Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Konzerva
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Konzerva » 11 sep 2013, 13:33

[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 sep 2013, 14:03

hare i Cartman su se najviše nasrali o svim našim novim reprezentativcima i treba ih podjebavati, pa samo otvorite prve strane teme Mujdže,Medunjanina,Begovića, Kolašinca, šta su pisali, npr. šta će nam Mujdža DŽemo Berberović je za njega Roberto Carlos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Solskjere ništa lično, al moram vas malo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 14:07

Batko je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Psovao si ti jucer i Papetu ovdje za vrijeme utakmice i imas obraza nekoga prozivati. Nego hajde u tu istu rupu gdje i pripadas, a moralne pridike drzi kome si navikao.
I opet cu ga kritikovati kada bude postavljao nakaradnu postavku i taktiku.... 8-)
Evo bas se iznervirao sto mu jedan mali "mis" nakon jednog poraza u godinu dana drzi neke pridike :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 sep 2013, 14:08

Hajrović pravi momak, navija za Želju :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 11 sep 2013, 14:25

Batko je napisao/la:Hare izadji, necemo ti nista.

slika
Gdje je onaj decko sto stalno kuka radi Cocalica sto ga nema, i sto redovno osipa po selektoru ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 sep 2013, 14:28

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 11 sep 2013, 14:51

bagrcavi je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Misimović se NUDIO Srbiji (a porediti animozitet većine (ne i moj) prema Srbiji i s druge strane Švicarskoj se ne može porediti) pa nam je opet legenda naša, pravi Zmaj što bi neki rekli. Momak je sinoć pokazao i dokazao neke stvari. Ponavljam, ako ne želite Hajrovića, onda slobodno isto uradite sa Misimovićem, a da ne zaboravimo kakve je scene napravio jer nije bio u prvoj postavi protiv Bjelorusije ;)
Ne laži.
Što većina ljudi na ovom forumu da bi uzdigli nekoga, moraju popljuvati minimalno jednu osobu.
Ja ne pljujem, ja podržavam obojicu, ali je sličan primjer skroz. Problem je u vama što podržavate Misketa, a ne ovog. Vidi ovako, i u Srbiji sam i ovdje, pratim situaciju i tamo i vamo, Misketa su nudili jer je on prvo htio igrati za Srbiju, istina je da je "otjeran" (ali je to prejaka rijel) i poslije je bilo razgovora, a kad je bilo na kraju da ga oni neće, onda je došao kod nas. Sve drugo je laž, Srbi (odnosno Srbijanci, kako ti je volja) ni ga nikad nisu prežalili i uvijek će reći da je to jedna od njihovih najgorih odluka.

S druge strane imamo Izeta koji je odigrao što je odigrao za Švicu, ali se vratio nama poslije razgovora. Šta ima veze što je odigrao tekmu za njih? I drugi su igrali za mlade repke drugih, nema tu problema. Problem je očigledno njegova svađa, ali on je izjavio da su te izjave laž i to je to. Ne zna se tačna istina. Očigledno je sve uredu u odnosima Džeke i njega i ne treba to komentarisati. Nek se poštuju, družiti se ne moraju, Bože moj. Svađe su sastavni dio ove igre i života fudbalskog, valjda to znaš.

Dalje, sličan primjer ti je Begović, sjeti se koliko je vagao. Kakve je izjave davao njihovim medijima itd. Sve mu je to zaboravljeno, naravno, kao što će biti Izetu. Mi mu se smao možemo zahvaliti jer mu nismo pružili NIŠTA, a igra za nas. Švicarci su ga "izgradili" kao igrača, a okrenuo im je leđa...

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 sep 2013, 14:53

West ham želi Hajrovića
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 sep 2013, 14:54

ne samo begović i misimović , uzmite u obzir da je i medunjanin istu stvar radio . taj je čekao poziv trenera holandije , ali kada je uvidio da nema ništa od toga , okrenuo se nama . ništa novo , i trebamo se suočiti da je to česta stvar u fudbalu danas . i mujdža bi sigurno prihvatio poziv hrvatske da je dobio isti . ali ako igrač izgara na terenu i igra požrtvovano do maksimuma - nije mi bitno ko je , šta je , i šta je radio u prošlosti . a hajrović je sinoć upravo to pokazao .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 14:56

Posaljite gringu i kompaniji medalju u posti, oni su ga eto podrzavali, rodila ih majka :lol: koji heroji. :lol:

Jasta nego ga kritikovat, i stojim iza svega toga. Ali sinoc je zasluzio da sr prihvati u repku isto sto je Medunjanin nakon nekoliko utakmicu. A da su obojica bili lazovi kad su birali repku, pa to stoji.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 15:03

legenda reala je napisao/la:hare i Cartman su se najviše nasrali o svim našim novim reprezentativcima i treba ih podjebavati, pa samo otvorite prve strane teme Mujdže,Medunjanina,Begovića, Kolašinca, šta su pisali, npr. šta će nam Mujdža DŽemo Berberović je za njega Roberto Carlos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Solskjere ništa lično, al moram vas malo :P
Ne znam da sam bilo sta pisao za Bega nakon sto je izabrao BiH. Samo sam uvijek govorio da pojedini igraju iskljucivo iz licnog interesa, tu ne stavljam ni Bega ni Kolasinca.

Ali su jaki ovi koji ozbiljno misle da nekom nije drago sto je Hajrovic dao gol jer ga je eto kritikovao na forumu. Pa ovako nisam slavio gol od onog Custovica protiv Turske. Rekao sam prije twkme da Izet mora zasluzit respekt nakon svojih izjava i sad ga je zasluzio, isto Medunjanin i Mujdza.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 sep 2013, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 15:03

Cartman je napisao/la:Posaljite gringu i kompaniji medalju u posti, oni su ga eto podrzavali, rodila ih majka :lol: koji heroji. :lol:

Jasta nego ga kritikovat, i stojim iza svega toga. Ali sinoc je zasluzio da sr prihvati u repku isto sto je Medunjanin nakon nekoliko utakmicu. A da su obojica bili lazovi kad su birali repku, pa to stoji.

Pa normalno da ce birati za koga ce igrati. Nece ga neko natjerati.
Mogao je izabrati Svicarsku i igrati sigurno na svjetskom. Al on se odlucio za BiH i omogucio nam da i mi idemo u Brazil. Da nije, igrali bi baraz i izgubili kao i obicno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 11 sep 2013, 15:05

viKK je napisao/la:ne samo begović i misimović , uzmite u obzir da je i medunjanin istu stvar radio . taj je čekao poziv trenera holandije , ali kada je uvidio da nema ništa od toga , okrenuo se nama . ništa novo , i trebamo se suočiti da je to česta stvar u fudbalu danas . i mujdža bi sigurno prihvatio poziv hrvatske da je dobio isti . ali ako igrač izgara na terenu i igra požrtvovano do maksimuma - nije mi bitno ko je , šta je , i šta je radio u prošlosti . a hajrović je sinoć upravo to pokazao .
Da, njih dvojicu nisam spomenuo, ali nisu oni jedini i nije fudbal jedini sport. Od Mršića, pa nadalje...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 15:06

Greivis je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Posaljite gringu i kompaniji medalju u posti, oni su ga eto podrzavali, rodila ih majka :lol: koji heroji. :lol:

Pa normalno da ce birati za koga ce igrati. Nece ga neko natjerati.
Mogao je izabrati Svicarsku i igrati sigurno na svjetskom. Al on se odlucio za BiH i omogucio nam da i mi idemo u Brazil. Da nije, igrali bi baraz i izgubili kao i obicno.
Ne on nije imao mjesta u Svicarskoj i vratio je se u BiH. Cista slucajbost je da je Seferovic tamo, a on u BiH. Da Svicarska ima puno centarfora umjesto veznih bilo bi obratno.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 sep 2013, 15:08

Ma ima on mjesta bar za klupe trenutno u Svicarskoj. A mlad je i sigurno bi vremenom postao standardan.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 15:09

viKK je napisao/la:ne samo begović i misimović , uzmite u obzir da je i medunjanin istu stvar radio . taj je čekao poziv trenera holandije , ali kada je uvidio da nema ništa od toga , okrenuo se nama . ništa novo , i trebamo se suočiti da je to česta stvar u fudbalu danas . i mujdža bi sigurno prihvatio poziv hrvatske da je dobio isti . ali ako igrač izgara na terenu i igra požrtvovano do maksimuma - nije mi bitno ko je , šta je , i šta je radio u prošlosti . a hajrović je sinoć upravo to pokazao .
To je to. Ali zato ne treba predstavljat te igrace kao neke patriote koji su kao odbili neke drzave, kao sto je Marjan aludirao na to u vezi mujdze i HR sinoc.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 11 sep 2013, 15:10

Samo budale mogu zaboraviti sagu oko medunjanina i hajrovica. Svi mi dobro znamo sta je medunjanin radio a sta hajrovic, nemojmo sad da gledamo istini u ledja. Sad su tu i ja ih podrzavam, al da ih podrzavam ko lulica? Pjanica?

To samo mogu budale! Njima je obraz ko dzon pogotovo ovom prvom!

A ovaj drugi je strasan igrac tu se nema sta prigovorit! I hvala bogu pa smo ga dobili

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 11 sep 2013, 15:18

BigBang je napisao/la:Samo budale mogu zaboraviti sagu oko medunjanina i hajrovica. Svi mi dobro znamo sta je medunjanin radio a sta hajrovic, nemojmo sad da gledamo istini u ledja. Sad su tu i ja ih podrzavam, al da ih podrzavam ko lulica? Pjanica?

A ovaj drugi je strasan igrac tu se nema sta prigovorit! I hvala bogu pa smo ga dobili
Jel bitno ko ima obraz, a ko ne dok su oni na terenu i igraju? Mi smo mala država, mala fudbalska sila, još uvijek malo koga interesujemo i to je realno. Nikad nismo igrali EP ili SP, tako da nam je svaki igrač koji hoće da igra za nas dobrodošao, ne glumite tu sad nešto..

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:30

BigBang je napisao/la:Samo budale mogu zaboraviti sagu oko medunjanina i hajrovica. Svi mi dobro znamo sta je medunjanin radio a sta hajrovic, nemojmo sad da gledamo istini u ledja. Sad su tu i ja ih podrzavam, al da ih podrzavam ko lulica? Pjanica?

Medunjanin je uvijek zelio da igra za BIH to je provjereno sve ostalo su lazi! Razlika izmedju Hajrovica i npr. Seferovica je ta da Hajrovic nista nema sa BIH, on je crnogorac rodjen u Svici,nista me nebi cudilo da je odabrao jednu od tih zemalja,dok je Seferovic nase gore list odma okrenuo ledja,prvom prilikom to je bosnjo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 15:35

bacelonafan je napisao/la:

Medunjanin je uvijek zelio da igra za BIH to je provjereno sve ostalo su lazi! Razlika izmedju Hajrovica i npr. Seferovica je ta da Hajrovic nista nema sa BIH, on je crnogorac rodjen u Svici,nista me nebi cudilo da je odabrao jednu od tih zemalja,dok je Seferovic nase gore list odma okrenuo ledja,prvom prilikom to je bosnjo!
Kome ti pricas price? Sliskovic je pozvao Medunjanina zvanicno a ovaj ga odbio da igra EP sa U21 Holandije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 24 gosta.