FK Mladost Velika Obarska

semberac
Kontakt:

Re: FK Mladost Velika Obarska

Post Postao/la semberac » 12 sep 2013, 22:42

Citam izjavu Jevrica kao iznenadice Sarajevo, a citave sedmice ekipu uigrava za klasican bunker. Sarajevo je prejako da bunker izdrzi :D

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 13 sep 2013, 14:31

Protivnik FK MLADOST VELIKA OBARSKA u 1/16 finala kupa RS je Višegrađanska Drina HE.
Utakmica se igra u Višegradu :D
003871312

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 13 sep 2013, 17:55

semberac je napisao/la:Citam izjavu Jevrica kao iznenadice Sarajevo, a citave sedmice ekipu uigrava za klasican bunker. Sarajevo je prejako da bunker izdrzi :D
Halo,nemoj da vas folira taj jevric-smješan je ,,,,,,,,,

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 14 sep 2013, 15:03

Ima li bilo kakav prenos na internetu iz Sarajeva ?
003871312

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 sep 2013, 15:11

pabizo je napisao/la:
semberac je napisao/la:Citam izjavu Jevrica kao iznenadice Sarajevo, a citave sedmice ekipu uigrava za klasican bunker. Sarajevo je prejako da bunker izdrzi :D
Halo,nemoj da vas folira taj jevric-smješan je ,,,,,,,,,

pitanje je ko će biti izfoliran ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 sep 2013, 17:57

Rekoh ja Pabizu......

Cestitke momci,popravili ste mi dan.
Sve najbolje........
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 14 sep 2013, 18:09

gavran je napisao/la:Rekoh ja Pabizu......

Cestitke momci,popravili ste mi dan.
Sve najbolje........
hahah..Nisam bio na utakmici,nio bio prenos,al' osjećam da su svi igrači bili u bunkeru.Kako god, bod po bod, protiv Sarajeva, i puno :$ Sad idu lakši protivnici, bitno je samo da ne gubimo..
003871312

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 14 sep 2013, 18:56

Cestitke za bod sa Koseva. Mladost ima dobru ekipu.U nekoliko utakmica nisu imali srecu ali se sada vidi da je promjena trenera bila pravi potez jer je ekipa tim potezom razdrmana. Veoma je vazno da se u sledecem kolu dobije Rudar i onda ce biti puno lakse. Jos jednom cestitke.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 14 sep 2013, 19:57

Ova Mladost je čudo.5 utakmica od početka nisu poraženi,ali samo 5 bodova na kontu.Zalužili su više sigurno...

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 14 sep 2013, 20:09

slobodnjak je napisao/la:Ova Mladost je čudo.5 utakmica od početka nisu poraženi,ali samo 5 bodova na kontu.Zalužili su više sigurno...
Da znas druze, prvo siroki nerijeseno, precka pred kraj utakmice,pa leotar nerijeseno penal protiv nas, pa celik nerijeseno djene djene imali smo lijepih sansi,pa olimpik izgubimo primimo gol u 93 min, pa borac vodimo 2:0 pa izgubimo,pa velez nerijeseno(nisam gledao,ne znam kako je bilo),pa sad sarajevo nerijeseno!!!!! Al jbg, bice bolje-neko vice.........

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 14 sep 2013, 22:36

Ljudi, navijaci Sarajeva i Zelje su katastrofa ( cast izuzecima ). Bar oni koji ovde komentarisu su u vecini slucajeva uzas uzasa. Ljude treba podsjetiti da Juge vise nema, a samim tim nema ni onog Zelje ni onog Sarajeva. Na sceni su blijede sjenke. Gube bodove kuci, a onda vrijedjaju Mladost i Slaviju danas. Sutra ce na tapetu biti neko drugi. Nevjerovatno kolika potreba za vrijedjanjem. Kada to citam onda mi bodovi od danas jos drazi. Bez obzira na to, mi moramo biti dostojanstveni i realni. Nemojmo nasjedati i reagovati na glupe komentare.

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 14 sep 2013, 22:57

semberac je napisao/la:Ljudi, navijaci Sarajeva i Zelje su katastrofa ( cast izuzecima ). Bar oni koji ovde komentarisu su u vecini slucajeva uzas uzasa. Ljude treba podsjetiti da Juge vise nema, a samim tim nema ni onog Zelje ni onog Sarajeva. Na sceni su blijede sjenke. Gube bodove kuci, a onda vrijedjaju Mladost i Slaviju danas. Sutra ce na tapetu biti neko drugi. Nevjerovatno kolika potreba za vrijedjanjem. Kada to citam onda mi bodovi od danas jos drazi. Bez obzira na to, mi moramo biti dostojanstveni i realni. Nemojmo nasjedati i reagovati na glupe komentare.

Ko vam je sta progovorio jadnici, cak su vasi igraci dobili ovacije pri izlasku s terena, ne pricaj glupost !

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 15 sep 2013, 09:51

Alpacino je napisao/la:
semberac je napisao/la:Ljudi, navijaci Sarajeva i Zelje su katastrofa ( cast izuzecima ). Bar oni koji ovde komentarisu su u vecini slucajeva uzas uzasa. Ljude treba podsjetiti da Juge vise nema, a samim tim nema ni onog Zelje ni onog Sarajeva. Na sceni su blijede sjenke. Gube bodove kuci, a onda vrijedjaju Mladost i Slaviju danas. Sutra ce na tapetu biti neko drugi. Nevjerovatno kolika potreba za vrijedjanjem. Kada to citam onda mi bodovi od danas jos drazi. Bez obzira na to, mi moramo biti dostojanstveni i realni. Nemojmo nasjedati i reagovati na glupe komentare.

Ko vam je sta progovorio jadnici, cak su vasi igraci dobili ovacije pri izlasku s terena, ne pricaj glupost !
Čovjek priča za ljude sa foruma, on kao i ja nije bio na utakmici, i ne zna šta se dešavalo..Respect za taj gest ako je učinjen,ali na forumu, pa udji na Fk Sarajevo prije meča, svi govore "petarda,petarda" onda kako meč odmiče svi su se plašili ovog, i nakon meča umjesto svakom protivniku da pruže ruku, bilo kakvom taktikom da su došli do bodova,treba reći protivniku svaka čast, a ne "vi ste sramota BH fudbala".U istom smo košu,isti fudbal, ista država,imate više navijača,ali u fudbalu se i ovakve stvari dogode ;)
003871312

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 15 sep 2013, 13:35

Alpacino je napisao/la:

Alo kolega, nema razloga za nervozu. Ja sam mislio na navijace sa foruma. Ako Zeljo ili Sarajevo ne pobijede vi nabijate na **** BH fudbal.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 15 sep 2013, 19:22

semberac je napisao/la:
Alpacino je napisao/la:

Alo kolega, nema razloga za nervozu. Ja sam mislio na navijace sa foruma. Ako Zeljo ili Sarajevo ne pobijede vi nabijate na **** BH fudbal.
ti si sam prije neki dan govorio da je Sarajevo apsolutni favorit i svi smo mi ocekivali pobjedu sarajeva a narvno hordasi su pretjerali sa 5-0. i normalno da smo razocarani. medjutim smetaju mi dvostruki arsii npr nekima je smeta zastava ratna na utakmici sarajevo leotar a nije ratna zastava slavije na utakmici slavija sarajevo. kad FKS FKZ nesto reknu urade svi se kao nesto dignete a kad vi npr slavija borac leotar to onda niko neosudi sa vase (srpske) strane. npr. nije borac djaba onolike kazne dobijao i jeste li to osudili? a znate napasti i sarajevo i zeljo spog slicnih stvari

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 15 sep 2013, 21:07

Bistrik, naravno da je Sarajevo bilo favorit ali ste to na terenu trebali potvrditi. Sto se ratnih zastava tice, ne zelim komentarisati, to su gluposti za osudu. Rat nikome normalnom dobro nije donio. Pricajmo o fudbalu.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 15 sep 2013, 21:37

Kao prvo FK Mladost nije imala ni jedan gest od strane navijača zbog nečije nacionalnosti ili vjerske pripadnosti, drugo zastava bilo kakve vojne ili vjerske organizacije u Bijeljini dok je FK Mladost igrala nije okačena.Svi navijači suprotnog tabora su imali korektan odnos prema nama,kao i mi prema njima.Za druge timove iz RS, ne želim da komentarišem jer nisu umiješani u ovu raspravu.Želimo samo više poštovanja od vas "velikih" jer znamo kakav je fudbal i prije i sad bio posle rata,a o ovo, za ovaj bod u Sarajevu,eto malo prije čujem Donji Srem sa Crvenom Zvezdom igrao 2:2 na Marakani, imali su još veći motiv zbog 50 godina Marakane,svi znamo da je CZV bila prvak sveta u fudbalu a danas ih muči Donji Srem iz Jakova.Fudbal je to..Da se znaju protivnici unapred,svi bi dobijali na kladionici :lol:
003871312

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 16 sep 2013, 08:29

semberac je napisao/la:Bistrik, naravno da je Sarajevo bilo favorit ali ste to na terenu trebali potvrditi. Sto se ratnih zastava tice, ne zelim komentarisati, to su gluposti za osudu. Rat nikome normalnom dobro nije donio. Pricajmo o fudbalu.
naravno, upravu si. medjutim ja sam reagovao na to što si ti spomenuo i Slaviju, dakle šta god da Sarajevo i Želju urade to odmah dodje pod povečalo a kad drugi to isto ili slično urade onda nikom ništa. a to je bio primjer problem je bio sa zastavom Sarajevo Leotar ali nije problem na utakmici Slavija Sarajevo. dakle po meni dvostruki aršini. ima tu još par stvari. nažalost na tribinama ima nefudbalskog. dakle ja sam samo reagovao na dvostruke aršine jer si ti spomenuo Slaviju. naravno vaš osvojen bod je zaslužen jer da je Sarajevo moglo pobjediti pobjedilo bi.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 16 sep 2013, 21:46

Jevrić debitovao remijem na "Koševu"
Da Mladost iz Velike Obarske ozbiljno računa na opstanak u Premijer ligi BiH pokazala je na Koševu, gdje je protiv Sarajeva odigrala bez pogodaka, te zasluženo ostvarila peti remi u sedam odigranih kola.

Izabranici Dušana Jevrića još jednom su disciplinovanom i borbenom igrom pokazali da protiv novajlije u fudbalskoj eliti nema lako osvojenih bodova. U Sarajevo su došli s namjerom da ostanu neporaženi i u tome su uspjeli. Domaća ekipa je imala terensku inicijativu, ali nisu imali riješenja za defanzivnu igru Mladosti. Pokušali su centaršutevima da dođu u poziciju da ugroze gostujućeg golmana, ali nije bilo promjene rezultata.

Mogli su gosti iz Velike Obarske u nastavku do pogotka, ali u 49. minuti Dalibor Krezović nije najbolje zahvatio loptu, te prilika odlazi u nepovrat. U nastavku Sarajevo vrši pritisak na odbranu Mladosti, te u 71. minuti dolaze do ozbiljnije prilike. Anid Travančić je centaršutom sa desne strane pronašao Dina Bišanovića na nekih sedam metara od gola. Udarac fudbalera u bordo dresu završio je zamalo preko gola.

Koliko je bila bezidejna igra domaće ekipe, najbolje pokazuju i koncerti žvižduka domaće publike. Fudbaleri Mladosti zasluženo su ostvarili bod i ukoliko nastave u ovo ritmu imaju priliku da zadrže premijerligaški status.

SARAJEVO - MLADOST 0:0

Stadion: Olimpijski stadion ''Asim Ferhatović-Hase''.
Gledalaca: oko 1.500.
Sudija: Muamer Bureković (Zenica).
Žuti kartoni: Kovačević (Sarajevo), Zelić, Gujić, Komarčević (Mladost).

SARAJEVO: Bandović, Bišanović, Komazec, Todorović (od 46. min. Travančić), Radovac (od 63. min. Plakalo), Trivunović, Osmanagić, Karić (od 78. min. Kovačević), Cimirot, Tadejević, Dupovac. Trener: Husref Musemić.

MLADOST: Tripić, Hodzić, Zelić, Trifković, Krezović (od 67. min. Pešić), Kostić (od 80. min. Mazić), Komarčević (od 90. min. Nikolić), Gujić, Novaković, Vasić, Jevtić. Trener: Dušan Jevrić.

Igrač utakmice: Miroslav Jevtić (Mladost).
003871312

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 18 sep 2013, 13:05

KUP BIH : FK MLADOST VELIKA OBARSKA - fk podrinje janja
Gradski stadion u Bijeljini
18. 09. 2013.
16:00 h
003871312

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.