OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Hvala na savjetu. Želiš li broj od direktora Ibrića da ga nazoveš i kažeš mu predviđanja moćne Džemile? Da se ne trošimo bezveze druže.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Za ovo nije potrebna Dzemila...uzmi kako god hoces ali lose nisam mislio...reko sam to u smislu da se pare za prenocite mogu utrosit na pametniji nacin...skola nogometa, pojacanja, oprema, plate...i brinut o pobjedama kod kuce...pogledajte realno stvari...trebate ovu godinu stedit jer realno ove godine nemate ekipu za PL a i konkurencija je zestoka..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala na savjetu. Želiš li broj od direktora Ibrića da ga nazoveš i kažeš mu predviđanja moćne Džemile? Da se ne trošimo bezveze druže.
-
- Moderator
- Kontakt:
Au. Misliš trebali smo utrošiti na pametniji način kao vi, tipa;PlavoZuti je napisao/la:Za ovo nije potrebna Dzemila...uzmi kako god hoces ali lose nisam mislio...reko sam to u smislu da se pare za prenocite mogu utrosit na pametniji nacin...skola nogometa, pojacanja, oprema, plate...i brinut o pobjedama kod kuce...pogledajte realno stvari...trebate ovu godinu stedit jer realno ove godine nemate ekipu za PL a i konkurencija je zestoka..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala na savjetu. Želiš li broj od direktora Ibrića da ga nazoveš i kažeš mu predviđanja moćne Džemile? Da se ne trošimo bezveze druže.
- Uzeti sudije tj igrati sa 14. igrača u prva dva gostovanja i tako donijeti bodove?
Zanimljiv prijedlog. I to ću iznijeti Ibriću. Ko o čemu, vi o ulaganju para. Dali ste na ruke love ni za šta, kako ove tako i prošle sezone

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
PS: Dva prenoćišta odrađena.
Prvo u Bihaću, sasvim solidna partija, gdje smo mogli doći i do bodova kad se šanse pogledaju.
Drugo gostovanje, bod iz Gabele, jedni od favorita za vrh.
Pusa, bok.. kompleksi su čudo
Prvo u Bihaću, sasvim solidna partija, gdje smo mogli doći i do bodova kad se šanse pogledaju.
Drugo gostovanje, bod iz Gabele, jedni od favorita za vrh.
Pusa, bok.. kompleksi su čudo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ko o cemu **** o ......
Dokle više da ti uređujem post i brišem jer provociraš?

Dokle više da ti uređujem post i brišem jer provociraš?
nemoj da pisemo o Gradini i o kupovini utakmica
a o Bratstvu i Smajlovicu koji ti je rak rana da navalimo
zato sto se tebi to svida
jadnoo
zato sto se tebi to svida

Hajde mani se Benje !!!Htio sam između ostaloga pitati,da li još uvijek povremeno na klupi "Bratstva" sjedi onaj "emancipovani" i nadasve "kulturni" načelnik opštine Gračanica,koji je svojevremeno na utakmici Bratstvo - Gradina huškao svoje igrače riječima "zakoljite,ubijte,udri,lomi itd." (psovke ne bih navodio,nije uljudno) ???ALBOX je napisao/la: nemoj da pisemo o Gradini i o kupovini utakmica
zato sto se tebi to svidajadnoo
-
- Moderator
- Kontakt:
Kulturan čovjek, nema šta.. i da te dopunim, onaj što u 2. ligi sjever, na utakmici Bratstvo - Gradina (sezona kad smo ušli), on ulazi na poluvremenu sudijama u svlačionice, i onaj što naređuje igračima da udaraju naše igrače, te utakmica završi u korist domaćina 2-1 naravno? Ali džabe ni to im nije pomoglo te sezone.GBK je napisao/la:Hajde mani se Benje !!!Htio sam između ostaloga pitati,da li još uvijek povremeno na klupi "Bratstva" sjedi onaj "emancipovani" i nadasve "kulturni" načelnik opštine Gračanica,koji je svojevremeno na utakmici Bratstvo - Gradina huškao svoje igrače riječima "zakoljite,ubijte,udri,lomi itd." (psovke ne bih navodio,nije uljudno) ???ALBOX je napisao/la: nemoj da pisemo o Gradini i o kupovini utakmica
zato sto se tebi to svidajadnoo
Na NTV Jata je bio snimak o tadašnjoj utakmici, i prikazivali su Poparu koji je tad imao 17 godina, i masnice po njegovim leđima i nogama. Nema snimka tog više, ali slobodno neka ga pita ko ne vjeruje.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
plavo-žuti, šta si se ušutio i povukao u mišju rupu aaa?
Pozdravlja te veliki ALEN TURBIĆ!
Tri gostovanja dalja, sa dva se vratili neporaženi. Nemoj se javljati ovde bogati više
Pozdravlja te veliki ALEN TURBIĆ!
Tri gostovanja dalja, sa dva se vratili neporaženi. Nemoj se javljati ovde bogati više

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
- Moderator
- Kontakt:
U subotu je 300-400 ljudi na tribinama - KAPAK. I uopšte ne očekujem da će biti nekog organizovanog navijanja..apach1986 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=fkOf27tI ... e=youtu.be
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nije da visim na tuđim temama ali kad mi prozivaju Bratstvo, pokušavam da odgovorim...vidim da je ovdje zabranjeno pisanje svima koji ne gotive Gradinu
izbrisali ste mi bespotrebno barem jedan ispravan post
aferim
izbrisali ste mi bespotrebno barem jedan ispravan post
aferim

Undici stelle - ACM 1899
-
- Moderator
- Kontakt:
Prijavljeni komentari su izbrisani, i bez skretanja sa teme ubuduće.
moderator
moderator
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Danas su plate dobili, sutra ima da lete po terenu 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Danas su plate dobili, sutra ima da lete po terenu
Sutra sam tamo nakon više od godinu dana, istina samo četri puta sam gledao tekmu u Srebreniku al' sve su pobjede, sutra ako pobjede dužan si neko piće. Čisto da znaš.

-
- Moderator
- Kontakt:
Donesi nam sreću, nahvalio si nas dosta.. valjda neće sad ovi odigrati kontra togaCasp3r je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Danas su plate dobili, sutra ima da lete po terenu
Sutra sam tamo nakon više od godinu dana, istina samo četri puta sam gledao tekmu u Srebreniku al' sve su pobjede, sutra ako pobjede dužan si neko piće. Čisto da znaš.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
0:2
Čestitke gostima na zasluženoj pobjedi..sudjenje katastrofalno kao i čitava utakmica..
Sumljivo dosudjen penal kao i crveni za goste..naši ni to nisu znali iskoristiti..
Pod hitno se trebamo riješit nekih igrača kao i trenera..Igračima dovest psihijatra..
Čestitke gostima na zasluženoj pobjedi..sudjenje katastrofalno kao i čitava utakmica..
Sumljivo dosudjen penal kao i crveni za goste..naši ni to nisu znali iskoristiti..
Pod hitno se trebamo riješit nekih igrača kao i trenera..Igračima dovest psihijatra..
OFK Gradina Srebrenik
Idioti !!!!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Otkaz, kazne i noge nekima. NEDISCIPLINA!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Skojevska, tuzlanskinacin i 9 gostiju.