Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
nisam znao da je to odbio, moras biti svjestan da mi nemamo te insajderske informacije kao ti nego da sudimo samo prema onom sto vidimo, ja sam vidio opet najboljeg skakaca ekipe koji je plej, po tome smo vjerovatno jedina ekipa na svijetu, vecinski veoma dobru odbranu i konstantni trud u igranju iste, napadacki je bio los, kratko i jasno, tu se nema sta pricati, ocito je psihicki slabiji pa kada ga ne ide to ga jos vise ubije, na kraju nije mogao obicna polaganja pogoditi ali svejedno ga ne bi mjenjao za nekog sutera, za pleja, pravog, cistokrvnog itekako bi, to nam treba uzasno, ali za sutera ne bi jer imamo i imati cemo mi sutera dok asistirati i skakati nema ko i dalje, istina nismo vidili andriju u punom sjaju, dolazi nurkic, mozda se i mozemo nadati tim skokovima i centrima ali plej da nam treba to i dalje stoji, sto prije to bolje, tako se bar meni cini
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znaci nama treba pley koji skace k'o Chandler, asistira k'o Paul a pogadja k'o Bryant. 
Kako nam treba pley tako nam treba i igrac na 4. Imamo mi Mirzu ali treba nam neko ko ce Mirzu odmoriti. Svaka cast Bavcicu ali on vise ne moze da igra u repci. Nije mi mrzak igrac ali nema on kvalitetu da igra. Samo ne znam koliko Nurkic moze pokriti poziciju 4. i u stvari moze li to ikako.
Kako nam treba pley tako nam treba i igrac na 4. Imamo mi Mirzu ali treba nam neko ko ce Mirzu odmoriti. Svaka cast Bavcicu ali on vise ne moze da igra u repci. Nije mi mrzak igrac ali nema on kvalitetu da igra. Samo ne znam koliko Nurkic moze pokriti poziciju 4. i u stvari moze li to ikako.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nazalost mi i sa Wrightom nismo imali puno asistencija, skokova jesmo, ali vjerujem da ce to Nurkic i Stipanovic(100% spreman) nadoknaditi, pa i Kikanovic je izgleda poceo skakati.LenBias je napisao/la:nisam znao da je to odbio, moras biti svjestan da mi nemamo te insajderske informacije kao ti nego da sudimo samo prema onom sto vidimo, ja sam vidio opet najboljeg skakaca ekipe koji je plej, po tome smo vjerovatno jedina ekipa na svijetu, vecinski veoma dobru odbranu i konstantni trud u igranju iste, napadacki je bio los, kratko i jasno, tu se nema sta pricati, ocito je psihicki slabiji pa kada ga ne ide to ga jos vise ubije, na kraju nije mogao obicna polaganja pogoditi ali svejedno ga ne bi mjenjao za nekog sutera, za pleja, pravog, cistokrvnog itekako bi, to nam treba uzasno, ali za sutera ne bi jer imamo i imati cemo mi sutera dok asistirati i skakati nema ko i dalje, istina nismo vidili andriju u punom sjaju, dolazi nurkic, mozda se i mozemo nadati tim skokovima i centrima ali plej da nam treba to i dalje stoji, sto prije to bolje, tako se bar meni cini
Nezz ni ja ko je taj suter, ali volio bi da je neki sto igra 1/2, jer smo na ostalim pozicijama fino popunjeni. Mozda bi nam jos dobro dosla zamjena za Djedovica na 3, ali ja bi tu pozvao Ikonica da izgura kvalifikacije s Nihadom(a moze i na 2 sa Sutalom fino odigrat) te Buzu i Vrabca ko posljednja 2 igraca na spisku.
@Unofficial ti upravo opisa Natea
Nihad ce igrati na tri, sto se pokazalo kao izvrsna opcija. Jos sad kad ga Kari utegne, bice to odlicno. Nismo mi jos nista uradili glede Zacka, ali vidjet cemo sta ce se na kraju desiti.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
napisao sam da nam treba plej, zna se koje su karakteristike pravog pleja, skakac je nakon pleja jer imam vjeru neku u andriju, nurkica i kikana sto se toga tice, suter mi je zadnji od svega sto bi trazio i bolje ostaviti zeku nego traziti sutera
Eh da , upravo takav.JHam je napisao/la:Nezz ni ja ko je taj suter, ali volio bi da je neki sto igra 1/2
Neki Hickman koji moze igrati bez lopte , a ima dovoljno dobru kontrolu da bude play u nekim minutama utakmice.
? - Gordic
Amer - Vrabac - Sutalo
Nihad - Buza
Tele - neko - Sulejmanovic nekad
Stipan - Nurkic - Kikan
ovo bi bila jedna fina , mlada ekipa uz dva lidera i nadam se odlicnom Ameru
Samo od ovih potencijalnih , imal ko sanse da zaigra za BiH
Omic,Kuzmic ? , Savovic je gotova prica vjerujem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
nama treba plej tipa rondo a ne plej tipa rose npr, naravno ne mislim na kvalitet nego nacin igre, cisto da docaram nekima 
Ako Aco ostane selektor, Gorda ce biti prvi play.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kolike su sanse, da Aco ostane ?neno#4 je napisao/la:Ako Aco ostane selektor, Gorda ce biti prvi play.
Stvarno bi zelio da ostane...
Ma ti si rekao i da je Adamovic siguran putnik u Sloveniju, polako, vrijeme ce kazat svoje.neno#4 je napisao/la:Ako Aco ostane selektor, Gorda ce biti prvi play.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Rano je još za analize šta će biti ali realno Gorda i jeste ternutno naš prvi plej. Wright je totalno zakazao napadački a ni odbrambeno nije ništa bio bolji od Gorde. Pored Nemanje imamo i Adamovića i Muhu (a i Nihad može pokrpiti) tako da nam je u biti poterbniji šuetr (ako uzmemo da je Nihad tri) jer ga nema na vidiku sem Mitrovića kojem predviđam nivo Šutala i možda malo iznad. Šutalo je zadovoljio na EP ali je i star i na sljedećem će imati 32 godine. Neki su kritikovali što se nisu na prvenstvo vodili mlađi igrači ali realno sem Nurkića niko tenutno ne može pomoći. Mladi igrači drugih repki su mogli ići jer imaju dosta ABA iskustva ili prvih liga država kao npr Ivanović ili Šarić. Dobro je što smo proširili roster pa i Šutalom i Stipanovićem jer će nam biti od koristi dok ne stasaju mlađi. Realno nama je potreban klub koji će igrati standardno ABA ligu a koji će za okosnicu imati naše igrače. U takvom klubu bi i Buza i Vrabac imali do sada bar jednu ABA sezonu prema kojoj bi mogli znati šta od njih možemo očekivati na EP a iz A1 lige ih voditi na EP ne znam kakvu bi korist imali i oni a i repka sem nekog prividnog iskustva. Možda ispadne još neko tokom ove sezone ali nama trebaju zamjene zbog godina za Sinana, Edu i bar jednog od trojca Peršić, Mašić, Šutalo jer njihove karijere ne mogu naprijed a pitanje da li će svi biti dobri do sljedećeg EP (teško). Miki i Juka su zamjene za prvu dvojicu pa se nameće da nam fali šuter i trojka da odmara Nihada. ISto tako ne bi bilo loše naći još o jednog igrača na skoro svim pozicijama. Na prvu mi naumpada BUnić što je došao u Igokeu, mislim da ima naše korjene samo ne znam da li je igrao za nekoga ali i da jeste dali bi vjerujem svi papire za njega. Isto tako nadam se da će Jevtić i Miljan Marković pronaći bolje klubove, nadao sam se da će ih Igokea uzeti. Mogao bi i ovaj mali Knežević proigrati itd itd, a i neko iz Sparsa. Uglavnom rano je još a ako ima dobra stvar to je da ćemo sigurno biti prvi šešir za izvlačenje za kvalifikacije. Trebali bi i Rusija i Turska dobiti pozivnice pa ni njih vjerovatno neće biti u kvalama a i brate mili valjda nismo opet pehovi da izvučemo jedinog zajebanog protivnika kao Srbiju iz zadnjeg šešira. Ovo pričam zbog toga što nam to produžava traženje igrača na dvije godine jer sa kvalama ne bi trebali imati problem.BIHfan je napisao/la:Ma ti si rekao i da je Adamovic siguran putnik u Sloveniju, polako, vrijeme ce kazat svoje.neno#4 je napisao/la:Ako Aco ostane selektor, Gorda ce biti prvi play.
Ako imas nesto konstruktivno na datu temu reci, slobodno. Ako ne, onda me zaobidji. Ako cemo po provjerenim i neprovjerenim informacijama na forumu, mojih je 95 posto bilo tacno. Mnogi su gubili bitke u raspravama i poslije se povlacili. Ja nikada nisam. Da, rekao sam za Filipa, jer je takav bio plan.BIHfan je napisao/la:Ma ti si rekao i da je Adamovic siguran putnik u Sloveniju, polako, vrijeme ce kazat svoje.neno#4 je napisao/la:Ako Aco ostane selektor, Gorda ce biti prvi play.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zeki hvala za sve,pokazao je da voli ovu drzavu..Treba prvo vidjeti tko ce biti trener,Aco
Denis isto zna svoj posao.Nama sigurno najvise treba S.G ,a Amera koliko zelis

http://en.wikipedia.org/wiki/Dwight_Buycks" onclick="window.open(this.href);return false; ako mene pitate 
S vremena na vrijeme nešto ubodeš, ali većina tvojih postova je tipa 'jedna insajderska infoneno#4 je napisao/la: Ako imas nesto konstruktivno na datu temu reci, slobodno. Ako ne, onda me zaobidji. Ako cemo po provjerenim i neprovjerenim informacijama na forumu, mojih je 95 posto bilo tacno.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
a i nije u raspravi toliko tesko imati pravo kada imas insajderske informacije
e hajde sada ohanite od nene, on je pisao o kosarci, a vi odmah na licno prepucavanje
zato sada samo o nasim reprezentativcima
zato sada samo o nasim reprezentativcima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne mogu ni ja a da ne spomenem to za zeku , po meni je kukavicki potez prije bi mu oprostio 2 cista zicera da fula za prolaz nego to sto je odmahno rukom da nece... Znam da ga je bilo strah i da je mislio da ce to neko drugi bolje odradit al nidje veze , trebala nam je njegova smirenost. On nije imao svoju igru citav turnir , sad dal to zbog upala dal zbog povreda ne znam al to je cinjenica ... Mislim da sljedece pripreme treba razmislit o novom naturalizovanom pozvat ga pa neka se posoraju i onda neka se odluci ko ide. I ja mislim ako aco ostane da zack nece ostat , bio je ispod svakog prosjeka sem tih famoznih skokova. Ne znam je sveukupno ubacio 5 poena na turniru to je jako lose za prvog pleja repke koja ocajnicki trebala sve poene... Sad o tome sta je moglo bit sta ce bit nemam pojma , ja sam za to da se ide profesionalno. Hvala mu stvarno je ljudina ali ako mi mozemo nac nekog boljeg sta se tu moze ?
Naravno da nije. Treba sve kriti do zadnje sekunde. Da se Bogdo nikada nije saznalo za Savovica i Ratkovicu, danas bi pricali s kim cemo igrati u cetvrtfinalu Eurobasketa. A za ovo s vremena na vrijeme ces dobiti samokokuz je napisao/la:S vremena na vrijeme nešto ubodeš, ali većina tvojih postova je tipa 'jedna insajderska infoneno#4 je napisao/la: Ako imas nesto konstruktivno na datu temu reci, slobodno. Ako ne, onda me zaobidji. Ako cemo po provjerenim i neprovjerenim informacijama na forumu, mojih je 95 posto bilo tacno.' pa kad raja počne pitati i moliti šta je bilo ' nije za foruma
' ili ' vidjet ćete ubrzo
'
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno nastavi svoj posao,kao i do sada