Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

atko
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la atko » 13 sep 2013, 16:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:cega dobra, smetalo na terenu samo takvo..zreo za klupe, njegova sreca sto Miske nema snage za 90 minuta pa mora da igra. Inace apsolutno beskoristan igrac osim ako ne igras protiv Luksemburga, Lihtenstajna, Latvije, Velsa ili ostalih poloamaterskih ekipa kad bi k'o sto Marjan rece i nas 11 sa foruma da saberes pobijedili.
Na kojim si ti drogama čovječe. Da se mali ne mora trošiti za trojicu bio bi Zidan i Platini u jednom. On je morao trčati za sebe, Misketa i Medunjanina i od prevelikog trošenja i trke nema dečko koncentraciju za neki lucidni pas koji se od njega očekuje. Da je trčao samo za sebe onda bi mogao da napravi nešto, ali opet ne bi imali loptu nikako u sredini, jer se Miske kretao u prečniku od 10 m. Kada pored sebe bude imao igrače koji su fizički spremniji od Misketa i Mede (na poziciji koju je igrao) onda će te vidjeti Princa u pravom izdanju, a to će te vidjeti u Brazilu. Neki ovdje misle da Osim lupa kad kaže ko ne trči nije za moderan fudbal? On je sa Željom stigao do polufinala jer je to već tada znao, pa je angažovao trenera desetoboj da ih fizički spremi. A koliko se u modernom fudbalu "ne trči" najbolje pokazuje Dortmund, Bayern, City, Barsa....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 sep 2013, 16:39

atko je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:cega dobra, smetalo na terenu samo takvo..zreo za klupe, njegova sreca sto Miske nema snage za 90 minuta pa mora da igra. Inace apsolutno beskoristan igrac osim ako ne igras protiv Luksemburga, Lihtenstajna, Latvije, Velsa ili ostalih poloamaterskih ekipa kad bi k'o sto Marjan rece i nas 11 sa foruma da saberes pobijedili.
Na kojim si ti drogama čovječe. Da se mali ne mora trošiti za trojicu bio bi Zidan i Platini u jednom. On je morao trčati za sebe, Misketa i Medunjanina i od prevelikog trošenja i trke nema dečko koncentraciju za neki lucidni pas koji se od njega očekuje. Da je trčao samo za sebe onda bi mogao da napravi nešto, ali opet ne bi imali loptu nikako u sredini, jer se Miske kretao u prečniku od 10 m. Kada pored sebe bude imao igrače koji su fizički spremniji od Misketa i Mede (na poziciji koju je igrao) onda će te vidjeti Princa u pravom izdanju, a to će te vidjeti u Brazilu. Neki ovdje misle da Osim lupa kad kaže ko ne trči nije za moderan fudbal? On je sa Željom stigao do polufinala jer je to već tada znao, pa je angažovao trenera desetoboj da ih fizički spremi. A koliko se u modernom fudbalu "ne trči" najbolje pokazuje Dortmund, Bayern, City, Barsa....
pusti ga ba . @ultrasstyle_tz je klasična budala koju nema šanse da uvjeriš u istinu i surovu realnost , to isto piše već godinama ali šta je tu je . a kada ga neko argumentima pobije , onda se jednostavno povuče iz diskusije . ha ya .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 16:45

atko je napisao/la:Da se mali ne mora trošiti za trojicu bio bi Zidan i Platini u jednom.
Zašto u Romi nije Zidan i Platini.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 sep 2013, 17:37

Virtu4l je napisao/la:
atko je napisao/la:Da se mali ne mora trošiti za trojicu bio bi Zidan i Platini u jednom.
Zašto u Romi nije Zidan i Platini.
:roll:
Care moj, ti si ogranicen u vidjenju Pjanica kao moje cvijece na balkonu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 17:58

DonCorleone je napisao/la:Care moj, ti si ogranicen u vidjenju Pjanica kao moje cvijece na balkonu.
Ne. Samo sam realan.

Kaže @atko da se u reprezentaciji troši za trojicu, u Romi se ne troši, pa i tamo bljesne svaku desetu utakmicu. Kod Zemana je grijao klupu, kasnije je malo počeo igrati, ali ništa značajno. Ovu sezonu je dobro započeo, vidjet ćemo šta će se dalje dešavati.
Voli te tvoje Sarajevo.

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 13 sep 2013, 18:20

Ne poznajem nikog ko danas naziva pozicije "paker" ili "desetka" ili sta ja znam. Vecinom ljudi koriste izraze tipa ofanzivni vezni, defanzivni vezni, lijevi, bek,bok,krilo i sl.

Ali je ovo forum i naravno da cu radije napisati AMF ili AMC umjesto ofanzivni vezni. Brze je, lakse, jednostavnije.

Ali si ti ocito jedan od onih koji kaze da omladina nista ne zna, ti sve znas ti si sve pros'o ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 18:23

mchadesh je napisao/la:Ali je ovo forum i naravno da cu radije napisati AMF ili AMC umjesto ofanzivni vezni. Brze je, lakse, jednostavnije.
I isto k'o na PES-u, jel' tako? :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 sep 2013, 18:43

viKK je napisao/la: pusti ga ba . @ultrasstyle_tz je klasična budala koju nema šanse da uvjeriš u istinu i surovu realnost , to isto piše već godinama ali šta je tu je . a kada ga neko argumentima pobije , onda se jednostavno povuče iz diskusije . ha ya .
kad si ti kome argument dao od kako si na forumu??? nego svako ko se ne slaze je budala, neznalica itd itd a "argumenti" oko Pjanica su na nivou "kad bude bilo bice" i "kad baba bude imala mu.da bice djed, al mozda"..

povukao se jer vidim da sa takvim nema smisla raspravljati. Kakva god da je moja teza ima 1001 objasnjenje pa ko misli da je tako slozi se , ko ne misli pokusa pobit al argumentom ne "argumentom"... Nadam se da necu vise jer ces sigurno odg, al valjda ja necu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 18:46

Totti još tri godine u Romi, gutavo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 sep 2013, 18:48

Virtu4l je napisao/la:Totti još tri godine u Romi, gutavo.
Zayebace i Giggsa.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 19:06

Amar Dzeko je napisao/la:
Zayebace i Giggsa.
I Pjanića.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 sep 2013, 22:35

Virtu4l je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Zayebace i Giggsa.
I Pjanića.
Ti si kandidat za zlatnu kantu u zadnja dva mjeseca barem. Hajde sto prozivas Pjanica sto ne moze preuzeti ulogu Misimovica na terenu u reprezentaciji i pored cinjenice da Pjanke igra na poziciji def. veznog a Miske ima ulogu ofanzivnog veznog, direktno iza napadaca, tako da Pjanic sve i da hoce, ne moze imati ulogu "vodje" na terenu.

Ne, ti ides dalje, da i Totti predstavlja konkurenciju Pjanicu i ako njih dvojica uopste ne igraju na istim pozicijama. Ja bi tebi predlozio da se ti prvo saberes i skontas na kojoj poziciji igra Pjanic a na kojoj Totti i Miske u reprezentaciji prije nego sto pokisnes.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2013, 22:44

Ovaj post je postao/la Virtu4l, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Milina. 8-)

Zasto citate postove covjeka koji nema pojma o nogometu i koji prica viceve na racun mrtve djece?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 23:16

@DonCorleone

U tome je i problem. Evo, konkretno ti. Svaki drugi post stavljaš formacije, kako bi trebali igrati, ko će imati ovaj zadatak, ko će imati onaj zadatak, a to se zove 'PES sindrom'. Problem je u tome što ne znaš da uživaš u fudbalu, provodiš sate i sate praveći neke imaginarne formacije i tražeći idealni tim, da bi nama forumašima prenio tvoju mudrost da bi mi trebali igrati sa jednim napadačem i da bi samo tvoja zamišljena formacija dala pravi rezultat.

Ja sam sa ovom reprezentacijom od njenog postanka. Ne zanima me ko će igrati, ne zanima me ko je selektor, zanima me samo onih 90. minuta na terenu. Pape je selektor i ja ga podržavam, isto kao što sam podržavao Ćiru, Dajdžu, Baku i sve ostale koji su bili na čelu našeg tima. Selektor je plaćen da radi svoj posao i ja ne mogu uticati na njegove odluke, zato ne želim da kakim kao ti i tebi slični, ja mogu jedino da navijam, da kupim ulaznicu i odem na utakmicu, to je moj maksimum. Vi ste ajkule, upijate apsolutno sve, svaki lapsus, govorni ili bilo koji drugi, kopate po prošlosti selektora i kad tad to iskoristite protiv njega. Nemate mira, nebitno je dali pobjeđujemo i gubimo, uvijek nađete neke eventualne greške. Od samog početka, od okupljanja, prvo nađete deset mana na spisku pozvanih igrača, pa onda pratite svaki intervju, svaku facu koju selektor napravi, a u toku samih priprema već imate deset potencijalnih formacija koje bi trebali igrati i svako od vas tvrdi da je ta ona prava i da sa njom sigurno pobjeđujemo. Kada selektor objavi sastav prije utakmice, odmah znate da je pogriješio, vi bi to drugačije, jer vaše formacije i sastavi su uvijek oni pravi - pobjednički.

Zato ohladi. Uživaj, jer nas je Pape odveo na korak do Brazila i siguran sam da će i taj posljednji korak proći bez problema. Doveo je Bičakčića, Hajrovića, izgleda i Kolašinca, znači da čovjek radi veoma dobar posao, razmišlja o budućnosti ovog tima i ne sumnjam da će do Brazila dovesti još neka nova imena. Iskoristit će ovaj momenat, jer sada svi žele igrati za nas, sad smo mi glavni u regionu.

Skini taj potpis, jer sa njim želiš da omalovažiš selektora. Pape je dio reprezentacije, isto kao Džeko, Ibišević ili Spahić. Umjesto da uživate u ovom trenutku, najvećem od postanka ovog tima, vi mudrujete o Misimoviću, Vršajeviću, Rahimiću... te pobijedili smo sretno, ovako ne možemo igrati na prvenstvu, ovo, ono, a do Brazila još godinu dana...

Evo vidiš Cartmana, pogledaj prvih par stranica na temi svakog našeg reprezentativca, ne postoji niti jedan igrač kojeg nije popljuvao. Hajrovića npr. zove Izmet, Ibiševića je davno otjerao iz reprezentacije, Džeku je godinama zvao kloc, selektora je zvao 'teleća glava', koristi svaku sitnicu da omalovaži nekoga, znači klasični diletant, a nikada u životu nije pogledao tekmu reprezentacije. Živi u Norveškoj, znači ima para, a nikad nije išao na gostovanje našeg tima - znači pravi internet/forum navijač. Prije svake utakmice je prognozirao naš poraz i onda ga ne bude na forumu po mjesec dana, pa dođe kao da ništa nije bilo. Popio je ban sto puta do sada.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2013, 23:32

Otvorim post morona i vidim jos je gluplji nego ranije. :lol:

Bio sam itekako na gostovanjima klocu, a naravno i na domacim. Prvi put prije 17 godina kad te stari jos nije bio izbacio iz qurca. Prije kvalifikacija sam prognozirao da cemo sigurno uzet jedno od dva prva mjesta i mozda i prvo. I gdje sam to otjerao Ibisevica? :lol: Je li treba da ti igras umjesto njega?

Virtual je jednostavno moron Svjetske klase. Covjek ne zna tri normalne recenice sastavit. O fudbalu zna manje od svoje nene vjerovatno. Sali se na racun mrtve djece, ljudima psuje preko pm, prijeti i tako a neki je drkadzija od 13 godina. U zivotu nije pogledao Zelju na televiziji, a ne repku uzivo. Sad je jos poceo Pjanica prozivat, covjek bez obraza i pameti jednostavno.

Sad ce zaplakat o Norveskoj i parama. :lol: Da mi je tebi kupit jednog dobrog psihologa, koji bi to sevap bio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 23:52

Cartman je napisao/la:ljudima psuje preko pm, prijeti i tako
Nemoj da pretjeraš sa lažima. Psovke nisu sastavni dio mog odgoja i kulture.
Cartman je napisao/la:U zivotu nije pogledao Zelju na televiziji, a ne repku uzivo
.

Postoji najmanje pet forumaša sa kojima sam odgledao desetine utakmica, što Želje, što repke, više nego što ćeš ti i tebi slični pogledati do kraja života, a tek da vidiš moju kolekciju slika sa silnih druženja sa reprezentativcima, jbg, neko prati dešavanja na netu, a neko priđe malo bliže ;)

P.S. Za ta vrijeđanja, moron, kloc, i slično mogao bi opet malo do Banovića, nisi bio ima 7-8 dana, jeli tako?
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 sep 2013, 23:54

moderator bi trebao nabit vani svakog ko vrijedja drugog...
Odakle nam pravo da Safeta ili Edina nazivamo pogrdnim imenima..
Znam da su citaoci bitni,forumasi takodje al ajmo brate malo nivoa ,postovanja i lagodne price..
Safete ,podrska dokle god casno radis posao.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2013, 01:59

Evo i Virtual postade "jadni mali forumas kojeg postuju nase legende i sa kim se druze". Jos samo sliku da postavi i to je to. Nisu ni postovi nista kvalitetniji od spomenutog forumasa.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2013, 02:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Evo i Virtual postade "jadni mali forumas kojeg postuju nase legende i sa kim se druze". Jos samo sliku da postavi i to je to. Nisu ni postovi nista kvalitetniji od spomenutog forumasa.
:lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 sep 2013, 03:25

Cartman je napisao/la:Otvorim post morona i vidim jos je gluplji nego ranije. :lol:

Bio sam itekako na gostovanjima klocu, a naravno i na domacim. Prvi put prije 17 godina kad te stari jos nije bio izbacio iz qurca. Prije kvalifikacija sam prognozirao da cemo sigurno uzet jedno od dva prva mjesta i mozda i prvo. I gdje sam to otjerao Ibisevica? :lol: Je li treba da ti igras umjesto njega?

Virtual je jednostavno moron Svjetske klase. Covjek ne zna tri normalne recenice sastavit. O fudbalu zna manje od svoje nene vjerovatno. Sali se na racun mrtve djece, ljudima psuje preko pm, prijeti i tako a neki je drkadzija od 13 godina. U zivotu nije pogledao Zelju na televiziji, a ne repku uzivo. Sad je jos poceo Pjanica prozivat, covjek bez obraza i pameti jednostavno.

Sad ce zaplakat o Norveskoj i parama. :lol: Da mi je tebi kupit jednog dobrog psihologa, koji bi to sevap bio.
Prvi dio posta ne komentarišem, nisam upoznat', al' zato za drugi dio imam komentar, koliko samo laži u istom - nisi ni svjestan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BelajBoy, HariTz, LeCoq, Proximic i 53 gosta.