Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Batko
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 12:21

storm_raider je napisao/la:Psovao si ti jucer i Papetu ovdje za vrijeme utakmice i imas obraza nekoga prozivati. Nego hajde u tu istu rupu gdje i pripadas, a moralne pridike drzi kome si navikao.
I opet cu ga kritikovati kada bude postavljao nakaradnu postavku i taktiku.... 8-)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2013, 12:22

Izete dragi, uvijek, ali stvarno uvijek imao si samo dvojicu koji su bili uz tebe a to je veliki Gringo :lol: i moja malenkost :D . Svaka ti cast za onaj supergol, spasio si nas pakla!!!

UZ TEBE SMO!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2013, 12:22

MrMuscle je napisao/la:Pa ovi sto se sada nasladjuju su bili haman i gori od Hareta i Cartmana, samo sto oni za razliku od prozivaca nisu licemjerni i ne mijenjaju misljenja kao kur.ave partnere vec se i sada drze prvobitnih stavova...
Znači po tebi je vrijednost kad zauzmeš jedan stav i ideš pravolinijski po njemu, pa makar izgubio glavu zbog toga? Svako pogriješi, prva procjena je uvijek najteža, ali zato kad shvatiš da si pogriješio - kažeš to jasno i glasno. Ne valja ići glavom kroz zid samo da bi pokazao da si u pravu, kada je i više nego očigledno da nisi. Ljudski je griješiti, ali još više ljudski priznati grešku.

bagrcavi opet prekucava forum :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 sep 2013, 12:23

realno gledano izet hajrovic je levat kome je srecom doslo iz guzice u glavu. naravno, nema potrebe da pisem kako mi je to trenutno omiljeni levat na svijetu zbog one golcine od sinoc.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 sep 2013, 12:23

Batko je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Psovao si ti jucer i Papetu ovdje za vrijeme utakmice i imas obraza nekoga prozivati. Nego hajde u tu istu rupu gdje i pripadas, a moralne pridike drzi kome si navikao.
I opet cu ga kritikovati kada bude postavljao nakaradnu postavku i taktiku.... 8-)
Kako ce opet postavljati nakaradnu taktiku kada ostajemo danas bez selektora?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 sep 2013, 12:25

Batko je napisao/la:
Nije to kritikovanje, to je psovanje i ponasanje kanalizacionog pacova.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 12:30

adriano_leite je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Kako ce opet postavljati nakaradnu taktiku kada ostajemo danas bez selektora?
Pa da nije dobio, uvjeren sam da bi podnio ostavku. Jer propustao bi nemoguce(Bili jednom nogom u Brazilu) jos jednim losim rezultatom....

Rekao je u studiju poslije pobjede nad Grckom (niko nam nece oprostiti ako sada ne odemo u Brazil) Garantujem ti da to nije zaboravio....

Srecom, ispalo je dobro za sve nas, pa to mozemo staviti iza sebe....Losta taktika, kockao se, srecom pobjedili smo. Da li ce ista nauciti iz ovog dvomeca ostaje da se vidi..

jastaba
Kontakt:

Post Postao/la jastaba » 11 sep 2013, 12:33

Batane kako si samo lijepi :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 12:35

storm_raider je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Nije to kritikovanje, to je psovanje i ponasanje kanalizacionog pacova.
Za vrijeme tekme i neposredno prije nje svi mi drugacije reagujemo iz mnogih razloga, mnogi od nas i pisu gluposti. Drugo je psovati hladne glave, to nije dobro....

Sinoc vruce glave sam se svasta naslusao i od sebe i drugih ali nema razloga da zamjeramo jedni drugima, bila je najteza utakmica ikada za podnijeti, psihiciki, barem za mene... :(

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2013, 12:37

bagrcavi je napisao/la:Adriano haj živ bio provjeri da nisam i ja gdje piso neke psovke Izetu da mu se izvinem ako jesam.Haj živ bio vidim da voliš kopati po postovima.
Nije mi tvoj nick zapao za oko, pa mi se bas i ne trazi, ali imam par nickova u rukavu koje cu citirati ako pocnu ovako k'o Batko i bhsport :D .
Sta je sa tvojom glavom? Bolje ti je nemoj ici na ispit jer sudeci po svemu si tabula raza.
Ako ne mozes da shvatis nemoj, vidim da je prekomplikovano za tebe, a slobodno i dalje glumi advokata za ove misine iz rupa iz kojih ne smiju mrdnuti.
Prvo se zavuko za Begovica, pa za Zuku, pa sada za Izeta.

Pozdravi pajdase i svoju ekipi i naravno uvijek drzi isti stav, jer vidim da je sad to u modi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2013, 12:39

Batko je napisao/la:Pa svi smo manje vise psovali kad je bio izabrao Svicu. Ja cu to opet uraditi kada se pojavi slican tip. Svi smo onda manje vise iz nekog gnjeva bili ljuti i pisali svasta, niko onda nije ni sanjao da ce zaigarti za BIH....

Opet kazem nije ni prvi ni poslednji, poslije odluke da igra za BIH ja sam sve stavio iza sebe a posebno poslije gola sinoc. Lik je profesionalac.

Hare je prozvan jer je nastvaio srat i poslije kad je Izet izabrao BIH.
Jarane ne moze liku objasnit, tvrdoglav je ko mozga.
Adriano ako ovo ne skontas ispisi se sa faxa. Batko ti je i nacrtao.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 11 sep 2013, 12:42

bhsport je napisao/la:
Batko je napisao/la:Pa svi smo manje vise psovali kad je bio izabrao Svicu. Ja cu to opet uraditi kada se pojavi slican tip. Svi smo onda manje vise iz nekog gnjeva bili ljuti i pisali svasta, niko onda nije ni sanjao da ce zaigarti za BIH....

Opet kazem nije ni prvi ni poslednji, poslije odluke da igra za BIH ja sam sve stavio iza sebe a posebno poslije gola sinoc. Lik je profesionalac.

Hare je prozvan jer je nastvaio srat i poslije kad je Izet izabrao BIH.
Jarane ne moze liku objasnit, tvrdoglav je ko mozga.
Adriano ako ovo ne skontas ispisi se sa faxa. Batko ti je i nacrtao.
A sta je srao? Ozbiljno pitam jer nisam upucen.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 sep 2013, 12:43

Ma nista ozbiljno ba, malo se salimo a neki se ozbiljno primili.... :mrgreen:

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 11 sep 2013, 12:45

Zadnja izmjena: FA7, dana/u 11 sep 2013, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 sep 2013, 12:45

bhsport je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Adriano haj živ bio provjeri da nisam i ja gdje piso neke psovke Izetu da mu se izvinem ako jesam.Haj živ bio vidim da voliš kopati po postovima.
Nije mi tvoj nick zapao za oko, pa mi se bas i ne trazi, ali imam par nickova u rukavu koje cu citirati ako pocnu ovako k'o Batko i bhsport :D .
Sta je sa tvojom glavom? Bolje ti je nemoj ici na ispit jer sudeci po svemu si tabula raza.
Ako ne mozes da shvatis nemoj, vidim da je prekomplikovano za tebe, a slobodno i dalje glumi advokata za ove misine iz rupa iz kojih ne smiju mrdnuti.
Prvo se zavuko za Begovica, pa za Zuku, pa sada za Izeta.

Pozdravi pajdase i svoju ekipi i naravno uvijek drzi isti stav, jer vidim da je sad to u modi.
S mojom glavom je sve udure, na ispit idem spreman, a hvala Bogu ti nisi kompetentan da kazes da li sam tabula raza ili ne. S druge strane, nije potrebno zvanje da se skontaju licemjeri kao sto si ti, jer danas pises jedno, sutra drugo.

Nije u modi biti tvrdoglav, u modi je biti prizeman i shvatiti da si pogrijesio, a da pri tome se ne busas u prsa i ne prozivas likove koji isto rade kao sto si ti radio. Misljenje se mijenja naravno, to je jako pozitivno, ali je negativno da se prodaje fazon kao da ti to nisi radio i da prozivas onog koji je to radio, jer u pozadini svega stoji da si i ti to radio, ne tako davno ;) . Za kraj, pljuvanjem Harisa, pljujes sam sebe, jer ono sto je radio Haris, radio si i ti i mnogi drugi ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 sep 2013, 12:49

Batko je napisao/la: Za vrijeme tekme i neposredno prije nje svi mi drugacije reagujemo iz mnogih razloga, mnogi od nas i pisu gluposti. Drugo je psovati hladne glave, to nije dobro....

Sinoc vruce glave sam se svasta naslusao i od sebe i drugih ali nema razloga da zamjeramo jedni drugima, bila je najteza utakmica ikada za podnijeti, psihiciki, barem za mene... :(
Treba hladnu glavu sacuvati..., i ja sam skakao i razbijao, ali nikad ne bih opsovao legendi bh fudbala. Krenem od sebe, nisam dao toliko za ovu drzavu kao on, tako da nemam prava.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 11 sep 2013, 12:54

Dosta ih je psovalo u Petak, dosta ih je tad okrenulo ledja. To je ružno za vidjeti, jer lako je biti uz Bosnu kad pobjedjuju. Tad je lako govoriti, volim te Bosno. Treba ih podržati i kad izgube, mi nismo najbolji na svijetu, nekad moramo gubiti, pomiriti se sa tim isto.
Hajrovića svi napadali, pišu nije on heroj nacije što je zabio taj gol. Nije heroj, ali ima sve da bude. Ima igrati još 10 godina za nas aBd. Njemu hvala za onu golčinu, jer sam ga zavolio kao i brata. A on će se nama svima dokazati i iskupiti za sve ono.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2013, 12:55

adriano_leite je napisao/la: S mojom glavom je sve udure, na ispit idem spreman, a hvala Bogu ti nisi kompetentan da kazes da li sam tabula raza ili ne. S druge strane, nije potrebno zvanje da se skontaju licemjeri kao sto si ti, jer danas pises jedno, sutra drugo.

Nije u modi biti tvrdoglav, u modi je biti prizeman i shvatiti da si pogrijesio, a da pri tome se ne busas u prsa i ne prozivas likove koji isto rade kao sto si ti radio. Misljenje se mijenja naravno, to je jako pozitivno, ali je negativno da se prodaje fazon kao da ti to nisi radio i da prozivas onog koji je to radio, jer u pozadini svega stoji da si i ti to radio, ne tako davno ;) . Za kraj, pljuvanjem Harisa, pljujes sam sebe, jer ono sto je radio Haris, radio si i ti i mnogi drugi ;) .
Ozbiljno ti kazem da se skoncentrises jer ocito ne mozes skontati neke stvari ili si toliko bezobrazan pa neces da skontas, a da sam kompetentan sigurno jesam jer sam ja svoje zavrsio za sta ti tek ucis.
Misljenje se mijenja i vidis da sam ga i ja promijenio kada je Izet zaigrao i promijenio sam i za Papeta djelimicno, kao i za Spahica, i tako treba biti. Dati kritiku i pohvaliti, ali opet ti kazem prozivam lika koji nikad za nikad misljenje nije promijenio, tako da ohani malo, ohani.
Kad si takav macak, zasto ne seres Dzeki, Spahicu i kompaniji koji su pljuvali Izeta vise od mene u onom komentaru kada nas je odje.bao a mangupe? To je u redu jel?
Haris ti to i dan danas radi samo je sad zauzet jeduci svoja muda od muke sto je spocitavao nama kada Safet pobjedi. Njemu je bolan draze bilo sinoc da je Izet fulio neko da smo dobili samo sto ti to nikad nece priznati.

Jos jednom crtanje za kraj, kada se pojavi lik slican Hajrovicu koji ce nas odbiti iako je obecao da ce doci od mene ce dobiti pljuvanje, a ako se kojim slucajem predomisli i zaigra za BiH i pri tome donese dodatni kvalitet bit ce podrzan, ne znam sta ti tu nije jasno?
I usput reci sta je sa tobom ti si ga kao podrzavao kada je odabrao svicarsku kao sto ga i sad podrzavas?

Ako jesi kapa dole momcino, mojne meni te demagogije ispita ti tvog.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 13:08

Niko nije bio ravnodusan kad je Izet odabrao Svicu.
Samo sad postoji razlika izmedju tvrdoglavih ljudi koji i sad ne vole Hajrovica i smatraju ga za izdajnika (ili onaj jedan sto ga poredi sa autonomasima :lol: )i ljudi koji su mu halaili i prije utakmice sinoc, a kamoli nakon nje.

Nije Izet nikakav svetac, vidi se to i iz onih "fajtova" sa Dzekom, ali to je sad skroz nebitno. Njegova Ljevica se ukazala i odvela nas u Brazil. To je bitno. To ostaje da se pamti zauvijek.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2013, 13:11

Amar Dzeko je napisao/la:Niko nije bio ravnodusan kad je Izet odabrao Svicu.
Samo sad postoji razlika izmedju tvrdoglavih ljudi koji i sad ne vole Hajrovica i smatraju ga za izdajnika (ili onaj jedan sto ga poredi sa autonomasima :lol: )i ljudi koji su mu halaili i prije utakmice sinoc, a kamoli nakon nje.

Nije Izet nikakav svetac, vidi se to i iz onih "fajtova" sa Dzekom, ali to je sad skroz nebitno. Njegova Ljevica se ukazala i odvela nas u Brazil. To je bitno. To ostaje da se pamti zauvijek.
Brate po ovom sto vidim adriano je bio ravnodusan...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 14 gostiju.