Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la CRNI_SA » 22 dec 2009, 18:44

moustapha je napisao/la:Ne bi mu nista falilo osim sto Sevilla dosta slici Wolfsburgu, pa iz tog razloga ne bi napravio neku veliku promjenu.
Takodjer nadovezujuci sa na post iznad ne slazem se da jedan igrac moze biti dobar samo u jednoj ligi, a u drugoj ne. Dobar igrac je dobar u svakoj ligi, osim toga vrhunska kvaliteta se dokazuje na utakmicama evropskih i svjetskih takmicenja. Poenta mog pisanja je u tome da se za sve velike igrace vezu i pamte trenuci u kojima su zablistali na velikim utakmica. Obicno finala Lige prvaka ili Evropskih i Svjetskih prvenstava. Ako se ovako nastavi sa reprezentacijom ce biti uspjeh ako se uopste plasiramo na neko prvenstvo, a u timovima poput Wolfsburga i Seville ce tesko dobiti sansu da zablista u finalu Lige prvaka.
dzekin san je igranje u spaniji ;) pa bila to i sevilla koja je davno prerasla bundes ligase a ne wolsfbrug 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 22 dec 2009, 18:46

CRNI_SA je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Ne bi mu nista falilo osim sto Sevilla dosta slici Wolfsburgu, pa iz tog razloga ne bi napravio neku veliku promjenu.
Takodjer nadovezujuci sa na post iznad ne slazem se da jedan igrac moze biti dobar samo u jednoj ligi, a u drugoj ne. Dobar igrac je dobar u svakoj ligi, osim toga vrhunska kvaliteta se dokazuje na utakmicama evropskih i svjetskih takmicenja. Poenta mog pisanja je u tome da se za sve velike igrace vezu i pamte trenuci u kojima su zablistali na velikim utakmica. Obicno finala Lige prvaka ili Evropskih i Svjetskih prvenstava. Ako se ovako nastavi sa reprezentacijom ce biti uspjeh ako se uopste plasiramo na neko prvenstvo, a u timovima poput Wolfsburga i Seville ce tesko dobiti sansu da zablista u finalu Lige prvaka.
dzekin san je igranje u spaniji ;) pa bila to i sevilla koja je davno prerasla bundes ligase a ne wolsfbrug 8-)
Ne budi smjesan,svaka budala zna da za Milan navija i da mu je tamo san da igra,,al ko i obicno tebi je sve sto je Spansko zakon,,vise si i Bogu i narodu dosadio s velicanjem Spanije :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 dec 2009, 18:54

sam je dzeko rekao na tv hayatu ;) prije 2 godine hvala bogu imam dobro pamcenje bio je gost sa misketom u nekoj emisiji kada su ih ovi posjetili prije neke tekme. vidim da svaka budala zna za milan to je tacno ali mozda je bilo pitanje u kojoj bi ligi volio igrati ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 dec 2009, 19:07

San mu igrat' u Engleskoj, san mu igrati u Milanu, u Španiji ... puno nešto on sanja u zadnje vrijeme samo da se ne probudi ...
Malo ironije nije na odmet, poenta je da kad dodje na Hayat koji prenosi špansku ligu, ne može reći : Nisam ja ljubitelj španske lige ili slično ... Uglavnom svakom igraču je san igrati u poznatom timu, bio to Milan, Manchester, Real, Barca ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 dec 2009, 19:15

Kako god da jest, al da sam ja vlasnik nekog kluba nikad nebi dao nekih 40 miliona eura za njega koliko ga cijene... Ocam' to je previše, al baš previše... Ustvari, ove novine ga guraju u rang sa Torres-om, Eto'om, Ibrahimovićem, Karimom itd itd, al on meni nije još za tu klasu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2009, 19:37

GunnerS je napisao/la:Kako god da jest, al da sam ja vlasnik nekog kluba nikad nebi dao nekih 40 miliona eura za njega koliko ga cijene... Ocam' to je previše, al baš previše... Ustvari, ove novine ga guraju u rang sa Torres-om, Eto'om, Ibrahimovićem, Karimom itd itd, al on meni nije još za tu klasu...
Da je kod Magatha u Schalkeu sad bi vec imao 17-18 golova a Schalke bjezao 5,6 poena od drugoplasiranog.A mi se vec odavno pripremali za put u Afriku.
Samo pravi rad sa pravim igracima i cijena sama od sebe dolazi ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sandra
Kontakt:

Post Postao/la Sandra » 23 dec 2009, 00:55

Hajmo svi koji se raspravljaju gdje Dzeko zeli da igra na stranicu br i informisite se!!!!
Ni za 50g to nece da se promijeni!!!!

Karamba23
Kontakt:

Post Postao/la Karamba23 » 23 dec 2009, 03:41

Miroslav Ciro Blazevic dovodi Dzeku u kineski sangaj naj novija informacija :lol: :lol:

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 23 dec 2009, 07:47

Juce sam imao priliku da razgovaram sa Dzekom.Kaže da je jedina zvanicna ponuda dosla iz Chelsea i iznosi 25.000.000 £.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 dec 2009, 08:22

ibrakadabra je napisao/la:Juce sam imao priliku da razgovaram sa Dzekom.Kaže da je jedina zvanicna ponuda dosla iz Chelsea i iznosi 25.000.000 £.
bas fino, al' dok mi ne dokazes, malo morgen.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2009, 09:00

bosanac723 je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Juce sam imao priliku da razgovaram sa Dzekom.Kaže da je jedina zvanicna ponuda dosla iz Chelsea i iznosi 25.000.000 £.
Sto tebi mora dokazivati,isto kao da je Dzeko nedodirljiv pa da se nemoze onako sa njim koja progovoriti kao i sa ostalim svjetskim igracima i oni su insani nisu vanzemaljci)

Ja sam sa 20 igraca pricao slikao se,uzimao autograme uzimao dresove i slicno i dan danas znam i cujem se sa nekim igracima mislim na nase.....

Od Baggia pa nadalje.... :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 dec 2009, 09:16

Ponos Torina je napisao/la:
Sto tebi mora dokazivati,isto kao da je Dzeko nedodirljiv pa da se nemoze onako sa njim koja progovoriti kao i sa ostalim svjetskim igracima i oni su insani nisu vanzemaljci)

Ja sam sa 20 igraca pricao slikao se,uzimao autograme uzimao dresove i slicno i dan danas znam i cujem se sa nekim igracima mislim na nase.....

Od Baggia pa nadalje.... :?
Ne da mi dokazez da je prico sa njim, dosta nasih navijaca je popricalo s njim. Nego govorim da mi dokaze da je Dzeko njemu reko od koga je dobio zvanicnu ponudu i cifru. Nemogu da vjerujem da bi dzeko svakom prico o tome, to je ipak nesta sto se ne govori u razgovoru.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2009, 09:22

Heh pa dobro nikad neznas ko sta kome dodje :lol: :lol: :mrgreen: al opet reci to i da je novinaru rekao isti mu klinac..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 dec 2009, 09:37

Volio bi Edina vidjet u Chelsea-u ili u Man Utd jer ta su mi dva omiljena kluba u Engleskoj. Ali kad realno pogledam nemogu mu naci mjesta tamo barem u ovom momentu, jer u CFC imas Drogba, Anelka, Kalou, Cole. U man utd imas Rooney, Berbatov, Owen, i cak mladi Welbeck.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2009, 10:22

bosanac723 je napisao/la:Volio bi Edina vidjet u Chelsea-u ili u Man Utd jer ta su mi dva omiljena kluba u Engleskoj. Ali kad realno pogledam nemogu mu naci mjesta tamo barem u ovom momentu, jer u CFC imas Drogba, Anelka, Kalou, Cole. U man utd imas Rooney, Berbatov, Owen, i cak mladi Welbeck.
Hoces reci da su Berbatov, Owen i Kalou, Cole bolji od Dzeke?! cisto sumnjam Kalou mlad dobar igrac ova 3 po meni nisu bolji od Dzeke

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2009, 15:13

Jasno se vidi da Dzeko vise nije sretan u Wolfsburgu. Tesko su pogresili celnici Wolfsburga sto ga nisu pustili da ode u Milan kada je imao priliku da to uradi. Cak je i tada Dzeko rekao par puta da nije sretan sto je ostao u Wolfsburgu. Realno gledajuci, tesko da Wolfsburg moze postati bolja ekipa i tesko da Dzeko moze napredovati ako ne promjeni sredinu. :roll:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 dec 2009, 19:02

ovim iz arsenala izgleda nisu rekli da deda mraz nepostoji :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 19:08

19TM87 je napisao/la:ovim iz arsenala izgleda nisu rekli da deda mraz nepostoji :D
Oni su kupili deda Mraza jos dok je igrao u juniorima :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 dec 2009, 21:06

bosanac723 je napisao/la:Volio bi Edina vidjet u Chelsea-u ili u Man Utd jer ta su mi dva omiljena kluba u Engleskoj. Ali kad realno pogledam nemogu mu naci mjesta tamo barem u ovom momentu, jer u CFC imas Drogba, Anelka, Kalou, Cole. U man utd imas Rooney, Berbatov, Owen, i cak mladi Welbeck.
Hoces reci da su Berbatov, Owen i Kalou, Cole bolji od Dzeke?! cisto sumnjam Kalou mlad dobar igrac ova 3 po meni nisu bolji od Dzeke
Ne govorim da su bolji, ustvari oni se nemogu poredit dok Dzeko ne dodje u Englesku jer uspjeh u jednoj ligi neznaci uspjeh u drugoj. Ja samo govorim o koliko para je Man Utd ulozio u Berbatova, a jos uz to on ima iskustva u EPL i dokazao se. Owen se bori za mjesto u Engleskoj repki i znas da ce igrat. Ja samo govorim o broju kvalitetni napadaca, sto te dvije ekipe imaju, a obadvije ekipe imaju dva napadaca svjetske klase, znaci dzeko bi se morao borit s njima za mjesto u pocetnoj postavi. Ne sumnjam da bi uspio, al' se slazem sa analizom da on ode u Arsenal, jer njima fali kvalitetan napadac i visina, sto dzeko posjeduje, iako gotivim CFC i MUFC.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 dec 2009, 21:15

Ne govorim da su bolji, ustvari oni se nemogu poredit dok Dzeko ne dodje u Englesku jer uspjeh u jednoj ligi neznaci uspjeh u drugoj. Ja samo govorim o koliko para je Man Utd ulozio u Berbatova, a jos uz to on ima iskustva u EPL i dokazao se. Owen se bori za mjesto u Engleskoj repki i znas da ce igrat. Ja samo govorim o broju kvalitetni napadaca, sto te dvije ekipe imaju, a obadvije ekipe imaju dva napadaca svjetske klase, znaci dzeko bi se morao borit s njima za mjesto u pocetnoj postavi. Ne sumnjam da bi uspio, al' se slazem sa analizom da on ode u Arsenal, jer njima fali kvalitetan napadac i visina, sto dzeko posjeduje, iako gotivim CFC i MUFC.
Upravo je to i smisao prelaska u bolje klubove, gdje je konkurencija mnogo jaca, kada motivacija i zelja za uspjehom raste eksponencijonalno :D
Pogledaj samo Ivicu Olića kako se izborio za svoje mjesto u Bayernu. Prije pocetka sezone su mu prognozirali mjesto na klupi jer su u Bayernu vec bili Klose i Toni te su doveli Gomeza kao skupocjeno pojacanje.
#divovi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26, hurem, jozinho i 32 gosta.