Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
izgubili prosle sezone, a po vasim pricama k'o da smo izgubili 5 puta u nizu...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Dobro je on odigrao, ali ima pehova milion. Lichta je izvadio, jer bi mu onaj Orstao za slijedeći bilo kakav start dao crveni, jer je dobio bezveze žuti i onda nakon onog udaranja nenamjernog poslije lopte Taidera, vršili su pritisak da dobije drugi žuti.EnzoFerrari je napisao/la:Isla je odigrao bolje poluvrijeme od Lichta i to mi je drago, da i Lichta odmaramo.
A kod vas uvijek mašta o skudetu nakon nekoliko kola i onda poslije nove godine prizemljenje i to naglo -30.adointer je napisao/la:kod vas ili su umorni jer su igrali LP ili su umorni jer ce igrat LP,,dje to ima ba?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
Krivo mi je sto i nismo uzeli , jer realno bolji smo i to 2x puta.. Al dobro sada nam valjda slijedi malo laski raspored....
Vidal je igracina i to kakva..kad se sjetim price od strane interista da je Guarin s rangom Vidala

Vidal je igracina i to kakva..kad se sjetim price od strane interista da je Guarin s rangom Vidala
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Eno sad kao Kova bolji od Pogbe
I onda kažu Juventini napuhani
I onda kažu Juventini napuhani
Ja te volim, volim Željo..
- Trequartista
- Kontakt:
Interisti su nekoliko prethodnih godina jako isfrustrirani pogotovo pojedinici na ovom forumu pa ponekad pišu nešto ni u šta sami ne vjeruju samo kako bi nama juventinima naprkosili, ne obazirite se na to previše.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Izvinite raja na gresci mislio sam da mogu levata bacit al eto sta je tu je :/
Bod nije lose protiv Intera koji nije ovoliko bio motivisan otkad im je Mourinho otis'o.
Bod nije lose protiv Intera koji nije ovoliko bio motivisan otkad im je Mourinho otis'o.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Nisam gledao tekmu ali po vasim komentarima vidim da je 1:1 realan rezultat
pitanje za interovce koji su ta temi juveta koliko bolan vrijedite jer vas ni vas predsjednik nece 300 mil.jadovi mali kad bi bili ko juve sad a nikad necete ni biti nebi se mogli snositi uzeli bod protiv sampiona i digli se ko da su osvojili ligu......jadovi bili i ostaliiiiiii

Vatra
- AvantiSignora
- Kontakt:
Al opet znamo da se titula ne osvaja na ovim derbima nego na onima manjim klubovima... 
- TonnyMontana
- Kontakt:
kojih 300 mil. javi kad neko kupi po tim uslovima ili kad se bude i pricalo o prodaji po tim uslovimaNEILA je napisao/la:pitanje za interovce koji su ta temi juveta koliko bolan vrijedite jer vas ni vas predsjednik nece 300 mil.jadovi mali kad bi bili ko juve sad a nikad necete ni biti nebi se mogli snositi uzeli bod protiv sampiona i digli se ko da su osvojili ligu......jadovi bili i ostaliiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Interista al 100 %
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Si vidio kako Pogba otresa Guarina, a kasnije se bukvalno u onom jednom slalomu odbijaju od momka, koja zvijer.AvantiSignora je napisao/la:Krivo mi je sto i nismo uzeli , jer realno bolji smo i to 2x puta.. Al dobro sada nam valjda slijedi malo laski raspored....
Vidal je igracina i to kakva..kad se sjetim price od strane interista da je Guarin s rangom Vidala![]()
![]()
![]()
Steta sto nismo dobili utakmicu, trebali smo, mnogo smo bolji iako su oni bili nalozeni strasno.
Bye the way Tevez
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:Si vidio kako Pogba otresa Guarina, a kasnije se bukvalno u onom jednom slalomu odbijaju od momka, koja zvijer.AvantiSignora je napisao/la:Krivo mi je sto i nismo uzeli , jer realno bolji smo i to 2x puta.. Al dobro sada nam valjda slijedi malo laski raspored....
Vidal je igracina i to kakva..kad se sjetim price od strane interista da je Guarin s rangom Vidala![]()
![]()
![]()
Steta sto nismo dobili utakmicu, trebali smo, mnogo smo bolji iako su oni bili nalozeni strasno.
Bye the way Tevezsinko kakva mašina, koja ljepota gledat ga umjesto Matria i slicnih, jos samo da Llorente vrati formu.
Gledaj nemoj stavljati Pogbu u isti kos s Guarinom, to ti je svjetska klasa .. ha ya,..
Tevez je ono sto nam je falilo prosle god u LP... Bas je milina imate takvog igraca u napad koji gine .. Napokon
Tevez je klasa. Igracina. Dovest njega za samo 9 miliona je fenomenalan poso. Covjek sve s lopotom zna i vrlo brzo ce bit najbolji igrac ovog Juventusa.
Bit ce zanimljivo pratit Juve ove sezone u LP. Moglo bi se uz malo srece daleko dogurat. Bit ce "belaj" kad se Marcha vrati. Ja mislim da Pogba ne moze ispast iz ekipa. Predobar je da sjedi na klupi.
Bit ce zanimljivo pratit Juve ove sezone u LP. Moglo bi se uz malo srece daleko dogurat. Bit ce "belaj" kad se Marcha vrati. Ja mislim da Pogba ne moze ispast iz ekipa. Predobar je da sjedi na klupi.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Kakva Llorente i vraćanje forme, ako ga ova dva mjeseca sa conteom nisu vratila, neće ni sljedećih 10
Sreća da smo doveli Teveza, inače bi ovaj mercato imao drugačiji predznak
Sreća da smo doveli Teveza, inače bi ovaj mercato imao drugačiji predznak
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kao da sam jucer citao Palacio > TevezMago je napisao/la:Tevez je klasa. Igracina. Dovest njega za samo 9 miliona je fenomenalan poso. Covjek sve s lopotom zna i vrlo brzo ce bit najbolji igrac ovog Juventusa.
Alessandro Del Piero !
- EnzoFerrari
- Kontakt:
AvantiSignora je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la:Si vidio kako Pogba otresa Guarina, a kasnije se bukvalno u onom jednom slalomu odbijaju od momka, koja zvijer.AvantiSignora je napisao/la:Krivo mi je sto i nismo uzeli , jer realno bolji smo i to 2x puta.. Al dobro sada nam valjda slijedi malo laski raspored....
![]()
![]()
Bye the way Tevezsinko kakva mašina, koja ljepota gledat ga umjesto Matria i slicnih, jos samo da Llorente vrati formu.
Gledaj nemoj stavljati Pogbu u isti kos s Guarinom, to ti je svjetska klasa .. ha ya,..![]()
Tevez je ono sto nam je falilo prosle god u LP... Bas je milina imate takvog igraca u napad koji gine .. Napokon
Mislim da trebamo dovest Nainggolana u januaru, da polako Pirlo vise sjedi na klupi, danas je bio manje igrac na terenu, u odbrani nista, nema ga nidje, imao koju dugu loptu finu i izgubio dosta lopti bezveze.Taman Pogbu na njegovo mjesto a Marchisio i Radja da se mjenjaju.
P.s. nikako da komentarisem Vidala u vezi utakmice, ma sta se ima komentarisat.
Zadnja izmjena: EnzoFerrari, dana/u 14 sep 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Igrali smo kako sam i očekivao, znao sam će oni biti naloženi i agresivni i da će nam nešto moći uraditi jedino našom greškom kako je i bilo i ovi ostali uslovno rečeno ''konkurenti'' će gostovati na San Siru pa sigurno ni njima neće biti nimalo lahko kao nama.
Ekipa je pokazala još jednom karakter i onaj ''style Juve'' mentalitet, odmah se vratila na kraju mogli i pobijediti. Tri kola prošla, a već smo se riješili 2 jaka protivnika.
Ipak je sada prioritet Liga šampiona, a niko nije već ranije pisao da nas u ova 23 dana očekuje čak sedam utakmica. Conteova filozofija se zna: Ne gubi u derbijima, pobjeđuj u ostalim utakmicama.
Pogba se šprdao s njima u par navrata, Tevez isto tako, napisao sam već trebao je neko drugi započeti utakmicu umjesto nespremnog Vučinića. Buffon pokazao klasu. Drago mi je što se Isla vraća, previše je potcjenjen.
Ekipa je pokazala još jednom karakter i onaj ''style Juve'' mentalitet, odmah se vratila na kraju mogli i pobijediti. Tri kola prošla, a već smo se riješili 2 jaka protivnika.
Ipak je sada prioritet Liga šampiona, a niko nije već ranije pisao da nas u ova 23 dana očekuje čak sedam utakmica. Conteova filozofija se zna: Ne gubi u derbijima, pobjeđuj u ostalim utakmicama.
Pogba se šprdao s njima u par navrata, Tevez isto tako, napisao sam već trebao je neko drugi započeti utakmicu umjesto nespremnog Vučinića. Buffon pokazao klasu. Drago mi je što se Isla vraća, previše je potcjenjen.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma nervira me ono svaki put kad Pirlo gubi loptu na po centra i odma ovi udare kontru, danas smo imali srece al jedan ce presuditi (opet),,
Nebi bilo lose dovesti Nainggolana, al poznavajuci njihovu politiku bit ce to tesko...
Marchisio je danas falio, on zna inace zabiti ovim lopovima..
I onda onaj promasaj od Isle
..
Nebi bilo lose dovesti Nainggolana, al poznavajuci njihovu politiku bit ce to tesko...
Marchisio je danas falio, on zna inace zabiti ovim lopovima..
I onda onaj promasaj od Isle
Ja piso ?10DelPiero je napisao/la:Kao da sam jucer citao Palacio > TevezMago je napisao/la:Tevez je klasa. Igracina. Dovest njega za samo 9 miliona je fenomenalan poso. Covjek sve s lopotom zna i vrlo brzo ce bit najbolji igrac ovog Juventusa.
Uvijek sam falio njegovo dovodjenje za ovako male pare.
A ne diraj mi Rodriga. Majstor. Steta sto mu je 31 i sto je kasno doso u Inter.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
[youtube][/youtube]
Vidal,Pogba,Isla.
Šanse koje su imali nabrojani momci su se morale iskoristiti !
Vidal,Pogba,Isla.
Šanse koje su imali nabrojani momci su se morale iskoristiti !
Nisi dobar sekundesLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi...
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 14 sep 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.