A sudiji ?SamoZeljo je napisao/la:Amar je htio skrenuti paznju na nas. Kod nas se vrlo brzo igrac uzme na zub. Sto Amar rece, to bude IN. Slicno sam govorio za Adilovica, kad je bilo IN da ga kritikuju. I onaj ko pojma nema psuje i kritikuje da bi bio IN.
Tako je i kad se hvale igraci....
Kod nas ljudi uzimaju previse slobode a i dosta smo primitivni. One psovke su FUJ. Zamisli koliki krkan moras biti da psujes svom igracu mater? Ma i protivnickom igracu psovati je krkanluk.
Ja bi to nasilno odstranio sa stadiona. Ali stvarno, uz velike batine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
- Ultras1921
- Kontakt:
Fakat dobra stvar, ali nazalost nece biti neke koristi sve do derbijaipetm je napisao/la:Posebni ulazi za članove
http://fkzeljeznicar.ba/posebni-ulazi-z ... ve-2/6556/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Da li je neko uzimao iz fan shopa sa clanskom,jel ima popusta ?
Željeznicar za život cijeli !
- Trequartista
- Kontakt:
Ima. Samo pokaži i ličnu uz člansku. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Trequartista
- Kontakt:
Od pet do 20 %. Zavisi koji proizvod uzimaš. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Danas gledam iz trole,plakat za Tifin koncert jos uvijek stoji na sjevernoj tribini gore.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
molim vas, ako vas ima manijaka sa kosevskog brda da mi se javite u PP
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- invincible1921
- Kontakt:
Izvučeni dobitnici ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... ca-5/6571/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/izvuceni-dobitn ... ca-5/6571/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Ova Slavija nikad boda nije odnijela sa Svetinje, neka se tradicija nastavi, jedno 4:0 za nas 

Grbavica naš je Hram!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno, sto jeste, jeste. Jbg, ja imam osjecaj da pola ovih pljuvaca namjerno radi sranja...Plavetnilo je napisao/la:Jasno i realno, bez previše filozofiranja . Kao i uvijek uostalom.pinki je napisao/la:Amar objasnio neke stvari na s ource-u
Mislim da se ova prica u vezi Cutuka odnosila upravo, da velike nase strucnjake sa ovim foruma.
gio10 je napisao/la:Danas 2:0 za nas lagano
Ovako su pojedinci pisali i pred meč sa Radnikom.RiverPlate je napisao/la:Ova Slavija nikad boda nije odnijela sa Svetinje, neka se tradicija nastavi, jedno 4:0 za nas
Prvo treba skočiti pa reči HOP, a vi bolje dođite na Grbavicu i podržite Želju a prognozu rezultata ostavite za kladionicu.
Privatizacija kluba
"ARAPI KUPUJU CRVENU ZVEZDU ZA 60 MILIONA EURA"
E ovako kada se nesto desi nama onda bi bilo sramota ispati u 2 pretkolu od Viktorije...
A dok su nasi klubovi primorani prezivljavati i moliti drzavu da im oprosti kamate onda svaki rezultat u evropi je veliki uspjeh..
Danas hladne glave uci u tekmu,i napasti od 1. minute a ne od poluvremena kao na vecini domacih utakmica...
Ako u prvih 15 min Slavija primi mislim da bi mogla dozivjeti i katastrofu..
Al eto zadovoljan bilo kakvom pobjedom samo 3 boda da upisemo..
E ovako kada se nesto desi nama onda bi bilo sramota ispati u 2 pretkolu od Viktorije...
A dok su nasi klubovi primorani prezivljavati i moliti drzavu da im oprosti kamate onda svaki rezultat u evropi je veliki uspjeh..
Danas hladne glave uci u tekmu,i napasti od 1. minute a ne od poluvremena kao na vecini domacih utakmica...
Ako u prvih 15 min Slavija primi mislim da bi mogla dozivjeti i katastrofu..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
fino je vrijeme, nadam se da će tako ostati do kraja tekme
po pobjedu, strijelci jamak sa 11 metara i selimovic. 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jeste 2004/2005... 0-0 na grbaviciRiverPlate je napisao/la:Ova Slavija nikad boda nije odnijela sa Svetinje, neka se tradicija nastavi, jedno 4:0 za nas
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jbg, Zvezda sama po sebi je veliki zalogaj. Vise od pola Srbije i okoline navija za CZ, a ostalo za Partizan. Veliko je to trziste za svakoga. Oni imaju 20.000 po tekmi. Kako god, drago mi je da je pocela privatizacija ovih nasih ex-yu timova.Southboy je napisao/la:Privatizacija kluba
Ako u prvih 15 min Slavija primi mislim da bi mogla dozivjeti i katastrofu..![]()
Kakvi Arapi kakvi Rusi. Nije Željo za to.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, MojaMalenkost, NeSamSafetee, Vanja8 i 67 gostiju.