Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
I ja vidim, razlika u trenutnoj formi i minutazi. Bitnija je trenutna forma i igre nego klub u kojem igra, tj. sjedi na klupi, i to urijetko + bio je povrijedjen dugo.
Il regno del Diavolo!
- CheGuevara
- Kontakt:
Nema to veze..nije on non stop sjedio na klupi..i igrao je..nazalost malo se muci sa povredama odkad je u Lyonu, a netrebamo diskutovati o tome gdje laske igrati..u Lech-u ili u Lyon-u! Nebitno..netreba se uvezi toga sada nagadzati koji je bolji..Mislim da svi znamo koje kvalitete obadvojica imaju i da je pred obadvojicom sjajna karijera!Diavolo je napisao/la:I ja vidim, razlika u trenutnoj formi i minutazi. Bitnija je trenutna forma i igre nego klub u kojem igra, tj. sjedi na klupi, i to urijetko + bio je povrijedjen dugo.
Lijepo recenoCheGuevara je napisao/la:Nema to veze..nije on non stop sjedio na klupi..i igrao je..nazalost malo se muci sa povredama odkad je u Lyonu, a netrebamo diskutovati o tome gdje laske igrati..u Lech-u ili u Lyon-u! Nebitno..netreba se uvezi toga sada nagadzati koji je bolji..Mislim da svi znamo koje kvalitete obadvojica imaju i da je pred obadvojicom sjajna karijera!Diavolo je napisao/la:I ja vidim, razlika u trenutnoj formi i minutazi. Bitnija je trenutna forma i igre nego klub u kojem igra, tj. sjedi na klupi, i to urijetko + bio je povrijedjen dugo.
samo jos da dodam da stila nije dosao niodkud. o momku se pricalo kad je imao 16 godina, i kad je igrao za kadetsku rerprezentaciju. jedan je od najtalentovanijih igraca u BiH
- CheGuevara
- Kontakt:
Neznam ljudi..ovo sve mi malo lici na cirkus..ove medije tam vam..hajd mi na forumu sto pametnujemo ovo ono, to je sve ok, mi se izmedzu sebe krkamo, mastamo itd.. ali niko nas nista nepita..medije (oficijelne web stranice) se ipak citaju pa svako to koristi da obrati paznju na sebe i da pametnuje..tako i neki igraci, i oni koji traze dlaku na jajetu..
evo npr. ovaj muharemovic...
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 9&Itemid=2
hoce ljudina da igra za repku a nema ga nigdje..jos kaze da je poceo da igra u prvoj postavi..pa momcino, trebas na duze staze pokazati sta znas, dokazati se, neide nista na ljepotu..nemogu da vjerujem sta cu sad napisati, ali izgleda da mora biti:
Pa prije bi pozvo te kojekake Torlake i Vasilice prije takvih kao sto je Muharemovic..makar ljudi igraju, jes da je u slabijoj ligi, ali ipak igraju..on grije klupu u nekoj belgiji i uzima sebi pravo da trazi poziv za repku! a boze sacuvaj... http://www.transfermarkt.at/de/spieler/ ... daten.html
Sta bi onda trebao ovaj Mirvic da radi?? Trebao bi svaki dan preko medija da **** Ciri mamicu sto ga nezove da igra za repku..a on bi vjerovatno i imao pravo na to..makar je ljudina standardan!Pogledajte njegovu statistiku: http://www.transfermarkt.at/de/spieler/ ... daten.html
Nije bogami sigurno ni Ciri lahko..mogu mislit koliko mu sole pamet ti neki takozvani "igraci" i menadzeri i traze poziv a mozda nisu zasluzili ni da igraju za tunguziju..a svasta!
evo npr. ovaj muharemovic...
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 9&Itemid=2
hoce ljudina da igra za repku a nema ga nigdje..jos kaze da je poceo da igra u prvoj postavi..pa momcino, trebas na duze staze pokazati sta znas, dokazati se, neide nista na ljepotu..nemogu da vjerujem sta cu sad napisati, ali izgleda da mora biti:
Sta bi onda trebao ovaj Mirvic da radi?? Trebao bi svaki dan preko medija da **** Ciri mamicu sto ga nezove da igra za repku..a on bi vjerovatno i imao pravo na to..makar je ljudina standardan!Pogledajte njegovu statistiku: http://www.transfermarkt.at/de/spieler/ ... daten.html
Nije bogami sigurno ni Ciri lahko..mogu mislit koliko mu sole pamet ti neki takozvani "igraci" i menadzeri i traze poziv a mozda nisu zasluzili ni da igraju za tunguziju..a svasta!
on je fosna ba nema od njega nista tanak je trebamu deset sansi da bih dao gol dobro ga onaj trener trpi vladovic je za njega klasa .stila mozda bih bio dobar za zelju posto je rasulo u klubu ono patriotski dase vrati da pomogne .Kemo je napisao/la:Bego da ti nisi gledao americki fudbal. ocigledno si nesto fulio.
Stila klasa za Ibricica, bartolovica...
ko spomeni pjanica daj ljudi ne brukajtese stila moze igrati jos sto godina nikada nece imati milionski ugovor..
dobro ja vas razumijem cojk je sarajeva
Ti ocito nisi informisan da Stilu traze Celtic i jos mnogi jaci evropski klubovi, tako da ako ode a otici ce sigurno na kraju sezone eto njemu milionskog ugovorabego9 je napisao/la:on je fosna ba nema od njega nista tanak je trebamu deset sansi da bih dao gol dobro ga onaj trener trpi vladovic je za njega klasa .stila mozda bih bio dobar za zelju posto je rasulo u klubu ono patriotski dase vrati da pomogne .Kemo je napisao/la:Bego da ti nisi gledao americki fudbal. ocigledno si nesto fulio.
ko spomeni pjanica daj ljudi ne brukajtese stila moze igrati jos sto godina nikada nece imati milionski ugovor..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
@prvo evo ti demant (boldirano) - trentuna vrijednost Štilića na transfermarkt.de - 2.000.000 €bego9 je napisao/la: on je fosna ba nema od njega nista tanak je trebamu deset sansi da bih dao gol dobro ga onaj trener trpi vladovic je za njega klasa .stila mozda bih bio dobar za zelju posto je rasulo u klubu ono patriotski dase vrati da pomogne .
@drugo odkud' tebi to da Štili treba 10 šansi da zabije gol , čovjek je po meni u ovom trenutku najbolji izvođač slobodnih udaraca u našoj reprezentaciji , pogledaj na youtube-u neke pogodke Štilića za Lech Poznań pa onda pričaj , i neznam kakve ima veze Vladavić sa Štilom ???
@treće Štila je dao mnogo Želji , ali njegova sljedeća stanica je Celtic , HSV ,Hertha ...
@četvrto ADIO
a **** te, pa dajte neki test ubacite, makar pitajte co'jka sta zna o nogometu prije nego se registruje na forum, ovi postovi mi bas ne idu u glavu....bego9 je napisao/la:on je fosna ba nema od njega nista tanak je trebamu deset sansi da bih dao gol dobro ga onaj trener trpi vladovic je za njega klasa .stila mozda bih bio dobar za zelju posto je rasulo u klubu ono patriotski dase vrati da pomogne .Kemo je napisao/la:Bego da ti nisi gledao americki fudbal. ocigledno si nesto fulio.
bego idi se umij, nisi dobar nikako 
- DinceManijak
- Kontakt:
Stilica i Bubija pod hitno treba zvati u repku!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dince, slazem se za Stilu al za Bubija?? Uvjek mi je bio jedan od najdrazih igraca u Zelji al opet tamo nije dao ni jedan gol dosad i slabo igra..sad za sad ga treba malo pustit da napreduje pa ga kasnije nagovorit..DinceManijak je napisao/la:Stilica i Bubija pod hitno treba zvati u repku!!
- DinceManijak
- Kontakt:
Dobro Lovac, u pravu si kada kazes da mu trenutna forma u Realu iz Mursije nije dobra kao sto je bila u Zelji.Lovac je napisao/la:Dince, slazem se za Stilu al za Bubija?? Uvjek mi je bio jedan od najdrazih igraca u Zelji al opet tamo nije dao ni jedan gol dosad i slabo igra..sad za sad ga treba malo pustit da napreduje pa ga kasnije nagovorit..DinceManijak je napisao/la:Stilica i Bubija pod hitno treba zvati u repku!!
Ali sam ipak za to da se pozove, pa da bar upise 1 nastup za A-repku BiH.. I da se nemoramo brinuti u buducnost, mislim ako su pozvali Sarabu i Mikelinija, mogu sledeci put uputit pozive i Stilicu i Bubiju?!
To jest, slazem se treba mu makar dat priliku da odigra 5 minuta ipak je njemu tek 20 godina..bit ce prilike za njega da napreduje..DinceManijak je napisao/la:Dobro Lovac, u pravu si kada kazes da mu trenutna forma u Realu iz Mursije nije dobra kao sto je bila u Zelji.Lovac je napisao/la:Dince, slazem se za Stilu al za Bubija?? Uvjek mi je bio jedan od najdrazih igraca u Zelji al opet tamo nije dao ni jedan gol dosad i slabo igra..sad za sad ga treba malo pustit da napreduje pa ga kasnije nagovorit..DinceManijak je napisao/la:Stilica i Bubija pod hitno treba zvati u repku!!
Ali sam ipak za to da se pozove, pa da bar upise 1 nastup za A-repku BiH.. I da se nemoramo brinuti u buducnost, mislim ako su pozvali Sarabu i Mikelinija, mogu sledeci put uputit pozive i Stilicu i Bubiju?!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
U pravu ste ljudi, treba Dialibu zvat nek upise 1 nastup,i onda je nas, da ne ispusimo ako bude kasnije razvaljiv'o, a on se odluci za Senegal il ne znam mozda i Hrvatsku posto imaju obicaj da nam otimaju igrace 
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- DinceManijak
- Kontakt:
Upravo tako. Svak treba dobit 5 minuta pa da bar budemo sigurni!!
- CheGuevara
- Kontakt:
I ja kazem..pogotovo takve igrace kao sto je Dialiba..hoce da igra za nas, traze ga i drugi savezi a nas savez spava..zato..sto brze nek upise nastup pa kasnije ako zasluzi, treba ga zvati..ako nezasluzi onda nista 
ovaj dialiba je odigrao za U-21 utakmicu pretiv welsa i dao gola...ali pazi te ovo dialiba nije tada imao pravo da igra za nasu mladu reprenzetaciju jer mu jos nije doslo odobrenje da moze da igra za reprezentaciju....e zato jos nemoze da igra a ovo mi je rekao kolega iz reprezentacije Zec...u svakom slucaju vjerujem da ce se unrzo i to rijesit...pozzz
- DinceManijak
- Kontakt:
Ma kako se stvari rijesavaju kod nas, nacekat cemo se i mi a i Bubi, i peti i deseti 
Sta bih nije do nas....navikli smo da neide sve tako glatko...a nadovezao bi se na Lovca da Buba jos nije zasluzio poziv u A reprezentaciju....jer stvarno rijetko u ekipi igra...uostalom mozda bih ga trebalo zvati za neku prijateljsku utakmicu..pozzz
- DinceManijak
- Kontakt:
Ne radi se o tome jel trenutno zasluzio ili nije. nego cojku treba pa eto 5 minuta dati pa da smo sigurni da za drugu repku nemoze nastupati. Hrvati i Srbi to rade godinama, a sve od nas uzese.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, General505, Google Adsense [Bot], samoposmatram i 97 gostiju.