Rachel StarPhill Jackson je napisao/la:Kakvo je ovo strasilo,,fujjjEmirTM87 je napisao/la:
I dajte malo nekakvog reda, ko prvi pogodi lika sa slike, onda on postavlja novu sliku za pogadjanje... a ne svi po sliku, pa ko pogodi - pogodi...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Rachel StarPhill Jackson je napisao/la:Kakvo je ovo strasilo,,fujjjEmirTM87 je napisao/la:
Hbavarian_bk je napisao/la:Lopezica brate poznam je po guzanu

baca mi na Joe Johnsona.jose je napisao/la:Niko ne pogodi ovog mog, ali evo opet (bio je dvije stranice ispred), a nije tesko:
Offline je @jose,,ajd ti postavi da ne cekamo bezze do sutra,,ionako se odavno ne igra po pravilimaWolverine je napisao/la:baca mi na Joe Johnsona.jose je napisao/la:Niko ne pogodi ovog mog, ali evo opet (bio je dvije stranice ispred), a nije tesko:
Tyreke Evans iz KingsaWolverine je napisao/la:
jest. nextPhill Jackson je napisao/la:Tyreke Evans iz KingsaWolverine je napisao/la:

Phill Jackson je napisao/la:
Da pomognem,,prije 2 sezone je igro u Primeri,sad je u nekoj drugoj ligi i reprezentativac je svoje zemlje,,ima i legendaran nick
jel moje ono gore tacno??? julia bondWolverine je napisao/la:neam blage
U Mallorci igro,,krilo je il ofanzivni veznjakWolverine je napisao/la:neam blage
Jonás Gutiérrez igra u NewcastluPhill Jackson je napisao/la:
Da pomognem,,prije 2 sezone je igro u Primeri,sad je u nekoj drugoj ligi i reprezentativac je svoje zemlje,,ima i legendaran nick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.