Eh evo i studenta, kako prodje na ispitu?adriano_leite je napisao/la:Nikada. Ja nisam kao ti, ja nisam jedna obicna hinja da zaboravim sta sam rekao i da osudjujem druge zbog necega sto sam ja radio. Ja sam prvi bio protiv Izeta jer se poigravao sa repkom, nisam nikada psovao, ali sam bio protiv njega. Ti si takodjer bio protiv njega, Batko takodjer, elegant takodjer, Cartman takodjer, harishp, Adi_Zepce i jos mnogo drugih.bhsport je napisao/la:Brate po ovom sto vidim adriano je bio ravnodusan...Amar Dzeko je napisao/la:Niko nije bio ravnodusan kad je Izet odabrao Svicu.
Samo sad postoji razlika izmedju tvrdoglavih ljudi koji i sad ne vole Hajrovica i smatraju ga za izdajnika (ili onaj jedan sto ga poredi sa autonomasima)i ljudi koji su mu halaili i prije utakmice sinoc, a kamoli nakon nje.
Nije Izet nikakav svetac, vidi se to i iz onih "fajtova" sa Dzekom, ali to je sad skroz nebitno. Njegova Ljevica se ukazala i odvela nas u Brazil. To je bitno. To ostaje da se pamti zauvijek.
Malo sam editovao post, da ne dobijem ban zbog nekog kao ti, ali sustina je sljedeca: licemjer si jer si pljuvao Izeta, misljenje si promijenio kada je ovaj dosao da igra za nas, a onda si se nasao pametan da prozoves "Izetove pljuvace" iako si bio dio toga. Nisi jedini, Batko je tu, JTS je tu, mnogi drugi, sto oni sa istim nickovima sto oni koji su mijenjali nickove.
Naravno da ne treba nastaviti pljuvati Izeta, ali ne mozes se TI predstavljati kao neko ko je podrzavao Izeta, jednostavno ne mozes. Hvalis se kako sam ja limitiran i ne razumijem, ali ako ti to ne razumijes, onda se vidi ko je limitiran.
Batko postavlja sliku i kaze misevi mrs iz rupe, a on mu slao poruke na fb. JTS kaze u red na koljena pred Izetom, a on bi prvi trebao to uraditi jer je takodjer bio protiv Izeta, nakon sto se otkrilo da su ga Edin i Spaha molili da igra za nas, pa i mnogi drugi, ali ovu su udarni licemjeri koje sam zapazio da se predstavljaju kao neko ko je podrzavao Izeta, tj. kao oni koji prozivaju "Izetove pljuvace".
E sad reci sta si ti ako ne licemjer, bio si protiv njega a sada si uz njega, kao i batko kao i ja kao i 99,9% bosanaca i hercegovaca i ti kao nisi licemjer ti kao imas pravo prozivati jer ti nisi pljuvao na forumu, a bio si protiv njega.
Pa decko, kada si takav karakter i provodis neku svoju pravdu lijepo se zaleti u Mancester i Leverkuzen i objasni kapitenu Spahi i Dzeki koliki su oni licemjeri, posebno Edin koji se lijepo nagovorio Izetu nakon izdaje i okretanja ledja i koji je onako lijepo izljubio istog tog Izeta nakon onakve golcine.
Ti jesi limitiran jer sam podrzavao Izeta nakon promjene odluke za koga da igra sto je i normalno, ali to u tvoju glavu nazalost ne moze da udje, podrzavao sam ga tada a bio ljut onda zato sto je desko kvalitet (ovo ti vec treci put pisem ali ocito da nisi kapacitet da to shvatis).
Sto se mene tice kraj je diskusije sa tobom na ovu temu, nisi licemjer ko nas par jer nisi pljuvao kada je izabrao Slovacku ali nisi ga ni podrzavao, pa sta si ti decko, imas li ti misljenje ili stav ili ti je svejedno kada ti se neko igra sa domovinom?
Hareta prozivam jer je najradikalniji po forumu, vise iz zajebancije i on proziva raju ovdje, pa dosao na red i neka je, svi dodjemo ili smo bili samo ti neces, jer ti si neka sveta Marija, niti pljujes niti podrzavas onako neutralan nesto ko plavi sljemovi ako se sjecas ko su oni jer vjerovatno nisi ni rodjen tada.
Ubuduce zaobidji mene i moje komentare i postove a pravdu ganjaj u Hagu.