Izet Hajrovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

PerryFred
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la PerryFred » 11 sep 2013, 15:46

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 11 sep 2013, 15:50

Ja licno poznajem Harisa a i njegove (inace smo komsije u NL)
Haris nikad nebih zaigrao za Bih da je imao sansu igrati za Holandiju. Sjecam se kad ga je Sliskovic pozvao tj zvao na tel. i ovaj mu se nije htjeo javiti vec mu se stara javila i rekla kako je negdje sa klubom a ja ga taj dan vidio u gradu. Isto tako, u tom periodu kad je pozvan od strane Sliskovica, izjavio je za Telegraaf kako ne zeli igrati za BiH vec Holandiju. Sto se tice njegovog odlaska na prvenstvo sa Holadskim U21, nebih on nigdje otisao niti bi bio pozvan da nisu imali dosta povreda. Na tom prvenstvu je zaigrao samo jednom i to bila takticka izmejna. Inace, ta familija je jako cuda i na svoju ruku a Bosna im na um padne samo kad imaju od iste koristi.

PerryFred, Hajrovicevi su iz Bijelog Polja ali su odselili poslije drugog svjetskog rata preko Turske za Makedoniju (Dresovo kod Prilepa). Roditelji su mu se preselili u BiH 1980 a 1987 otisli za Svicarsku. Tako da, Hajrovic nema nikakve veze sa BiH kao ni roditelji. Inace, imaju kucu u Sokolovic koloniji :)
Zadnja izmjena: mrakNL, dana/u 11 sep 2013, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:51

Za ove sto kazu da Hajrovic nema veze sa CG nemojte da se provaljujete,ima veze sa CG sa Bijelim Poljem raspitaj se malo strucnjak prije nego pocnes da lupas! Medunjanin je odbio nas jer je igrao za u21 Holandije,drugi koji su upuceniji malo znaju za koga je zelio da igra,tj oni koji ga licno znaju! Nije Medunjanin glup da je zivio u zabludi kao Anel Dzaka npr da moze za Njemacku da igra,Medunjanin je uvijek znao da nikad nece igrat za prvi tim Holandije! I da Hajrovic je pravi bosanac haha nemojte da ste smijesni!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2013, 15:53

Ja sam pljuvao prvi protiv Harisa jer je odbijao igrati za BiH. Kasnije se predomislio.

Izet je, baš kao i Seo rekao da će igrati za nas. Kasnije je odigrao taj jedan meč za Švicarsku i nema toga ko ga nije nazvao izdajicom. Logično je bilo očekivati takvu reakciju kod svih forumaša.

Sada igra za nas i sve je već zaboravljeno na prvom okupljanju gdje je i on bio. Jedini izdajica je Haris "Švicarac".

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 15:54

Od Bijelog polja do Ciriha

Inače, Hajrovići su porijeklom iz Bijelog polja. Njihovi su preci nakoj Drugog Svjetskog rata preko Turske stigli u makedonsko selo Dresovo kod Prilepa, gdje su Safet i Zilka živjeli do 1980. godine, a potom preselili u Sarajevo. Od 1987. godine su u Švicarskoj. To ti je clanak iz Avaza a inace skoro cijela familija im je u BP tako da neznam o cemu ovaj prica!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2013, 15:55

Nije Bosanac, nego je Bošnjak. Ljudi iz CG, Pazara, više drže do toga ko su i odakle su im korijeni, nego ovi odavde. Kažem iz ličnog iskustva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 sep 2013, 15:56

slika
1946

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 11 sep 2013, 15:58

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 16:02

PerryFred je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Od Bijelog polja do Ciriha

Inače, Hajrovići su porijeklom iz Bijelog polja. Njihovi su preci nakoj Drugog Svjetskog rata preko Turske stigli u makedonsko selo Dresovo kod Prilepa, gdje su Safet i Zilka živjeli do 1980. godine, a potom preselili u Sarajevo. Od 1987. godine su u Švicarskoj. To ti je clanak iz Avaza a inace skoro cijela familija im je u BP tako da neznam o cemu ovaj prica!

Izvinjavam se ja sam cuo da su porijeklom Bosnjaci iz Makedonije ;)

Kako god Izet je reprezentativac Bosne i Hercegovine
svojim golom otvorio nam je vrata mundijala a ostalo nije ni vazno ;) ..

a Haris da je svojim kvalitetom zasluzio poziv Holandije nikad nebih zaigrao za nas ;)
Nemas se sta izvinjavat,slucajno mu znam neke rodjake,poslovno ih upoznao a i vidis da Hajrovici zanose kad pricaju na crnogorski al nebitno odakle je sad je Zmaj to je bitno!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 sep 2013, 16:04

zizu1991 je napisao/la:Nije Bosanac, nego je Bošnjak. Ljudi iz CG, Pazara, više drže do toga ko su i odakle su im korijeni, nego ovi odavde. Kažem iz ličnog iskustva.
To si sto posto upravu najgore su bosnje,mada i kod njih ima izroda tipa Ljaljica! Zato Seferovic nije imao dvojbe jer on je veliki "svicarac" prava familija starosjedioci svicarski!

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 11 sep 2013, 16:05

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 sep 2013, 16:11

Jutros u BiH rođeno 124 bebe. Od toga 72 Izeta i 52 Izete.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 16:17

Na popisu nacionalnost: Izet :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 sep 2013, 16:20

preko noci nam se Bosna izetizirala

usli smo u period izetizacije, i nije na vidiku da ce imalo popustiti u skorije vrijeme
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 11 sep 2013, 16:24

zizu1991 je napisao/la:Nije Bosanac, nego je Bošnjak. Ljudi iz CG, Pazara, više drže do toga ko su i odakle su im korijeni, nego ovi odavde. Kažem iz ličnog iskustva.

To je licno opredjeljenje,za mene je od sinoc Bosanac,jer je nama,svim Bosancima i Hercegovcima donio,prvi historijski plasman na SP,a to sto ste(pogotovo Sandzaklije i ovi iz RS-a) navuceni na te nacionalisticke podjele,to je druga prica,a isti su i jedni i drugi,ovaj iz RS-a,hladno zaigra za nas,pa postane ''Bosanac'',a ovaj Sandzaklija,hladno zaigra za Njemacku,pa postane ''Švabo''.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 11 sep 2013, 16:39

mrakNL je napisao/la:Ja licno poznajem Harisa a i njegove (inace smo komsije u NL)
Haris nikad nebih zaigrao za Bih da je imao sansu igrati za Holandiju. Sjecam se kad ga je Sliskovic pozvao tj zvao na tel. i ovaj mu se nije htjeo javiti vec mu se stara javila i rekla kako je negdje sa klubom a ja ga taj dan vidio u gradu. Isto tako, u tom periodu kad je pozvan od strane Sliskovica, izjavio je za Telegraaf kako ne zeli igrati za BiH vec Holandiju. Sto se tice njegovog odlaska na prvenstvo sa Holadskim U21, nebih on nigdje otisao niti bi bio pozvan da nisu imali dosta povreda. Na tom prvenstvu je zaigrao samo jednom i to bila takticka izmejna. Inace, ta familija je jako cuda i na svoju ruku a Bosna im na um padne samo kad imaju od iste koristi.

PerryFred, Hajrovicevi su iz Bijelog Polja ali su odselili poslije drugog svjetskog rata preko Turske za Makedoniju (Dresovo kod Prilepa). Roditelji su mu se preselili u BiH 1980 a 1987 otisli za Svicarsku. Tako da, Hajrovic nema nikakve veze sa BiH kao ni roditelji. Inace, imaju kucu u Sokolovic koloniji :)
to je to!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 sep 2013, 16:53

slika
super si :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1946

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 11 sep 2013, 17:04

Head je napisao/la:slika
super si :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marjan se pokupio ko 5 feninga :lol: :lol: :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 sep 2013, 17:06

Al' se Senad popravio. :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 sep 2013, 17:20

bhsport je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Niko nije bio ravnodusan kad je Izet odabrao Svicu.
Samo sad postoji razlika izmedju tvrdoglavih ljudi koji i sad ne vole Hajrovica i smatraju ga za izdajnika (ili onaj jedan sto ga poredi sa autonomasima :lol: )i ljudi koji su mu halaili i prije utakmice sinoc, a kamoli nakon nje.

Nije Izet nikakav svetac, vidi se to i iz onih "fajtova" sa Dzekom, ali to je sad skroz nebitno. Njegova Ljevica se ukazala i odvela nas u Brazil. To je bitno. To ostaje da se pamti zauvijek.
Brate po ovom sto vidim adriano je bio ravnodusan...
Nikada. Ja nisam kao ti, ja nisam jedna obicna hinja da zaboravim sta sam rekao i da osudjujem druge zbog necega sto sam ja radio. Ja sam prvi bio protiv Izeta jer se poigravao sa repkom, nisam nikada psovao, ali sam bio protiv njega. Ti si takodjer bio protiv njega, Batko takodjer, elegant takodjer, Cartman takodjer, harishp, Adi_Zepce i jos mnogo drugih.

Malo sam editovao post, da ne dobijem ban zbog nekog kao ti, ali sustina je sljedeca: licemjer si jer si pljuvao Izeta, misljenje si promijenio kada je ovaj dosao da igra za nas, a onda si se nasao pametan da prozoves "Izetove pljuvace" iako si bio dio toga. Nisi jedini, Batko je tu, JTS je tu, mnogi drugi, sto oni sa istim nickovima sto oni koji su mijenjali nickove.

Naravno da ne treba nastaviti pljuvati Izeta, ali ne mozes se TI predstavljati kao neko ko je podrzavao Izeta, jednostavno ne mozes. Hvalis se kako sam ja limitiran i ne razumijem, ali ako ti to ne razumijes, onda se vidi ko je limitiran.

Batko postavlja sliku i kaze misevi mrs iz rupe, a on mu slao poruke na fb :lol: . JTS kaze u red na koljena pred Izetom, a on bi prvi trebao to uraditi jer je takodjer bio protiv Izeta, nakon sto se otkrilo da su ga Edin i Spaha molili da igra za nas, pa i mnogi drugi, ali ovu su udarni licemjeri koje sam zapazio da se predstavljaju kao neko ko je podrzavao Izeta, tj. kao oni koji prozivaju "Izetove pljuvace".
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baboon i 15 gostiju.