NK Zvijezda Gradačac

rukfash
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la rukfash » 11 sep 2013, 16:45

Ostao je Mustafa , ostaje Doro , kozmetika je da su promjene , sve ostaje isto nazalost !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 sep 2013, 18:09

ma zvijezda je ohladila svijetu,a mogla bi jos vise.pojedinci su unistili sjaj zvijezdi ,sada je blijeda sta ce biti dalje ostaje da vidimo.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2013, 20:14

Imal bujruma? :D
Celik!3,2,2.

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 11 sep 2013, 20:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Imal bujruma? :D
nema bujruma ,nazalost po ko zna koji put se prolongira sjednica UO jer nasi biznismeni nisu u stanju da se nadju na sat dva i da zakljuce ili donesu odluke vrlo vazne za buducnost kluba (jer imenovanje novog trenera sigurno nije jedini problem kojii treba rijesiti novi direktor nego se i drugih problema vise nagomilalo)

NKZvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la NKZvijezdacom » 11 sep 2013, 20:52

Evo igrali su prijateljski sa protivnikom po mjeri...

http://www.nkzvijezda.com/fk-mladost-sl ... adacac-05/" onclick="window.open(this.href);return false;

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 11 sep 2013, 21:05

tuzlajug je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Imal bujruma? :D
nema bujruma ,nazalost po ko zna koji put se prolongira sjednica UO jer nasi biznismeni nisu u stanju da se nadju na sat dva i da zakljuce ili donesu odluke vrlo vazne za buducnost kluba (jer imenovanje novog trenera sigurno nije jedini problem kojii treba rijesiti novi direktor nego se i drugih problema vise nagomilalo)
nek idu u pm nek podnesu ostavke ako nisu u stanju odrazt tu je.benu sjednicu koji djavo rade dole onda. dosta vise ba te price odosmo mi ako ode ovaj ili onaj odosmo mi u pm i ovako i onako
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2013, 21:21

Pa hoce li biti utakmice?
Celik!3,2,2.

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 11 sep 2013, 21:25

nek idu u pm nek podnesu ostavke ako nisu u stanju odrazt tu je.benu sjednicu koji djavo rade dole onda. dosta vise ba te price odosmo mi ako ode ovaj ili onaj odosmo mi u pm i ovako i onako

nurdo se uvalio u N/FS BiH i eno ga na svakoj utakmici reprezentacije u svecanoj lozi a za zvijezdu ga nije toliko briga a da nije bilo zvijezde nebi ni njega tamo bilo,on jeste da daje svoje novce ali i o klubu koji te lansirao tamotreba voditi racuna ,osim toga treba snositi punu odgovornost zbog nastale situacije jer je on doveo onog mustafu a i sada stoji iza dore i cuvamu ledja

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 11 sep 2013, 21:34

tuzlajug je napisao/la:nek idu u pm nek podnesu ostavke ako nisu u stanju odrazt tu je.benu sjednicu koji djavo rade dole onda. dosta vise ba te price odosmo mi ako ode ovaj ili onaj odosmo mi u pm i ovako i onako

nurdo se uvalio u N/FS BiH i eno ga na svakoj utakmici reprezentacije u svecanoj lozi a za zvijezdu ga nije toliko briga a da nije bilo zvijezde nebi ni njega tamo bilo,on jeste da daje svoje novce ali i o klubu koji te lansirao tamotreba voditi racuna ,osim toga treba snositi punu odgovornost zbog nastale situacije jer je on doveo onog mustafu a i sada stoji iza dore i cuvamu ledja
Ma zaboli njega za klubom kod njega pare mogu sve nije on baš tako pravedno došo do N/FS BiH. Za ovo u klubu je najviše on odgovoran kao što si i rekao doveo je Mustafu koji je sve uništio i na našu veliku žalost on je i dalje tu. Moglo bi se već sada reći da je utakmica sa Čelikom biti ili ne biti.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 11 sep 2013, 21:52

tuzlajug je napisao/la:nek idu u pm nek podnesu ostavke ako nisu u stanju odrazt tu je.benu sjednicu koji djavo rade dole onda. dosta vise ba te price odosmo mi ako ode ovaj ili onaj odosmo mi u pm i ovako i onako

Pa zar mnogi nisu htjeli da se Nurdo makne iz Kluba.......... Ne kontam vas, Bogami......... Nurdo vaki, Nurdo naki, treba da ide iz Kluba, sad se čovjek malko povukao (ako je uopšte) i sad kao da vam nedostaje....

Čovjek snosi punu odgovornost i zato se i povukao. A to što je u Savezu, neka je, neka naših ljudi i tamo. Zaslužio je to on, i to ne samo on. Treba i Fadila ubaciti tamo. Što bi samo sarajlije bile u Savezu......

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 sep 2013, 22:19

ima l' ko iz gradačca na ovoj temi ?
Vođa zna.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 11 sep 2013, 22:25

nedim1993 je napisao/la:ima l' ko iz gradačca na ovoj temi ?
ma ima nas ;)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 11 sep 2013, 22:27

Zuk3E je napisao/la:

Pa zar mnogi nisu htjeli da se Nurdo makne iz Kluba.......... Ne kontam vas, Bogami......... Nurdo vaki, Nurdo naki, treba da ide iz Kluba, sad se čovjek malko povukao (ako je uopšte) i sad kao da vam nedostaje....

Čovjek snosi punu odgovornost i zato se i povukao. A to što je u Savezu, neka je, neka naših ljudi i tamo. Zaslužio je to on, i to ne samo on. Treba i Fadila ubaciti tamo. Što bi samo sarajlije bile u Savezu......
Sarajlije se u Savezu bore za svoj klub i nisu samo tu radi ličnog eksponovanja u javnosti i popularizacije.Nama bi bio korisniji portir iz Saveza ako od njega Zvijezda ima koristi.Nazalost,sudije nas nikada i nisu mazile,mozda nam nije ni trebalo,sada,kada smo u g.vnima,dobro bi bilo da nam pomognu.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 11 sep 2013, 23:31

Kako god bilo , da nije bilo Nurde i Fadila , Zvijezda bi se takmicila u 2. FBiH mzd i u 1. FBiH al mozda... ljudi su davali SVOJE pare.. dal su posteno zaradene ili je nesto drugo u pitanju oni su davali i mi im moramo bit zahvaln sto Zvijezdu gledamo u Premier ligi.. rezultati su losi , al polahko.. puste igrace malo , trenere , puste ljude jbg. , doci ce sve na svoje.. sto se tice Mustafe , Mustafa jeste tu.. ali samo kao trener golmana Zvijezde ;)
A i sto se tice tog , sto Nurdo ide s reprezentacijom.. neka ide , prosao je u Savez i sta ce.. neka ide covjek , borio se za Zvijezdu , uradio mnogo toga.. oko ulaska Zvijezde , gradnje samog stadiona , tako da.. puste covjeka ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 sep 2013, 08:21

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa hoce li biti utakmice?
Hahahaha zasto nebi bila..... pusti ove komentatore sto pisu koje kakve nebuloze odvadi makar 85% i dobrog i loseg

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 12 sep 2013, 08:49

Treba biti realan Fadil je napravio puno za grad i Zvijezdu ali pare je davao Cimos koji je podržavao i rukomet i šta sve ne . Mislim da su se pogreške radile na startu pošto je Cimos davao puno para svi ostali koji su mogli pomoći su stavljeni u drugi plan kao Ima se može se. Nije se mislilo na ova vremena ,nažalost jer su pojedinci se rasipali sa tuđim parama i moralo je puknuti kad tad. Mislim da je danšnje uređenje malo bolje bar po tom rasipničkom ponašanju pojedinaca.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

NKZvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la NKZvijezdacom » 12 sep 2013, 09:49

SamSvojMajstor je napisao/la:Kako god bilo , da nije bilo Nurde i Fadila , Zvijezda bi se takmicila u 2. FBiH mzd i u 1. FBiH al mozda... ljudi su davali SVOJE pare.. dal su posteno zaradene ili je nesto drugo u pitanju oni su davali i mi im moramo bit zahvaln sto Zvijezdu gledamo u Premier ligi.. rezultati su losi , al polahko.. puste igrace malo , trenere , puste ljude jbg. , doci ce sve na svoje.. sto se tice Mustafe , Mustafa jeste tu.. ali samo kao trener golmana Zvijezde ;)
A i sto se tice tog , sto Nurdo ide s reprezentacijom.. neka ide , prosao je u Savez i sta ce.. neka ide covjek , borio se za Zvijezdu , uradio mnogo toga.. oko ulaska Zvijezde , gradnje samog stadiona , tako da.. puste covjeka ;)
Gdje je Nurdo bio kad je se ulazilo šta pričaš Nurdo je prije 2-3 godine došao u klub, a kad smo ulazili Fadil - Muhamed Jakeškić su uveli Zvijezdu u Premijer Ligu to nemojte nikad zaboravit... A neka igramo i 2. ligu opet cemo dolazit na utakmice, barem nece praviti majmune od nas, zabranjivati nam itd... I za pare pa nije niko lud ti prvi nebih davao pare u nešto ako nemas koristi, niko ne spominje restoran, ja znam kad se javno dobro daje nekome pod kiriju da se odrzi licitacija, pa ulazi ko daje više??? a kod nas hajde on je rodjak ovog onog daj mu bez ičega. Tako isto i za teretanu.

Dosta je i njihovih para i njih, kad toliko imaju para što ne isplate igračima plate niko ne priča o tome kako duguju plate igračima, svi pričate kako oni finaciraju klub itd. Pola vas nema veze s vezom šta se dešaje u klubu. A ko dira igrače, trener pa do sada su imali 100 šansi da se iskupe uvjek naprave belaj. Nedo bog da nas ima više koji smo ovako ludi za Zvijezdom oni bih krizli travu kad dodje 1000 ljudi na tribinu da navija...

Doro se **** glumi Murinja sada, a kad su mu rekli da nemoze više da igra dolazio je plakao navijačima da utiču dole na klub, na upravu da se vrati Doro u ekipu, a sad je taj isti Doro zaboravio to navijačima i okrenuo im ledja. Nurdin, Asim, Mustafa i Doro Peštalić :) su otjerali onog Durguta, Savića, Jakovljevića, Djelmića, Mašića i druge igrače koji su igrali za raju...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 sep 2013, 10:03

NKZvijezdacom je napisao/la:
SamSvojMajstor je napisao/la:Kako god bilo , da nije bilo Nurde i Fadila , Zvijezda bi se takmicila u 2. FBiH mzd i u 1. FBiH al mozda... ljudi su davali SVOJE pare.. dal su posteno zaradene ili je nesto drugo u pitanju oni su davali i mi im moramo bit zahvaln sto Zvijezdu gledamo u Premier ligi.. rezultati su losi , al polahko.. puste igrace malo , trenere , puste ljude jbg. , doci ce sve na svoje.. sto se tice Mustafe , Mustafa jeste tu.. ali samo kao trener golmana Zvijezde ;)
Gdje je Nurdo bio kad je se ulazilo šta pričaš Nurdo je prije 2-3 godine došao u klub, a kad smo ulazili Fadil - Muhamed Jakeškić su uveli Zvijezdu u Premijer Ligu to nemojte nikad zaboravit... A neka igramo i 2. ligu opet cemo dolazit na utakmice, barem nece praviti majmune od nas, zabranjivati nam itd... I za pare pa nije niko lud ti prvi nebih davao pare u nešto ako nemas koristi, niko ne spominje restoran, ja znam kad se javno dobro daje nekome pod kiriju da se odrzi licitacija, pa ulazi ko daje više??? a kod nas hajde on je rodjak ovog onog daj mu bez ičega. Tako isto i za teretanu.

Dosta je i njihovih para i njih, kad toliko imaju para što ne isplate igračima plate niko ne priča o tome kako duguju plate igračima, svi pričate kako oni finaciraju klub itd. Pola vas nema veze s vezom šta se dešaje u klubu. A ko dira igrače, trener pa do sada su imali 100 šansi da se iskupe uvjek naprave belaj. Nedo bog da nas ima više koji smo ovako ludi za Zvijezdom oni bih krizli travu kad dodje 1000 ljudi na tribinu da navija...

Doro se **** glumi Murinja sada, a kad su mu rekli da nemoze više da igra dolazio je plakao navijačima da utiču dole na klub, na upravu da se vrati Doro u ekipu, a sad je taj isti Doro zaboravio to navijačima i okrenuo im ledja. Nurdin, Asim, Mustafa i Doro Peštalić :) su otjerali onog Durguta, Savića, Jakovljevića, Djelmića, Mašića i druge igrače koji su igrali za raju...
Te igrace sto si nabrojo sve su bili kritikovani od strane navijaci kao i ovi sad, osim Jakovljevica, sad zale za Masicem a koliko mu je samo puta hebana mamica sa tribina

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 sep 2013, 10:13

zvijezda je sada kao firma vodena strogim nacelima, uskoro se otvara kucica na ulazu na parking stadiona gdje ce raditi security i nema uviriti na stadion :mrgreen: al tako smo i zasluzili dolazili smo kada je bilo tesko mnogi su pomagali klub voljeli ga podrzavali igrace,danas je na te ljude zaboravljeno ,i ljudi u klubu sve pokusavaju da nas na tribinama bude sto manje odnosno da bude nekih 100 bezopasnih penzionera...meni je licno pun qrac vise ovoga ja bi zvijezdu vise volio gledati u drugoj ligi sjever ali sa onim rahatlukom od prije nego ovo mucenje i papanluk u premijer ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 12 sep 2013, 14:15

NKZvijezdacom je napisao/la:

Ni ti, a ni ja nećemo isplatiti plate igračima. Opet će njih dvojica ili još nekoliko sponzora dati pare njima za platu. Sigurno im se neće ostati dužno.

A to za igrače, ti vrlo dobro znaš jer si igrao fudbal, da se ne igra za raju nego za tim. Znaš onu pjesmu "Babo Atif" od Zabranjenog pušenja gdje se kaže: "ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku". I što reče ovaj post iznad, svi ste bili protiv njih (pa i ja u određenim momentima), a sada kao žalimo za njima.... Da su bili dobri ne bi bili na transfer listi..... Ovo je posao, dok si dobar - dobar si, kada nisi (iz bilo kojih razloga) - doviđenja - vidimo se u nekim drugim okolnostima. Nema tu senzibilnosti, sve je ovo biznis.....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.