FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jastaba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jastaba » 15 sep 2013, 08:52

Mi dobili tri tekme i sve se zaboravilo.

Igračima treba hebat sve svaku tekmu pobjedili ili ne, satro neki aplauzi nesto ccccccccccccccccccc :o

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 sep 2013, 10:37

1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.

Al igraci ce nadoci dok ovaj kloc na klupi nece on se samo bruka od ovi izjava pa do svog ponasanja. HUSREFE ODLAZI !!!
imas li ti posta, a da ne spomenes da Husrefa treba otjerati? :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 15 sep 2013, 13:23

Evolution87 je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.

Al igraci ce nadoci dok ovaj kloc na klupi nece on se samo bruka od ovi izjava pa do svog ponasanja. HUSREFE ODLAZI !!!
Nema i nece ga biti sve dok ovaj "strucnjak" ne bude lik sa karakterom i ode na fer nacin jer je to zasluzio. Previse kikseva je napravio od evrope do prvenstva a nema obraza podnjeti ostavku pa neka bude odbijena ali bar treba ispasti covjek sa karakterom I obrazom. Meni ti ni slicni ne mozete promjeniti misljenje i nametati svoje tako da me sljedeci put preskocis.

HUSREFE ODLAZI !!!

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 15 sep 2013, 13:43

markan79 je napisao/la:kakva cundara od lige. dva najveća tima protiv mladosti i slavije ne mogu gola da daju :o
Liga losa jer Slavija i Mladost odnose bodove iz Sarajeva???? Kakva je to logika??? Ja bih rekao da su Zeljo i Sarajevo krs ekipe. Da su to pravi timovi razbili bi i Slaviju i Mladost.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 15 sep 2013, 19:37

1L8F9C2 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:

Nema i nece ga biti sve dok ovaj "strucnjak" ne bude lik sa karakterom i ode na fer nacin jer je to zasluzio. Previse kikseva je napravio od evrope do prvenstva a nema obraza podnjeti ostavku pa neka bude odbijena ali bar treba ispasti covjek sa karakterom I obrazom. Meni ti ni slicni ne mozete promjeniti misljenje i nametati svoje tako da me sljedeci put preskocis.

HUSREFE ODLAZI !!!
Odlazi nakon Veleža ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 sep 2013, 19:43

koji vam je zašto da odlazi ne kontam fakat :(
Sarajevo ljubavi moja!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 15 sep 2013, 20:14

I mene bas zanima zasto bi otisao iz kluba trener koji je podigao klub na veci nivo :roll: . Pa valjda su rezultati ti zbog kojih doticni treba da ode, osim ako niste zadovoljni sa istim. I Jovic koji je imao bolje rezultate je otisao zbog kikseva protiv Gradine i slicni, pa valjda i ovaj panj od trenera treba dobiti nogu jer od kad je dosao na klupu mi smo sve gori i gori. Nazalost on nije trebao voditi klub u prventsvu jer je nakon evrope trebao biti otjeran, al eto dali mu sansu i on kuci prokocka vec 5 bodova na pocetku prvenstva.

Ali dobro kao sto rece strucnjak sve je to do SRECE :lol: Treba savezu prijaviti tu srecu vise ne moze se ona tako igrati sa nama ;)

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 15 sep 2013, 22:27

Ministar za sport i razvoj omladine Rozi Bin Mamat predvodio je delegaciju iz Malezije, u kojoj su, među ostalim, bili i Datuk Wan Nizam bin Wan Hamid, politički sekretar premijera oblasti Teranganu, kao i Zainal Abidin bin Hussin, direktor savjeta za sport oblasti Teranganu.

Ministar Bin Mamat je nakon ručka zahvalio domaćinima na gostoprimstvu, te istakao:

"Oblast Teranganu želi postati lider u sportskim aktivnostima Malezije. Želimo intenzivno razvijati različite sportove u narednom periodu, pa tako i fudbal. Raduje nas da su ljudi koji vode Fudbalski klub Sarajevo spremni za ovu saradnju, a mi smatramo da od njih možemo puno toga naučiti. Ovim ih putem pozivam u posjetu našoj zemlji", kazao je Bin Mamat, navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

Delegaciju Fudbalskog Kluba Sarajevo činili su dva potpredsjednika, Edis Kusturica i Nedžad Čagalj, član Upravnog odbora Elvir Kantardžić, član Stručnog kolegija FK Sarajevo i dekan Fakulteta za sport i tjelesni odgoj Univerziteta u Sarajevu Prof. dr. Munir Talović, te generalni direktor Dino Selimović koji je istaknuo zahvalnost naroda Bosne i Hercegovine na pomoći i podršci koju je Malezija, a posebno njen bivši premijer Muhamed Mahatir, dali narodu BiH.

"Vrijeme pomoći i humanitarnih aktivnosti je iza nas. Znamo da Malezija ima i dobrih i loših primjera investiranja u našu zemlju. Nadam se da je ovo prilika da se pokažemo u jednom boljem svjetlu. FK Sarajevo ima velike ambicije za budućnost, planiramo izgradnju trening kampa na području Sarajeva, aktivnosti vezane za ulaganje Tan Sri Vincent Tana u naš Klub su u završnoj fazi, tako da izražavamo spremnost za saradnju sa predstavnicima oblasti Terangano", kazao je Selimović.

Kusturica je pozvao prijatelje iz Malezije da ulažu u Bosnu i Hercegovinu.

"Naše dvije zemlje gaje prijateljske odnose i to treba iskoristiti kada su u pitanju i poslovne aktivnosti. FK Sarajevo je među prvim u BiH krenuo putem otvaranja za investitore", rekao je su Kusturice, autora novog, investiciono-orijentisanog Statuta FK Sarajevo, kojim je omogućeno ulaganje u FK Sarajevo i koji za cilj ima finansijsku stabilizaciju i konsolidaciju.
Krajem maja 2013. godine U-11 nacionalna selekcija Malezije boravila je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, gdje je, između ostalog, odigrala prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon čega su mališani imali priliku gledati utakmicu 30. kola BH Telecom Premijer Lige BiH u sezoni 2012/13 u kojoj je, na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase – Koševo, Sarajevo slavilo protiv Radnika iz Bijeljine sa 5-0.

Direktor kompanije BIOGROW iz Kuala Lumpura, koja je jedini ovlašteni koordinator aktivnosti Ministarstva za sport i razuvoj omladine oblasti Terangano za zemlje Balkana Enis Arnaut, kao glavni inicijator njihovih aktivnosti vezanih za Bosnu i Hercegovinu, izrazio je veliku zahvalnost rukovodstvu Fudbalskog kluba Sarajevo na gostoprimstvu tokom boravka delegacije iz Malezije našoj zemlji.

"Ovo je prva zvanična posjeta delegacije Ministarstva za sport i razvoj omladine Terangano države iz Malezije, nastavak naših aktivnosti koje smo započeli prije nekoliko mjeseci sa nadležnim državnim institucijama te zemlje. Raduje nas spremnost FK Sarajevo za saradnju u budućnosti", kazao je Arnaut, koji već 18 godina živi i radi u Maleziji.

Kao jedan od domaćina delegaciji iz Malezije, Prof. dr. Safet Kapo istakao je princip kojim će se rukovoditi planirane aktivnosti između Bosne i Hercegovine i Malezije.

"Nećemo se baviti kvantitetom, već kvalitetom. Našim prijateljima iz oblasti Ternagano ponudit ćemo najbolje stručnjake i saradnju sa onim kolektivima i sportskim asocijacijama koje su u stanju iznijeti obaveze kada su u pitanju međunarodna saradnja", zaključio je Kapo.

Kulin118
Kontakt:

Post Postao/la Kulin118 » 15 sep 2013, 22:37

Sto nije igrao Puzigaca umjesto Tatomirovica? Jel mu bas toliko losa forma?

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Kulin118, dana/u 15 sep 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 15 sep 2013, 22:41

Daj koji vam je k... pojedincima , jedno kolo hvalite Bisanovića da je Martinez za našu ligu , drugo kolo ga pljujete ??
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2013, 22:45

[quote="Kulin118"]Sto nije igrao Puzigaca umjesto Tatomirovica? Jel mu bas toliko losa forma?

Zato sto je Bojan bek ali sa druge strane :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 15 sep 2013, 22:46

miky_hz je napisao/la:
Kulin118 je napisao/la:Sto nije igrao Puzigaca umjesto Tatomirovica? Jel mu bas toliko losa forma?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA :lol:
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 sep 2013, 22:47

Coach22 je napisao/la:Daj koji vam je k... pojedincima , jedno kolo hvalite Bisanovića da je Martinez za našu ligu , drugo kolo ga pljujete ??
Ma pusti ih brate opet u svom sivilu protiv Maldosti među najboljim bio ako ne i najbolji ne znam šta je on pogriješio pa ga ovako olajavaju
Sarajevo ljubavi moja!

Kulin118
Kontakt:

Post Postao/la Kulin118 » 15 sep 2013, 22:55

miky_hz je napisao/la:
Kulin118 je napisao/la:Sto nije igrao Puzigaca umjesto Tatomirovica? Jel mu bas toliko losa forma?

Nije ni Cimirot desni (niti ljevi) bek. Mislio sam da Puzigaca igra i desnog beka.

http://www.transfermarkt.de/en/bojan-pu ... 47179.html" onclick="window.open(this.href);return false;

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2013, 22:57

Ma jok brate samo lijevom udara :mrgreen: Cimirot igra u repci beka igrao je i ovdje par puta pa je logicnije bilo da se Radovac gurne u vezu a ovoga vrati na beka,vjerovatno ce Puzigaca u utorak da odradi utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2013, 22:00

Šta je ovo totalna depresija nakon subotnjeg lošeg rezultata....

Sutra je nova bitka koju treba dobiti, treba biti oprezan protiv ovih "malih" ekipa jer one u ovakvom duelu imaju samo jednu šansu u kojoj nemaju šta izgubiti a mogu mnogo dobiti.

Mislim da se stručni štab u dogovoru sa upravom treba odlučiti na koju stranu treba ići; da li je to kup ili liga jer ne može se u dva pravca sa limitiranom ekipom, i ekipom gdje glavna "pojačanja" nisu sredila papire.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 16 sep 2013, 22:12

husref treba nastaviti raditi, trebaju svi igraci imati pravo nastupa pa onda da mu se sudi... svakih 5 danaa neki igrac il ode il dodje...
Sabura, sezona se igra vise od 10 kola ;)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 17 sep 2013, 09:52

Ma idemo dalje.
Allegri je gospodin!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 sep 2013, 10:28

Moramo dalje,i moramo shvatiti da nije problem u Husrefu.Ovdje da dodje Ferguson ne bi imalo efekta,kad od 11 prvotimaca imas 7-8 panjeva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 17 sep 2013, 10:59

Sabinho je napisao/la:Moramo dalje,i moramo shvatiti da nije problem u Husrefu.Ovdje da dodje Ferguson ne bi imalo efekta,kad od 11 prvotimaca imas 7-8 panjeva.
Nek Mladost, Slavija i Široki imaju 11 idealnih...
Ekipa koja pobjedi Celika 3-0, potom Olimpica 0-2 mora imati kvalitet.

Da se razumijemo, stvarno gotivim Husrefa i daleko od toga da bi trebalo traziti njegovu ostavku ali imamo previse oscilacija u igri. 2 tekme odigramo vrhunski pa kiks protiv ispodprosjecne ekipe kuci. To se jednostavno ne smije desavati i on mora poraditi na tome.

Jednostavno vise nema sigurnih bodova, bez znoja. Hus ih je morao nabrijati protiv Obarske i pobjeda ne bi dosla u pitanje...

Danas takođe, ako shvate ovu tekmu ozbiljno zavalit cemo im 5 komada. Ako protivnik i sekundu osjeti da moze napravit nesto, patit cemo se do zadnje minute ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, mnon46, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, ŠTA_JE i 83 gosta.