Igračima treba hebat sve svaku tekmu pobjedili ili ne, satro neki aplauzi nesto ccccccccccccccccccc

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
imas li ti posta, a da ne spomenes da Husrefa treba otjerati?1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.
Al igraci ce nadoci dok ovaj kloc na klupi nece on se samo bruka od ovi izjava pa do svog ponasanja. HUSREFE ODLAZI !!!
Nema i nece ga biti sve dok ovaj "strucnjak" ne bude lik sa karakterom i ode na fer nacin jer je to zasluzio. Previse kikseva je napravio od evrope do prvenstva a nema obraza podnjeti ostavku pa neka bude odbijena ali bar treba ispasti covjek sa karakterom I obrazom. Meni ti ni slicni ne mozete promjeniti misljenje i nametati svoje tako da me sljedeci put preskocis.Evolution87 je napisao/la:imas li ti posta, a da ne spomenes da Husrefa treba otjerati?1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.
Al igraci ce nadoci dok ovaj kloc na klupi nece on se samo bruka od ovi izjava pa do svog ponasanja. HUSREFE ODLAZI !!!
Liga losa jer Slavija i Mladost odnose bodove iz Sarajeva???? Kakva je to logika??? Ja bih rekao da su Zeljo i Sarajevo krs ekipe. Da su to pravi timovi razbili bi i Slaviju i Mladost.markan79 je napisao/la:kakva cundara od lige. dva najveća tima protiv mladosti i slavije ne mogu gola da daju
Odlazi nakon Veleža1L8F9C2 je napisao/la:Nema i nece ga biti sve dok ovaj "strucnjak" ne bude lik sa karakterom i ode na fer nacin jer je to zasluzio. Previse kikseva je napravio od evrope do prvenstva a nema obraza podnjeti ostavku pa neka bude odbijena ali bar treba ispasti covjek sa karakterom I obrazom. Meni ti ni slicni ne mozete promjeniti misljenje i nametati svoje tako da me sljedeci put preskocis.Evolution87 je napisao/la:imas li ti posta, a da ne spomenes da Husrefa treba otjerati?1L8F9C2 je napisao/la:Jeli ovo malo previse kikseva za nas ? Naravno da jeste zato Husrefe zbogom. Nismo napravili 100% sanse, onaj Komazec se jadan trudi trazi loptu, jedini se raspravlja sa protivnickim igracima dok ostali posmatraju. Onaj Bisanovic ako je igrao u Kelnu onda fudbal treba ugasiti.
HUSREFE ODLAZI !!!
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAmiky_hz je napisao/la:Kulin118 je napisao/la:Sto nije igrao Puzigaca umjesto Tatomirovica? Jel mu bas toliko losa forma?
Zato sto je Bojan bek ali sa druge strane
Ma pusti ih brate opet u svom sivilu protiv Maldosti među najboljim bio ako ne i najbolji ne znam šta je on pogriješio pa ga ovako olajavajuCoach22 je napisao/la:Daj koji vam je k... pojedincima , jedno kolo hvalite Bisanovića da je Martinez za našu ligu , drugo kolo ga pljujete ??
Nije ni Cimirot desni (niti ljevi) bek. Mislio sam da Puzigaca igra i desnog beka.miky_hz je napisao/la:Kulin118 je napisao/la:Sto nije igrao Puzigaca umjesto Tatomirovica? Jel mu bas toliko losa forma?
Zato sto je Bojan bek ali sa druge strane
Nek Mladost, Slavija i Široki imaju 11 idealnih...Sabinho je napisao/la:Moramo dalje,i moramo shvatiti da nije problem u Husrefu.Ovdje da dodje Ferguson ne bi imalo efekta,kad od 11 prvotimaca imas 7-8 panjeva.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, mnon46, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, ŠTA_JE i 83 gosta.