Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
kod mene je malo jači pc pa opet ne ide bas glatko .. ali pes 2010 mi ide bolje i 'glađe' od 6-tice 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
@barca_87 - ma nisam ti ja neki gamer, ovako ako nekad naletim na dobru igru s dobrim gameplayom i pričom. Zadnje što sam igrao je Portal (oba dijela), Mafiu 2 i Alan Wake - oba dijela, te što si stavio su baš "mračne" 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Mene su razocarali ovi NFS nakon Undergrounda (1,2) i MW.
Od tada ovaj Carbon, Pro Street, novi HP, novi MW, Undercover, Run, ... sve gore od goreg. Jos sad ovaj novi Rivals.
Smorise sa ovim super automobilima tipa Bugati, Ferari, Pagani, da hoce uradit novi Underground, ili novu igru na fazon tuninga, sređivanja auta, stimanja motora zaradili bi troduplo nego sad sa ovim sto rade,
Smorise sa ovim super automobilima tipa Bugati, Ferari, Pagani, da hoce uradit novi Underground, ili novu igru na fazon tuninga, sređivanja auta, stimanja motora zaradili bi troduplo nego sad sa ovim sto rade,
Carbon je posljednji dobri NFS. Poslije toga je svake godine padao. Ako si igrao NFS od početka onda osjetiš taj pad, a grafika nije sve u jednoj igrici.
Vrhunac igrica je bio period 1999-2004, nakon toga počinje WoW era i onlajn games.
Vrhunac igrica je bio period 1999-2004, nakon toga počinje WoW era i onlajn games.
Dobar je ovaj zadnji NFS.
I to sto nema tuninga nije do njih, proizvodjaci automobila im ne dozvoljavaju da u igri mogu raditi izmjene na automobilima.
I to sto nema tuninga nije do njih, proizvodjaci automobila im ne dozvoljavaju da u igri mogu raditi izmjene na automobilima.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nisam shollym patch, al jesam phoenix patch radi igranja online..barca_87 je napisao/la:jesil kakvih patcheva ubacivao,npr shollym patch bi sa tom grafickom isto mozda trzo jer je zahtjevnijiPapastathopoulos je napisao/la:Ljudi, moram vas nesto pitati..radi cega meni pes6, koji i nije bas prezahtjevna igrica, ne ide bas glatko ? Znaci, ne steka, al ne ide ono glatko, a stavio sam na najmanju rezoluciju i low details ?
Procesor intel pentium IV 2.8 ghz
Ram 1.75 gb
Grafa 128 mb
Do cega je ?
al ako je obicni pes trebalo bi ic normala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
[youtube][/youtube]
GTA V se skida s torrenta, taman danas poslije tekme da zapocnem sa igranjem. 16 GB
GTA V se skida s torrenta, taman danas poslije tekme da zapocnem sa igranjem. 16 GB
Za PC ili ?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Nema za PC tek ce kasnije proizvest, ima za PS3 i Xbox360.Toxicity je napisao/la:Za PC ili ?
Mislim da izlazi sad 17-septembra.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 14 sep 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ionako će trebati strašna konfiguracija za ovu igru na PC-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jel` to sigurno da izlazi za PC?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ma hoce sigurno. Pola godine, godinu... tako nesto. Ja nisam mogao cekat', pa sam nedavno nabavio PS3.hanniz je napisao/la:jel` to sigurno da izlazi za PC?

GTA V.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gdje mogu naruciti PES 2014 za ps3?
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Ja sljedecih mjesec dana:

btw.
[youtube][/youtube]

btw.
[youtube][/youtube]
Mapa je ogromna za raliku od ostalih GTA, evo ti prikaz.Otelo je napisao/la:GTA V mapa.Meni nekako malo izgleda no meni je tesko velicinu stvari prikazat preko slike
[youtube][/youtube]
Znam da je ogromna al bi bilo bolje da su jos negdje ubacili grad a ne ovako
Ako izadje na PC i ako uspijem pokrenut bicikom cu da se provozam od pocetka do kraja
Ako izadje na PC i ako uspijem pokrenut bicikom cu da se provozam od pocetka do kraja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koji qrac sa onim battlefield 4 i system req. koja bolest jbt
Vođa zna.
Naravno, bilo bi dobro da jesu ubacili jos jedan grad, al' nije neka tragedija sto nisu. Mapa je ionako ogromna. Zasp'o sam tek jutros oko 6.Otelo je napisao/la:Znam da je ogromna al bi bilo bolje da su jos negdje ubacili grad a ne ovako![]()
Cijelo vrijeme sam se vozikao po ruralnim dijelovima, i opet nisam ni pola mape otkrio. Koja uzivancija **** te zivot, pogotovo kad' si napusen. Perfekcija. Ogromna je razlika izmedju GTA 5 i ostalih GTA serijala. Nekako je atmosfera u igri skroz drugacija.
Vozim se po nekoj sumi, i odjednom izleti jelen pred mene.
Jedino imam male zamjerke na voznju i tucnjavu.
Iako sam haman prestao igrati igre vec godinu dana(ponekad' odigram koju sportsku igru), ponovo mi se vratio onaj osjecaj da se zatvorim u kucu i da buljim u TV.
blago se tebi kad imas na cemu igratBegAx je napisao/la:Naravno, bilo bi dobro da jesu ubacili jos jedan grad, al' nije neka tragedija sto nisu. Mapa je ionako ogromna. Zasp'o sam tek jutros oko 6.Otelo je napisao/la:Znam da je ogromna al bi bilo bolje da su jos negdje ubacili grad a ne ovako![]()
Cijelo vrijeme sam se vozikao po ruralnim dijelovima, i opet nisam ni pola mape otkrio. Koja uzivancija **** te zivot, pogotovo kad' si napusen. Perfekcija. Ogromna je razlika izmedju GTA 5 i ostalih GTA serijala. Nekako je atmosfera u igri skroz drugacija.![]()
Vozim se po nekoj sumi, i odjednom izleti jelen pred mene.Ima dosta zivotinja. Svinje, kokoske...
Jedino imam male zamjerke na voznju i tucnjavu.
Iako sam haman prestao igrati igre vec godinu dana(ponekad' odigram koju sportsku igru), ponovo mi se vratio onaj osjecaj da se zatvorim u kucu i da buljim u TV.Kad' se nakanim napisat' cu vise o igri. Takodjer cu i snimiti koji video za 2-3 dana kad' igra i oficijelno izadje, jer Rockstar uklanja svaki gameplay video koji se pojavi na netu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.