BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

zizu1991
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2013, 19:54

Prvo poluvrijeme
[youtube][/youtube]

Drugo poluvrijeme
[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2013, 19:59

mokhe je napisao/la::lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
A joj :cry: :cry:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 sep 2013, 20:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:Evo jos jedan sa tribina , ovaj put vidovnjak ...

[youtube][/youtube]
Dobar klip ;)

Inace sta reci, dobra i nezaboravna tekma, prava triler verzija. Sve je dobro sto se dobro zavrsi, pa tako i to. Mogli smo s pjesmom da se vracamo iz Ziline ;)

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 11 sep 2013, 20:05

Onaj tekbir na pocetku utakmice je donio prevagu na nasu stranu :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2013, 20:16

Jeli se meni cini ili citav stadion (nasi navijaci) pljesce za vrijeme intoniranja himne Slovacke? Ako su ovo nasi bili, SVAKA IM CAST :o . Koji feeling, preponosan sam ako je zaista tako kako se meni cini 8-) . Nece ovo Slovaci dugo zaboraviti, jao koji ponos osjecam. Kada sam ja isao na gostovanja, to je bilo skroz drugacije, uvijek smo zvizdali nesto...ili vikali volim te bosno za vrijeme intoniranja himne domacina :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 11 sep 2013, 20:19

EdenHazard je napisao/la:Onaj tekbir na pocetku utakmice je donio prevagu na nasu stranu :mrgreen:
:oops: :oops: (svako danas ide na utakmicu :roll: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2013, 20:20

Da @Corleone, to su bili naši navijači. Nije valjda da misliš da se 1000 Slovaka moglo 'nako čuti ? :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2013, 20:20

DonCorleone je napisao/la:Jeli se meni cini ili citav stadion (nasi navijaci) pljesce za vrijeme intoniranja himne Slovacke? Ako su ovo nasi bili, SVAKA IM CAST :o . Koji feeling, preponosan sam ako je zaista tako kako se meni cini 8-) . Nece ovo Slovaci dugo zaboraviti, jao koji ponos osjecam. Kada sam ja isao na gostovanja, to je bilo skroz drugacije, uvijek smo zvizdali nesto...ili vikali volim te bosno za vrijeme intoniranja himne domacina :lol: .
Da, lijepo je to. I u Francuskoj je vecinom bio aplauz na kraju, iako je bilo nesto i zvizduka.

A i Slovaci su izgleda lijepo docekali nase navijace, a ne kao sto su nas docekale neke zivotnije iz Istocne Evrope. Ipak je Cehoslovacka uvijek bila pojam za sljam poput Bugarske, Rumunije i tako dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2013, 20:28

DonCorleone je napisao/la:Jeli se meni cini ili citav stadion (nasi navijaci) pljesce za vrijeme intoniranja himne Slovacke? Ako su ovo nasi bili, SVAKA IM CAST :o . Koji feeling, preponosan sam ako je zaista tako kako se meni cini 8-) . Nece ovo Slovaci dugo zaboraviti, jao koji ponos osjecam. Kada sam ja isao na gostovanja, to je bilo skroz drugacije, uvijek smo zvizdali nesto...ili vikali volim te bosno za vrijeme intoniranja himne domacina :lol: .
Aplaudirali su Slovackoj himni i u Zenici.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 sep 2013, 20:32

Ja nakon ovih utakmica definitivno simpatišem Slovake. Pokazali su se ljudi kao dobri domaćini i kulturan narod. Nigdje uvrede na naš račun od strane komentatora. Malo su se pribojavali naših navijača, ali kada su vidjeli da nisu došli razbijati po Žilini, samo pohvale su uslijedile. Želim i sve najbolje u slijedećim kvalifikacijama. Šteta samo što ne mogu biti nikako drugi, umjesto onih divljaka iz Grčke.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2013, 20:35

Donnie Darko je napisao/la:
Aplaudirali su Slovackoj himni i u Zenici.
Moguce, vjerovatno na kraju, ali ovo je bio pljesak izgleda za vrijeme cijelog perioda intoniranja himne koji se cak negdje na sredini himne pravo dobro cuje. Sta li su Slovaci mislili u tim trenutcima, krcat stadion stranih navijaca pljesce domacoj himni, mislim ovo je zaista nevjerovatno, odusevljen sam 8-) .

@Cartman

Bio sam u Parizu, bilo je preljepo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2013, 20:37

Pljeskali su na pocetku njihove himne 100%. Dalje ne znam, nisam upratio.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 sep 2013, 20:40

rodjak je napisao/la:
EdenHazard je napisao/la:Onaj tekbir na pocetku utakmice je donio prevagu na nasu stranu :mrgreen:
:oops: :oops: (svako danas ide na utakmicu :roll: )
Priznaj da si i ti dozivao boga kad smo gubili 1-0 :D .

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2013, 20:44

Zmajevi plavi dio price Safetoveee

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 sep 2013, 20:48

Pa znas jaro kako su nas oni tamo primili? Ma divota. Naidju njihovi specijalci u oklopnjacima, mi prolazimo dignemo ruku kao pozdravljamo ih, oni takodje dignu ruku i nabace smajli. Znas kako bi nasi smradovi od kornjaca reagovali? Izvadili bi pendreke pa umislili da su udba. Dalje, s obicnim policajcima se slikali, damo im jedan kraj nase zastave a mi drzimo drugi i slikali se. Sve fino i korektno. O obicnim ljudima da ti ne pricam, sve u svemu prihvatili nas kao prave goste 8-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 sep 2013, 20:54

Ova 19 - ka, ili je 15 - ka u Slovačkoj ... sada gledam intoniranje himni. Kako naši jače zapljeskaše, syeba se, okreće se po stadionu gleda, nije mu ništa jasno. :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2013, 20:58

Cudni su ovi Slovaci, ja mislim da su oni prije par godina dobro namlatili Torcidu, bas ono pravo izivljavanje, a jucer ni jedan incident. Hocu reci sa strane policije.
Celik!3,2,2.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 sep 2013, 21:02

I meni su slovaci porasli u ocima nakon ovog dvomeca , borili su se ko lavovi. Konkretne izjave sa puno respekta prema nama posebno od skrtela kojeg i nisam bas simpatisao prije ovog meca sad sam fkt promjenio misljenje o njemu bas je ok lik...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2013, 21:03

AllGunsBlazing je napisao/la:Cudni su ovi Slovaci, ja mislim da su oni prije par godina dobro namlatili Torcidu, bas ono pravo izivljavanje, a jucer ni jedan incident. Hocu reci sa strane policije.
Moguce da su namlatili 20-30 ljudi. Ali kako namlatiti 8.000 :lol: ? Mada mislim da su ljudi bili prekorektni sto svjedoci i izjava @Flixa (btw jako mi je drago da ste se ljepo proveli i ujedno krivo sto nisam otisao na tekmu a mogao sam).

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2013, 21:07

revan je napisao/la:Ja nakon ovih utakmica definitivno simpatišem Slovake. Pokazali su se ljudi kao dobri domaćini i kulturan narod. Nigdje uvrede na naš račun od strane komentatora. Malo su se pribojavali naših navijača, ali kada su vidjeli da nisu došli razbijati po Žilini, samo pohvale su uslijedile. Želim i sve najbolje u slijedećim kvalifikacijama. Šteta samo što ne mogu biti nikako drugi, umjesto onih divljaka iz Grčke.
To sam i ja cijelo vrijeme prizeljkivao, da mi i slovaci idemo dalje. Ebi ga, grci se nekako provukose, na zalost svih ljubitelja fudbala.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.