Jos mi samo fali Danska - Portugal.
Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Francuska - Litvanija.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Ne spominji Litvaniju, zlo. m idodje od njedjoleprijedor je napisao/la:Al Letonija uništi Ukrajinu![]()
Mašala....Letonci se baš nabrijali za ovo EP...Još nek mlatnu Belgiju,što bi trebali i eto ih u 1/4f prvi put nakon 2001.....Dosadašnjim igrama su i zaslužili.
Mi još malo sa Belgijancima,imamo šansu da već rješimo pitanje prolaska u 1/4 f...Samo požrtvovano i odgovorno sa forsiranjem naše unutrašnje linije i trebali bi razbiti Belgiju...A večeras poslastica,Francuska-Litvanija
Mens sana in corpore sano.
Kao da gledam Litvanija osvaja prvenstvo da nam bude još veća muka.Unofficialpage je napisao/la:Ne spominji Litvaniju, zlo. m idodje od njedjoleprijedor je napisao/la:Al Letonija uništi Ukrajinu![]()
Mašala....Letonci se baš nabrijali za ovo EP...Još nek mlatnu Belgiju,što bi trebali i eto ih u 1/4f prvi put nakon 2001.....Dosadašnjim igrama su i zaslužili.
Mi još malo sa Belgijancima,imamo šansu da već rješimo pitanje prolaska u 1/4 f...Samo požrtvovano i odgovorno sa forsiranjem naše unutrašnje linije i trebali bi razbiti Belgiju...A večeras poslastica,Francuska-Litvanija
Srbi dosta tesko, neocekivano po meni. 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Slaba igra naših momaka, potpuno nerazumljivo slaba... Ove belgijance s ovim sastavom (desetkovanim) tučemo za doručak 25 razlike, a večeras drama jbg... Evidentno mladost i neiskustvo su posljedica velikih padova u igri... Sve u svemu 6 bodova već imamo i praktično smo već sad u četvrfinalu, ko bi rekao..... kakve su nas muke i nedaće pratile do prvenstva. Bravo momci, bravo Dudo, vi ste naš ponos.
http://****/main.asp?dir=news&newsid=46724" onclick="window.open(this.href);return false;
Finci bez veterana u nastavku Eurobasketa
Prvi protivnik Hrvatske u drugoj fazi Eurobasketa - Finska - ostala je bez Hanna Mottole.
Iskusni krilni centar Hanno Mottola ozlijedio se na utakmici protiv Grčke, i to baš na svoj 37. rođendan.
Već u prvoj četvrtini popustilo mu je koljeno, a rentgenske snimke su pokazale da je riječ o ozljedi koja se ne može brzo sanirati. U svakom slučaju, ne za sljedećih desetak dana koliko još traje natjecanje u Sloveniji.
209 cm visoki igrač je do ozljede prosječno igrao 12.8 minuta upisujući 6.2 poena i 1.8 skokova
Finci bez veterana u nastavku Eurobasketa
Prvi protivnik Hrvatske u drugoj fazi Eurobasketa - Finska - ostala je bez Hanna Mottole.
Iskusni krilni centar Hanno Mottola ozlijedio se na utakmici protiv Grčke, i to baš na svoj 37. rođendan.
Već u prvoj četvrtini popustilo mu je koljeno, a rentgenske snimke su pokazale da je riječ o ozljedi koja se ne može brzo sanirati. U svakom slučaju, ne za sljedećih desetak dana koliko još traje natjecanje u Sloveniji.
209 cm visoki igrač je do ozljede prosječno igrao 12.8 minuta upisujući 6.2 poena i 1.8 skokova
- djoleprijedor
- Kontakt:
Baš smo loše odigrali danas,u trenucima je bilo i mučno gledati,ali ipak na kraju pobjeda,vrijedna 1/4f...
Dosta iskakanja i dekoncetracije u odbrani,bezidejnosti i srljanja u napadu,uz velik broj izgubljenih lopti,ali pobjeda na kraju...
Krstić,Bogdanović,Markovi i Kalinić prolazna ocjena i dobra partija,ostali veoma loše i jednostavno moraju bolje...Jasno je meni da je ovo mlada ekipa,i da je logično da se oscilira u igri,ali imam osjećaj da su od utakmice sa Litvanijom u neku ruku demotivisani i da im fali ta agresija u oba pravca....Ovo moež i mora bolje,ali u svakom slučaju,hvala na pobjedi Orlovi.
Dosta iskakanja i dekoncetracije u odbrani,bezidejnosti i srljanja u napadu,uz velik broj izgubljenih lopti,ali pobjeda na kraju...
Krstić,Bogdanović,Markovi i Kalinić prolazna ocjena i dobra partija,ostali veoma loše i jednostavno moraju bolje...Jasno je meni da je ovo mlada ekipa,i da je logično da se oscilira u igri,ali imam osjećaj da su od utakmice sa Litvanijom u neku ruku demotivisani i da im fali ta agresija u oba pravca....Ovo moež i mora bolje,ali u svakom slučaju,hvala na pobjedi Orlovi.

Igra basket, pije lasko, ka.a drolje, Katic Rasko!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ne znam zašto,ali već imam osjećaj da ćemo u 1/4f da dobijemo naše "susjede"..... 
Ko fali Srbima osim Teodosica i Velickovica?
Koliko igraca imaju u NBA?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia je napisao/la:Ko fali Srbima osim Teodosica i Velickovica?
mačvan,erceg,lučić,tripković,tepić,savanović,musli,raduljica
- djoleprijedor
- Kontakt:
+Marjanović,Milosavljević,Luka Bogdanović-Nepozvanifilip13 je napisao/la:Valencia je napisao/la:Ko fali Srbima osim Teodosica i Velickovica?
mačvan,erceg,lučić,tripković,tepić,savanović,musli,raduljica
+ Keselj 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Tepić,Paunić,Perović,Radenović,Raković.....Divac,Bodiroga,Đorđević,Danilović,Stojakovićmarconato je napisao/la:+ Keselj
Dobra ova igra
+ Micov
+ Micov
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- djoleprijedor
- Kontakt:
hahahahahahaRaul_64 je napisao/la:Dobra ova igra![]()
+ Micov
+Mile Ilić
slatko se ismijah....
Par imena ste izostavili, onih baš po mom ukusu: Birčević, Pavlović, Savović*, Kuzmić*, Danguba i naravno JOVO STANOJEVIĆ...... (ne bi bilo loše ako bi i Miroslava Radoševića, Acu Čubrila, Acu Glintića, Olivera Popovića, Zlatka Bolića, Dragoljuba Vidačića, Nikolu Jevstratijevića i kompaniju vratili
)
Prateći malo evro košarku, shvatih kolika je Bodiroga bio veličina, takav igrač se VIŠE NIKADA NEĆE RODITI! Da ne govorim o nekim našim centrima....
Prekosutra Ukrajinci, ako podignemo nivo igre za 30% u odnosu na danas, lagano uzimamo.....
Par imena ste izostavili, onih baš po mom ukusu: Birčević, Pavlović, Savović*, Kuzmić*, Danguba i naravno JOVO STANOJEVIĆ...... (ne bi bilo loše ako bi i Miroslava Radoševića, Acu Čubrila, Acu Glintića, Olivera Popovića, Zlatka Bolića, Dragoljuba Vidačića, Nikolu Jevstratijevića i kompaniju vratili
Prateći malo evro košarku, shvatih kolika je Bodiroga bio veličina, takav igrač se VIŠE NIKADA NEĆE RODITI! Da ne govorim o nekim našim centrima....
Prekosutra Ukrajinci, ako podignemo nivo igre za 30% u odnosu na danas, lagano uzimamo.....
I svi ovi igraci povrijedjeni?
Teodosic, Velickovic - odlicni igraci. Ne znam sta je sa Velickovicem, stagnirao je u Realu. Tu sam ga posljednji put upratio.
Savanovic je isto jako zahvalan igrac.
Tepic kao i Markovic. Dobar u odbrani, limitiran i prosjecan u napadu.
Keselj kao i Tripkovic. Nije lose imati jednog od njih dvojice. Zna ih opasno krenuti.
Macvan se meni nikako ne svidja. O tome sam i ranije pisao. Raduljica se nije posebno istakao u reprezentaciji. Isto vazi za Ercega.
Ostali su ili losi ili ih nisam upratio...
Dakle, Teodosic, Velickovic, Savanovic, Tepic i Keselj. Fale ovi momci, posebno prva trojica.
Moguce da se puno toga promijenilo, periodicno pratim kosarku.
Teodosic, Velickovic - odlicni igraci. Ne znam sta je sa Velickovicem, stagnirao je u Realu. Tu sam ga posljednji put upratio.
Savanovic je isto jako zahvalan igrac.
Tepic kao i Markovic. Dobar u odbrani, limitiran i prosjecan u napadu.
Keselj kao i Tripkovic. Nije lose imati jednog od njih dvojice. Zna ih opasno krenuti.
Macvan se meni nikako ne svidja. O tome sam i ranije pisao. Raduljica se nije posebno istakao u reprezentaciji. Isto vazi za Ercega.
Ostali su ili losi ili ih nisam upratio...
Dakle, Teodosic, Velickovic, Savanovic, Tepic i Keselj. Fale ovi momci, posebno prva trojica.
Moguce da se puno toga promijenilo, periodicno pratim kosarku.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jes', a onda slijedi osveta za Tursku. Hebeni Kus, jos se sjecamdjoleprijedor je napisao/la:Ne znam zašto,ali već imam osjećaj da ćemo u 1/4f da dobijemo naše "susjede".....
RIP CITY!
Tepić i Kešelj već dugo ništa ne igraju, ni u reprezentaciji ni u klubu pa tako da i ne fale mnogo. Sa Teom, Novicom i Lučićem bih odmah potpisao ulazak u finale.Valencia je napisao/la: Dakle, Teodosic, Velickovic, Savanovic, Tepic i Keselj. Fale ovi momci, posebno prva trojica.
I Micov je vjerovatno i najkvalitetnije naše krilo ali ne vjerujem da bi ga ekipa prihvatila kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.