Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
rutina
trebalo bi u nastavku i bracu Delas isprobat
trebalo bi u nastavku i bracu Delas isprobat
nisu imali skoro ni jednu otvorenu tricu,igramo stvarno odlicnu obranuConsigliere je napisao/la:Finska- kad sut stane, na nivou J. Koreje.
- Consigliere
- Kontakt:
ma, govorim da su ocajni u odbrani. Ako nije run&gun, oni ga puse.andro234 je napisao/la:nisu imali skoro ni jednu otvorenu tricu,igramo stvarno odlicnu obranuConsigliere je napisao/la:Finska- kad sut stane, na nivou J. Koreje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Na pragu cetvrtfinala,bravo momci.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la:Na pragu cetvrtfinala,bravo momci.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jao kakva igra, svaka cast decki i Jasko
Fince smo potpuno izdominirali. Na pragu cetvrtfinala. To je to. Sada mozemo dobit svakog, dalje slijedi Italija. Bit ce Stozice odlicno popunjene, neradni dan. Svi preduvjeti za pobjedu su tu.
Ajmo dalje
Fince smo potpuno izdominirali. Na pragu cetvrtfinala. To je to. Sada mozemo dobit svakog, dalje slijedi Italija. Bit ce Stozice odlicno popunjene, neradni dan. Svi preduvjeti za pobjedu su tu.
Ajmo dalje
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Raul_64 je napisao/la:Jel se ko sjeca , zadnjeg dobrog,cistog sutera Francuske ? ajme koji su to ciglari
a kad vako Parker bude pasivan , nece dobiti.
yan bonato?
- storm_raider
- Kontakt:
Yannfilip13 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Jel se ko sjeca , zadnjeg dobrog,cistog sutera Francuske ? ajme koji su to ciglari
yan bonato?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Otisla i kosarka u neku stvar...najveci europski derbi,na tribinama 10 ljudi.
adnan24 je napisao/la:Otisla i kosarka u neku stvar...najveci europski derbi,na tribinama 10 ljudi.
žalosno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da se zaboravlja Rigodeau!filip13 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Jel se ko sjeca , zadnjeg dobrog,cistog sutera Francuske ? ajme koji su to ciglari
yan bonato?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta je ovo, pa ne mozes vjerovati da je to Hrvatska, zar smo mi ustvari ovako odigrali?
Koonacno neka timska igra i pozrtovnost, protok lopte, pa samo to se i trazi, rezultat ce vec doci, ima Hrvatska perspektivnih kosarkasa koji nadolaze, ali ne smije se letargicno pristupati utakmicama i mora se vratiti kult reprezentacije!
Bez par mozda i kljucnih figura u reprezentaciji zaista uvezano dosta dobrih utakmica nakon uvodnog zaborava protiv Španjolske, svaka cast i samo tako dalje, sto se mene tice pristupom su konacno opravdali svoj dres, ja vise ni ne trazim.
Koonacno neka timska igra i pozrtovnost, protok lopte, pa samo to se i trazi, rezultat ce vec doci, ima Hrvatska perspektivnih kosarkasa koji nadolaze, ali ne smije se letargicno pristupati utakmicama i mora se vratiti kult reprezentacije!
Bez par mozda i kljucnih figura u reprezentaciji zaista uvezano dosta dobrih utakmica nakon uvodnog zaborava protiv Španjolske, svaka cast i samo tako dalje, sto se mene tice pristupom su konacno opravdali svoj dres, ja vise ni ne trazim.
...Život za Široki...
- Consigliere
- Kontakt:
Spanija u kosarci je slicna kao Spanija u fudbalu. Najbolji igraci, prvi favorit, neko ce ih namuciti u nekoj fazi ali na kraju ce biti prvaci. 
Spanulis nosi igru Grcke.. Mislim da ce Spanija biti opasnija u drugom sa M. Gasolom, jer ce praviti veci pritisak na odb protivnika... Ipak na kraju mislim pobjeda Spanaca, ali bit ce knap.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
sranje od e.p-prazne dvorane,slabo sudnjenje....
Nisam gledao 2.pol.sa Finskom, izgleda isto dominacija kao prve dvije četvrtine!?
Sada Talijani,par dobrih šutera u ekipi,slabi na centru...bit će zanimljivo,mislim da se može to dobit pristupom u obrani kao ove zadnje utakmice.
Sada Talijani,par dobrih šutera u ekipi,slabi na centru...bit će zanimljivo,mislim da se može to dobit pristupom u obrani kao ove zadnje utakmice.
- Consigliere
- Kontakt:
Marc Gasol 
'ta će Španci, bravo Grčka!
Neutral je napisao/la:Zar još neko sumnja u Španiju?
Gasol je uz Parkera najbolji igrač na prvenstvu. Imaju najbolji roster igrača, a Marc je predominantan. Ne vidim ekipu koja ih može pobijediti osim Grčke jer su majstori za usporavanje igre. Svako ko uđe u brži ritam sa Španjolcima biće deklasiran.
Ova Spanija ima sve...
Talentovane i kvalitetne igrace, ali nazalost nemaju kompetentne ljude u savezu kojim im uvijek kloceve dovode na klupu.
Tesko da ce oni osvojiti ovaj turnir i pored kvalitetnih igraca sa onim klocem na klupi.
Talentovane i kvalitetne igrace, ali nazalost nemaju kompetentne ljude u savezu kojim im uvijek kloceve dovode na klupu.
Tesko da ce oni osvojiti ovaj turnir i pored kvalitetnih igraca sa onim klocem na klupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.