FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NeRi_K
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NeRi_K » 12 sep 2013, 10:31

Coraco je napisao/la:
Sn96 je napisao/la:Ma nema tog namještanja, jer seru sa tim pričama. Ruše ugled i Jedinstva i Slobode, i ispadaju nam klubovi kao Mladost. Bezveze sve. Ako ste nam učinili uslugu, ja sam za to da je vratimo, jer treba se znati zahvaliti. Ali opet da to svako zna, mislim da to ne ide tako. Može se to vratiti neko drugo kolo da vam Jedinstvo sredi bodove. Al opet ne vjerujem da išta ima od toga..
Pa ti prvi pričaš, na tri teme si se razgalamio "namješta se namješta se".
Ja sam iz Bihaća i mogu ti reci da si u pravu. Na sto tema prica o namjestanju, a u neznanju tako steti svom klubu.

Ja sam jos prije sedam dana na ovoj temi napisao da se o tome nema razloga raspravljati i da od toga nema nista, ali ocigledno pojedinci uzivaju u mahalskim pricama ljudi koji uopce ne dolaze na stadion.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 sep 2013, 10:35

Može li se ponoviti sezona 1995/96?!

slika

Gostovanja Crveno - crnih u gradu na Uni po pravilu su neuspješna. Jedinstvo kao domaćin više je nego negostoljubivo za naše fudbalere.
Rivalitet Slobode i Jedinstva u našim liga takmičenjima (BiH i FBiH) traje još od sezone 1995/96. Upravo tada naši Crveno - crni su upisali jedinu pobjedu u Bihaću kada su slavili 1:3.

U narednih 11 susreta u Krajini naš klub je bivao poražen: 2:0 (1996/97), 2:0 (1997/98), 1:0 (1998/99), 2:1 (1999/00), 4:0 (2000/01), 1:0 (2001/02), 2:1 (2002/03), 2:1 (2005/06), 2:0 (2006/07), 2:1 (2007/08), 2:1 (2012/13), uz gol razliku 22:5 za Bišćane.

Prošle sezone u Prvoj ligi FBiH naš tim je poražen 2:1, a jedini strijelac za Crveno - crne bio je Admir Velagić.

Da li je došlo vrijeme da se ponovi sezona 1995/96 ili da se u gradu na Uni konačno odigra jedan remi?

Odgovor ćemo dobiti ove subote!

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 sep 2013, 15:24

Casp3r je napisao/la:
DrzavaTuzla je napisao/la:Rijeci Vojvodica u jednom trenutku utakmice, jaran mi radi pored klupe:

"Napatit ćete se u Lukavcu kunem vam se, ima da grcate; pi*ke jedne ne možete bez sudija ništa..."
Znate dobro da je Vojvoda takav kada krene utakmica rođenog oca ne vidi, takav je bio i kad je Slobodu vodio, svi vi to znate. A posle utakmice je čestitao i igračima i Kariću, lično sam bio prisutan kada je igračima Slobode rekao da je utakmica bila korektna i da će tako biti i u Lukavcu, a i u izjavama je rekao da je "Sloboda bila bolja za jedan gol" i to je to.

Sportski pozdrav!
Pa Casp3ere druže; šta je reć.. ? Jel ipak sve kako "Vojo" kaže il' nam je Zrnić debelo pomogo kao što si napisao na temi Radničkog.. ? Ja ipak mislim da je "Vojina" zadnja što se vas tiče ;)

Nisam prisustvovo utakmici, taj dan sam kreno za Slovačku ali po izvještaju se vidi da vas je golman spasio debakla. Imate strašnog golmana ! Previše olako u svojim izvještajima pišete kako je Slobodu znatno pogurao sudac i da niste imali šansu da igrate nogomet na Tušnju.. :roll:

Tačno se čovjek zaželi ciganluka ovog i kroz 4-5 dana :lol:
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 12 sep 2013, 15:59

TzBulevar87 je napisao/la:Nisam prisustvovo utakmici, taj dan sam kreno za Slovačku
J.bo li vas Slovačka,a vi nju :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 sep 2013, 16:06

Ne znam jel bio klip,ali evo opet:

[youtube][/youtube]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 sep 2013, 16:17

zlajci je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Nisam prisustvovo utakmici, taj dan sam kreno za Slovačku
J.bo li vas Slovačka,a vi nju :mrgreen:
Ybg brate, šta sam ja trebao reć poslije fucking Doboj- Kaknja :D no excuses :mrgreen:
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 sep 2013, 16:33

Elvir Musić i Aleksandar Jović, vlasnici poznatog tuzlanskog okupljališta mladih, inače veliki navijači našeg kluba, bez ustručavanja su izašli u susret FK Sloboda.

"Prepoznali smo da novo rukovodstvo kluba radi ispravan posao kada je u pitanju vraćanje Slobode na staze stare slave. Vidimo da se poboljšava situacija u Klubu u svim segmentima rada i bez ikakvog razmišljanja odlučili smo da na ovaj način učestvujemo u ozdravljenju naše Slobode. Ovim putem pozivamo i sve ostale privredne subjekte da se uključe u ovu akciju koja je pun pogodak za Klub", poručio je Aleksandar Jović.

Mlađan Lazić iz marketinga našeg Kluba pojasnio nam je šta je to projekat "100 firmi za Slobodu".

"Riječ je o akcijskom marketinškom paketu oglašavanja gdje se nudi opcija 'vrijednost za vrijednost'. Cilj nam je da na jednom mjestu okupimo 100 firmi koje će na ovakav način direktno učestovati u ispunjenju našeg cilja, a to je stabilna, snažna i uspješna Sloboda.".

slika

IZVOR

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 12 sep 2013, 16:40

svi pišu o reprenzetaciji a unas ciganluk ,u slobodi šute svi sloboda pobjeđuje svi znamo kako - naguzove smajl lijepo kaže u lice ljudima neče meni nijedan tuzlak igrati. a ne igra presednik šuti i pokupijo je simpatije smajlove.Nikakve igre namamo a hočemo u pligu. Doveo je igraće po svojoj volji a ti su počeli odlaziti a opet kažem naša djeca imaju mplatu minimalnu a opet vole slobodu i čekajuju svoju šansu. aneče i ni ko otjerati tu su čitav život i sigurno vole svoj klub. Tosu pokazali kad su svi otišli ostala su naša i vaša djeca .fukare .

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 sep 2013, 16:48

"U Bihać idemo da se nadigravamo i neka pobijedi bolji tim. Dobro poznajemo naše protivnike i vjerujem da će se u subotu gledati jedna dobra utakmica, pravi derbi. Mi protiv Jedinstva idemo sa najjačim sastavom i očekujem da nastavimo uspješnu seriju", ističe šef struke Crveno - crnih.

Postava koja će istrčati na stadion pod Borićima izgledaće ovako:

Hadžić, Mehanović, Salihović, Čejvanović, Nezić, Omić, Efendić, Brčkalić, Mehidić, Musić i J. Mujkić.

Naš tim u Bihać putuje sutra nakon jutarnjeg treninga kako bi što spremniji i odmorniji dočekali derbi u gradu na Uni.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2013, 16:50

Minimum je napisao/la:svi pišu o reprenzetaciji a unas ciganluk ,u slobodi šute svi sloboda pobjeđuje svi znamo kako - naguzove smajl lijepo kaže u lice ljudima neče meni nijedan tuzlak igrati. a ne igra presednik šuti i pokupijo je simpatije smajlove.Nikakve igre namamo a hočemo u pligu. Doveo je igraće po svojoj volji a ti su počeli odlaziti a opet kažem naša djeca imaju mplatu minimalnu a opet vole slobodu i čekajuju svoju šansu. aneče i ni ko otjerati tu su čitav život i sigurno vole svoj klub. Tosu pokazali kad su svi otišli ostala su naša i vaša djeca .fukare .
sta je ovo,j.e.b.e.m li ti limun zut :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 sep 2013, 17:01

Minimum je napisao/la:svi pišu o reprenzetaciji a unas ciganluk ,u slobodi šute svi sloboda pobjeđuje svi znamo kako - naguzove smajl lijepo kaže u lice ljudima neče meni nijedan tuzlak igrati. a ne igra presednik šuti i pokupijo je simpatije smajlove.Nikakve igre namamo a hočemo u pligu. Doveo je igraće po svojoj volji a ti su počeli odlaziti a opet kažem naša djeca imaju mplatu minimalnu a opet vole slobodu i čekajuju svoju šansu. aneče i ni ko otjerati tu su čitav život i sigurno vole svoj klub. Tosu pokazali kad su svi otišli ostala su naša i vaša djeca .fukare .
Nek' si se ti maksuz registrovao da napišeš kako je u Slobodi ciganluk, kakav je ciganluk ? Prvo, ako su tebi 3 pobjede i jedna nerješena utakmica od 4 kola. sa gol razlikom 10:1 pobjede na guzove, onda se ti zapitaj kakav ti to klub hoćeš ? Drugo, ti očigledno ne poznaješ svoje igrače jer ne znaš gdje su rođeni, gdje žive i gdje su počeli karijeru, ti nisi navijač FK Slobode. Mirza Musić je dijete FK Slobode, u početku se nije nametnuo za prvih 11, nego je izborio svoje mjesto i izbacio Galina, to isto može svako naše dijete da uradi, ili svaki drugi "došljo".
Eto sam sebe pobijaš činjenicama, prvo govoriš da Smajil ne da Tuzlacima da igraju, a Smajil je jedini prihvatio klub u onoj teškoj situaciji, i Smajil je pustio djecu FK Slobode, tj. Tuzlake da igraju.
Ti veze nemaš oko situacije u klubu, ti ne voliš ovaj klub, i registrovao si se ovdje samo da što više ukaljaš ovo dosadašnje dobro koje nam se desilo. Najsmješnije je što si se potpisao kao Fukara.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 sep 2013, 17:09

staragarda je napisao/la:
sta je ovo,j.e.b.e.m li ti limun zut :lol: :lol:
O Marijo majko božja :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 12 sep 2013, 17:13

A Cejvanovic, Sale, i Efendic, Prses, nisu djeca Slobode to su inace pojacanja iz Sjeverno Korejske lige, nece Smajl domacih igraca samo strance. Daj kralju ovu pricu mozes nekim debilima pricat a ne ovdje gdje vecina svaku utakmicu prati i prate svaku informaciju iz kluba. Oj kralja sta napisa :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 sep 2013, 17:19

:lol:
Hayley <3

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 sep 2013, 17:26

nisu djeca cija trebaju da budu..if you know what I mean :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 12 sep 2013, 17:31

Slobodu u sedam odana očekuju tri teška duela

Salihović: Nikog se ne plašimo, idemo na pobjede

Pouzdani defanzivac tuzlanske Slobode Adnan Salihović u posljednjem kolu Prve lige FBiH zatresao je mrežu Radničkog iz Lukavca.

Tuzlaci su ubilježili treću pobjedu, došli do desetog boda i zajedno sa Bratstvom i Jedinstvom drže tron prvoligaškog karavana.

„Igrali smo zaista dobro i plod takve igre je odličan start i osvojeni bodovi. U narednih sedam dana očekuju nas tri duela. Prvu prvenstveni u Bihaću, potom kup susret u Gračanici, pa derbi na Tušnju s Bratstvom. Vjerujemo u svoje sposobnosti i nikog se ne plašimo. U svaku utakmicu idemo na pobjedu, a tako će biti i ovoga puta“, kaže Salihović.

On je već treću sezonu standardni prvotimac Slobode, u kojoj je proao sve selekcije. Ističe kako je atmosfera u klubu veoma dobra, te da pred put u Bihać nema povrijeđenih i kažnjenih fudbalera.

„Idemo dan ranije i svi manje-više znamo kakav nas ambijent očekuje tamo. Želimo da sve prođe u fer i sportskom ozračju, a lično vjerujem da će i biti tako. Bihać je sportski grad, Jedinstvo ima dobru ekipu i zašto se ne bi naigravali. Oni sigurno imaju svoje adute, ali i mi imamo svoje planove. Ponavljam u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobjedom, a tako će biti i ovoga puta“.

Salihović smatra kako je njegov tim veoma dobro fizički spremljen i da im u tom segmentu igre ne može niko parirati u Prvoj ligi.

„Vidjeli ste kako se i veliki favoriti mogu srušiti kada se borite i izgarate na terenu. I naš princip je isti. Imamo snage za borbu, imamo želju za trijumfe i zbog toga sam optimista. Vjerujem da ćemo nakon ova tri susreta s terena izaći uzdignuta čela“, kaže Adnan Salihović.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 sep 2013, 18:08

Lijepo sroceno i citko napisano. Zeljno ocekujem nove komentare o nasem klubu. Predlazem da napravis blog, mogao bi imati dosta stalnih citalaca, kao sto sam na primjer ja. Ovaj tekst mi je uljepsao poslijpodnevno budjenje. U svakom slucaju hvala Ti. Ocekujem nesto iscrpniji komentar o stanju u Rudarskoj i sta mislis o nastavku sezone, izgradnji stadiona, odnosu opstine prema klubu...
Srdacan pozdrav od dugogodisnjeg Slobodinog navijaca.
Probisvjet
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 sep 2013, 18:14

Minimun kralju odakle si ti sletio ? :lol: Ne mogu da vjerujem da ima ovakvih mozgova sa promajom u glavi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 sep 2013, 18:16

fukara87 je napisao/la:Minimun kralju odakle si ti sletio ? :lol: Ne mogu da vjerujem da ima ovakvih mozgova sa promajom u glavi.
Minimun je car ba, pravo osvjezenje. Nek samo pise. Neka "istrese" iz sebe, bice mu lakse. Mi smo tu da ga razumijemo i saslusamo. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 sep 2013, 18:25

Probisvjet je napisao/la: Minimun je car ba, pravo osvjezenje. Nek samo pise. Neka "istrese" iz sebe, bice mu lakse. Mi smo tu da ga razumijemo i saslusamo. :mrgreen:

Ja za istresanje odem u wc na šolju a ne na forum :lol: A vala niti čitam/slušam gluposti :roll: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.