Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AvantiSignora
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AvantiSignora » 14 sep 2013, 23:12

sLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi :twisted: ...

Primjer interista kakvi su nakon osvojenog boda nad sampiona..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 sep 2013, 23:16

Koji retard :lol: , ali može pisati kada je pod protekcijom ništa boljeg moderatora na ovom pdf-u.

Nisam gledao, ali može i bod proći, puno bitnije je uzeti prva 2 meča LP, to treba biti cilj No.1, to je presudno sada, a onda 2-3 uslovno lakša meča lige.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 sep 2013, 23:36

sLucajni je napisao/la:Sugavci jedni, opet ste se izvukli na guzove ... Kad vidim onog Contea lopova na klupi :twisted: ...
Sve mogu shvatiti, ali ovako pisati :oops:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 15 sep 2013, 00:42

Padovan je napisao/la:
Sve mogu shvatiti, ali ovako pisati :oops:
Ne bi me čudilo kad bi počeli masovno psovati zbog kompleksa koje im je nabio Juve. Toliko su zaluđeni mržnjom da je to nevjerovatno, sve neki lafo provokanti, huligani :roll: ..miševi mali, žive za trenutke kad će svoju "inteligenciju i moć" pokazati preko tastature(tješi me činjenica da se radi o djeci do 15 god)..Hajde razumio bi mržnju prema klubu, ali čemu vrijeđanje njegovih simpatizera koji im ni na koji način nisu naudili, šta postignu s tim? Pljuju i pišaju po klubu smatrajući da će nas normalne forumaše to isprovocirat a nisu ni svjesni koliko ispadaju glupi..
Fkt fuj :twisted:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 15 sep 2013, 00:52

Naravno sve to samo na jednoj strani a na drugoj med i mlijeko i bacanje ruza, ne zayebajite i ne potezite to kad zna pucat na obje strane ali vama vase ocigledno manje bode oci.

Cestitke na osvojenom bodu, bruka bi bila da prvak izgubi od ekipe koja ce se borit za opstanak.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 sep 2013, 01:48

Jao sta Isla promasi :shock:

Uglavnom nije los bod, tek je pocetak lige, sad se okrenuti LP
1946

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2013, 01:58

Trequartista je napisao/la:Nindžo, jesam li gdje upotrijebio pridjev "umorni?" Čitati i samo čitati. :lol:
nisi napisao sad,jesi prosle godine kad god bude LP i Juve ne pobijedi to je bilo jer su igrali u srijedu LP pa umorni,,sad ne pobijedi to je jer dolazi LP,,sta su vec umorni ili?ipak valja pobijedit silni Kopenhagen,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 15 sep 2013, 02:11

je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vatra

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 sep 2013, 02:20

Joj kad se nakoti ovih gloryhuntera nakon svakog derbija ili kiksa Juventusa, ne možeš razabrati šta je šta više... :roll:

Tvrda utakmica, drugačije nisam ni očekivao, za Vidala se više nema šta reći, ima čovjek jedan standard i niže od njega nikako ne ide, najbolji igrač ove ekipe definitivno.

Nadao sam se Llorenteu danas kad sam vido da se zagrijava, ali ipak se Conte odlučio za provjereniju varijantu. Možda ga budemo gledali već u utorak, a protiv Verone ga svakako očekujem u prvoj postavi.

Isla dobar, solidan, imao je onaj promašaj, nije uhvatio volej kako treba, ali ništa što prije ili nakon njega nisu promašili Pogba i Tevez. I da, Tevez je danas po prvi put pokazao trun onog sebičluka iz Citya kada je kombinirao sa Q-om i šutao pored gola, a da je vratio loptu samom Kvalji, ovaj bi bio sam ispred Handanovića, ali dobro...

Sad jedna rutinska pobjeda protiv Danaca, 2-3 razlike dosta. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 15 sep 2013, 08:15

NEILA je napisao/la:je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inter sampion iz 2010 a za vas je to samo san koji nikada dosadnjati necete ..
Interista al 100 %

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 sep 2013, 08:32

TonnyMontana je napisao/la:
NEILA je napisao/la:je.....ga za vas su sila jer oni igraju ligu prvaka naj elitnije takmicenje...........de mi pomozi u kojoj je grupi inter,jel igra lp ili le nesto se ne mogu sjetiti s kim su u grupi izvini losa mi memorija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1996-e se dotični gospodin vjerovatno mućkao u epididimisu ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 sep 2013, 08:33

Idi slavi bod protiv sampiona, jer 3 su bila samo san koji je trajao citavu minutu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 15 sep 2013, 10:08

EnzoFerrari je napisao/la:
Idi slavi bod protiv sampiona, jer 3 su bila samo san koji je trajao citavu minutu.
NEILA reci cu te uciteljici da psujesh po forumima.

Kakvo slavlje?, nama je ovo strasan kiks.
Amar Osim selektor BiH

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 sep 2013, 10:19

Kad dodjes na temu šampiona pozdravi ko čovjek.Moras se naučit poštovanju.

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 15 sep 2013, 10:23

Svidja mi se razmisljanje, definitivno moram bookmarkovati ovaj tvoj post.

Da imam za iduce sezone...
Amar Osim selektor BiH

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 sep 2013, 10:26

Beppe je napisao/la:Svidja mi se razmisljanje, definitivno moram bookmarkovati ovaj tvoj post.

Kako rekoh slabo te naučiše ponašanju, ovo je tema šampiona Serie A ako si prespavao protekle dvije godine.
Nekulturan si tako uletat bez poštovanja.

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 15 sep 2013, 10:34

koliko se radujete bodu,sta bi bilo da ste uzeli 3 bilo bi vam ravno tituli,da je konte znao izveo bi on vidala da vi uzmete 3 boda pa da bar to slavite i pricate unucima kako ste juveta uzeli 1:0,jer bod vam je sve sto cete uzeti ove sezone,koji jadovi,trofej za vas je misaona imenica i pusta zelja,a lijepo je nesto zeljeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vatra

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 15 sep 2013, 10:36

EnzoFerrari je napisao/la:
Beppe je napisao/la:Svidja mi se razmisljanje, definitivno moram bookmarkovati ovaj tvoj post.

Kako rekoh slabo te naučiše ponašanju, ovo je tema šampiona Serie A ako si prespavao protekle dvije godine.
Nekulturan si tako uletat bez poštovanja.
Sidje baunceru nisam te prepoznao.Greskom si velicinu svog kluba poceo proicirat na sebe i onda si se umislio, pa cak ucish i bontonu ljude.Ali da ne bude zle krvi obzirom da sam ovdje u dobrom duhu, pozdrav svim navijacima omiljenog mi kluba iz serie B.

Prespavao nisam vec vrlo dobro znam da je to kod vas sve vrlo relativno, danas titula, sutra oduzeta. ;)
Amar Osim selektor BiH

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2013, 10:37

vidis da je Mazzarri izveo Taidera da Vidal moze zabit cc
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 15 sep 2013, 10:44

Interovci dominiraju temom nakon osvajanog boda nad sampiona, sta reci. Sila smo!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.