Jok to.Vidi joj garave ruke sto virimandraX je napisao/la:Domaće?
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Možda je išČapljine.Johny je napisao/la:Jok to.Vidi joj garave ruke sto virimandraX je napisao/la:Domaće?
Možda je iZavidovićamandraX je napisao/la:Možda je išČapljine.Johny je napisao/la:Jok to.Vidi joj garave ruke sto virimandraX je napisao/la:Domaće?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la: Možda je iZdića
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Što se razumije u stručne kraticeLBJ MVP je napisao/la:Dex je napisao/la: Možda je iZdića
Eeeee,kad sam ja po Zdićima kosio travu.Dex je napisao/la:Što se razumije u stručne kraticeLBJ MVP je napisao/la:Dex je napisao/la: Možda je iZdića
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Da samo stave tacku dobile bi hrpu lajkova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moja rodica stavila tačku i 150 lajkova 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Johny je napisao/la:Jok to.Vidi joj garave ruke sto virimandraX je napisao/la:Domaće?
https://www.facebook.com/maja.malena.35" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Consigliere
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Postavi joj sliku.
I godiste.
For research purposes.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
gojzerica
- Kontakt:
Alien.

Gdje mogu ja skinuti Microsoft office a da nije trial verzija, moze vala bilo koji edition, al et pozeljno bi bilo da je ovaj iz 2007. 
- Cautinho
- Kontakt:
Vedo padobranac 
Kad sam bio na svadbi,znaci slavlje,sala i to sve,ide pjesma,Ceca ili LB,"sta je to u muskoj **** da me tjera da poludim"
tako ide,a meni poznata pjesma,a ne znam tekst skroz i poceo ja to pjevat i cijelu pjesmu do kraja,i kad ugasi se muzika i ostade ona sto pjeva bez muzike i sama pjeva i cisto se razumije tekst.
Ja tek tad skontao.
Ako pjevam tu pjesmu,jesam li derpe?
Ovo u status.
Kad sam bio na svadbi,znaci slavlje,sala i to sve,ide pjesma,Ceca ili LB,"sta je to u muskoj **** da me tjera da poludim"
tako ide,a meni poznata pjesma,a ne znam tekst skroz i poceo ja to pjevat i cijelu pjesmu do kraja,i kad ugasi se muzika i ostade ona sto pjeva bez muzike i sama pjeva i cisto se razumije tekst.
Ja tek tad skontao.
Ovo u status.
Keep walking.
-
gojzerica
- Kontakt:
'si dobar?Cautinho je napisao/la:Vedo padobranac
Ja tek tad skontao.
Ovo u status.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, LondonBlues i 44 gosta.