče da su samo Oazu tukli? Tuklo se ovdje i nešto jače bogami.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jesam se smijao kad sam to gledao. jasta nego su popili 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa ja oaza. Gemišt
Fakat pjan lik
nisam ovo ni gledao poslije tekme, isao malo vani 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Koja čuča na kraju za Marjana , mislim da bi tad dao 100 KM da se neki pozdravio s' njimarmin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
hahahahahaha nisam ni primjetio dosad. Ovo su najjace scene sviju minerkolfc je napisao/la:Koja čuča na kraju za Marjana , mislim da bi tad dao 100 KM da se neki pozdravio s' njimarmin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Joj ja tek sad vidjoh.nerkolfc je napisao/la:Koja čuča na kraju za Marjana , mislim da bi tad dao 100 KM da se neki pozdravio s' njimarmin je napisao/la:Ja sam čiko Senad![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
ma nisu primijetili na njega okrenuti su bili ledjima hahah.
dođi ovamo sine, ja sam čika senad
čuj kaže znam da smo u transu, nisi u transu, napušen si kralju
čuj kaže znam da smo u transu, nisi u transu, napušen si kralju
Vođa zna.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a daj

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Svima je bilo krivo ono nezalaganje,historijska utakmica pred domacom publikom i nisu grizli,nije problem poraz,problem je sto nije bilo zelje i volje..A to sto Zlatan misli da uvijek treba sutjeti nije upravu,poenta je bila samo sto navijaci nisu znali u cemu je problem pa je svako iznosio svoje tvrdnje te DZeko kasni,te SPahic iso po njega te HAjrovic ovo ono al sve je sad sjelo na svoje..calcio je napisao/la: S obzirom kako se pljuvalo po igracima i selektoru ovih dana, Zlatan je skroz u pravu. Malo je tu bilo konstruktivne kritike, uglavnom pljuvacina. Navijaci bi trebali da podrzavaju ekipu i kada se pobjedjuje i kada se gubi, neki to ne rade i takvima je Zlatan uputio poruku, neka se sami prepoznaju.
zlatan je ispao obični seljo ovim porukama, pa evo večeras je bilo dosta "konstruktivnih" kritika na sastav i postavu pa opet ista priča.
Protiv mase se ne može.
Protiv mase se ne može.
Vođa zna.
JA sam se iskreno u jednom trenutku bojao da nece uci Stevanovic umjesto HAjrovica jer cim sam vidio Visca reko sljedeci je STevanovic i ne prikazuju ko izlazi kad ono 20 dobro je ko da mi neki kamen pade sa srca..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.