Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 15 sep 2013, 10:53

:lol:

Troll ekipa manjeg milanskog kluba i dalje dominira, kancerogeni dio ovog pdfa-a dakako, ali dopustite im malo slave, bod je ipak veliki uspjeh, a svako ima pravo da u septembru slavi, znate da će do januara, do maja da i ne govorim, većina biti na godišnjim odmorima od foruma, kao što smo i navikli. :cry:

No, dosta o frustriranoj dječici.

Čudim se promjeni mišljenja oko Isle od pojedinaca (i Contea što je najgore) koji kao i ja znaju da taj balvan nema mjesta ni u prvih 18 igrača ovog tima, za njega je Miloš Krasić Pavel Nedved.

Kao što rekoh sinoć, prva dva kola LP su sada imperativ, 6 bodova se mora uzeti ili ćemo imati probleme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 15 sep 2013, 11:02

A neozbiljni ste ccc.... jbo Inter na našoj temi.

Evo da sad prokomentarišem tekmu. Vidno je bilo da smo kvalitetniji tim, ali falilo je više odlučnosti i rizika. Igrali smo na sigurno, čekali neku grešku, ali i Inter je dosta dobro stajao na terenu i nije nam to dopuštao. Kad su poveli, kontam izgubili smo. Na kraju smo imali i dvije šanse da dobijemo, ali ovako je najrelanije.

Okrećemo se Ligi prvaka i nadamo se da će forma rasti.
Čudim se promjeni mišljenja oko Isle od pojedinaca (i Contea što je najgore) koji kao i ja znaju da taj balvan nema mjesta ni u prvih 18 igrača ovog tima, za njega je Miloš Krasić Pavel Nedved.
Gledao sam Čile protiv Venecuele, Isla je bez greške igrao i jučer je solidan bio, ali nama na treba to... treba nam igrač koji može praviti razliku na terenu, a on to nije.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 sep 2013, 11:07

Beppe je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:
Beppe je napisao/la:Svidja mi se razmisljanje, definitivno moram bookmarkovati ovaj tvoj post.

Da imam za iduce sezone...
Kako rekoh slabo te naučiše ponašanju, ovo je tema šampiona Serie A ako si prespavao protekle dvije godine.
Nekulturan si tako uletat bez poštovanja.
Sidje baunceru nisam te prepoznao.Greskom si velicinu svog kluba poceo proicirat na sebe i onda si se umislio, pa cak ucish i bontonu ljude.Ali da ne bude zle krvi obzirom da sam ovdje u dobrom duhu, pozdrav svim navijacima omiljenog mi kluba iz serie B.

Prespavao nisam vec vrlo dobro znam da je to kod vas sve vrlo relativno, danas titula, sutra oduzeta. ;)
Pa Juve nije u Seriji B nego šampion Serie A, valjda od tolikog delirijuma koji si doživio nakon osvajanja boda protiv Juventusa počeo si da mješaš lige.
Ogromna količina arogancije i uzdizanja jer ste osvojili bod protiv šampiona, sve je to razumljivo to je za vas derby d'Italia dok mi pravi igramo sa Milanom.
Stvarno nemaš poštovanja, nekultura na nivou.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 sep 2013, 11:27

Jel se napunilo 2 god kako juve nije izgubio u seria a?

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 sep 2013, 11:32

Nisam zadovoljan bodom protiv realno, veoma motivisanog protivnika. Sreca njihova pa igraju samo ligu, mogu da daju 120% na svakoj utakmici, jer druge obaveze nemaju. Igrali su da sacuvaju svoj gol, a u napadu sta urade iz nekih kontri i polukontri. Medjutim i gol su zabili nakon nase greske, i tu sam se bas iznervirao. Chiellini pogrijesi kao amater. Dobro je pa smo ih odmah smirili. Vidal najvazniji igrac u klubu definitivno. Mogli su i da izgube, kao i prosle sezone, da Isla znade samo ubaciti loptu u gol.

Sada se okrecemo LP-a ... protiv Kopenagena se mora pobijediti. Sva tri boda uzeti, a ne kao prosle sezone kad smo kiksali na gostovanju kod Danaca. Utakmica vec u utorak. Nema odmora. Poslije toga igramo, ako se ne varam dvije utakmice u Seriji A, protiv ekipa iz Verone. Prvo Hellas pa i Chievo. Logicno je da se ocekuje maksimalan broj bodova iz obje te utakmice, ali bice tesko protiv Chieva u gostima. Tradicionalno.

Zahuktava se sezona, smorise ovi reprezentativni nastupi :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 15 sep 2013, 11:34

EnzoFerrari je napisao/la:Pa Juve nije u Seriji B nego šampion Serie A, valjda od tolikog delirijuma koji si doživio nakon osvajanja boda protiv Juventusa počeo si da mješaš lige.
Ogromna količina arogancije i uzdizanja jer ste osvojili bod protiv šampiona, sve je to razumljivo to je za vas derby d'Italia dok mi pravi igramo sa Milanom.
Stvarno nemaš poštovanja, nekultura na nivou.
Ne gumo vishe Enzo fkt. :) Svaka cast, tvoji postovi su i zanimljivi i poucni u isto vrijeme.

Hvala na poduci i izvini na aroganciji! :)
Amar Osim selektor BiH

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 sep 2013, 11:40

Mi nećemo moći na Real sa 3-5-2 formacijom. Nadam se da će i Conte to skontati, ima vremena
Ja te volim, volim Željo..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2013, 11:43

EnzoFerrari je napisao/la: Ogromna količina arogancije i uzdizanja jer ste osvojili bod protiv šampiona, sve je to razumljivo to je za vas derby d'Italia dok mi pravi igramo sa Milanom.
Derby d'Italia se nazvao jer su Inter i Juventus bili jedini klubovi koji nisu igrali u Serie B,,a sad ne znam ni ja zasto se jos uvijek tako zove,kvarite nam ugled,, ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 sep 2013, 11:46

adointer je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la: Ogromna količina arogancije i uzdizanja jer ste osvojili bod protiv šampiona, sve je to razumljivo to je za vas derby d'Italia dok mi pravi igramo sa Milanom.
Derby d'Italia se nazvao jer su Inter i Juventus bili jedini klubovi koji nisu igrali u Serie B,,a sad ne znam ni ja zasto se jos uvijek tako zove,kvarite nam ugled,, ;)
ne, nego su inter i Juve u to vrijeme bili najjaci i imali najveci broj Scudetta
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 sep 2013, 11:53

Italia je napisao/la:
adointer je napisao/la:
ne, nego su inter i Juve u to vrijeme bili najjaci i imali najveci broj Scudetta
Da nije bilo onog izmisljenog skandala , čisto sumnjam da bi Inter prešao brojku od 15 Scudetta. Jer skoro dvije decenije su se izmjenjivali Juve i Milan na vrhu , doduše Juve je uvijek bolje igrao u ligi a Milan u Evropi. Bilo je već ono "uhodano" Juve dva Scudetta pa Milan jedan :lol: I onda se desio onaj skandal , koji je imao samo jedan cilj , potpuno izbaciti Juve , maksimalno oslabiti Milan i imati otvoren put ka naslovu prvaka. Ali to je već neka druga tema i nema potrebe da se o tome ovdje dalje raspravlja.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 15 sep 2013, 11:53

terabajt je napisao/la:Jel se napunilo 2 god kako juve nije izgubio u seria a?
Kakve dvije god.,gubio je Juve prošle sezone ja mislim 2x od Sampdorie,od Milana, Rome ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 15 sep 2013, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 sep 2013, 11:54

adointer je napisao/la:
Taj naziv su dali novinari koji gotive inter, ne sjećam se da je neko od navijača Juventusa i novinara koji podrzavaju Juve taj naziv skovao, zato i dan danas se to nije primilo kod navijača Juventusa.Dva najuspješnija kluba u Italiji su Milan i Juventus, tako da je nejasna ta kovanica derbi Italije izmedju intera i Juventusa.
Ne zadugo nakon tog novog naziva ljudi su poceli Milan Juve derbi nazivat "real derby d'Italia".
Zadnja izmjena: EnzoFerrari, dana/u 15 sep 2013, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 sep 2013, 11:55

Alen1987 je napisao/la:
Kakve dvije god.,gubio je Juve prošle godine ja mislim 2x od Sampdorie,od Milana, Rome ...
Onda je 2 god kako kod kuce nisu izgubili ja sam pogrijesio do mene je halilite.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 sep 2013, 11:57

terabajt je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:
Kakve dvije god.,gubio je Juve prošle godine ja mislim 2x od Sampdorie,od Milana, Rome ...
Onda je 2 god kako kod kuce nisu izgubili ja sam pogrijesio do mene je halilite.
To dvije godine se jedino moze odnosit na prvu poziciju, al nismo dvije godine na prvoj poziciji bili nego 500 dana, a bez poraza 49 utakmica.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 sep 2013, 11:57

terabajt je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:
Izgubili su lani od Intera. Ali halalimo ti. :mrgreen:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2013, 11:59

terabajt je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

plus od Sampe su izgubili
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 15 sep 2013, 13:53

Ma sezona se lomi u februaru, eto neki na drugim temama 35 kola prije kola Napoli vide kao glavnog favorita, a sad kad se dočepaju Lige šampiona jer su u grupi smrti pa kad krenu vikendima kiksevi, valjda će imati hrabrosti i nazvati sami sebe lažovima, ali eto nebitno. :D

S obzirom na raspored 7 bodova je odlična cifra, u prvom dijelu sezone je nabitnije držati rastojanje od +/- 3 boda jer se igra Liga šampiona, a prolazak u drugu fazu je ipak prioritet.

Povratakom Marchisia očekujem da Pirlo malo preseli na klupu i Prandellia ga previše forsira, svaku tekmu odigra 90 minuta.

Slavlje prescritta je opravdano, do prije tri godine su slavili triplettu, a danas im je osvajanje boda protiv šampiona jednako tome, to vam najbolje govori na šta su spali. Kompleks niže vrijednosti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 15 sep 2013, 14:03

hahahah :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 sep 2013, 14:38

jel vama dobra ona pjesma " Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi Mi ONLY MI MI " ? meni bas bezveze :geek: hajd juventini sta se ba lozite,pa ako necete osvojit scudetto nije kraj svijeta,,kod vas kad se kaze da Juventus nece osvojit to automatski znaci da hoce Inter,,ja evo kazem nama je cilj trece mjesto,vi cete bit drugi a Napoli prvi jer ce ubrzo ispast iz grupe i LP im nece bit teret,,a vi se lozite da cete i LP osvojit tako da cete se mucit bezveze do osmine-cetvrtine finala(sa sihirima) i samo cete se umarat bezveze,sto znaci LP ce biti teret samo vama,,

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 15 sep 2013, 14:55

Juventini niste mi jasni zasto se toliko raspravljate sa navijacima nizerazrednih klubova.?
Jedino opravdanje je "nabijanje" postova na nasoj temi... ;)
Cinjenica je da je u Italiji najbitnija titula SCUDETO, pa onda idu sve ostale (medju njima i LP)...
Tu smo neprikosnoveni - Juve > od zbira bilo koja dva kluba....
Oduzimanje titula i izbacivanje u Seriu B - pa to je jasno i maloj djeci.... U toj aferi su radi istih stvari (zbog kojih smo mi izbaceni...) oduzeti bodovi i ekipama iz Milana. I onda, gle cuda - jedna od tih ekipa, Inter dobija titulu koja je oduzeta od Juventusa....
Ako su mutili, onda titula za tu sezonu se nakon oduzimanja nikome ne dodjeljuje ili se dodjeli onima koji nisu mutili (ako ih ima).
Raspravljat sa navijacima koji se uzdaju u repicastog punoglavca ili celavog veznaka je suvisno..
Jucer smo ocito igrali na x.? Trener najbolje zna, vjerovatno smatra da mu ta 2 boda nece biti potrebna za novi Scudeto...
Ovi internisti bi trebali da se malo dopisuju na temi od Verone, Lecea, i ostalih sebi ravnih protivnika - ovo je ipak prejako za njih. :o
:D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.