Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MElloo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MElloo » 22 dec 2009, 19:50

T4R1K je napisao/la:Raul ide na SP :mrgreen:

Iako ga u reprezentaciji nije bilo u posljednje tri godine, premda ne igra ni u Realu, Vicente Del Bosque jako cijeni igračke i ljudske kvalitete Raula Gonzaleza.

Čak je Del Bosque najavio da bi se čak i Raulovo ime moglo naći među putnicima u Južnu Afriku, posebno ako uđe u pravu formu. Mjesta će se naći.

"Mi smo skoro uvijek igrali sa trojicom napadača, pa će vjerovatno tako biti i ovaj put. Ukoliko Raul bude igrao onako kako on zna, neće mi biti problem na spisak staviti jedno takvo ime", rekao je Del Bosque.
i nakon oktobra 2006 raul se vraca u repku :D :D :D stvarno mi nije jasno zasto ga nije zvao prije pogotvo prije 2 sezone kad je igrao fantasticno :mrgreen: :mrgreen: nek mu odma da cap. traku :oops: :oops:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 19:52

GunnerS je napisao/la:Kako god, Karim je po meni puno bolji igrač, napadač od Higuaina, i očekujem od njega da proigra, naravno, ne može ni proigrat ako mu Pellegrini ne daje priliku. Opet, vjerujem da će Karim proradit i ostat u Realu gdje mu je i mjesto. Mislim, ako ga ne bude Real htjeo predložim ja Wengeru da ga kupi :D
Pa u tome i jest problem.. Pellegrini je njemu pruzao sansu i covjek se jednostanvo gubio na terenu.. Ima vise odigranih utakmica od Higuaina i odigrao je vise minuta od argentinca koji je zabio 5 golova vise od njega...

Karim je pri dolasku u Real slovio za jednog od najboljih mladih napadaca na svijetu a to zasigurno nije opravdao

Koliko Pipita vrijedi pokazuje i podatak da je prosle sezone Realu donio oko 25 bodova svojim golovima, znaci oni su odlucili utakmicu, dok je ove sezone cak tri puta Realu donosio pobjedu, sto je 9 bodova u 15 utakmica... a Real je pun zvijezda poput Benzeme, Ronalda, Kake, Raula itd itd
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 dec 2009, 19:53

MElloo je napisao/la:
T4R1K je napisao/la:Raul ide na SP :mrgreen:

Iako ga u reprezentaciji nije bilo u posljednje tri godine, premda ne igra ni u Realu, Vicente Del Bosque jako cijeni igračke i ljudske kvalitete Raula Gonzaleza.

Čak je Del Bosque najavio da bi se čak i Raulovo ime moglo naći među putnicima u Južnu Afriku, posebno ako uđe u pravu formu. Mjesta će se naći.

"Mi smo skoro uvijek igrali sa trojicom napadača, pa će vjerovatno tako biti i ovaj put. Ukoliko Raul bude igrao onako kako on zna, neće mi biti problem na spisak staviti jedno takvo ime", rekao je Del Bosque.
i nakon oktobra 2006 raul se vraca u repku :D :D :D stvarno mi nije jasno zasto ga nije zvao prije pogotvo prije 2 sezone kad je igrao fantasticno :mrgreen: :mrgreen: nek mu odma da cap. traku :oops: :oops:

Pa ovdje nije rekao da ce ga zvati,nego da ce ga mozda zvati ako bude pruzao u Realu igre kojima bi zasluzio da udje u Spansku repku,al posto on u Realu u zadnje vrijeme vrlo rijetko igra cisto sumljam da ce mu se naci mjesto,da je standardan u ekipi sigurno bi imao poziv ovako nesto nevjerujem...i stvarno nevjerujem da ce se trenutko ovakav Raul kakav je ugurat pored Ville i Torresa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 19:55

Da, ne kažem ja da Higuain ne valja, nisam to nikad ni rekao, nebi igrao toliko i davao toliko golova da ne valja, al jednostavno, mislim da Karim je bolji samo mu treba malo više vremena, ipak Francuska i Španija nisu iste lige ;) I veliki je pritisak na njega ba.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 20:02

GunnerS je napisao/la:Da, ne kažem ja da Higuain ne valja, nisam to nikad ni rekao, nebi igrao toliko i davao toliko golova da ne valja, al jednostavno, mislim da Karim je bolji samo mu treba malo više vremena, ipak Francuska i Španija nisu iste lige ;) I veliki je pritisak na njega ba.
Igrac vrijedan 40 miliona se mora znati nositi sa pritiskom! - Igrac vrijedan 40 miliona se u vrlo kratkom roku mora prilagoditi drugoj ligi i drugom klubu! - Ako ovo sve ne uspije, igrac je izgleda precijenjen :mrgreen:

miky_hz je napisao/la:Pa ovdje nije rekao da ce ga zvati,nego da ce ga mozda zvati ako bude pruzao u Realu igre kojima bi zasluzio da udje u Spansku repku,al posto on u Realu u zadnje vrijeme vrlo rijetko igra cisto sumljam da ce mu se naci mjesto,da je standardan u ekipi sigurno bi imao poziv ovako nesto nevjerujem...i stvarno nevjerujem da ce se trenutko ovakav Raul kakav je ugurat pored Ville i Torresa
Ma nema od toga nista. Poziv u reprezentaciju kakva je Spanija ne dobiva se samo tako. Zasto pozvati nekog igraca koji nije igrao godinama za reprezentaciju, i jos plus mijenjati ekipu koja je skoro pa savrsena i osvojila je SP... Nema od njegove igre za repku nista...Rekorder je covjek po svemu sto moze biti, SKORO, i legenda je i sve ostalo, ali ne zasluzuje da igra za Spaniju...

USAO JE U GODINE
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 20:09

Pipita je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Da, ne kažem ja da Higuain ne valja, nisam to nikad ni rekao, nebi igrao toliko i davao toliko golova da ne valja, al jednostavno, mislim da Karim je bolji samo mu treba malo više vremena, ipak Francuska i Španija nisu iste lige ;) I veliki je pritisak na njega ba.
Igrac vrijedan 40 miliona se mora znati nositi sa pritiskom! - Igrac vrijedan 40 miliona se u vrlo kratkom roku mora prilagoditi drugoj ligi i drugom klubu! - Ako ovo sve ne uspije, igrac je izgleda precijenjen :mrgreen:
Dobro svi mi znamo da su igrači dovedeni za puno veću lovu nego što zaista vrijede. Isti slučaj je tu i sa Man.City-em... Mislim, Benzema je se mogao dovesti sigurno za 30-tak miliona ako ne i manje, al et...nije o tome priča... Ipak, hvala Bogu, imamo različita mišljenja i ja se nadam da će moje bit u pravu i da će Karim bit najbolji strijelac Primere i Real-a :)

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 20:11

Mozda jednog dana i to docekamo, ali ove ili naredne sezone siguran sam da necemo! :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 20:24

slika

Cristiano Ronaldo je danas posjetio glavni grad Uzbekistana Taskent. Odrzao je nazovimo ih casove nogometa na stadionu Kuruvchi u tom gradu i na stadionu je bilo vise od 20.000 navijaca koji su ga dosli vidjeti. Ronaldo je navodno za ovaj dolazak dobio oko 600.000 eura. Prije njegau Taskentu su bili Samuel Eto'o, Lionel Messi, Andres Iniesta, Cesc Fabregas i Carles Puyol. Inace, ovaj stadion je od kluba Bunyodkor kojeg trenira Luis Felipe Scolari, koji je pri dolasku kod njih postao najplaceniji trener na svijetu i prima vise od 15 miliona, osim ako grijesim :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 20:30

Upravu si, najplaćeniji je trener na svijetu samo ne znam tačno cifru. Ugl.Uzbekistan je jedna veoma bogata zemlja.. pod plinom je ćitava pa im para ne fali :)

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 20:35

GunnerS je napisao/la:Upravu si, najplaćeniji je trener na svijetu samo ne znam tačno cifru. Ugl.Uzbekistan je jedna veoma bogata zemlja.. pod plinom je ćitava pa im para ne fali :)
Evo nasao sam podatak.. placaju ga 16 miliona eura godisnje
El club de la capital uzbeka fichó en junio pasado a Scolari, que recibe un salario de 16 millones de euros anuales, lo que le convierte en el técnico mejor pagado del mundo.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 20:37

Hehe, pa nisi ni trebo :) Čovjek ništa ne radi i 16 miliona dobiva, hehe :) Najteže je što mora mislit ko i šta, a čuo sam da njegov klub tamo bježi po 20-tak poena... :) pa tako više ne mora ni mislit :) hehe

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 22 dec 2009, 23:12

15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 23:46

23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Mislim da Higuain nema pritiska nikakvog za razliku od Karima :( Higuain je se dokazao i on je sada tu, kako reći, siguran ( ako iko može bit siguran u Real-u ), dok Karim, treba da da golova i golova da bude "siguran"

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 22 dec 2009, 23:47

23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Eh nek si se i ti vratio, da ovu temu malo poboljsamo.. slabo su nam nail, melloo i ostala ekipa aktivni.. samo za vrijeme utakmica baljezgaju nesto:D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 23 dec 2009, 00:02

GunnerS je napisao/la:
Mislim da Higuain nema pritiska nikakvog za razliku od Karima :( Higuain je se dokazao i on je sada tu, kako reći, siguran ( ako iko može bit siguran u Real-u ), dok Karim, treba da da golova i golova da bude "siguran"
U Realu je pritisak jednak kada stignes i kada tu igras godinama.. Tu legenda ili status nema nikakvo znacenje! - Uvijek se moras boriti za svoju poziciju a to pokazuju Karim i Raul...Dokle god igras dobro tebe ce trener koristiti, ali kada napravis malu gresku, onda si nagrbusio..
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 dec 2009, 00:06

Heh, ma znam jarane, ja Real pratim od Zizu-ovog doba :) Najboljeg maistora svih vremena ;) I tada mi je Real postao drag i ostao je, doduše, draži od njega mi je Arsenal :)

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 23 dec 2009, 01:04

GunnerS je napisao/la:Heh, ma znam jarane, ja Real pratim od Zizu-ovog doba :) Najboljeg maistora svih vremena ;) I tada mi je Real postao drag i ostao je, doduše, draži od njega mi je Arsenal :)

nazalost :cry:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 dec 2009, 01:07

Heh, ma i nije, kako se uzme :) Jbg.Arsenalova ljepota igranja, taj fudbal volim...tako da...ono...

A ne brini, pratim ja i Real, imam vremena i za to... :)

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 23 dec 2009, 01:13

GunnerS je napisao/la:Heh, ma i nije, kako se uzme :) Jbg.Arsenalova ljepota igranja, taj fudbal volim...tako da...ono...

A ne brini, pratim ja i Real, imam vremena i za to... :)
Takve vas volim :mrgreen: Od sada pa nadalje i ubuduce sam uz Arsenalovce :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 dec 2009, 01:25

Hehe... :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.