Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tanzla
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la tanzla » 14 sep 2013, 17:48

Sportfanatik je napisao/la:
Adma je napisao/la:Ko je ovaj mali Arnautovic?
Marko Arnautović, došao iz Werdera
Onomad je povezivan sa velikim svjetskim klubovima, najvise sa Celzijem. Sjecam se rasprava na njihovom forumu i poredjenja bas Dzeko vs. Arnautovic.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 sep 2013, 17:52

inacefindecko je napisao/la:e može li mi neko da objasni situaciju u kojoj Negredo ne izlazi cijelu tekmu a ništa nije uradio.. A EDIN NA POLUVREMENU IZAĐE?
i onda kažu ima jednake kriterije, ima qrac u ustima!

Mozda iz tog razloga, sto je covjek odigrao dvije teske utakmice (za repku) ,a kad skontas da je liga prvaka u uto/sri mozda zele da se Dzeko odmori :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 sep 2013, 17:53

Da su ovako igrali protiv , utda celzija arsenala primili bi 5 komada samo tako ocajna igra danas... Nemojte pisat nije prvi sastav ovi igraci bi svugdje bili u prvih 11 tako da je suvisno pricat o njihovim prvim i drugim postavama , drago mi je da nije uso , stoke je zasluzio pobjedu ovde...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 sep 2013, 17:53

Asmir 4 kola primio 2 gola..BRAVO MAJSTORE

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 sep 2013, 17:53

No sikiriki, Edin pocinje protiv Plzena.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 14 sep 2013, 17:54

Ovaj City je smijesan. Mislim da Dzeko nije igrao jer je u odnosu na Negreda ipak odigrao dvije citave utakmice za reprezentaciju. A drago mi je da su lose odigrali i da se jos jednom pokazalo da Dzeko nije los vec da je ekipa takva da ne znaju naci slobodan prostor.

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 14 sep 2013, 17:54

I još ću nešto napisati, smiješno je porediti Džeku s Negredom. Mnogo bolji igrač je Edin. Edin uvijek ima na sebi igrača više, jer najčešće ga ne može čuvati samo jedan igrač (snaga). Bar će to u svakoj utakmici uraditi, ako ništa drugo. Dalje, jedino što Negredo ima, a Džeko ne jeste ta neka pokretljivost. Ostalo, od šuta, skoka, građenja itd. Džeko zaslužuje da bude ispred Negreda..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 sep 2013, 17:59

Džeko u 4 dana odigrao 180 minuta dok Negredo sa druge strane odigrao 20 minuta.
Mislim da je to jedini razlog Edinovog ostanaka na klupi.
City loš.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 sep 2013, 18:04

dobro je sto je Pelegrini odmarao Dzeku,on ce sigurno u utorak biti starter u Ligi Prvaka! City dosta los,sa onakvom igrom nemaju sanse za titulu,cak ni za drugo mjesto! Negredo je odigrao katastrofalnu utakmicu,zaista on Dzeki nije nikakva konkurencija hvala Bogu... Edin je u par dana odigrao dvije teske utakmice i ja nisam ni ocekivao da ce ga danas koristiti,bas kao ni Fernandinja,Silvu..Navas i Aguero su odigrali 30 minuta,sto dovoljno govori koliko je Pelegriniju vazan dobar start u LP! Begovic na golu odlican i drago mi je sto je sacuvao svoju mrezu,svaka cast!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 14 sep 2013, 18:06

Drago mi je sto Negredo nista nije pokazao,,,ali sam misljenja da je Edina mogao ubaciti u 77 min. Da je Edin ovako lose igrao davno bih bio zamjenjen,mrzim ovu nepravdu, joj Aguera ne da loptu ocu. Da ga hoce Jojo izbaciti iz prve postave. Sljedeci vikend igraju protiv Unt. Da hoce Dzeko tu poceti hebo plzen.

Rios

Post Postao/la Rios » 14 sep 2013, 18:10

Kukaju i na bluemoon-u poprilicno.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 sep 2013, 18:14

Hejteri došli na svoje.
Edin nije igrao,City kiksao.
Pa i da je igrao,i gol dao,pa City opet kiksao,jos veći merak. :mrgreen:
Keep walking.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 sep 2013, 18:30

bosnas_ je napisao/la:dobro je sto je Pelegrini odmarao Dzeku,on ce sigurno u utorak biti starter u Ligi Prvaka! City dosta los,sa onakvom igrom nemaju sanse za titulu,cak ni za drugo mjesto! Negredo je odigrao katastrofalnu utakmicu,zaista on Dzeki nije nikakva konkurencija hvala Bogu... Edin je u par dana odigrao dvije teske utakmice i ja nisam ni ocekivao da ce ga danas koristiti,bas kao ni Fernandinja,Silvu..Navas i Aguero su odigrali 30 minuta,sto dovoljno govori koliko je Pelegriniju vazan dobar start u LP! Begovic na golu odlican i drago mi je sto je sacuvao svoju mrezu,svaka cast!
on Dzeki nazalost itekako jeste konkurencija,mozda je danas bio slab al nikako se ne moze rec da je los igrac

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 14 sep 2013, 18:41

Idi Dzeko molim te iz City-a Molim te , pa vidis da pored latinoamerikanaca a tu podrazumijevam i spance sa njima zajedno sve je to isti kazan , da se neces naigrati ma koliko si dobar , city je posto totalno seljacki klub pa oni nisu osutali lopte danas kako treba na gol i neka nisu Beg je na golu bio , a da je Dzeko igro ko Negredo danas bio bi opet na poluvremenu zamijenjen , pelegrini sipu karu manciniju haman je isti ko on.......

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 sep 2013, 19:33

Pelegrini nije Mancini,Negredo usao i davao golove,zato i igra..
Vjerujem u Edina i bit ce dobro,proradit cr on..

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 14 sep 2013, 20:13

Ovaj napad je brez Džeke nula, niente, nada ... Ima i video od danas koji to dokazuje. :)

Negredo brez Navasa krampa, Aguero samo poteg sa strane na unutra i onda gubi loptu ili faul...Jovetic jos nista zasad. Bravo džeko dobro si danas odsjedijo. Bravo Asmire lahak posao danas.
dobre guzove ima Belma

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 sep 2013, 23:04

Danas se desilo bas onako kako sam ispricao jednom drugu nakon zadnje utakmice Citya. Kaze lik da je Negredo bolji od Dzeke jer je usao i zabio gol sa klupe, a Dzeko nije nista uradio. Rekao sam mu da sacekamo da Negredo pocne utakmicu od pocetka i vidimo hoce li zabiti gol. Kako sam ga danas otpuhao :)

City danas katastrofalno katastrofalan. Ja losiji fudbal nisam gledao odavno, a cak je zanimljivije danas bilo i na mecu Travnik-Leotar, bar sto se igre Citya tice. Stoke im normalno prepustio loptu i krenuli da se brane, al vide da nemaju od cega, pa onda i oni poceli napadat. Pelegrini ako ovako nastavi sa rotacijama zeznut ce stvar kao i Mancini. OK sto je izbacio Dzeku iz sastava, to je bilo ocekivano, ali izbaciti i Navasa i Aguera je amaterski.

Dzeko i Aguero vjerovatno pocinju mec u LP, a ako odigraju dobro ne gine im i utakmica u EPL-u od pocetka, jer se Negredo i Jovetic danas nisu vidjeli, mada se Joveticu uveliko moze i oprostiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 sep 2013, 00:57

Ja navijam da ovi nasi igraju sto manje do nasih utakmica u oktobru. Ne trebaju nam nikakve povrede, posebno ovih kljucnih igraca.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 15 sep 2013, 10:18

normalno je da je Dzeko ostao na klupi. igrao dvije tesko utakmice u 5 dana, a treba igrat LP za koji dan. protiv Victorije ce igrat i Aguero i Dzeko i Navas

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 sep 2013, 12:34

Lijepo je ga dotjerala ova Amra...dole kao rocker a gore kao braco koji ide u skolu prvi put :D
slika
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google [Bot], Zglavkar i 34 gosta.