Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
slabo, slabo...imena ne igraju 
- KapioFootball
- Kontakt:
ajde bale pocni trcat
pepe asist
pepe asist
Bravo Villareal,ajd dajte jos dva.
trebalo je 3:0 bit do sad, yebo im mater i Bale i Isco
Pustiću sunce da topi ljubav!
Valjda anceloti dovede napadaca u januaru jer ne znam kako cemo ni do tada izdrzati a kamoli cijelu sezonu. Strasno. Losa igra skroz. Osjeti se da je velika promjena se dogodila. Samo se jos nadam da ce makar bale proraditi s vremenom.
- KapioFootball
- Kontakt:
Ma uzmite u obzir da je Bale bio neaktivan hajmo reci 2 mjeseca, a i mlad je treba mu vremena
HALA MADRID!!!
Ma boli me kurrac znam da mozemo bit treci na kraju.
Carvahal i Nacho nista dobro ne rade,fale tu i Marcelo i Arbeloa,naravno na stoperu fali Varane umijesto ovog kloca,tako da sam i ocekivao da ce biti promahe u odbrani,ali najskuplji napad za sada nista.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To je taj momak od 100 ojera milijona
a ovaj illarasta 40 ??
Ne igraju imena, nikad nisu niti igrala, trebali ste kupiti citav tim Villareala, kako ljudi igraju cc
Ne igraju imena, nikad nisu niti igrala, trebali ste kupiti citav tim Villareala, kako ljudi igraju cc
27.10.2020
Mogo ga je vala i ko ljevog bocnog koristit umjesto nacha. Sta fali, tu je i poceo karijeru mozda bi bolji pocetak imao. Nesto mi se cini da je mozda bale i preforsiro se i da je malo previse ofanzivno otisao u karijeri svojoj, mozda bi mu bolje bilo da igra nesto kao marcelo. Al hajd vidjet cemo. Od beka do napadaca.
- RealMoudrid
- Kontakt:
U čemu je problem? Bale nije odradio pripreme, prvi put igra u Španiji, prvi put u novom timu.
Illarra nije igrao uopće jer je bio ozljeđen, samo se oporavio.
Pepe i Ramos još jednom pokazali da su najsmiješniji stoperski dvojac u velikim timovima. Jednostavno ne znaju likovi igrati, pa bolji je onaj Bartra od njih. Smiješni.
Illarra nije igrao uopće jer je bio ozljeđen, samo se oporavio.
Pepe i Ramos još jednom pokazali da su najsmiješniji stoperski dvojac u velikim timovima. Jednostavno ne znaju likovi igrati, pa bolji je onaj Bartra od njih. Smiješni.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
hehehehe. Nije valjda u već vjetar bačeno ovih 150 miliona do sad.dadnan je napisao/la:Valjda anceloti dovede napadaca u januaru jer ne znam kako cemo ni do tada izdrzati a kamoli cijelu sezonu. Strasno. Losa igra skroz. Osjeti se da je velika promjena se dogodila. Samo se jos nadam da ce makar bale proraditi s vremenom.
mršleorey je napisao/la:To je taj momak od 100 ojera milijonaa ovaj illarasta 40 ??
Pustiću sunce da topi ljubav!
Ovako Casiljas se nikad nece vratit na go, sta lik brani svaka mu cast! Gdje se covjek skrivao cijelo vrijeme
Glory Glory Man United!
- KapioFootball
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.