jesi sta skonto za fantasy LP ??? hocel bit liga ???soxx je napisao/la:Znaci kad Suarez predje u Arsenal moci ces WC iskoristit
Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Aha hvala.ZZtop10 je napisao/la:imas jos jedan wc u drugoj polusezoni.PIKE je napisao/la:Ja sam aktivirao wild-card dok je ova duga pauza da imam više vremena da razmišljam i sastavljam ekipu.![]()
I šta sad kad sam iskoristio ovaj wild-card imam li pravo na još jedan do kraja sezone ili kako to već ide ???
soxx je napisao/la:Znaci kad Suarez predje u Arsenal moci ces WC iskoristit
Evo ja sam se rego, jel ko napravio ligu?
Drugi wildcard se moze iskoristiti samo u januaru i to je to 
Ma ja, taman kad Arsenal dovede Suareza pa cu morat pravit remont ekipe da cijelu igru podredim njemu.labe22 je napisao/la:Drugi wildcard se moze iskoristiti samo u januaru i to je to
POŠTO VIDIM NIKO NEĆE DA NAPRAVI,NAPRAVIO SAM LIGU ZA LIGU PRVAKA.LIGA SE ZOVE 'ss.ba',a kod je 1309414-490026
znate proceduru,napravite sastave i to,samo požurite jer je malo vremena i sorry ako je već neko napravio ligu,nisam vidio.
znate proceduru,napravite sastave i to,samo požurite jer je malo vremena i sorry ako je već neko napravio ligu,nisam vidio.
Evo i Fantasy Europa Leaguebazeni je napisao/la:POŠTO VIDIM NIKO NEĆE DA NAPRAVI,NAPRAVIO SAM LIGU ZA LIGU PRVAKA.LIGA SE ZOVE 'ss.ba',a kod je 1309414-490026
Code:1128981-491819
Svi su dobrodosli
Evo i Fantasy Premier Liga BiH
Kod: 32354-qrac1
Kod: 32354-qrac1
Sve smo bliži vikendu, tako da je vrijeme da napišemo nešta i na ovoj temi. Imam 2 free transfera, tako da ću izbaciti Coutinha/Silvu i Džeku, da bi ubacio RvPa. Uz to RvPu ide i kapitenska. Sačekat ću do sutra sa izmjenama, da ne bude slučajno neka povreda. 
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Šta je sa Silvom i Hazardom, vidim upitan im nastup?
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ostavio sam Edena na klupi... U odb napravio jednu izmjenu, napad ostaje isti sa tri spica. Ocekujem dobro kolo.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Consigliere
- Kontakt:
Vidim raja se vec ohladila
Ocekivao sam da nece dosaditi barem do 5-6 kola..
@soxx, ocisti li ligu?
@soxx, ocisti li ligu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni tek sad naumpalo da uopste igram ovoConsigliere je napisao/la:Vidim raja se vec ohladilaOcekivao sam da nece dosaditi barem do 5-6 kola..
@soxx, ocisti li ligu?
Za sad imam 27 bodova, i to samo od 5 igraca, trojica jos nisu tekmu zavrsili. Mozda Dzeko i Navas udju, tesko iskombinovat da mi ova dvojica i Begovic donesu puno bodova
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Giroud i Ozil sami bi mi donijeli bruku bodova da je Walcott normalan.
Ja za zad 4 igraca a 6 bodova.Valencia tri a ostalo po bod.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
3 strijelca za sad u prvih 11 
Ben Arfa, Ramsey i Giroud 8)
39 bodova za sad
5 igraca imam jos + ako nesto bude u ovim zadnjim minutama mozda dodje do promjene
Ben Arfa, Ramsey i Giroud 8)
39 bodova za sad
5 igraca imam jos + ako nesto bude u ovim zadnjim minutama mozda dodje do promjene
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
35 bodova za sada, jos 4 igraca sutra i u pon. 
Ko nije uspio da 'ubode' igrača danas, neće nikad.
Loših 26 bodova do sad, Zabaleta i Dawson po 6 poena, RvP 12 (kapiten) a moguće da će još i bonusa dobiti, Garrido 0 drugi put zaredom, Berbatov očajan ponovo, 2 poena, njega ću izbaciti iz tima.
Kad god mi Beg ostane na klupi, ne primi gol.
Ostaju Lampard i Pienaar za večeras. Sutra Nolan, Lambert, Boruc i Ward-Prowse. Valjda ću dobiti 45+ poena u ovom kolu.
Moram mjenjat tim za naredno kolo, vjerovatno startam sa 8/12 poena minusa, moram napraviti mjesta za Benteka, Ben Arfu, Mosesa i Ramseya. A ovo kolo sam htjeo ubaciti Benteka i Ben Arfu, a ipak se odlučih da ne diram ništa za ovo kolo, jesam peh jbt.
Loših 26 bodova do sad, Zabaleta i Dawson po 6 poena, RvP 12 (kapiten) a moguće da će još i bonusa dobiti, Garrido 0 drugi put zaredom, Berbatov očajan ponovo, 2 poena, njega ću izbaciti iz tima.
Kad god mi Beg ostane na klupi, ne primi gol.
Ostaju Lampard i Pienaar za večeras. Sutra Nolan, Lambert, Boruc i Ward-Prowse. Valjda ću dobiti 45+ poena u ovom kolu.
Moram mjenjat tim za naredno kolo, vjerovatno startam sa 8/12 poena minusa, moram napraviti mjesta za Benteka, Ben Arfu, Mosesa i Ramseya. A ovo kolo sam htjeo ubaciti Benteka i Ben Arfu, a ipak se odlučih da ne diram ništa za ovo kolo, jesam peh jbt.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
A meni pala stranica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.