Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sa Dzeke sjasu, Safeta uzjasu. Sa Safeta sjasu, Miralema uzjasu. I tako do besvijesti. Pa Bog vam pamet dao, imate li vi igdje granicu? Sve pametno, sve sami selektori i politicari a zemlja tone li tone. Pa majka mu stara kad ste tako svi pametni i sve zivo znate, aktivirajte se malo pa napravite eto vi nesto vrijedno spomena za ovu drzavu kad ovi momci koji se ovoliko bore i trude vec  ne znaju.  

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne mogu vjerovati da neko može pljuvati Miralema. Ne može na svakoj utakmici postići gol ili asistirati. Očigledno da mnogi neće da vide njegove zalaganje na terenu te trčanje. U Romi ima novu ulogu. Neka miješavina zadnjeg veznog i centralnog. On, uz De Rossija iznosi loptu. U ove dvije utakmice nije niti jednom imao mogućnost da iznese tu loptu zbog same postavke naše, a i Slovačke igre.
Kritizirati možete uvijek, ali nemojte pljuvati i omaložavati naše igrače.

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 14 sep 2013, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

Ma ja, on je inace stavljen na poziciju u nasem timu da popravlja prosjek godina i kilaze...Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati da neko može kritizirati Miralema. Ne može na svakoj utakmici postići gol ili asistirati. Očigledno da mnogi neće da vide njegove zalaganje na terenu te trčanje. U Romi ima novu ulogu. Neka miješavina zadnjeg veznog i centralnog. On, uz De Rossija iznosi loptu. U ove dvije utakmice nije niti jednom imao mogućnost da iznese tu loptu zbog same postavke naše, a i Slovačke igre.
Daj te ljudi hebo vas Pjanic on je za klupe sve dok Miske "mogne" i hodati...
					Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 14 sep 2013, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
						BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Neutral je napisao/la:Ne mogu vjerovati da neko može kritizirati Miralema.
Neutral je napisao/la:Kritizirati možete uvijek

Posljedica nespavanja  

Pljuvati sam htio napisati

Pljuvati sam htio napisati

- tyler durden
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Evo i Virtual postade "jadni mali forumas kojeg postuju nase legende i sa kim se druze". Jos samo sliku da postavi i to je to. Nisu ni postovi nista kvalitetniji od spomenutog forumasa.
jos samo fali slika koja to dokazuje ko u slucaju doticnog

- DonCorleone
- Kontakt:
@Virtual
Ja sam tebi konkretno odgovorio na tvoje trollanje po temi Pjanica, jer sam primjetio da se totalno gubis. Zelis da omalovazis Pjanica sa argumentom da nije vodja na terenu, dje se totalno provaljues, jer to, ponavljam ti deseti put nije zadatak Pjanica. Dalje sam ti naveo cinjenicu da Totti nije konkurencija Pjanica i obrnuto u nadi da ces prestati trollati citavu stranicu sa tvojim glupostima u vezi Pjanica.
Sta sam dobio za uzvrat? Tekst od pola stranice dje mi se konstatira PES sindrom i analizira potpis i napada kompletno drugi forumas usput.
Nemam ja druze uopste namjeru stobom bila sta o bilo cemu polemizirati, jer ti ode u beskrajnost, a vidim da se razumijes plaho u fudbal, tako da je svaka dalja diskusija bezpotrebna. Ako budem trebao doktorsku pomoc u vezi bilo cega, icu kod doktora a ne kod forumasa Virtuala da slusam njegove strucne dijagnoze aka provaljoze.

Ja sam tebi konkretno odgovorio na tvoje trollanje po temi Pjanica, jer sam primjetio da se totalno gubis. Zelis da omalovazis Pjanica sa argumentom da nije vodja na terenu, dje se totalno provaljues, jer to, ponavljam ti deseti put nije zadatak Pjanica. Dalje sam ti naveo cinjenicu da Totti nije konkurencija Pjanica i obrnuto u nadi da ces prestati trollati citavu stranicu sa tvojim glupostima u vezi Pjanica.
Sta sam dobio za uzvrat? Tekst od pola stranice dje mi se konstatira PES sindrom i analizira potpis i napada kompletno drugi forumas usput.
Nemam ja druze uopste namjeru stobom bila sta o bilo cemu polemizirati, jer ti ode u beskrajnost, a vidim da se razumijes plaho u fudbal, tako da je svaka dalja diskusija bezpotrebna. Ako budem trebao doktorsku pomoc u vezi bilo cega, icu kod doktora a ne kod forumasa Virtuala da slusam njegove strucne dijagnoze aka provaljoze.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne mozes ti ljudima koji su odrasli igrajuci lopte na malim terenima i formirali svoje fudbalsko znanje na toj bazi objasniti neke stvari. Balkanski nacin razmisljanja bolje jedan dribling u mjestu za raju na sredini terena nego pravovremeno oslobadjanje lopte i trk.  Tesko je izvesti tu preobrazbu u mozgovima. 
Sistem, trka , ekipa ,prostor , tihi radnici koji nikada ne protestvuju, podcinjavanje ekipi. Mire je to fantasticno radi evo zadnju godinu dana i u Romi i u repci. Momak je uradio nevjerovatan progres u defanzivnoj fazi , popravio dosciplinu u odbrani ,optimirao totalno posjed lopte i pasove .. kada bi neko izracunao broj dodira s loptom , iznosenje iste sa nase polovine i ostale kljucne segmente igre sve bi bilo jasnije. Pa nama nijedna repka vise nije u stanju napraviti pritisak na zadnji red najvise zahvaljujuc MIretovom kretanju i kontroli lopte . Kao da ste zaboravili ona nabijanja lopta i hrkljus napad. Pogledajte par puta najacu tekmu ove godine Slovacka BH u Zilini svaki duel i svaki pas Pjanica.
Sve ovo ostalo je nezapazeno tim velikim znalcima fudbala po forumima a bogami i po novinarskim BH portalima. Ne , oni se navili nije Mire vodja i ne razvija se u pravog igraca .  A vidjecete kada pukne neki strasni ugovor iz Rome samo da ga bog cuva povreda.  Al eto onda ce valjda biti ok reci da je Mire stub ove nase ekipe i velika zvijezda.
 .  A vidjecete kada pukne neki strasni ugovor iz Rome samo da ga bog cuva povreda.  Al eto onda ce valjda biti ok reci da je Mire stub ove nase ekipe i velika zvijezda.

Sistem, trka , ekipa ,prostor , tihi radnici koji nikada ne protestvuju, podcinjavanje ekipi. Mire je to fantasticno radi evo zadnju godinu dana i u Romi i u repci. Momak je uradio nevjerovatan progres u defanzivnoj fazi , popravio dosciplinu u odbrani ,optimirao totalno posjed lopte i pasove .. kada bi neko izracunao broj dodira s loptom , iznosenje iste sa nase polovine i ostale kljucne segmente igre sve bi bilo jasnije. Pa nama nijedna repka vise nije u stanju napraviti pritisak na zadnji red najvise zahvaljujuc MIretovom kretanju i kontroli lopte . Kao da ste zaboravili ona nabijanja lopta i hrkljus napad. Pogledajte par puta najacu tekmu ove godine Slovacka BH u Zilini svaki duel i svaki pas Pjanica.
Sve ovo ostalo je nezapazeno tim velikim znalcima fudbala po forumima a bogami i po novinarskim BH portalima. Ne , oni se navili nije Mire vodja i ne razvija se u pravog igraca
 .  A vidjecete kada pukne neki strasni ugovor iz Rome samo da ga bog cuva povreda.  Al eto onda ce valjda biti ok reci da je Mire stub ove nase ekipe i velika zvijezda.
 .  A vidjecete kada pukne neki strasni ugovor iz Rome samo da ga bog cuva povreda.  Al eto onda ce valjda biti ok reci da je Mire stub ove nase ekipe i velika zvijezda.To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja bih se zadovoljio da on bude glavna zvijezda Rome, da bude njihov najbolji igrač, a transfer ako dođe - dobro došao.kimbo je napisao/la:A vidjecete kada pukne neki strasni ugovor iz Rome samo da ga bog cuva povreda. Al eto onda ce valjda biti ok reci da je Mire stub ove nase ekipe i velika zvijezda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Totti mu jeste konkurencija sto se tice izvodenja slobodnih udaraca i kornera. Ali u zivoj igri nije, tu su im prirodne pozicije razlicite.DonCorleone je napisao/la:Dalje sam ti naveo cinjenicu da Totti nije konkurencija Pjanica
Kimbo objasnio..
U jednom trenutku utakmice, u drugom poluvremenu, su Pjanić i Miske zamijenili pozicije. Rezultat je bio 2 pokušaja iznošenja lopte Misimovića i 2 kontre Slovaka. To je onda kad Marjan govori Pa moraš Miske jače i brže
Gledam raja ga kritikuje, a po meni jedan od najboljih igrača u ovoj zadnjoj utakmici

U jednom trenutku utakmice, u drugom poluvremenu, su Pjanić i Miske zamijenili pozicije. Rezultat je bio 2 pokušaja iznošenja lopte Misimovića i 2 kontre Slovaka. To je onda kad Marjan govori Pa moraš Miske jače i brže
Gledam raja ga kritikuje, a po meni jedan od najboljih igrača u ovoj zadnjoj utakmici
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidim cim ga raja ovako kritikuje u drugoj tekmi, pogotovo me je iznenadio u prvom poluvremenu gdje je dosta lopti presjekao i jako dobro odigrao nazad. Puno vise je napravio od Misketa, i makar je trcao ako nista, dok Miske i ako je vec trcao, nije mogao vrsiti pressinga nikakvog na igrace. U prvoj tekmi su obojica bili nevidjljivi, Miske je imao nesto vise loptu u nogama, ali slabo je to bilo sve u svemu. Obojica nisu blistali u ovom dvomecu, ali kad vec diskutujemo ko je bolje odigrao, onda je to Mire.

nije mu miske mjerilo koji ne igra oviskom nivou.

Meni se svidja igra pjanica , iako je u ove 2 tekme bio pa gotovo ispod prosjeka nije nikakvo mjerilo. Ja obozavam igrace koji imaju njegovu ulogu na terenu kao sto on ima u romi , da gradi igru iz sjene to nikome ne zapada za oko ali pozicija koju on igra od pocetka sezone u romi je po meni najzahtjevnija pozicija u fudbalu pa vi pricajte sta hocete...

Parma-Roma 
ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Ljajić
Danas u prvih 11

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Ljajić
Danas u prvih 11

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
						- ZgemboAdislic
- Kontakt:
 Pa kako nece u prvih 11 poslje onakvog gola prosle utakmice? Plus asistencija..
  Pa kako nece u prvih 11 poslje onakvog gola prosle utakmice? Plus asistencija..Re: Miralem Pjanić
Nadam se jos jednoj dobroj partiji danas , roma je dobro startovala za razliku od prosle 2 sezone...

Zasto  nema vise Arena Sport na Net tv plus znam da nije tema ali Pjanica nemogu gledati

Kakve samo lopte djeli, jos kad bi suigraci koju iskoristili  

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tottiju kapa dole za sve al je usro barem 5 akcija svojim debilnim pasovima

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Google [Bot], perun i 37 gostiju.