Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Neno moze li ime tog sutera sto ste ga nanisanili? Mozes ako hoces i na pp poslat 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Neno moze li ime tog sutera sto ste ga nanisanili? Mozes ako hoces i na pp poslat
Wright
Mislim nije sve da pljujem, vidi se da si tu negdje, znaš vjerovatno više informacija(za našu repku) od nas, ali je problem kako to iznosiš. Ako izneseš onda nabijaš nama na nos kako si ti to iznio bla bla bla. NHFneno#4 je napisao/la: Naravno da nije. Treba sve kriti do zadnje sekunde. Da se Bogdo nikada nije saznalo za Savovica i Ratkovicu, danas bi pricali s kim cemo igrati u cetvrtfinalu Eurobasketa. A za ovo s vremena na vrijeme ces dobiti samo![]()
![]()
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Wright.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;lumani je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Neno moze li ime tog sutera sto ste ga nanisanili? Mozes ako hoces i na pp poslat
Wrightali koji.
Neno je ovom forumu dao puno, puno vise nego sto je dobio i saznao. I puno puta su se kosarkaske analfabete ukljucivali u raspravu sa mnom i pljuvale me na razne nacine. No, vecinom bi odustajale nakon neke sporadicne rasprave. A ja se nikada nisam zalio bilo kome. Na PP su mi se javljali razni menadzeri, novinari i ko sve ne. Svi su dobijali odgovore koje su trazili, a ja nista nisam trazio zauzvrat. Ali, u posljednje vrijeme jednostavno se ovdje pojavilo mnogo ljudi koji ne zasluzuju neke stvari da im se kazu.kokuz je napisao/la:Mislim nije sve da pljujem, vidi se da si tu negdje, znaš vjerovatno više informacija(za našu repku) od nas, ali je problem kako to iznosiš. Ako izneseš onda nabijaš nama na nos kako si ti to iznio bla bla bla. NHFneno#4 je napisao/la: Naravno da nije. Treba sve kriti do zadnje sekunde. Da se Bogdo nikada nije saznalo za Savovica i Ratkovicu, danas bi pricali s kim cemo igrati u cetvrtfinalu Eurobasketa. A za ovo s vremena na vrijeme ces dobiti samo![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ni ti njima neostanes duzan drug moj, pogledaj sa te strane, nazivas ih kosarkaske analfabete i slicno, onda nemoj zamjerati kad tebe neko napadne, drugo meni prvom nisi odgovarao na pp a znas da sam pomogao DZABE oko traznje talenta itd. nevazno, ja se ionako iskuljucujem iz aktivnog pisanja na forumu jer je nazalost dosta toga suprotno onome kako bi trebalo da bude. i ako nesto nije za spominjanje na forumu sta i ja vidim tako onda nemoj nikako spominjati a ne pola informacije, i ako si ti nesto rekao a ispostavi se kao tacno,nemoras milion puta pisati "kako sam ja i rekao", svi koji prate forum ce to ionako znati a usput nije ni vazno ko je kad sta rekao, vazno je da se najavljene pozitivne stvari oko repke ostvare a ko ih je najavio to je najmanje vazno. a kritiku nisi samo ti dobijao, i meni su pisali i djokica i rk bosna i jos par njih da sam lud, da sam spreman za doktora i slicno, pa se nisam jadao, kad znas da nije tako onda te to i nemoze da pogodi.
no kako god, zelim vam svim od srca sve najbolje!
do sledeceg pisanja aBd nekada davno... .
i jos nesto, ti tvoje znanje o kosarci imas od ljudi koji stvarno znaju o cemu pricaju, a ne zato sto si ti toliki znalac, onda se drugima rugas sto neznaju, to je isto da se ja koji sam imao mogucnost i zavrsio hvala Bogu fakultet se ismijavam nekom momku koji tu mogucnost nije imao i ostao malo "skolski-neobrazovan". to se neradi, kazem prvom SEBI pa tebi pa svim ostalim, nevalja biti prepotentan.
i jos nesto, ti tvoje znanje o kosarci imas od ljudi koji stvarno znaju o cemu pricaju, a ne zato sto si ti toliki znalac, onda se drugima rugas sto neznaju, to je isto da se ja koji sam imao mogucnost i zavrsio hvala Bogu fakultet se ismijavam nekom momku koji tu mogucnost nije imao i ostao malo "skolski-neobrazovan". to se neradi, kazem prvom SEBI pa tebi pa svim ostalim, nevalja biti prepotentan.
Narode,otisli ste skroz sa teme . Sta vama smeta Neno
Momak je u pravu kada kaze, da ovdje ima ljudi koji nemaju pojma o kosarci ,a prave se pametni.Neno je ovdje dao mnogo informacije Koje su bile tacne..Ne mogu se ovdje sve stvarI pisati,vidjeli ste i sami kakvih je budala ovdje bilo..Pa sami novinari Sportsporta su krali informacije ovdje sa foruma,pa pretvarali u tekstove..:::
Svaki naredni koji napiše post a da nije vezan za reprezentaciju ide u Banoviće...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znaci sljedece godine kad budu kvale za EP 2015 Avdica za komentatora ili ako bude SP, ako dobijemo pozivnicu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Znaci sljedece godine kad budu kvale za EP 2015 Avdica za komentatora ili ako bude SP, ako dobijemo pozivnicu.
Prije cu ja bit prvak u Striptease-u, nego da mi dobijemo WC
- Cautinho
- Kontakt:
Jel Avdic prenosi kosarku negdje drugo i gdje?
Keep walking.
arena sportCautinho je napisao/la:Jel Avdic prenosi kosarku negdje drugo i gdje?
ALI TO NEMA VEZE SA TEMOM
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ko ce cekat sad 2 mj da se rijesi saga sa acom , zasluzio je da ostane kao i sam sto je reko nije najbolji trener na svijetu ali mislim da njegova vizija igre savrseno odgovara nasim kosarkasima i mogli bi napravit veliki rezultat sa njim... Nadam se da ce se naci i sredstva a naravno da ce biti prisutan voljni momenat ace ali ocito da to nije upitno jer je i harun rekao da postoji voljia...
postoji volja ali gdje su paregrgr je napisao/la:Ko ce cekat sad 2 mj da se rijesi saga sa acom , zasluzio je da ostane kao i sam sto je reko nije najbolji trener na svijetu ali mislim da njegova vizija igre savrseno odgovara nasim kosarkasima i mogli bi napravit veliki rezultat sa njim... Nadam se da ce se naci i sredstva a naravno da ce biti prisutan voljni momenat ace ali ocito da to nije upitno jer je i harun rekao da postoji voljia...
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
strasno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nakon sto su se moje emocije malo slegle, evo jedan kratki rezime naseg nastupa.
bio sam sudionik svih pet utakmica u jesenicama. naravno ostaje zal za tekmom protiv latvije, nakon koje sam bio u trenutku jako razocaran i tuzan. pristup nasih momaka mi se nije nimalo svidjeo. izgledali su mi nonsalantno i nezainteresovano. medjutim analizirajuci tu tekmu, mora se priznati da su latvijci jednostavno imali fantastican dan. ukupan sut iz igre preko 50 posto, za 2 poena cak 62%, sto je nevjerovatno. znam da se to moze pripisati i nasoj odbrani, koja nije bila na nekom zavidnom nivou. medjutim, mi jednostavno nismo ni stigli da ih fauliramo. lopta se kretala nevjerovatnim tempom, od igraca do igraca. u trenucima, kada bismo bili na putu da dovedemo utakmicu u egal, oni bi pogodili neki nevjerovatan sut. jednostavno su nas nadigrali i na kraju krajeva, barem ja ne mogu nista prigovoriti nasim momcima.
protiv srbije smo prespavali neke 4 minute u 3. cetvrtini, tako da je poslije bilo nemoguce vratiti se rezultatski. medjutim, osjetio se taj pozitivni nagon i energija u nasoj ekipi. treba spomenuti, da je srbija fantasticno otvorila ep i tempirala formu na prvu utakmicu. poslije prve dvije utakmice pocele su manje oscilacije u njihovoj igri. ali kao sto sam i ocekivao. puno su bolji bez svojih pseudo-zvijezda. i sreca njihova pa su tea ostavili kod kuce.
zadnje tri utakmice su bile nevjerovatne. nemam segmenta igre, za koji bih rekao da je bio los. to sto smo na kraju ostali bez plasamana u drugi krug... jbg. lopta je okrugla. okrenuce se to kolo srece nekad i na nasu stranu..
sto se igraca tice, djedovic me je vise nego odusevio. sazrio je u vrhunskog igraca na obje strane terena. bez obzira na nezavidne suterske sposobnosti, nisam vidio nijednog igraca, koji ga moze cuvati u situacijama 1 na 1. jos je i naucio da pogadja slobodnjake, sto je vrlo vazno za igraca koji uglavnom ide na ulaz i bude cesto fauliran.
o teletovicu ne treba nista puno govorit. neki ce reci da zna i pretjerat itd. medjutim, on je jednostavno takav tip igraca, koji mora sutnut koju, onako nerezonski(streaky shooter). on drukcije ne funkcionise. definitivno najkvalitetniji igrac na eurobasketu. koliko se samo hrvo sa krsticem.
zeko je igrac koji je definitivno "podbacio" nakon promasenih zicera u prve dvije tekme, jednostavno izgubio samopouzdanje, koje je igracu kao on itekako neophodno. bez obzira na to, djelomicno odlican u odbrani i na skoku. ja iskrenoi ga ne bi mijenjo. jednostavno nije uhvatio ritam i to je bilo to.
kikanovic, je jako solidno odigro i vid se da polako sazrijeva u vrlo dobrog igraca. on ce biti sve bolji i bolji. siguran sa penala i vrlo dobar u ofenzivnom skoku. to sto nema mase za hrvanje sa dominantnim centrima je nseto sto tesko da ce se promijeniti.
stipanovic je po meni otkrice ep-a. momak je nevjerovatno srcan, borben i prije svega pozitivan lik. steta, sto nije bio 100% spreman. nadam se da cemo ga iducih godina gledati u dresu zmajeva.
gordic po meni odigrao vise nego solidno. jako me pozitivno iznenadio. Sutalo takodje vrlo solidan.
masic je po meni podbacio. doduse nije imao puno prilike da se dokaze.
sto se bavcica tice, ne znam sta da kazem. pratim tog momka sigurno 10 godina i duze. al jednostavno ne vidim trunke napretka. kad udje u igru, ko da boga moli da mu niko ne doda loptu. njegov govor tijela ne pokazuje ni sekunde samopouzdanje. po meni, nije on za repke. sinanovic se takodje nije naigro, tako da ne mogu nista puno reci. nadam se da ce juka nastaviti razvijati, kako je krenuo i da necemo morati o otome razmisljat.
ponosan sam na ovu ekipu i ponosan sam sto sam prisistvovao tim utakmicama. napredak u nasoj kosarci je evidentan. aBd do sljedeceg EP-a bice tu i neki novi klinci, kao sto su buza, vrabac i juka. mozda i emir. licno bih volio da aco ostane. po meni nije mogo puno bolje uraditi poso.
jedva cekam sljedece utakmice nasih momaka i ako bude sve po planu, idem ih bodrit ukrajinu 2015.
bio sam sudionik svih pet utakmica u jesenicama. naravno ostaje zal za tekmom protiv latvije, nakon koje sam bio u trenutku jako razocaran i tuzan. pristup nasih momaka mi se nije nimalo svidjeo. izgledali su mi nonsalantno i nezainteresovano. medjutim analizirajuci tu tekmu, mora se priznati da su latvijci jednostavno imali fantastican dan. ukupan sut iz igre preko 50 posto, za 2 poena cak 62%, sto je nevjerovatno. znam da se to moze pripisati i nasoj odbrani, koja nije bila na nekom zavidnom nivou. medjutim, mi jednostavno nismo ni stigli da ih fauliramo. lopta se kretala nevjerovatnim tempom, od igraca do igraca. u trenucima, kada bismo bili na putu da dovedemo utakmicu u egal, oni bi pogodili neki nevjerovatan sut. jednostavno su nas nadigrali i na kraju krajeva, barem ja ne mogu nista prigovoriti nasim momcima.
protiv srbije smo prespavali neke 4 minute u 3. cetvrtini, tako da je poslije bilo nemoguce vratiti se rezultatski. medjutim, osjetio se taj pozitivni nagon i energija u nasoj ekipi. treba spomenuti, da je srbija fantasticno otvorila ep i tempirala formu na prvu utakmicu. poslije prve dvije utakmice pocele su manje oscilacije u njihovoj igri. ali kao sto sam i ocekivao. puno su bolji bez svojih pseudo-zvijezda. i sreca njihova pa su tea ostavili kod kuce.
zadnje tri utakmice su bile nevjerovatne. nemam segmenta igre, za koji bih rekao da je bio los. to sto smo na kraju ostali bez plasamana u drugi krug... jbg. lopta je okrugla. okrenuce se to kolo srece nekad i na nasu stranu..
sto se igraca tice, djedovic me je vise nego odusevio. sazrio je u vrhunskog igraca na obje strane terena. bez obzira na nezavidne suterske sposobnosti, nisam vidio nijednog igraca, koji ga moze cuvati u situacijama 1 na 1. jos je i naucio da pogadja slobodnjake, sto je vrlo vazno za igraca koji uglavnom ide na ulaz i bude cesto fauliran.
o teletovicu ne treba nista puno govorit. neki ce reci da zna i pretjerat itd. medjutim, on je jednostavno takav tip igraca, koji mora sutnut koju, onako nerezonski(streaky shooter). on drukcije ne funkcionise. definitivno najkvalitetniji igrac na eurobasketu. koliko se samo hrvo sa krsticem.
zeko je igrac koji je definitivno "podbacio" nakon promasenih zicera u prve dvije tekme, jednostavno izgubio samopouzdanje, koje je igracu kao on itekako neophodno. bez obzira na to, djelomicno odlican u odbrani i na skoku. ja iskrenoi ga ne bi mijenjo. jednostavno nije uhvatio ritam i to je bilo to.
kikanovic, je jako solidno odigro i vid se da polako sazrijeva u vrlo dobrog igraca. on ce biti sve bolji i bolji. siguran sa penala i vrlo dobar u ofenzivnom skoku. to sto nema mase za hrvanje sa dominantnim centrima je nseto sto tesko da ce se promijeniti.
stipanovic je po meni otkrice ep-a. momak je nevjerovatno srcan, borben i prije svega pozitivan lik. steta, sto nije bio 100% spreman. nadam se da cemo ga iducih godina gledati u dresu zmajeva.
gordic po meni odigrao vise nego solidno. jako me pozitivno iznenadio. Sutalo takodje vrlo solidan.
masic je po meni podbacio. doduse nije imao puno prilike da se dokaze.
sto se bavcica tice, ne znam sta da kazem. pratim tog momka sigurno 10 godina i duze. al jednostavno ne vidim trunke napretka. kad udje u igru, ko da boga moli da mu niko ne doda loptu. njegov govor tijela ne pokazuje ni sekunde samopouzdanje. po meni, nije on za repke. sinanovic se takodje nije naigro, tako da ne mogu nista puno reci. nadam se da ce juka nastaviti razvijati, kako je krenuo i da necemo morati o otome razmisljat.
ponosan sam na ovu ekipu i ponosan sam sto sam prisistvovao tim utakmicama. napredak u nasoj kosarci je evidentan. aBd do sljedeceg EP-a bice tu i neki novi klinci, kao sto su buza, vrabac i juka. mozda i emir. licno bih volio da aco ostane. po meni nije mogo puno bolje uraditi poso.
jedva cekam sljedece utakmice nasih momaka i ako bude sve po planu, idem ih bodrit ukrajinu 2015.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Aco Petrovic vise nece biti trener nase Reprezentacije to je potvrdio Harun,problem je u tome sto nismo u stanju da ga placamo.Harun je rekao da je tesko ocekivati da se Aco opet posveti samo Reprezentaciji i da pritom ne bude placen za svoj rad....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
bravo majstore. Sve od riječi od riječi tačno. Mogu li te ja zamoliti da se ne isključuješ sa foruma jer itekako mnogo daješ ovdje. Puno informacija koje ja nekad ne bi imao vremena tražiti uglavnom statističkih i sl i to u svim sportovima. Što se tiče @nene on je dobar jer ima živaca objasniti nekima neke stvari ali sve ovo što si napisao je sto posto tačno. Mislim čak i da sam skontao ko je lik i tek mi sad nije jasno odkud mu pravo da nekog vrijeđa mada to pravo nemaju po meni ni doktori košarke. Izvinjavam se na off-u ali ti si mi nekako jedan od dražih likova ovjde. Pozdravedinjo-bih je napisao/la:ni ti njima neostanes duzan drug moj, pogledaj sa te strane, nazivas ih kosarkaske analfabete i slicno, onda nemoj zamjerati kad tebe neko napadne, drugo meni prvom nisi odgovarao na pp a znas da sam pomogao DZABE oko traznje talenta itd. nevazno, ja se ionako iskuljucujem iz aktivnog pisanja na forumu jer je nazalost dosta toga suprotno onome kako bi trebalo da bude. i ako nesto nije za spominjanje na forumu sta i ja vidim tako onda nemoj nikako spominjati a ne pola informacije, i ako si ti nesto rekao a ispostavi se kao tacno,nemoras milion puta pisati "kako sam ja i rekao", svi koji prate forum ce to ionako znati a usput nije ni vazno ko je kad sta rekao, vazno je da se najavljene pozitivne stvari oko repke ostvare a ko ih je najavio to je najmanje vazno. a kritiku nisi samo ti dobijao, i meni su pisali i djokica i rk bosna i jos par njih da sam lud, da sam spreman za doktora i slicno, pa se nisam jadao, kad znas da nije tako onda te to i nemoze da pogodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.