BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Rios

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Rios » 11 sep 2013, 02:03

zgembo89 je napisao/la:
calcio je napisao/la: S obzirom kako se pljuvalo po igracima i selektoru ovih dana, Zlatan je skroz u pravu. Malo je tu bilo konstruktivne kritike, uglavnom pljuvacina. Navijaci bi trebali da podrzavaju ekipu i kada se pobjedjuje i kada se gubi, neki to ne rade i takvima je Zlatan uputio poruku, neka se sami prepoznaju.
Svima je bilo krivo ono nezalaganje,historijska utakmica pred domacom publikom i nisu grizli,nije problem poraz,problem je sto nije bilo zelje i volje..A to sto Zlatan misli da uvijek treba sutjeti nije upravu,poenta je bila samo sto navijaci nisu znali u cemu je problem pa je svako iznosio svoje tvrdnje te DZeko kasni,te SPahic iso po njega te HAjrovic ovo ono al sve je sad sjelo na svoje..
Kontam ja da je Zlatan vezan za momke,da ga je zaboljelo pisanje i kritikovanje ali mu ovo nije trebalo..On treba biti uzor mladim u BiH ,a spominjanje " gospodina velikog " i " nabijanja " ne mogu nikome biti neka vodilja u zivotu..Bezveze Zlatane.. :roll: Da se ne lazemo-seljacki bas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 sep 2013, 02:08

Svima je tesko palo ono pljuvanje.

Neka se Zlatan napsovao. Psuju i kriticari.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 02:09

Donnie Darko je napisao/la: :lol:
Cesto se smijes u zadnje vrijeme. A glasio si za jednog od ozbiljnijih forumasa :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 11 sep 2013, 02:10

Amar Dzeko je napisao/la:
Cesto se smijes u zadnje vrijeme. A glasio si za jednog od ozbiljnijih forumasa :mrgreen:
Dobra mu roba. :mrgreen:
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 11 sep 2013, 02:12

dajte link tog grčkog foruma što spominjete? :lol:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2013, 02:17

Amar Dzeko je napisao/la:
Ne znam otkud ti te definformacije :mrgreen:

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 sep 2013, 02:21

u cast nasih Zmajeva toci se lokalno pivo ;)
http://beerchamber.com/wp-content/uploa ... Dragon.jpg

pozz sa daleke pacificke obale .....
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Rios

Post Postao/la Rios » 11 sep 2013, 02:21

BegAx je napisao/la:
armin je napisao/la:Ja sam čiko Senad :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Joj jes' se Senci olesio. :lol: Mogu samo zamisliti gdje su Marjan i Senci zaglavili veceras. Blago toj kafani u koju su oni svratili.
Oj al se ismijah.. :lol: :lol: :lol: Obratite paznju na 4:40 kako Hajrovic govori nesto Ibisevicu i pokazuje na Senada..I na kraju kako se Senad pozdravlja sa Dzekom i uvrce mu ruku a ovaj poskoci.. :lol: :lol:
Senci,Senci.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 11 sep 2013, 02:23

milomlat je napisao/la:Zasto se bilo ko ljuti ako je gledao utakmicu i ako ce biti bar malo realan. Mi smo u najmanje 60% utakmice izgledali kao poluamaterska ekipa. Pobijedili smo samo zahvaljujuci tome sto su se Slovaci poceli zatvarati, ne zato sto smo bolje igrali. Susic je kako vecerasnjom taktikom, jos vise svojom izjavom dao za naslutiti da se radi o vrlo prosjecnom treneru koji nije u stanju da vidi ono sto svi vide. To da nam je repka u ova dva susreta dvije trecine vremena djelovala kao drogirana, toga se nije sjetio da spomene. Jos manje je osjetio potrebu da objasni , kako je moguce da ih nije u stanju motivirati da nosom ruju po terenu ako treba. Pa Dzeko se prakticno cijelu utakmicu vukao po terenu, Ibisevic, kao i uvijek radnik, ali uglavnom trka bez cilja. Pjanic se nije usudio pokusati solo prodor makar do 16, a zna sudiji aplaudirati i raspravljati se s njim i kad treba i kad ne treba. Samo sam cekao da mu za ono aplaudiranje ne izvuce drugi zuti. Uglavnom, beskoristan i bezidejan . I kao zvjezda veceri, Zvjezdan Misimovic koji apsolutno ovakav vise stete nanosi reprezentaciji nego sto donosi koriasti. Svoju nepokretnost je nastojao kompenzirati neuspjesnim driblinzima, a ako bi bio i prinudjen da se lopte oslobodi, radio je to pogresno. Lulic postenog preciznijeg pasa nije dao, kao ni Salihovic, ali ok, trudili su se . Bicakcic definitivno velika rupa u odbrani, Spahic nonsalantno skakuce po mojim zivcima svojom nonsalancijom, a Boga mi je i Begovic imao izleta u nepoznato. Sve u svemu, apsolutna konfuzija u odbrani. Mujdza je uspio u par navrata probiti, ali izgleda da je covjek u smrtnom strahu od povrede i samo u tome vidim njegove slabosti veceras. Medunjanina nisam nesto ni upratio, osim onog pokusaja suta iz daljine. O zamjenama ne bih, ali je jasno da su bar dvije morale doci vec na pocetku poluvremena.
Tebe treba za jaja objesiti.
4.10.2009.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2013, 02:25

Najjaci je Pjanic na 4:55, Višenšajm :mrgreen:

Nadjebo je Begovica i Zeljeznicar :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 02:36

budjavi je napisao/la:DZEKO SINE POGLEDAJ OVAJ GOL POSLE UTAKMICE DA VIDIS KAKO SE IGRA.

KOJ JE DZEKIN TWITTER I FACEBOOK ACCOUNT DA MU SE JAVIM..MOLIM TE IMA LI NEKO DA MU SE JAVIM.

DZEKO SINE JOS DOSTA JAJA I AJVARA MORAS JESTI.
Tek sam se vratio kuci, i citam po redu i nisam sve zavrsio ali ovaj mi je komentar zapao za oko i pozivam njegovog autora da se samobanuje ako ima imalo morala :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 02:36

Donnie Darko je napisao/la:Najjaci je Pjanic na 4:55, Višenšajm :mrgreen:

Nadjebo je Begovica i Zeljeznicar :lol:
Znas da je lud video kad je Marjan ispao najnormalniji. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 sep 2013, 02:38

JoeCelt je napisao/la:u cast nasih Zmajeva toci se lokalno pivo ;)

Ah, Seattle. Nikad bio (najdalje što sam otišao je Portland, Oregon) ali uslijed nenormalno dugog "staža" u pen & paper role playing game Shadowrun, koji igram još iz vremena kada sam bio klinac, imam osjećaj da poznajem taj grad smješten na Puget Sound.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 sep 2013, 02:42

revan je napisao/la:

Ah, Seattle. Nikad bio (najdalje što sam otišao je Portland, Oregon) ali uslijed nenormalno dugog "staža" u pen & paper role playing game Shadowrun, koji igram još iz vremena kada sam bio klinac, imam osjećaj da poznajem taj grad smješten na Puget Sound.
Doci brate u petak na derbi, imam kartu viska i budi moj gost, bice preko 60,000 na stadionu - Sounders vs RSL

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 02:43

Rios je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
armin je napisao/la:Ja sam čiko Senad :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Joj jes' se Senci olesio. :lol: Mogu samo zamisliti gdje su Marjan i Senci zaglavili veceras. Blago toj kafani u koju su oni svratili.
Oj al se ismijah.. :lol: :lol: :lol: Obratite paznju na 4:40 kako Hajrovic govori nesto Ibisevicu i pokazuje na Senada..I na kraju kako se Senad pozdravlja sa Dzekom i uvrce mu ruku a ovaj poskoci.. :lol: :lol:
Senci,Senci.. :mrgreen:
Senad na kraju razocaran sto ne ostadose da partijaju :lol: :lol:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 sep 2013, 02:46

JoeCelt je napisao/la:
revan je napisao/la:

Doci brate u petak na derbi, imam kartu viska i budi moj gost, bice preko 60,000 na stadionu - Sounders vs RSL
A tebe zovem na sljedecu utakmicu Seattla u Montrealu. :D Sljedece sezone. hehe
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 11 sep 2013, 02:49

Navijao sam u kaficu sa rajom i bio sam k'o na iglama i razocaran i zivcan i sve i galamio, ali nisam nasim igracima psovao (jesam Slovacima psovao i sudiji). Pregledao sam ovde par stranica i stvarno je zalosno kad vidim da se psuje mater i igracima i Papetu. Kad vidim ko sve "navija" za tu reprezentaciju, ne zavidim nasim igracima uopste. Svi koji su takvi bili nisu nista bolji bili od onih novinara koji su pricali svasta. Jepo te to kad ti danas govori da te voli, a sutra ti psuje sve sto mu padne na pamet. Koji licemjeri, fuj!

Cestitke i Papetu i igracima!!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 02:50

Ja moram reci da sam strasno razocaran odnosom pojedinih forumasa prema Edinu Dzeki, jer YEBO VAS IZET HAJROVIC U SUPAK. Dok se premisljao ima li sanse da bude dio svicarske reprezentacije Edin nas je svojim golovima protiv Lihtenstajna, Latvije, Litvanije i sa dva pogotka protiv Grcke doveo u situaciju gdje smo i da sami o sebi odlucujemo. A, onda se pljuje po njemu radi jedne losije partije. Mars, smradu forumaski. :twisted:

Znam da rizikujem ban, ali ne mogu se suzdrzati, jer je za mene ova hajka na Edina izdaja i nista drugo.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 11 sep 2013, 02:54

Zmajevi, vama u cast - zivjeli!

slika

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 02:57

Consigliere je napisao/la:Ja moram reci da sam strasno razocaran odnosom pojedinih forumasa prema Edinu Dzeki, jer YEBO VAS IZET HAJROVIC U SUPAK. Dok se premisljao ima li sanse da bude dio svicarske reprezentacije Edin nas je svojim golovima protiv Lihtenstajna, Latvije, Litvanije i sa dva pogotka protiv Grcke doveo u situaciju gdje smo i da sami o sebi odlucujemo. A, onda se pljuje po njemu radi jedne losije partije. Mars, smradu forumaski. :twisted:

Znam da rizikujem ban, ali ne mogu se suzdrzati, jer je za mene ova hajka na Edina izdaja i nista drugo.
Hajrovic>Dzeko
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.