Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la soko » 13 sep 2013, 22:11

Odlicno bi to bilo.
Kolasinac, Arslanagic i Hadzic. Jos kad bi mogli Hrgotu i Dilaver skontati kako. Buric
Onda da na tim izgleda ovako
Golmani: Begovic, Buric, Fejzic
Odbrana: Mujzda, Vranjes, Dilaver, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Arslanagic i Kolasinac
Sredina: Hajrovic, Stevanovic, Miske, Pjanic, Medo, Zahirovic, Hadzic, Sejo, Rahimic, Lulic i Visca
Napad: Dzeko, Ibisevic i Hrgota

To je 25 igraca. Sve zavisi od forme. Tu imaju jos Ibricic, Husejinovic, Zec i Mahmutovic

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 sep 2013, 22:16

Kakav Dilaver, Vranješ će sigurno biti na spisku za Brazil ako bude zdrav.
DRUG NEBI TI PUNCA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 sep 2013, 22:22

bagrcavi je napisao/la:Kakav Dilaver, Vranješ će sigurno biti na spisku za Brazil ako bude zdrav.
Onaj Dilaver sto ima 22 godine, igra desnog beka. Igra CL i u sampionu Austrije. I on i Vranjes. Vranjes moze igrati beka i stopera. Vidis kako npr protiv Slovacke su Vranjes, Mujdza i Zukanovic bili povrijedjeni. Pandza i Sunjic na klupi. Morali smo se krpiti sa Avdijom..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 sep 2013, 22:26

do prije neku godinu nismo imali odbrane, a danas mašala :D za par godina će biti problem naći dobrog napadača :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2013, 22:27

Joj kad bi dobili još Arslanagića i Hrgotu. :oops:
@sokole, taj spisak je ispunjenje mojih snova.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 sep 2013, 22:29

soko je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kakav Dilaver, Vranješ će sigurno biti na spisku za Brazil ako bude zdrav.
Onaj Dilaver sto ima 22 godine, igra desnog beka. Igra CL i u sampionu Austrije. I on i Vranjes. Vranjes moze igrati beka i stopera. Vidis kako npr protiv Slovacke su Vranjes, Mujdza i Zukanovic bili povrijedjeni. Pandza i Sunjic na klupi. Morali smo se krpiti sa Avdijom..
Ne kažem ja da on nema mjesta ili da nam ne treba.Ja lično bih volio kada bi i on zaigrao za našu reprezentaciju.Ali sigurno je da Vranješ ima prednost ispred Dilavera u mnogočemu.
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2013, 22:39

Vranješ me podsjeća na Pandžu iz prošlih kvalifikacija. Nažalost, ista sudbina ih je zadesila. Podsjećanja radi, Pandža je prošle kvalifikacije bio standardan sa Spahom, činili su nenadyebiv tandem, i onda se Pandža ozlijedi i nestade ga sa scene.

Isti slučaj i sa Vranješom ove kvalifikacije. Sa utakmicama sa Grčkom je završio nastupe zbog ozlijede, ne bih volio da doživi Pandžinu sudbinu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2013, 22:42

Dobro je sto smo dobili dosta odbrambenih igraca, ali treba nam i napadaca koji mogu uc sa klupe i promjenit tok utakmice, kao sto je Hajrovic uradio protiv Slovacke. Mislio sam da to mogu Visca i Stevanovic, ali karijera im ne ide u bas dobrom pravcu. Husejinovic i Mahmutovic bi trebali bit na spisku. Pogotovo ovaj prvi.

Bilo bi odlicno da se onaj Djuric konacno dokaze i u klubu, jer bio bi vrlo koristan igrac, ali tesko izgleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SkozaZe
Kontakt:

Post Postao/la SkozaZe » 13 sep 2013, 23:02

Ima tu Mahmutovic i Ljevakovic iz Teplica.Mesanovic uz u-21, a ima jos igraca koji igraju u nekim ligama, koje se manje prate a da valja

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 23:13

Vidim Besica niko ne spominje na tom spisku za Brazil. :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 13 sep 2013, 23:14

Amar Dzeko je napisao/la:Vidim Besica niko ne spominje na tom spisku za Brazil. :roll:
Personality issues buraz. ;)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 sep 2013, 23:14

Ljevakovicu 29 god. Bolje dati priliku mladjim. Teplice i ceska liga nisu neki kalibar. Mahmutovic je 27, nije ni on nesto mlad. A ako Mahmutovic nastavi ovako, svakako moze biti od koristi. Da je nama ovaj Hrgota. Zec ili Mahmutovic su tu negdje.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 sep 2013, 23:15

Neće ga Pape pozvat' u dogledno vrijeme, to je sigurno. Mislim na Bešića.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2013, 23:16

soko je napisao/la:Ljevakovicu 29 god. Bolje dati priliku mladjim. Teplice i ceska liga nisu neki kalibar. Mahmutovic je 27, nije ni on nesto mlad. A ako Mahmutovic nastavi ovako, svakako moze biti od koristi. Da je nama ovaj Hrgota. Zec ili Mahmutovic su tu negdje.
Ni Hrgota nije dokazao apsolutno nista u karijeri. Dobar u drugoj ligi Svedske, za sada nista u Njemackoj. Jest mlad, ali trenutno ne bi bio nikakvo pojcanje za A-repku. Svakako cisto sumnjam da ce on za nas zaigrat.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 sep 2013, 23:16

Amar Dzeko je napisao/la:Vidim Besica niko ne spominje na tom spisku za Brazil. :roll:
Vidim ni Besicu se ne ide u Brazil. Ne odaziva se selektoru mlade reprezentacije, dok je tako nema sanse ni da dobije poziv u A selekciju. A trebao bi i otici u bolju ligu ako bi se zelio nametnuti.
Zao mi je, strasno je dobar igrac i dobro bi nam dosao, vjerujem da ce u buducnosti biti jedan od vaznijih kotacica nase reprezentacije. ali trenutno je on daleko do Brazila.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 13 sep 2013, 23:18

Jasmin Burić, Sead Kolašinac, Anel Hadžić, Dino Arslanagić, Branimir Hrgota, Said Husejinović, Emir Dilaver, Aidin Mahmutović, Haris Vučkić, Gordan Bunoza, Milan Djurić, Enis Nadarević, Zlatan Muslimović, Eldin Hadžić, Senad Karahmet, Dario Dumić, Muhamed Bešić itd. Ne kažem da su svi za reprezentacije, ali imaju potencijala za to. Mada ima i onih koji bi nam trenutno dobrodošli.

Šta mislite je li gotova saga oko Halilovića? Ko zna, možda se predomisli i izabere nas. Koliko ja znam, još nema zvaničan nastup za Hrvatsku.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 13 sep 2013, 23:19

hanniz je napisao/la:Jasmin Burić, Sead Kolašinac, Anel Hadžić, Dino Arslanagić, Branimir Hrgota, Said Husejinović, Emir Dilaver, Aidin Mahmutović, Haris Vučkić, Gordan Bunoza, Milan Djurić, Enis Nadarević, Zlatan Muslimović, Eldin Hadžić, Senad Karahmet, Dario Dumić, Muhamed Bešić itd. Ne kažem da su svi za reprezentacije, ali imaju potencijala za to. Mada ima i onih koji bi nam trenutno dobrodošli.

Šta mislite je li gotova saga oko Halilovića? Ko zna, možda se predomisli i izabere nas. Koliko ja znam, još nema zvaničan nastup za Hrvatsku.
Mislim da je u porazu od Škotske dobio desetak minuta. :?
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 sep 2013, 23:27

@Cartman,
Hrgoti je tek 20 god. Igra u BL, usao je 4 puta sa klupe. Odigrao citavu tekmu u Pokalu. Prosle sezone je postigao 3 gola i imao jednu asistenciju. Svakako treba probati. Mahmutovic u Ceskoj, prosle sezone ja mislim da je imao 12 golova, predprosla 8 golova i sezona prije te 11!? nisam sad siguran. Nemamo puno izbora

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2013, 23:29

soko je napisao/la:@Cartman,
Hrgoti je tek 20 god. Igra u BL, usao je 4 puta sa klupe. Odigrao citavu tekmu u Pokalu. Prosle sezone je postigao 3 gola i imao jednu asistenciju. Svakako treba probati. Mahmutovic u Ceskoj, prosle sezone ja mislim da je imao 12 golova, predprosla 8 golova i sezona prije te 11!? nisam sad siguran. Nemamo puno izbora
Znam sve to, samo kazem da ni od Hrgote ne treba pravit nekog Ibrahimovica. Jos nije nista dokazao.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.