Eurobasket Slovenia 2013

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Eurobasket Slovenia 2013

Post Postao/la LBJ MVP » 13 sep 2013, 20:22

Marc je bolji igrač od starijeg brata.Druga je stvar što je Pau imao sreću pa ga pokupiše Lakersi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 sep 2013, 20:31

cuj Marc bolji :oops: :oops: ehh djeco moja draga,treba vama jos utakmica....

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 sep 2013, 20:38

slobodnjak je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Damian je napisao/la:Srbi ocajni. Ali da budemo iskreni, osim njihove prve utakmice protiv Litve, nisam vidio neku igru. Ali i ovakvi ce u cetvrtfinale.
Nisu ni prtiv Litve igrali nesto, Litvu sut nije isao kao i cijelo prvenstvo sto ih ne ide. Da smo mi odigrali prve dvije tekme kao sto smo zadnje tri, 100% bi dobili obe i imali bi 4-1 ili 5-0 ali sta je tu je. Ak oi prodju i QF tamo im je kraj vjerovatno. :D
Ma dobro to je donekle i razumljivo.Od igrača koji bi im igrali na ovom prvenstvu nema desetorice.U najjačoj njihovoj reprezentaciji bi igrali Krstić i Bjelica.Srbi koji ne igraju na ovom prvenstvu bi dobili ovu reprezenteciju koja igra 20 razlike minimalno.Ipak ovo je ludo prvenstvo.Ne bi me čudilo da nekoga opale jakog u četvrtfinalu.

mislim da bi i marković imao mjesta u toj ekipi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 sep 2013, 20:56

Atmosfera na tribinama opet besprijekorna.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 13 sep 2013, 21:26

filip13 je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la: Ma dobro to je donekle i razumljivo.Od igrača koji bi im igrali na ovom prvenstvu nema desetorice.U najjačoj njihovoj reprezentaciji bi igrali Krstić i Bjelica.Srbi koji ne igraju na ovom prvenstvu bi dobili ovu reprezenteciju koja igra 20 razlike minimalno.Ipak ovo je ludo prvenstvo.Ne bi me čudilo da nekoga opale jakog u četvrtfinalu.

mislim da bi i marković imao mjesta u toj ekipi
Ne znam za vas ali ovo je po meni trenutno nasa najjaca reprezentacija.

Krstic, Katic
Bjelica, Savanovic, Novica
Micov, Lucic
Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic
Teodosic, Markovic

Andjusic, Kalinic i Gagic ce tek moci da obuku dres reprezentacije kada se ponovo desi da puno igraca da otkazu, Micic ce da bude zver od pleja tako da su dobre sanse da ce on uskoro postati back-up play, za Krstica(Nemanju) videcemo sta ce biti od njega.Mada nije trebao da dobije sansnu pre Milosavljevica.Kako je rekao Misko(Raznatovic) da ce biti spisak, takav je sada.Meni je bas krivo sto umesto njega igra levat poput Andjusica, a i njemu je menadzer Misko.Za Stimca ne znam sta da kazem, mozda upadne za koju godinu, a mozda i propadne.Necemo moci svakako dugo da se oslanjamo na Raska.To je samo resenje u kratkom roku, za dve-tri godine trebace nam bolja opcija posto sam siguran da ce Rasko ako bude zdrav igrati i na SP u Spaniji.

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 13 sep 2013, 21:51

Jedna od najvećih blamaža srpske košarke, shvatam sve i mladost i oscilacije, ali izgubiti od ovih šabana koje je usput Latvija tukla 35 razlike je skandalozno. Čudim se kako smo uopšte pobjedili ikoga na ovom prvenstvu. :(

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 sep 2013, 22:29

napokon jedna tekma sa dosta koševa

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 sep 2013, 22:46

LBJ MVP je napisao/la:Marc je bolji igrač od starijeg brata.Druga je stvar što je Pau imao sreću pa ga pokupiše Lakersi.
Bravo.
lumani je napisao/la:cuj Marc bolji :oops: :oops: ehh djeco moja draga,treba vama jos utakmica....
Veze ti nemas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 22:59

Pau je nosio Spaniju i bio njen vodja kakav Marc nikad nece moci da bude. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2013, 22:59

iskreno ja sam očekivao jedan ovakav poraz... klinci su čudo nikad ne znaš šta će učiniti... znam da ce protiv jakih dati sve od sebe i da se boje pa ne srljaju... protiv slabijih hoće da nabiju statistiku i ostala sr.anja....
@lbj e imao je i LBJ sreće da ga uzme Vejdov Majami...
nego taj Gasol nije mahao peškirom na poene Kobija i ekipa već aktivno učestvovao u titulama... opet vam kažem španci sa njim i bez njega nisu ista ekipa... strašni su sa njim.... nema njega, braco glavni i Španci igraju najruzniju košarkašku zadnjih godina, svjesni da odbranom jedino mogu da dobiju jer ako napad je sada tup... plus nema jedinog koji prangija kad niko ne smije i eto problema... naravno oni po imenima i dalje imaju najjaču ekipu ali, ali....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 sep 2013, 23:08

Ma vi ste sigurno navijaci Lakersa. Vjerovatno je za vas i Kobe bolji od Lebrona. Ne znam sto udje u raspravu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 23:08

Grci ce uzeti ovaj Eurobasket. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2013, 23:15

Greivis je napisao/la:Ma vi ste sigurno navijaci Lakersa. Vjerovatno je za vas i Kobe bolji od Lebrona. Ne znam sto udje u raspravu.
ja navijam za Seltikse.... inače u finalu plej ofa radije bih da mi Kobi bude u timu nego Džejms.... a da je bolji Kobi trenutno nije, i njegovo je prošlo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 sep 2013, 23:20

Steta za poraz Latvije protiv Francuza...
Da nisu prespavali prvu cetvrtinu siguran sam da bi ih na kraju pobijedili. Imali su mogucnost da se vrate u igru u posljednjoj cetvrtini, ali na njihovu zalost Škela se okliznuo u onoj kontri i mislim da je to bio trenutak kada je utakmica prelomljena u korist Francuza.

Najaca scena sto se danasnjih utakmica tice je za mene time-out Ivkovica. Naime isti govori svojim igracima da ne srljaju u napadu i da zbog te cinjenice promasuju zicere i samo sto je utakmica nastaveljena ja mislim Bogdanovic vec nakon tri sekunda uzima sut za tri poena koji nije bio uspjesan. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 sep 2013, 23:34

DrDule je napisao/la: Ne znam za vas ali ovo je po meni trenutno nasa najjaca reprezentacija.

Krstic, Katic
Micov, Lucic
Teodosic, Markovic
Marko Kešelj ? :?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 sep 2013, 00:19

Belmin6 je napisao/la:
DrDule je napisao/la: Ne znam za vas ali ovo je po meni trenutno nasa najjaca reprezentacija.

Krstic, Katic
Micov, Lucic
Teodosic, Markovic
bože ne daj nikome Kešelja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 sep 2013, 01:36

DANTES je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:

Krstic, Katic
Micov, Lucic
Teodosic, Markovic
bože ne daj nikome Kešelja
da baš, u ovom rosteru što je momak napisao, Kešelj ima itekako mjesta, sjeti se SP u Turskoj i njegove partije u polufinalu.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 14 sep 2013, 07:32

Belmin6 je napisao/la:
da baš, u ovom rosteru što je momak napisao, Kešelj ima itekako mjesta, sjeti se SP u Turskoj i njegove partije u polufinalu.
Od tog prvenstva je proslo tri godine, pojavili su se bolji igraci od njega.To SP je mnogo bolje odigrao nego EP kada je iskljucivo bio koriscen na sutiranj trojki.Nerviralo me je to sto tada nije isao puno na prodor.Od Micova nije bolji, a ne znam kolko je igrao u prethodnih godinu dana.Sigurno malo posto je brzo otisao iz Valensije i zavrsio je u francuskoj ligi.Moze da se iscupa u ASVELU, pa da dogodine ponovo bude na spisku.Lucic je mnogo raznovrsniji igrac od njega i da ga povrede nisu sputavale bio bi on sigurno u startnoj postavi.Imao je covek mnogo bolju sezonu od Keselja i zbog toga sam napisao najboljih 12 u ovom trenutku.Za mene je licno iznenadjenje sto Keselja nije bilo na spisku.Od svih koji nisu pozvani on i Milosavljevic su najvise zasluzili poziv.Dovoljno da Bogdanovic ne igra prinudno trojku, a Andjusic bi sigurno ispao iz rotacije,

Edit:Sad vidim da je i Keselj Miskov igrac, sve je jasno sada.Nasao mu angazman i zbog toga ne mora da igra za repku.Zato sada mora da progura Andjusica u repku kako bi njemu nasao novi klub. :oops:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 sep 2013, 10:26

Greivis je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Marc je bolji igrač od starijeg brata.Druga je stvar što je Pau imao sreću pa ga pokupiše Lakersi.
Bravo.
lumani je napisao/la:cuj Marc bolji :oops: :oops: ehh djeco moja draga,treba vama jos utakmica....
Veze ti nemas.

Odrasti ces i ti jedne godine,i tvoje trolanje ce da se umanji..Jos ste mladi da procjenite sta je Pau ucinio za Spaniju,a sta Marc...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2013, 12:20

Što uđoh na ovu temu.Eto Marc bolji od Paua.Plačem.
Prije koji mjesec isto krenuo košarkaške teme čitat i nakon par ovakvih gluposti odustao jer nema smisla.
I nisam navijač Lakersa,dapače,valjda su mi najogavnija ekipa u NBA-u.

Inače,danas padaju Talijani.slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.