Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,dubrava,Trigger,VanBasten,Devil

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 09 sep 2013, 16:36

NeshaFCB je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ko nas je to od "mladih snaga" toliko unistavao, osim ako bata Djoru ne smatras pod mladim?! :?

Drulovic je susta suprotnost od pomenutog i izdanaka njegove skole! Znanje je sticao u skroz drugoj sredini i skroz drugacijim pogledima na fudbal... ;)

On je napravio jak kolektiv od mladih, neiskusnih i talentovanih klinaca, sto je dosta teze nego sa vec iskusnim i prekaljenim igracima!

U19 reprezentacija je i osvojila EP jakim kolektivom i disciplinovanom igrom! Jedan Mitrovic, koji je svakako ajmo reci zvijezda tima, se toliko podredio kolektivu i maksimalno zalagao, sto se lijepo moglo i vidjeti i sto je na kraju krajeva i dalo rezultat!

Autoritet se stice znanjem i rezultatima, a ne pricom i demagogijom! Ne sumnjam da Drulovic posjeduje to znanje i moderne poglede i shvatanja na fudbal... ;)
Djukic??

Đukić & Mihajlović, ili da se vratimo i na ona vremena kad Savićevića & Piksija!

Isto sam to slušao,msm na hvalospjeve na nekim srpskim portalima i forumima prije dolaska Siniše, a samo pola godine kasnije kletve i pljuvanje.... Daleko je Drulović od onoga što nam je potrebno. Nama treba selektor, ne trener, ne drugarčina i laf.SELEKTOR!
Djukic ??! :shock: Pa taj covjek je reprezentaciju vodio 3-4 utakmice i odmah je otjeran! Taman kad je dosao do neke igre i formule (odlicno odigrali protiv Nijemaca koji su bili i zavrsnoj fazi priprema za EP 2008) biva otjeran od strane mister presidenta Toleta... ;)

Taj isti Djukic je trenutno nas najbolji strucnjak! Partizan je pod njegovim vodjstvom igrao ubjedljivo najljepsi fudbal u poslednjih 10 god! To ja kao navijac Zvezde opusteno mogu reci... ;)
Vjerujem da bi 90 % istinskih poznavaoca (naseg) fudbala pilo 3 dana kada bi isti dosao na mjesto selektora reprezentacije!

Stojkovic?? Kad je on vodio reprezentaciju?! :?

Mihajlovicu se ne spori toliko igra i kvalitet iste, koliko mu se spori katastrofalan izbor igraca, menadzerisanje, karakter, ego, debilizam... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 sep 2013, 23:55

Sutra nam nedostaju: Subotic, Matic, Petrovic, Tosic, Sulejmani i Mitrovic, tako da cemo vjerovatno igrati nesto u fazonu:

Stojkovic - Ivanovic, Bisevac, Nastasic, Kolarov - Fejsa, Milivojevic - Tadic, Djuricic, Markovic - Djordjevic.

Bilo bi lijepo da dobijemo ovu utakmicu, zbog samih bodova i fifa rang liste, sto ce znacajno uticati na poziciju u zrijebu grupa za EP... ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 10 sep 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 sep 2013, 23:57

pa i ova postava ne izgleda loše. :D zna li se koliko je teška povreda Sulejmanija?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 sep 2013, 00:00

Uopste, samo da se Miha ne prekombinuje sa Maksimovicem, Radovanovicem, Krsticicem... :)

Ne zna se jos nista, ali kazu da ga je dobro shebao... :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 sep 2013, 01:26

što ne igra Mitar?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 sep 2013, 01:34

Kartoni...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 10 sep 2013, 10:17

marconato je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ko nas je to od "mladih snaga" toliko unistavao, osim ako bata Djoru ne smatras pod mladim?! :?

Drulovic je susta suprotnost od pomenutog i izdanaka njegove skole! Znanje je sticao u skroz drugoj sredini i skroz drugacijim pogledima na fudbal... ;)

On je napravio jak kolektiv od mladih, neiskusnih i talentovanih klinaca, sto je dosta teze nego sa vec iskusnim i prekaljenim igracima!

U19 reprezentacija je i osvojila EP jakim kolektivom i disciplinovanom igrom! Jedan Mitrovic, koji je svakako ajmo reci zvijezda tima, se toliko podredio kolektivu i maksimalno zalagao, sto se lijepo moglo i vidjeti i sto je na kraju krajeva i dalo rezultat!

Autoritet se stice znanjem i rezultatima, a ne pricom i demagogijom! Ne sumnjam da Drulovic posjeduje to znanje i moderne poglede i shvatanja na fudbal... ;)
Djukic??

Đukić & Mihajlović, ili da se vratimo i na ona vremena kad Savićevića & Piksija!

Isto sam to slušao,msm na hvalospjeve na nekim srpskim portalima i forumima prije dolaska Siniše, a samo pola godine kasnije kletve i pljuvanje.... Daleko je Drulović od onoga što nam je potrebno. Nama treba selektor, ne trener, ne drugarčina i laf.SELEKTOR!
Djukic ??! :shock: Pa taj covjek je reprezentaciju vodio 3-4 utakmice i odmah je otjeran! Taman kad je dosao do neke igre i formule (odlicno odigrali protiv Nijemaca koji su bili i zavrsnoj fazi priprema za EP 2008) biva otjeran od strane mister presidenta Toleta... ;)

Taj isti Djukic je trenutno nas najbolji strucnjak! Partizan je pod njegovim vodjstvom igrao ubjedljivo najljepsi fudbal u poslednjih 10 god! To ja kao navijac Zvezde opusteno mogu reci... ;)
Vjerujem da bi 90 % istinskih poznavaoca (naseg) fudbala pilo 3 dana kada bi isti dosao na mjesto selektora reprezentacije!

Stojkovic?? Kad je on vodio reprezentaciju?! :?

Mihajlovicu se ne spori toliko igra i kvalitet iste, koliko mu se spori katastrofalan izbor igraca, menadzerisanje, karakter, ego, debilizam... ;)
E jadna nam majka ako je došao do formule nakon utakmice sa Makedonijom gdje nismo izveli jednu jedinu akciju z a90. minuta. Protiv Njemaca smo igrali zbog onog našeg prkosta i motiva, nije ni to bilo ništa spektakularno, koliko se sjećam poveli smo,pa smo pali.

Ne sporim da je u ovom momentu na klupskom planu jedan od najboljih, ali to manje više ništa ne znači, jer je još mlad za selektorsku funkciju, nebi imao autortite prije potreban. Reprezentavce se ne uči igranju, uči se odnosu.To su već manje više formirani igrači, za razliku igrača iz omladinskih kategorija.

Stojković je bio predsjednik, a Savićević je vodio selekciju odnosno bio član onog trojca koji je vodio 2001. Jugoslaviju, kad su rezultati bili očajni. Tu i nije bilo tako loše, kako je očajno bilo kad je sam preuzeo, pa u dva meča sa Azerima smo uzeli 1 bod.

Mihajloviću treba sve da se spori. NISMO IMALI NI IGRU, NI REZULTAT, KRAJ PRIČE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 sep 2013, 22:45

Ne znam da li da se radujem ili zalim zbog ove ubjedljive pobjede od 3-0 nad Welsom... :?

Sad ce ovaj debil jos i ostati na klupi i u narednim kvalifikacijama... :roll:

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2013, 15:26

Srbija je sinoc glatko dobila Wales 0-3, a igrala je bez 4-5 igraca koji bi konkurisali za prvu postavu!

Naime, od igraca koji sinoc ili uopste nisu bili u Wales-u ili nisu zapoceli mec se moze sastaviti sledeca postava:

........................Mitrovic................. ..........
.....................(Anderlecht)........................

.......Jankovic.......Ljajic.......Sulejmani..... ....
.......(Verona)......(Roma)......(Benfica).........

..................Matic.....Milivojevic.......... .......
...............(Benfica)...(Anderlecht)...............

....Rodic......Tomovic.......Subotic......Basta.. ....
...(Zenit)...(Fiorentina)..(Dortmund)..(Udinese)..

..........................Brkic.................. .............
.......................(Udinese)............................

Klupa: Aleksic (Spartak Subotica), Lukovic (Zenit), Pejcinovic (Nizza), Rajkovic (HSV), Rukavina (Valladolid), Krsticic (Sampdoria), Ignjovski (Werder), Kuzmanovic (Inter), Tosic (CSKA), Pavlovski (Porto), Meleg (Ajax), Djurdjevic (Greuther Furt)....

Znaci, to su 2 JAKE reprezentacije (racunajuci i onu sinoc startnu postavu: Stojkovic, Ivanovic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Radovanovic, Fejsa, Tadic, Djuricic, Markovic, Djordjevic) koje bi u svakoj grupi trebale da se bore do zadnjeg kola minimum za baraz!

Ovaj debil (Mihajlovic) je uspio i to da sa svim ovim izborom igraca ostane bez teoretske sanse i za baraz 3 kola prija kraja kvalifikacija!!! :evil:

Jos ima onih koji kazu da su za njegov ostanak... :roll:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 11 sep 2013, 19:33

marconato je napisao/la:Ne znam da li da se radujem ili zalim zbog ove ubjedljive pobjede od 3-0 nad Welsom... :?

Sad ce ovaj debil jos i ostati na klupi i u narednim kvalifikacijama... :roll:

[youtube][/youtube]
Ja se radujem svakoj pobjedi našoj, ali one su pod vođstvom idiota Siniše rijetke.... Ne mogu zaboraviti nakon ove dvije dobre partije, sva ona poniženja tokom njegovog selektorovanja od Hondurasa, preko Makedonije.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2013, 19:37

Nije on vodio protiv Hondurasa, nego Curcic, ali nebitno, slazem se s tobom... ;)

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 11 sep 2013, 20:06

da u pravu si, Ćurčić je...

Nego, nešto mi ovo oko Miralema nikako na lijepo neće izaći, samo se nadam da nije u pitanju velika povreda, jer kontam da je upravo ova sezona trebala biti njegova najbolja do sada , možda ružno zvuči, ali žao mi je ako je čovjeku utakmica (Koja ruku na srce ništa nije odlučivala po nas,osim časti) protiv Hrvata sjebala sve.....

Šta mislite da li Gudelja zvati na neka naredna okupljanja?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 sep 2013, 20:08

Ptanje je da li on uopste i zna da Gudelj igra ( i to veoma dobro) u AZ-u... :roll:

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 12 sep 2013, 17:19

Miha s "onim" potezom jos jednom poakzao koliki je idiot. Sad mi je jos omrazeniji :roll:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 sep 2013, 17:57

[youtube][/youtube]

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 sep 2013, 01:12

Igracina! 8-)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 13 sep 2013, 11:17

Naravno da je igračina i da je žalosno kakvog bisera mi imamo i kakve još bisere imamo i da doživimo debakl u kvalifikacijama...

Evo baš analizirah koliko igrača iz regiona igra u najjači 12 liga Evrope i ? U svih 12 liga igraju igrači iz Srbije,a u 10 ih ima najviše kada se radi o igračima iz zemalja regiona.. Tu nisam pripisivao one iz omladinskih pogona timova (kojih ruku na srce ima itekako)
Dakle:
Srbija = 88 igrača u 12 najjačih liga ( Serie A 12, Portugal 10, Greece 11, Bundesliga 7, Turkiye 7, France 7)
Hrvatska = 50 igrača ( Serie A 11, Bundesliga 7, Ukraine 9)
Bih = 24 ( Bundesliga 7, Turkiye 5, Belgium 4)
Slovenia = 23
Montenegro = 16

I mi se opraštamo od prvenstva posle 5 odigranih kola :( a spadamo u sam vrh kada su strani igrači u najjačim ligama u pitanju...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 sep 2013, 11:40

Ma, jasno je gdje je problem. Mozda je grupa izgledala pretesko na pocetku, ali uz ova nesigurna izdanja Hrvatske, Srbija se barem mogla boriti za tu playoff poziciju, naravno uz pozivanje svih igraca te normalnog lika na klupi... Sta radi sada Antic?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2013, 11:46

NeshaFCB je napisao/la:Naravno da je igračina i da je žalosno kakvog bisera mi imamo i kakve još bisere imamo i da doživimo debakl u kvalifikacijama...

Evo baš analizirah koliko igrača iz regiona igra u najjači 12 liga Evrope i ? U svih 12 liga igraju igrači iz Srbije,a u 10 ih ima najviše kada se radi o igračima iz zemalja regiona.. Tu nisam pripisivao one iz omladinskih pogona timova (kojih ruku na srce ima itekako)
Dakle:
Srbija = 88 igrača u 12 najjačih liga ( Serie A 12, Portugal 10, Greece 11, Bundesliga 7, Turkiye 7, France 7)
Hrvatska = 50 igrača ( Serie A 11, Bundesliga 7, Ukraine 9)
Bih = 24 ( Bundesliga 7, Turkiye 5, Belgium 4)
Slovenia = 23
Montenegro = 16

I mi se opraštamo od prvenstva posle 5 odigranih kola :( a spadamo u sam vrh kada su strani igrači u najjačim ligama u pitanju...
Ma glupo je uopste i pricati o tome...

Srbija recimo ove god u LS ima 15 igraca, a Hrvatska i BiH zajedno 10-ak... :roll:

Srbija po igracima moze sastaviti 2 jake reprezentacije, da se obje bore minimalno za baraz u bilo kojoj od ovih grupa!

Sad, to sto smi "mi" sami sebi dusmani, je potpuno druga stvar... ;)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 13 sep 2013, 17:53

jel istina da će subota pauzirati od orlova i duže od 4mj?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.