Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ronweasley
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la ronweasley » 11 sep 2013, 00:57

Yucca je napisao/la:Ja sam rekao da je covjek paksu i izdajnik nemam potrebe da se pravdam sad jedem ono sto sam napisao i to je to
Ma nije ovdje uopšte poenta u tome što je post tvoj, to sam nasumično izabrao. Poenta je u tome što su pljuvali, a sad seru kako ga vole bla bla. Koliko sam upratio, ti nisi nigdje sad napisao post tipa:"Oplodi me." "Izete Bože" i slično.

Ostao si dosljedan sebi. Ako su pljuvali, neka su, ali daj bar sad šutite ili priznajte da ste pogriješili i budite umjereni, a ne jesti svoja **** i ovako licemjeran biti.

Pozdrav tebi druže.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 sep 2013, 01:00

ronweasley je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Ja sam rekao da je covjek paksu i izdajnik nemam potrebe da se pravdam sad jedem ono sto sam napisao i to je to
Ma nije ovdje uopšte poenta u tome što je post tvoj, to sam nasumično izabrao. Poenta je u tome što su pljuvali, a sad seru kako ga vole bla bla. Koliko sam upratio, ti nisi nigdje sad napisao post tipa:"Oplodi me." "Izete Bože" i slično.

Ostao si dosljedan sebi. Ako su pljuvali, neka su, ali daj bar sad šutite ili priznajte da ste pogriješili i budite umjereni, a ne jesti svoja **** i ovako licemjeran biti.

Pozdrav tebi druže.

Ma ok druze nije belaj ;) ;) nisam pisao fakat te stvari oplodi me itd.... niti ima potrebe za tim drago mi je zbog gola :D :D ja sam mu oprostio sve :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 11 sep 2013, 01:13

Na popisu stanovništva ću se izjasniti kao Izet Hajrović :!:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 11 sep 2013, 01:21

mandraX je napisao/la:Šta je čudno u tome što se pljuvalo po momku kad je otišao da igra za Švicu? Jel' nam to trebalo biti drago, svejedno, kakvo li već? Nevjerovatni ste, zaista.
Kratko i jasno.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 01:23

I ovaj Muslimovic puk'o.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 01:24

Cartman je napisao/la:I ovaj Muslimovic puk'o.
Pukla ga euforija kao i većinu nas, ali upravu je. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 sep 2013, 01:32

Cartman je napisao/la:I ovaj Muslimovic puk'o.
Pucaju i drugi,ali u negativnom smislu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 11 sep 2013, 01:34

izete Hajrovicu odvesi nas svojim golom u Brazil to je sad 99%!!Al te ne volim,mrzim te jer si isti **** ko i AUTONOMASI isti si kao i oni,potpisao si za SVICU kad si vidio da tamo0 nemas mjesta onda si se okreno svojoj domovini za mene si izdajniik isto kao i AUTONOMASI koji su mi ranili OCA i drazali ga u zarobljenistvu!!!!IZET HAJROVIC = **** !1!!!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 sep 2013, 01:37

Rekordmeister je napisao/la:izete Hajrovicu odvesi nas svojim golom u Brazil to je sad 99%!!Al te ne volim,mrzim te jer si isti **** ko i AUTONOMASI isti si kao i oni,potpisao si za SVICU kad si vidio da tamo0 nemas mjesta onda si se okreno svojoj domovini za mene si izdajniik isto kao i AUTONOMASI koji su mi ranili OCA i drazali ga u zarobljenistvu!!!!IZET HAJROVIC = **** !1!!!
Majstore.. 2013. je.. Rat stao.. Danas imamo struju.. i internet.. Dozovi se pobogu si..

Poredjenje ti nema veze s vezom.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 sep 2013, 01:41

Kolega se napio,sad ce Mona doci da pocisti sran'je i da ga vodi kuci :mrgreen:
#miasanmia

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 sep 2013, 01:41

Rekordmeister je napisao/la:izete Hajrovicu odvesi nas svojim golom u Brazil to je sad 99%!!Al te ne volim,mrzim te jer si isti **** ko i AUTONOMASI isti si kao i oni,potpisao si za SVICU kad si vidio da tamo0 nemas mjesta onda si se okreno svojoj domovini za mene si izdajniik isto kao i AUTONOMASI koji su mi ranili OCA i drazali ga u zarobljenistvu!!!!IZET HAJROVIC = **** !1!!!
Koga boli goli k, nebitan si i ti ti tvoje misljenje.

Izoooo ;)

slika

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 01:43

Izet Hajrovic ne bi imao mjesta u reprezentaciji Svicarske? Kako onda ima kod nas kad smo igracki puno jaci od Svicaraca?
Momak je shvatio da je pogrijesio, ispravio je svoju gresku i donio odluku koja je vidimo sad bila prava, iako je ona odmah bila prava jer kad odlucis ono sto kaze srce ne mozes pogrijesiti.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 sep 2013, 01:59

Svima nam je bilo krivo kad je odabrao SVicarsku i ono igranje na dvije stolice i jos mi je krivo zbog Seferovica jer je on bio jos blizi rep.,ali meni je bilo krivo kad su pojedinci poceli govoriti nakon ZEnice kao sta ce nam on da nam poremeti atmosferu u ekipi,kao ljuti se DZeko mislim tad je trebalo stat na njegovu stranu(Izetovu)..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2013, 02:01

A u Bosni kao ima mesta? Pa mi smo jedno 50 puta bolji od Švice i imamo bolje igrače od njih. Kakva izjava Bože me te sačuvaj.
Oni ti ga puše Izete!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 02:03

RATATATATATATATATATATATATAAAA !

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 sep 2013, 03:03

Izete, ako budes htio da ti ga pop.use, imas ih ovdje na forumu dosta koji su te pljuvali, koji su po tebi sr.ali, a svima si im zacepio usta..imas jednog koji ti moze i cm.ar polizat', prepoznace se..

Vjerujem da ti je Susko nakon utakmice odradio sve to, jer te je ponizavao na pressici, ali si ti u ocima nas pravih, istinskih, fanaticnih navijaca BiH repke heroj, i hvala ti za fenomenalan gol, zivio sto godina, i bio dio ovog tima jos dugo dugo!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 03:06

Oj bolesti jbt. :mesut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 11 sep 2013, 03:32

Greivis je napisao/la:
Oj bolesti jbt. :mesut:
Napokon se javi misu,svaka cast sta ima sa Ozilom i ekipom ? HA?? :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 06:08

Nisam ga puno gledao, a ovo sto sam ranije gledao me stvarno nije impresioniralo, u glavnom protiv Lyona. Ali sinoc je pokazao da ima muda. Treba i imat hrabrosti opalit sa 25 metara iz prvog dodira, u tek drugoj utakmici za repku, a ostalo jos 10 minuta i po zivot nam je da zabijemo. I kasnije je pucao iz onog slobodnog. Najvaznije kod napadaca je to da imaju hrabrosti nesto probat stvorit. Zato mi onaj nesretni Young cupa zivce u Unitedu, jer nikad nista ne proba, samo gura lopta u stranu. Ovaj ce pucat, driblat, pa sta bude.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 sep 2013, 07:33

ja sam jednom davno na ovom forumu napisao kako mislim da stariji brat Hajrovic nece postati dobar igrac, pa mu se sada izvinjavam jer i 'vaki kakav je dobar, ma sta dobar, odlican za nas.. ;)
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza i 15 gostiju.