FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minhi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minhi » 14 sep 2013, 22:04

Ovo definitivno nije 'slab dan'. Ovo je ogranicena ekipa, bez pravog spic igraca. Armin ne moze igrati centarfora. On niti jednu loptu nije primio kad je imao igraca na ledjima. Skok igra veoma losa. Danas je pravi centarfor trebao zabiti gol ili dva Slaviji. Ne vjerujem da sa ovim igracima mozemo osvojiti titulu. Jedino sto mi daje nadu je to sto i ostale ekipe nemaju kvalitetu. Trebamo dobrog spica pod hitno...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 14 sep 2013, 22:05

iz dana u dan sve smo gori, na svim poljima... bruka ziva sta postajemo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 sep 2013, 22:07

Jalova incijativa cijelu utakmicu, ali sta je tu je... idemo dalje...
Siguran u pobjedu u listici kao nikad! ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 sep 2013, 22:10

a pošto inače redovno tamo pobjeđujemo...

jedino ako su istinite one teorije zavjere da će nam kup vratiti u prvenstvu :lol:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 sep 2013, 22:16

Sta je s Tomicem u pm. Imo je barem 15 pogresnih pasova :oops:

DObro smo igrali prvih 7 minuta...
Zeljkovic najbolji bio veceras uz njega i Skaljic,Hasanovic i Hadzic mada nisu imali nekog posla ali su ga dobro odradili.
Vidjelo se da nam fali jedan pravi napadac i previse smo isli na te centarsuteve trebalo je to ici kroz sredinu ..
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 14 sep 2013, 22:20

Gledao sam citavu utakmicu na TV-u pa su izbacivali neku statistiku. Tacnost pasova smo imali u prvom poluvremnu preko 75 posto. Tako da gresaka nije bas bilo puno.

Mi pobjedit Sirokog mozemo samo u snovima. U svim segmentima klub ne funkcionise tako da se moze ocekivati borba za evropu.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 sep 2013, 22:20

Zaboravih Skalju da pohvalim cijelu odbranu drzao 90. minuta, a Skaljic-Nadarevic stoperski tandem ce biti najbolji u ligi

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 14 sep 2013, 22:24

Malog Hodzica na kaljenje u Liverpul,pa nek se tamo zajebaje...A Stanic steta sto nije glavom porazbijao ta stakla...Bravo Skaljicu majstore!
Amare hvala ti...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 14 sep 2013, 22:27

zeljo4life je napisao/la:Malog Hodzica na kaljenje u Liverpul,pa nek se tamo zajebaje...A Stanic steta sto nije glavom porazbijao ta stakla...Bravo Skaljicu majstore!
Svaka ti na mjestu!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 sep 2013, 22:32

nime_tm87 je napisao/la:Zaboravih Skalju da pohvalim cijelu odbranu drzao 90. minuta, a Skaljic-Nadarevic stoperski tandem ce biti najbolji u ligi
realno trebao bi. evo da nešto i pozitivno napišemo... :mrgreen: mislim da neće biti od neke uloge što ima stomačić, zeka je imao stomak do zuba kad je harao ligom, a nije baš da se otad popravila. niti nas kordić, ješe i wagner inače deru na fizičku spremu i brzinu, već na znanje i iskustvo...a tu bi safet morao biti među najboljim igračima u ligi na svim pozicijama.

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 14 sep 2013, 22:44

Smijali se našoj muci, sad ste pravi ***** :mrgreen:

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 14 sep 2013, 22:44

Ma on moze igrati u ovoj buranija ligi. Ne zivi se od stare slave, momak je bio kvalitet ali je on sad za kakvog fast food. Said je za njega mila maca bio, 10 kila viska, nema tu napretka i boljitka u igri.

Dok u tim ne dodu igraci tipa Nyema, Bekric, Zeba itd.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 sep 2013, 22:45

Ma raja pustite ba Siroki, sa ovakvim pristupom i igrom bez ikakve zajebancije mi ni Kozaru necemo proci.Svaki komentar za desavanja u klubu i igru u ovih sedam kola je suvisan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 14 sep 2013, 22:45

Treba biti realan i reci da ovo nije samo jos jedan los dan, vec da je ova ekipa limitirana i da je dala svoj maksimum i da sa vrha jedino gdje mozes je niz brdo... mislim da od ove sezone i ne mozemo puno izvuc jer ova ekipa je nekvalitetna i totalno je van forme da se bori za sam vrh... misljenja sam da vec sada treba poceti pripremati ekipu za iducu sezonu, naravno ne 100% halalit ovu, ali moramo svi biti svjesni da ovo sada sto imamo u rosteru je nedovoljno za prve 4 ekipe... treba krenuti od strucnog staba, rukovodsta, pa do igraca... Amar je rekao da nece vise na klupu, ok, nek radi na mjestu na kojem zeli, ali na mjesto strucnog staba pod hitno dovesti ozbiljnog trenera sa rezultatima i iskustvom, jer Dino definitivno nije dovoljno dobar da bude prvi covjek struke u nasem klubu... previse je mlak i prosto nas sve iznenadjuje sa svojim izjavama... igrace tipa Stanica sa ovakvim reakcijama odstranit, kao i jos nekolicinu nekvalitetnih igraca da bi se otvorilo mjesto u rosteru za pojacanja, al u pravom smislu te rijeci... jos je bitno da se zna ko sta radi... da sef struke koji bude poslije Dine ima odrijesene ruke u izboru igraca u prvoj postavi, odabiru taktike, ali i odgovornost u slucaju da omane, ali da mu se niko ne petlja u posao, pa ni sam Amar koji treba da radi na onom mjestu koje je izabrao...
ova situacija je sada kuliminirala, a ona ne traje od jucer, vec jos od prosle sezone, gdje smo jedva dobijali i nismo blistali... nije nam bas pomogao Amarov odmor i napustanje klupe na samom startu sezone, to se sad vidi, jer Dino ne zna sa ovim mangupima u ekipi... neki ce sad opet reci neka je otisao, zasluzio je... jeste zasluzio, ali zna se vrijeme kad se koristi odmor u njegovoj struci... mislim da je FK Zeljeznicar i njegovi interesi iznad svega i svakoga, pa makar se on zvao i Amar Osim... covjeku sam zahvalan do neba za sve sto nam je priredio i uvijek je imao moju podrsku, ali moraju se priznati i neke njegove greske, koliko god ga neki idealizirali... i on je covjek, pa moze i da pogrijesi ponekad...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 14 sep 2013, 22:46

Dok u tim ne dođe pravi napadač mi gola nećemo dati ili dok tu poziciju ne preuzme Selimović. Hodžiću ne odgovara ovaj sistem za jednim napadačem jer je nejak, ne može duela da dobije.

Svraku isto tako treba malo na klupi ostaviti, loši smo, trebamo priznati, ja ne vidim način na koji se može izaći iz krize...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 sep 2013, 22:52

Mi losiji tim nismo imali da ja pamtim, to je zadnjih 30-tak godina, uz ovako los tim nas snadju sranja s trenerskom pozicijom i nesretni Dino ce popusiti krivicu na kraju.
Daj boze da ovo na kraju sve izadje na dobro. :?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 sep 2013, 22:54

a najmanje je kriv, ja mislim da bi on najsretniji bio da nije prvi trener...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 sep 2013, 23:06

Zadnje tri utakmice prije ove smo nesto i igrali, pa i bili bolji od protivnika, ali ovo veceras je katastrofa
FKŽ !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 sep 2013, 23:06

Nije nista teren u odnosu na navijanje i publiku ! Fuj !
Ono nije Željo ,ono nisu navijaci Želje !

Dino ne moze voditi Želju,nek traze adekvatno rjesenje !
Željeznicar za život cijeli !

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 14 sep 2013, 23:07

Što nisu igrali E. Čolić i Kerla
Zadnja izmjena: JosipBukal, dana/u 14 sep 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.