sLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi...
Primjer interista kakvi su nakon osvojenog boda nad sampiona..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi...
Sve mogu shvatiti, ali ovako pisatisLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi...
Ne bi me čudilo kad bi počeli masovno psovati zbog kompleksa koje im je nabio Juve. Toliko su zaluđeni mržnjom da je to nevjerovatno, sve neki lafo provokanti, huliganiPadovan je napisao/la:Sve mogu shvatiti, ali ovako pisatisLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi...
nisi napisao sad,jesi prosle godine kad god bude LP i Juve ne pobijedi to je bilo jer su igrali u srijedu LP pa umorni,,sad ne pobijedi to je jer dolazi LP,,sta su vec umorni ili?ipak valja pobijedit silni Kopenhagen,,Trequartista je napisao/la:Nindžo, jesam li gdje upotrijebio pridjev "umorni?" Čitati i samo čitati.![]()
inter sampion iz 2010 a za vas je to samo san koji nikada dosadnjati necete ..NEILA je napisao/la:je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1996-e se dotični gospodin vjerovatno mućkao u epididimisuTonnyMontana je napisao/la:inter sampion iz 2010 a za vas je to samo san koji nikada dosadnjati necete ..NEILA je napisao/la:je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi slavi bod protiv sampiona, jer 3 su bila samo san koji je trajao citavu minutu.TonnyMontana je napisao/la:inter sampion iz 2010 a za vas je to samo san koji nikada dosadnjati necete ..NEILA je napisao/la:je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEILA reci cu te uciteljici da psujesh po forumima.EnzoFerrari je napisao/la:Idi slavi bod protiv sampiona, jer 3 su bila samo san koji je trajao citavu minutu.TonnyMontana je napisao/la:inter sampion iz 2010 a za vas je to samo san koji nikada dosadnjati necete ..NEILA je napisao/la:je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako rekoh slabo te naučiše ponašanju, ovo je tema šampiona Serie A ako si prespavao protekle dvije godine.Beppe je napisao/la:Svidja mi se razmisljanje, definitivno moram bookmarkovati ovaj tvoj post.
Da imam za iduce sezone...
Sidje baunceru nisam te prepoznao.Greskom si velicinu svog kluba poceo proicirat na sebe i onda si se umislio, pa cak ucish i bontonu ljude.Ali da ne bude zle krvi obzirom da sam ovdje u dobrom duhu, pozdrav svim navijacima omiljenog mi kluba iz serie B.EnzoFerrari je napisao/la:Kako rekoh slabo te naučiše ponašanju, ovo je tema šampiona Serie A ako si prespavao protekle dvije godine.Beppe je napisao/la:Svidja mi se razmisljanje, definitivno moram bookmarkovati ovaj tvoj post.
Da imam za iduce sezone...
Nekulturan si tako uletat bez poštovanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.