Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

MrWhite
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la MrWhite » 10 sep 2013, 22:44

Poljaci u San Marinu.....
slika
Sreca pa je Ojler mlad umro...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 sep 2013, 14:33

gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Eh ovo je tuča.
stvar ukusa
meni je ovo cisto sranje, kakave veze ovo ima s fudbalom, za 'vako nesto ti ne treba fudbalski klub niti ovdje vidim ista vezano za bilo koji klub, sastale se dvije grupe baraba i opleti a ti ovamo mozes staviti da je ovo alkosi vs dragons...nidje veze
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wJ6T517CtM
po meni je ovo jaca zayebancija, ok nije bas najjaci primjer al' mi mrsko sad trazit, uglavnom imaju ti stolovi, stolice, flase neke svoje cari plus sto je sve pod parolom "snadji se". jos kad na sve to dodas da si dosao u tudji grad ili drzavu e to su muda buraz. najbolji primjer je bilo ono s hrvatima u poljskoj kad su ih ovakvi zvali na te neke livade ili sume da se biju hahahah pa rodjace nisam ja prevalio toliki put da bi se tukao po tvojim sumama ja navijam za svoju drzavu/klub a ti ako imas nesto protiv bujrum ovdje i sad.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 sep 2013, 17:01

Auerbach - Zwickau 1:0, 2.150 gledatelja od čega 1300 gostiju 8-)

slika
slika
slika

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 sep 2013, 17:28

Bruda svi smo mi razliciti.Neki gotive tuce neki ne.Neki na livadi neki na ulici.Al u biti sve je to isto.Oni ovu tucu nisu organizovali na dan tekme,neko drugi dan.Vecinom to budu grupe iz jednog grada,jer sa tucom dokazes ko vlada u gradu.Isto tako ima tuca i grupa koje nisu u istom gradu,al s tim se gleda jacina grupe,ne gleda svako bruda koreografije i izgled tribine,nekom je bitna i ulica.Sto ja moram na ulici praviti probleme,unistavati svoj grad,na kraju ce sigurno i neko dobiti kaznu,moze nastradat neko deseti kad mogu otici na livadu i udarat se.Jel tako ?
Nadjemo se na pola puta i na nekoj livadi i ko koga.Ili se igra za prevlast ili u neki transparent.Sve je to razlicito.Mi koji zivimo ovdje nismo na to navikli,nema kod nas ovog.Sve je to kamenje i to je to.
Ova tuca je za prevlast u gradu i to je to.
Pozdrav.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 sep 2013, 18:15

ma jok tuce uopste, i ja sam pacifista i sirokih shvatanja :mrgreen: ali kazem da su mi ove rusko-poljske furke otisle malo previse od klasicnog huliganstva, ovo mi je nekako sirovo i bez stila ikakvog, ono momci bez posla obaveza bildaju po vazdan i zakazu sebi tucu u sumi i udri...ipak, subota popodne poslije posla sa rajom u bus i gas u drugi grad na tekmu pa sta bude, otmjeno nekako 8-)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 sep 2013, 18:25

Bas je ovo poljsko ili rusko bolje za obicne navijace. Ko hoce nek dodje i bujrum polemaj se i kuci. A ove gore sto je neko postavio tu stradaju neduzni . ides gradom ili sjedis u kaficu sa obiljezima drguog kluba i dobijes samo sto si razlicit mislim da je ovo poljsko vise fer.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2013, 18:28

terabajt je napisao/la:Bas je ovo poljsko ili rusko bolje za obicne navijace. Ko hoce nek dodje i bujrum polemaj se i kuci. A ove gore sto je neko postavio tu stradaju neduzni . ides gradom ili sjedis u kaficu sa obiljezima drguog kluba i dobijes samo sto si razlicit mislim da je ovo poljsko vise fer.
Ti ocigledno nisi pratio sta je bilo za vrijeme Evropskog prvenstva. Vise su obicni dobili batina od svih ostalih, i to u toj fer Poljskoj. Uostalom ako oni ovo rade ne znace da ih nema nikako na cesti, i tu se oni cekaju i napadaju samo manje.
Celik!3,2,2.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 sep 2013, 18:33

neroazzurni je napisao/la:ma jok tuce uopste, i ja sam pacifista i sirokih shvatanja :mrgreen: ali kazem da su mi ove rusko-poljske furke otisle malo previse od klasicnog huliganstva, ovo mi je nekako sirovo i bez stila ikakvog, ono momci bez posla obaveza bildaju po vazdan i zakazu sebi tucu u sumi i udri...ipak, subota popodne poslije posla sa rajom u bus i gas u drugi grad na tekmu pa sta bude, otmjeno nekako 8-)
Brate nas mentalitet je poseban.Nemamo mi kao sto drugi imaju.Vecina raje,ne kazem svi,vecina ide da se istrese na tribini,pun klinac problema,zena,djeca,posao,ljubav sta ti ja znam i ide na tribinu da se istrese.Pa gdje nece gledaj nam drzave.Dok neki to ljece tucama.Nekom je to i fazon,sve zavisi.Ne znam ja brate dal oni rade ili ne rade,oni se udaraju za svoje navijace,za klub ne udaraju se za skupinu klikera.Kazem ti, svako to gleda drugacije.Ja vise gotivim Engleze nego njih,ne bitno poljaci,rusi,njemci,turci,grci...Mi na to nismo navikli i drugaciji mentalitet,jbg s vremenom ce to i kod nas doci.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 sep 2013, 18:56

AllGunsBlazing je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Bas je ovo poljsko ili rusko bolje za obicne navijace. Ko hoce nek dodje i bujrum polemaj se i kuci. A ove gore sto je neko postavio tu stradaju neduzni . ides gradom ili sjedis u kaficu sa obiljezima drguog kluba i dobijes samo sto si razlicit mislim da je ovo poljsko vise fer.
Ti ocigledno nisi pratio sta je bilo za vrijeme Evropskog prvenstva. Vise su obicni dobili batina od svih ostalih, i to u toj fer Poljskoj. Uostalom ako oni ovo rade ne znace da ih nema nikako na cesti, i tu se oni cekaju i napadaju samo manje.
Ma nisam mislio opcenito na ruse i poljake nego sam konkretno mislio na onaj video i na onaj nacin borbe kontas.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2013, 19:03

Ma dobro ovako jest, ali svejedno opet postoji rizik od napada. Meni je ovo iskreno smijesno, evo zamisli nas danas sutra u kontaktu sa njima, oni svakodnevno bildaju, a mi normalno zivimo. To nije fer prednost. A oni jedni u odnosu na druge jeste fer borba.
Celik!3,2,2.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 sep 2013, 19:26

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma dobro ovako jest, ali svejedno opet postoji rizik od napada. Meni je ovo iskreno smijesno, evo zamisli nas danas sutra u kontaktu sa njima, oni svakodnevno bildaju, a mi normalno zivimo. To nije fer prednost. A oni jedni u odnosu na druge jeste fer borba.
Jest bruda al ja se sa njima necu naci na livadi pa samo sake koristiti,ja ako se sa njima sretnem to ce biti ulica,a tu ima i stolica i casa i flasa,pa i baklje.Pa ko koga,bar imamo vise sansi. ;)

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 sep 2013, 19:30

AgresivnoDjubre je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ma dobro ovako jest, ali svejedno opet postoji rizik od napada. Meni je ovo iskreno smijesno, evo zamisli nas danas sutra u kontaktu sa njima, oni svakodnevno bildaju, a mi normalno zivimo. To nije fer prednost. A oni jedni u odnosu na druge jeste fer borba.
Jest bruda al ja se sa njima necu naci na livadi pa samo sake koristiti,ja ako se sa njima sretnem to ce biti ulica,a tu ima i stolica i casa i flasa,pa i baklje.Pa ko koga,bar imamo vise sansi. ;)
upravo o tome i govorim...
ovo mi vise dodje ko sport neki :?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 sep 2013, 10:39

AgresivnoDjubre je napisao/la:Bruda svi smo mi razliciti.Neki gotive tuce neki ne.Neki na livadi neki na ulici.Al u biti sve je to isto.Oni ovu tucu nisu organizovali na dan tekme,neko drugi dan.Vecinom to budu grupe iz jednog grada,jer sa tucom dokazes ko vlada u gradu.Isto tako ima tuca i grupa koje nisu u istom gradu,al s tim se gleda jacina grupe,ne gleda svako bruda koreografije i izgled tribine,nekom je bitna i ulica.Sto ja moram na ulici praviti probleme,unistavati svoj grad,na kraju ce sigurno i neko dobiti kaznu,moze nastradat neko deseti kad mogu otici na livadu i udarat se.Jel tako ?
Nadjemo se na pola puta i na nekoj livadi i ko koga.Ili se igra za prevlast ili u neki transparent.Sve je to razlicito.Mi koji zivimo ovdje nismo na to navikli,nema kod nas ovog.Sve je to kamenje i to je to.
Ova tuca je za prevlast u gradu i to je to.
Pozdrav.
Potpis.
Sve zavisi od države do države.

Meni je uvijek bila draža obična tuča bez ikakvih flaša,baklji i ostalog. Yebi ga, po meni se tako pokazuje ko je muškarac
Ja te volim, volim Željo..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 sep 2013, 15:23

gio10 je napisao/la:
Meni je uvijek bila draža obična tuča bez ikakvih flaša,baklji i ostalog. Yebi ga, po meni se tako pokazuje ko je muškarac
+1.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 sep 2013, 19:13

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
0:50

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 sep 2013, 05:58

" onclick="window.open(this.href);return false;

žestoko

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 sep 2013, 16:06

sonik24 je napisao/la:

žestoko
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 sep 2013, 16:55

Sampdoria-Đenova

Pobjeda je bolja od orgazma!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 sep 2013, 17:33

Ja te volim, volim Željo..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2013, 18:48

Turci dominiraju na početku svake utakmice. Volio bi to jednom čuti live.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.