U ovom dvomeču daleko najbolji igrač na terenu. Izluđivao me baš ono momački, al' halalim mu sad sveronweasley je napisao/la:Izeta i Weissa.madridist je napisao/la:Trebalo bi zakaparit Izeta.
Večeras dok sam gledao utakmicu govorim jaranu kako bi onaj Weiss, da je samo malo konstantniji, već igrao svoju drugu-treću sezonu u Realu. Strašan igrač.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- ronweasley
- Kontakt:
Jašta.
Dizali hajku da pazimo na Hamšika, da će nas Hamsik stvoriti probleme, a Weiss nam silov'o odbranu analno.
Izluđivala me nemoć naših defanzivaca kad on ima loptu u nogama. 
A nek smo ih vala dobili, samo zbog starog. Ja poslije gola govorim:"E neću ti ovo halaliti Pape.", kad on skoči na mene, odmah za oči, kaže ne igra Pape j.bo ga Bog, koji ti je qrac. Ja pokušavam da mu objasnim da fali zadnji vezni, da je amaterski što ga je izostavio, bla-bla...ali ne. Frajer uhvatio svoj pravac i ne pušta.
A pogleda jednu utakmicu u 4234230423i42 godine. 
Neise, šta očekujemo od Madriđana za vikend? El Madrigal je gadno gostovanje i dobro će se namučiti. Treba vidjeti i kako će Bale odraditi prvu utakmicu. Biće zanimljivo.
A nek smo ih vala dobili, samo zbog starog. Ja poslije gola govorim:"E neću ti ovo halaliti Pape.", kad on skoči na mene, odmah za oči, kaže ne igra Pape j.bo ga Bog, koji ti je qrac. Ja pokušavam da mu objasnim da fali zadnji vezni, da je amaterski što ga je izostavio, bla-bla...ali ne. Frajer uhvatio svoj pravac i ne pušta.
Neise, šta očekujemo od Madriđana za vikend? El Madrigal je gadno gostovanje i dobro će se namučiti. Treba vidjeti i kako će Bale odraditi prvu utakmicu. Biće zanimljivo.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Isco i Marcelo su out za tu utakmicu. Bice guravo.
Ronaldo - Isco - Bale
- ronweasley
- Kontakt:
Što? Povrede jel? Auuu...eto vam prodavanje Ozila.Amar Dzeko je napisao/la:Isco i Marcelo su out za tu utakmicu. Bice guravo.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
Coentrao povrijeden.
A što je se zadisao nakon ove panneRaul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Pa sinoc mu pocela predsezona 
mozda sa klupe dobije neke minute na Madrigalu..
mozda sa klupe dobije neke minute na Madrigalu..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Odmah sam rekao da on nije prosao pripreme i da je nespreman.Yebiga.
Zadihao se ko ja na terminu
Zadihao se ko ja na terminu
Ronaldo - Isco - Bale
Kad se Isco povrijedi bem ti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Je li to stvarna povreda ili "reprezentativna povreda" - If you know what i mean 
preteče me Raule
preteče me Raule
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 11 sep 2013, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Real Madrid
Real Madrid

dvjesta miliona na slici
I isto toliko ljutih papričica medju pojedinim guzovima
.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
"Bio sam u nekim trenucima sretan u Realu, a u nekima baši ne. Patio sam jer sam igrao samo povremeno, dijelio sam minutažu s Karimom Benzemom. Jednu utakmicu sam igrao, pa drugu nisam...", izjavio je Higuain, dodavši:
"Navijači mi na svakom koraku pružaju podršku ovdje u Napoliju".
I kako sad čovjek da misli da smo mogli bolje prošle sezone s njim i ezilom? Ljudima koji su se pobojali konkurencije i odmah fuknuli u druge klubove.
"Navijači mi na svakom koraku pružaju podršku ovdje u Napoliju".
I kako sad čovjek da misli da smo mogli bolje prošle sezone s njim i ezilom? Ljudima koji su se pobojali konkurencije i odmah fuknuli u druge klubove.
naprijed rejal
Samo što se Higuain 4 godine borio s Benzemom,a Ozil s Baleom 4 sata.Sveti je napisao/la: I kako sad čovjek da misli da smo mogli bolje prošle sezone s njim i ezilom? Ljudima koji su se pobojali konkurencije i odmah fuknuli u druge klubove.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Istina, i nikad nije uspio da pokaže da je bolji, forma mu je varirala dok budimo realni nije se nešto pretjerano ni trudio. Dolaskom bejla otvaraju se mogućnosti za neke nove kombinacije u sastavu, nove formacije, gdje bi on eventualno postao treći napadač.
naprijed rejal

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RickBlaine
- Kontakt:
http://d3.yimg.com/sr/img/1/01b46275-05 ... d9c143e0ce" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta li Gareth posmatra?
Sta li Gareth posmatra?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
frajer je oduševljen RonaldomRickBlaine je napisao/la:http://d3.yimg.com/sr/img/1/01b46275-05 ... d9c143e0ce
Sta li Gareth posmatra?
Real Madrid
Real Madrid
mi jos nismo svjesni kakva cuda ce oni da rade i koliko ce dominirati 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.