adriano_leite je napisao/la:
S mojom glavom je sve udure, na ispit idem spreman, a hvala Bogu ti nisi kompetentan da kazes da li sam tabula raza ili ne. S druge strane, nije potrebno zvanje da se skontaju licemjeri kao sto si ti, jer danas pises jedno, sutra drugo.
Nije u modi biti tvrdoglav, u modi je biti prizeman i shvatiti da si pogrijesio, a da pri tome se ne busas u prsa i ne prozivas likove koji isto rade kao sto si ti radio. Misljenje se mijenja naravno, to je jako pozitivno, ali je negativno da se prodaje fazon kao da ti to nisi radio i da prozivas onog koji je to radio, jer u pozadini svega stoji da si i ti to radio, ne tako davno

. Za kraj, pljuvanjem Harisa, pljujes sam sebe, jer ono sto je radio Haris, radio si i ti i mnogi drugi

.
Ozbiljno ti kazem da se skoncentrises jer ocito ne mozes skontati neke stvari ili si toliko bezobrazan pa neces da skontas, a da sam kompetentan sigurno jesam jer sam ja svoje zavrsio za sta ti tek ucis.
Misljenje se mijenja i vidis da sam ga i ja promijenio kada je Izet zaigrao i promijenio sam i za Papeta djelimicno, kao i za Spahica, i tako treba biti. Dati kritiku i pohvaliti, ali opet ti kazem prozivam lika koji nikad za nikad misljenje nije promijenio, tako da ohani malo, ohani.
Kad si takav macak, zasto ne seres Dzeki, Spahicu i kompaniji koji su pljuvali Izeta vise od mene u onom komentaru kada nas je odje.bao a mangupe? To je u redu jel?
Haris ti to i dan danas radi samo je sad zauzet jeduci svoja muda od muke sto je spocitavao nama kada Safet pobjedi. Njemu je bolan draze bilo sinoc da je Izet fulio neko da smo dobili samo sto ti to nikad nece priznati.
Jos jednom crtanje za kraj, kada se pojavi lik slican Hajrovicu koji ce nas odbiti iako je obecao da ce doci od mene ce dobiti pljuvanje, a ako se kojim slucajem predomisli i zaigra za BiH i pri tome donese dodatni kvalitet bit ce podrzan, ne znam sta ti tu nije jasno?
I usput reci sta je sa tobom ti si ga kao podrzavao kada je odabrao svicarsku kao sto ga i sad podrzavas?
Ako jesi kapa dole momcino, mojne meni te demagogije ispita ti tvog.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921